Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ütöttek már el?
\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI
ha igen, akkor valami szöveget akarok majd, sztem az alkaromra
van fényképezõd? (nem telefon)
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
te? és ha igen, hova?
"The trees move. Do you not see it?"
van tetkód? akartál valaha?
(Amúgy, tudnék én ennél hülyébb kérdést is.)
Mi a véleményed a fültágítóról?
A heavy cost. I pay it gladly.
Hányszor van erekciód egy nap?
\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI
#61979: "Én amugy egyáltalán nem vagyok az erõszak híve.. Aki megérdemli, attól nem sajnálom az erõszakot." - Akkor most szívesen alkalmazod, vagy sem? 😄
Én se vagyok a híve, de még lehet rá esély, hogy alkalmaznom kell. Bár, ha tényleg szükséges lesz, vélhetõleg nem fog érdekelni, hogy 8 napon belüli-e a dolog.
Voltál már pszichológusnál?
emlékszem még Pepsi Twist-re innen?
Nem baj, ha holnap még színezgetem a topicot, kipróbálok egy-két dolgot? 😊(d.e. felé, akkor úgyis unatkozni fogok szerintem.. 😄)
neked?
Mi volt a legnagyobb sérülés, amit a másiknak (szándékkal) okoztál?
véleményed az önbíráskodásról?
Véleményed a bosszúról?
legszebb öröm a káröröm?
Dum spiro, spero.
neked?
(ha nem kell nagyon mélyen belefúrni a felrakásához, akkor nem.)
változott a zenei ízlésed tini korod óta?
Dum spiro, spero.
sokat jársz moziba?
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
te?
off: de ha belefúrsz (nyitásérzékelõt berakni tegyük fel) az nagyban megnyirbálja hõszigetelõ képességét, nem-e?
nincs abban semmi nemesgáz, a hõszigetelõ képességük a kamrás rendszerben rejlik, mivel a levegõ a legjobb hõszigetelõ. Általában 5-6-7 kamrás rendszereket gyártanak belõle.
szoktál színházba járni?
Dum spiro, spero.
neked?
off: csak azokban vmiféle nemesgáz(?) van hõszigetelés gyanánt tudtommal... addig, amíg meg nem fúrod mondjuk h összerakj egy riasztórendszert, utána már "csöppet" lecsökken a hasznosságuk.
(Egyébként a mûanyag ablakoknak a legjobb a hõzáró képességük.)
Mennyi idõ kell neked egy kapcsolatban addig a pontig, hogy az összeköltözésen kezdj gondolkodni?
Dum spiro, spero.
te?
mûanyag, alumínium vagy fa ablakaitok vannak?
Dum spiro, spero.
volt már szerencséd ilyen "élményben"? <#bohoc>#bohoc>
te?
te?
Mikor verekedtél utoljára és miért?
te?
szoktál délután aludni?
nálad is szét van csúszva #61950-nál a hsz háttére?
te?
sokat olvasol?
másik nagy kedvencem Rejtõ Jenõtõl Az Elveszett Cirkáló.
neked?
kedvenc könyved?
★★★★★
te?
(egyébként itt tõlem nem messze van egy bolt ahol lehet venni ilyen mindenféle magokat)
minden nap megmosod a hajad?
★★★★★