Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lázár Ervin teremtményei, akik a Négyszögletû Kerek Erdõben laknak. Már ha laknak, mert ahogy itt olvastam, nem léteznek. 😄
Szereted a sajtos pogácsát? És ha igen, tudsz sütni? 😊
A heavy cost. I pay it gladly.
neked?
All hail the double x!
volt már hosszú hajad (ami legalább a válladig ért)?
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
neked?
★★★★★
laknál fent a hegyekben?
★★★★★
te építenél papírházat?
All hail the double x!
laknál faházban?
★★★★★
egy normális kérdést sem bír ma senki feltenni? 😄
★★★★★
alien vagy predator? 😄
All hail the double x!
kérdés lent
★★★★★
Dél vagy éjfél?
Inzultáltak vagy vertek már meg rendõrök, biztonsági õrök vagy egyéb hivatalos személyek?
★★★★★
Fekete vagy fehér? (Nem a francia bugyi, hanem amúgy. 😄)
Barátnõd milyet hord?
\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI
tanga vagy francia bugyi?
★★★★★
Hiszel Istenben?
\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI
neked?
★★★★★
nálatok mennyi a szúnyog?
★★★★★
adtál már pénzt hajléktalannak?
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Mi volt a legdurvább (vélhetõleg kamu) sztori, amivel hajléktalan leszólított?
kértél már pénzt idegen embertõl (pl. utcán, pont hiányzott mondjuk 50ft valamihez)?
A 70000-es ték az enyém lehet majd?
Milyen magas vagy?
ki vagyok én?
reggel, vagy este szoktál szarni?
És te?
Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?
emlékszel még rá, hogyan néz ki egy párhuzamos (LPT) port?
"The trees move. Do you not see it?"
Ütöttek már el?
ha igen, akkor valami szöveget akarok majd, sztem az alkaromra
van fényképezõd? (nem telefon)
te? és ha igen, hova?
"The trees move. Do you not see it?"
van tetkód? akartál valaha?
(Amúgy, tudnék én ennél hülyébb kérdést is.)
Mi a véleményed a fültágítóról?