Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

highlander15
Van,de még a régi filmes fajta,kettõ is van belõle.

Ütöttek már el?

\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI

rooney8
igen is meg nem is
ha igen, akkor valami szöveget akarok majd, sztem az alkaromra

van fényképezõd? (nem telefon)

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Calver
nem, de majd ha eszembe jut valami, ami megéri azt, h kicsiny habtestemre permanensen felfestessem, akkor nem fogok habozni <#hawaii>

te? és ha igen, hova?

"The trees move. Do you not see it?"

Ic3 m4n
egy ilyen 10esig elmegy (fiúknál, lányoknál) de sosem volt a kedvencem, a nagy meg undorító, gusztustalan.. akkor inkább tetoválás és pc (mértékkel persze)

van tetkód? akartál valaha?

Calver
hatalmas kreténségnek tartom.

te?

Fresh Duke
Még sose számoltam meg.
(Amúgy, tudnék én ennél hülyébb kérdést is.)

Mi a véleményed a fültágítóról?

A heavy cost. I pay it gladly.

Tarajos Sül
Ezt én töröltem ki, mert nem fog rá senki sem válaszolni, ha igen is, akkor sem olyan választ fogsz kapni, amit szeretnél, hamár ilyen kérdést teszel fel, de lássuk, lehet, hogy tévedek. 😊
highlander15
Nem,de sokszor el kellett volna mennem :-)

Hányszor van erekciód egy nap?

\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI

Fresh Duke
Hogy Te emlékszel-e, azt nem tudom, de nekem most nem ugrik be. 😄

#61979: "Én amugy egyáltalán nem vagyok az erõszak híve.. Aki megérdemli, attól nem sajnálom az erõszakot." - Akkor most szívesen alkalmazod, vagy sem? 😄
Én se vagyok a híve, de még lehet rá esély, hogy alkalmaznom kell. Bár, ha tényleg szükséges lesz, vélhetõleg nem fog érdekelni, hogy 8 napon belüli-e a dolog.

Voltál már pszichológusnál?

Calver
nekem aztán nem.

kérdés lent.

Calver
halvány lila gõzöm sincs, de amúgy is lassan napi szánalomadagomat (neten keménycsávózás <#bohoc>) asszem kiürítettem.

emlékszem még Pepsi Twist-re innen?

Tarajos Sül
Orrvérzés, fenyegetés(ha jól sül el, jobban fél az illetõ, mintha megvernéd.., de nem halálosan értem, csak mondjuk lila fejjel mész haza, az mindenkinek gáz)Én amugy egyáltalán nem vagyok az erõszak híve.. Aki megérdemli, attól nem sajnálom az erõszakot. 😊

Nem baj, ha holnap még színezgetem a topicot, kipróbálok egy-két dolgot? 😊(d.e. felé, akkor úgyis unatkozni fogok szerintem.. 😄)
Fresh Duke
Még nem okoztam.

Mi az, ami még nem számít 8 napon túlinak?

Calver
agyrázkódás talán? próbáltam azért arra figyelni, h lehetõleg konfliktus esetén is megmaradjanak a másik a fogai/orra.

neked?

Fresh Duke
Még nem volt rá példa, de az utóbbi idõkben egyre többet megfordul a dolog a fejemben.

Mi volt a legnagyobb sérülés, amit a másiknak (szándékkal) okoztál?

Ic3 m4n
alkalmazom rendszeresen

jó a kérdés.. neked?

Calver
semmi gondom nincs vele, sõt...

véleményed az önbíráskodásról?

Fresh Duke
Szerintem nem, de van az a pillanat, amikor az is elég jó tud lenni.

Véleményed a bosszúról?

ressy14
igen. Nekem a hungarista/skinhead (nem voltam az) muszikából is jutott, aztán metál, majd tuc-tuc. Most meg inkább bulizenék, egy kis hazai poprockal fûszerezve.

legszebb öröm a káröröm?

Dum spiro, spero.

Calver
teljesen hidegen hagyott eddig is, most is.

kérdés lent.

Peter1
igen.

örülsz, hogy vége az Nyári Olimpiának?

Ide mit lehet írni?

Calver
szerencsére igen, régebben simán lecsúszott hörgmetál és társai, most végigböngészgetve régi zenéimet módszeresen azon gondolkozom, h "mi ez a szar?"

neked?

ressy14
nem

(ha nem kell nagyon mélyen belefúrni a felrakásához, akkor nem.)

változott a zenei ízlésed tini korod óta?

Dum spiro, spero.

rooney8
nem szeretem a színházi elõadásokat

sokat jársz moziba?

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Calver
csak nagyon ritkán, kevés olyan színdarab van ami érdekel.

te?

off: de ha belefúrsz (nyitásérzékelõt berakni tegyük fel) az nagyban megnyirbálja hõszigetelõ képességét, nem-e?

ressy14
1 év biztosan, de ez pénz kérdése is.

nincs abban semmi nemesgáz, a hõszigetelõ képességük a kamrás rendszerben rejlik, mivel a levegõ a legjobb hõszigetelõ. Általában 5-6-7 kamrás rendszereket gyártanak belõle.

szoktál színházba járni?

Dum spiro, spero.

Calver
még soha nem jutottam el addig a pontig, szóval passzolom. még fel sem merült bennem soha.

neked?

off: csak azokban vmiféle nemesgáz(?) van hõszigetelés gyanánt tudtommal... addig, amíg meg nem fúrod mondjuk h összerakj egy riasztórendszert, utána már "csöppet" lecsökken a hasznosságuk.

videobaby
azt nem tudom. de nem 2 nap az biztos.

összeköltözés, vagy házasság?

ressy14
szeretném látni az unokáimat felnõni, addig. De kétlem, h a mi generációnk akár csak az 50-et is megérné a sok mûkajával.

(Egyébként a mûanyag ablakoknak a legjobb a hõzáró képességük.)

Mennyi idõ kell neked egy kapcsolatban addig a pontig, hogy az összeköltözésen kezdj gondolkodni?

Dum spiro, spero.

Calver
halvány lila gõzöm sincs. mondanám, h amíg egészséges vagyok és nem kezdek el leépülni, de az ember hajlamos veszettül ragaszkodni a kis szaros életéhez

te?

videobaby
fa ablakok vannak, és ez a legjobb.

hány évig szeretnél élni?

Calver
fa.

melyik a legjobb szerinted, ill nálad milyen van?

ressy14
ütni még nem ütöttek meg. Focilabdával párszor arcon találtak közelrõl, utána egész meccsen nem éreztem a pofimat 😄 Persze a legfájdalmasabb az, amikor az egyszemût találják el izomból. Na az maradandó emlék 😄

mûanyag, alumínium vagy fa ablakaitok vannak?

Dum spiro, spero.

Calver
én sem vagyok erõszakos ember, de ha nagy sebességgel arcon talál egy szembejövõ ököl, az meglehetõsen fáj <#idiota> normális ember igyekszik az ilyet elkerülni.

volt már szerencséd ilyen "élményben"? <#bohoc>

rooney8
én nem vagyok ilyen erõszakos ember, olyan igazi bunyóm még nem is volt 😄

te?

Calver
fú tudja a tököm így pontosan, pár éve. az ok szimpla kakaskodás volt, egydimenziós józsika picsarészegen elkezdte a saját kis kötekedõs táncát, én meg még mielõtt nekem ugorhatott volna megmutattam neki pár tereptárgyat nagyon, nagyon közelrõl. (mert az emberi koponya meglehetõsen kemény, én meg szeretem a kezemet)

te?

highlander15
Szoktam,fõleg,hogy mostanában szinte csak éjszaka járok dolgozni.

Mikor verekedtél utoljára és miért?

Calver
ha csak 3-4 órát tudok aludni éjszaka (messze túl sûrûn fordul elõ), akkor igen.

te?

rooney8
igen

szoktál délután aludni?

Calver
nem, és nem is nagyon vágyom rá

nálad is szét van csúszva #61950-nál a hsz háttére?

hungary27
nem

voltál már nyaralni idén?
Calver
régebben igen, százas nagyságrendben mérhetõ a könyvek száma amin átrágtam magam. mostanában nem annyira.

te?

rooney8
nem vagyok valami nagy olvasó (sajnos), így kedvencem sincs

sokat olvasol?

Calver
meglepõ módon Jeffrey Stone (aka Nemes István) - Az Élõhalott Balladája. (a leírás ne tévesszen meg senkit - egy nagyon, nagyon sötét fekete komédia.)
másik nagy kedvencem Rejtõ Jenõtõl Az Elveszett Cirkáló.

neked?

nekem sincs

kedvenc könyved?

★★★★★

Calver
nincs

neked?

ressy14
csak 2 naponta

van kedvenc versed?

Dum spiro, spero.

rooney8
nem

te?

nem tudok az õ nevében nyilatkozni, bármi lehetett
(egyébként itt tõlem nem messze van egy bolt ahol lehet venni ilyen mindenféle magokat)

minden nap megmosod a hajad?

★★★★★

Calver
határozottan.

kérdés lent