Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rooney8
vaterán meg hardveraprón szoktam adni/venni dolgokat

ez netes vásárlásnak számít?

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

persze 😄 növény magokat, mezt eddig.
Múlt héten rendeltem egy arsenal mezt illetve egy beck és zidane mezt 😄

te?
ressy14
1 hete kb. De inkább kerülni szoktam.

rendeltél már netrõl valamit?

Dum spiro, spero.

rooney8
south parkot szeretem

mikor ittál utoljára alkohol tartalmú italt?

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Calver
nem, nem játszom ilyenekkel.

csíped a "felnõtteknek szóló" animációs sorozatokat? (Drawn Together, Robot Chicken, ha mainstream akarsz lenni akkor South Park, stb)

"The trees move. Do you not see it?"

dehogy 😄

nem tudtad,hogy ariel egy fifa játékokhoz patcheket gyártó személy?
Calver

erre gondoltál? <#bohoc>

elvileg lesz

tudod ki azaz Ariel? 😄
hungary27
igen

banner lesz új?
nem tudom

tetszik az új design?
Calver
fogalmam sincs, nem játszottam vele.

jól emlékszem, h Darksiders az a játék, ahol az apokalipszis egyik lovasával játszol, aki unszimpatikusokat aprít fel a lehetõ legelvadultabb és legszórakoztatóbb módokon, miközben úgy picsog mintha most tudta volna meg, h az egész univerzum gnúszarból van? <#smile>

videobaby
mivel pár napja volt töltött csirke, így rántott húsra szavazok😄

dark siders 2 jobb, mint az 1?

Calver
nehéz döntés, de ha falhoz állítanának és ezen múlna az életem, azt hiszem rántott csirkemellet mondanék - attól függetlenül h épp sül itthon a töltött csirke <#smile>

nálad?

videobaby
nem zavar, nem várok sokat a magyar sportolóktól. eleve nem vagyok nagy olimpianézõ. igazából nem izgat.

rántott hús, vagy töltött csirke a finomabb szerinted?

(off: keret nélkül letjesen fura érzetû a topik. azzal kedzj valamit minél hamarabb. ez a világoskék nem rossz, de a mezõket ki kellene emelni. tudom, hogy ez a sg alapszíne.)

Calver
nem nézem olimpiát, szóval ööö... egyáltalán nem hat meg <#gonosz1>

téged zavar?

off: fekete háttér mindig szembántó lesz, amit beraktam az ilyen szürkés volt, az kellemes a szemnek viszonylag. szerintem. sg fõoldalának meg változtatható a háttérszíne beállításokban, én is már párszor megvakultam volna tõle ha fehéren hagyom. plusz okos ember ha sötétben gépezik eleve lecseréli oldal alapszíneit mondjuk méregzöld és szürke kombinációjára, h ne égjen ki a szeme <#idiota>

Tarajos Sül
😊

Láttam, azért tettem be tegnap a feketét, de az sötétben szembántó, mikor hirtelen rálépsz az sg fõoldalára, az ugyanis tök fehér..
(most amugy egy kérdõjeles, felkiáltójeles hátteret kreálok.. 😊

Szerinted nem unalmas, hogy az eddigi kézimeccsek, vizilabda meccsek során 80%-ban mindig kikaptunk?
(Tudom, én még ennyit sem tudnék.. dehát nah, remélem érted. 😊 )
Calver

ugye h ez egy vállalható és nem szembántó háttér?

hungary27
nem

elmondod hol van?
Calver
már linkeltem régebben h szerintem mi néz ki jól

megnézted?

Tarajos Sül
Biztosan, csak meg kell találni az a hátteret, amiben még látható az összes szín, és kiolvasható legyen minden színben, még meg is változtatnám.
Azt az óceánosat/tengerpartosat is próbáltam, de túl sötét, és világos.
Lehet, hogy valami kérdõjeles, ill kijelentõjeles háttérre lenne szükség.

Milyen háttérre gondolsz?

nem

szerinted jobban nézne ki a topik ha valami háttérkép is lenne?

★★★★★

hungary27
Megnézem a bronz-meccset, és után nem tudom még

Olimpia zárást nézed?
Már régóta nem stoppoltam, viszont én szoktam felvenni embereket, de csak akkor ha hosszabb úton vagyok és mondjuk egyedül utazom. Legalább érdekes történeteket hallok tõlük, tudnék mesélni. 😄

mivel töltöd a mai napot?

★★★★★

Ic3 m4n
csak itt városon belül (meg ha valami oldalfaluba van buli, onnan hazafelé) meglepõdök mindig, amikor felvesznek 😄 én tuti nem vennék fel senkit.. max ha nagyonjó arcnak tûnik 😄

és te szoktál?

Utazz el valahova ahol még nem jártál, ha azt akarod, hogy igazán izgalmas legyen akkor stoppal menj, olcsóbb is.

Szoktál stoppolni?

★★★★★

Tarajos Sül
Kb 2 hetente egyszer egy 1000Mg-os c vitamin tablettát.
Ha megfázok, és nagyon köhögök, akkor is c vitamin tablettát iszok, nagyon hiszek a c vitamin immunerõsítõ hatásában.. 😊(mindenféle neocitran, meg köhögés csillapító nélkül)

Egész jövõhéten szabin vagyok.
Mit csináljak szerinted? 😊
Lyukasbogrács
vörös, száraz

szedsz valamilyen étrendkiegészítõt? (vitaminokat, magnézium, kalciumtablettát, stb?)

off: törölni akartam, de most visszaállítottam

Calver
4-5? ilyesmi

fehér v. vörös bor? illetve édes v. száraz?

off: mi történt amúgy Save One Post Two-val? imádtam azt a topicot, még ha böngészõm annyira nem is <#smile>

Lyukasbogrács
sörre bor, bármikor

hány éves a mobiltelefonod?

alapból lehetnének ilyen gravatar-os képek, nem lenne bonyolult meghegeszteni

Ic3 m4n
elmegy 😄 az üres profilképek zavaróak kicsit, mert eddig logó alapján egybõl tudtam ki írt, most meg elkell olvasnom a nevet

bor vagy sör?

Tarajos Sül
Itt maradnék én M.O., ha nem lenne ilyen rakás... 😊
Azon kívül még nem gondokoztam rajta.

Azt hiszem ez lesz a végleges topik skin, max a hsz-ok szövegszínét megváltoztatom majd.
Szeretem az egyedi, új dolgokat nah. 😊
Milyen lett az új skin? 😊
/az is egy válasz, hogy kaki. 😄 /
Calver
egyik sem vonz, de akkor már inkább USA, Kanadában hideg van.

hova vándorolnál ki szívesen? (Európán kívüli területre gondolok)

Calver
inkább a halál. kivétel, ha vadászidényt hirdetnének paparazzokra... ez esetben kifejezetten szórakoztató lehetne <#vigyor1> (és mennyi jót tehetne az ember a világgal...)

te?

hungary27
Szívesen, minden hátrányával együtt.

Kanada vagy USA?
ressy14
én csípem nagyjából az összes filmjében.

Lennél hollywood-i sztár, sok pénzzel, filmszerepekkel, de úgy, hogy a fotósok minden lépésedet követik, és havonta egyszer-kétszer a te magánéletedrõl cikkeznek a lapok?

Dum spiro, spero.

Calver
hja, bár a "gumiarcú" korszakát nem igazán. Yes Man-ben meg fõleg Eternal Sunshine of the Spotless Mind-ban (avagy Egy makulátlan elme örök ragyogása) zseniális volt.

te?

ressy14
filmfüggõ. De szeretem elõször magyarul megnézni, aztán ha tetszik eredeti hanggal, hun sub-bal. A sorozatokat meg eng + hun sub.

süti lesz. Kész akkor lesz szvsz, ha összhangban lesz az egész oldal. A banner csere még köll, oszt' kész.

lesz saját képünk a fogaskerék helyett? légyszi-légyszi <#wink>

Jim Carrey-t csíped?

Dum spiro, spero.

Calver
ha nem akarsz fekete háttérszínt használni, akkor igen. így perpill eléggé kellemetlen, fekete háttéren hajlamos minden "vakító" lenni.

szinkron, eredeti nyelv + magyar felirat, vagy simán eredeti nyelv + ugyanolyan nyelvû felirat?

Tarajos Sül
nah de jó, pont illik a kérdésedre a késett hsz-omban lévõ válasz.. 😄
Tarajos Sül
Hobbim az elektronika, szóval az alapok mennek, egy TV már nagyobb falat.. 😊Mixer távírányító könnyû eset, kivéve, ha olyan alkatrész van benne, ami Kínában, távoli országonban kapható, itthon meg nem nagyon.. :/
Egy kapcsolást könnyen el tudok készíteni, az alkatrészek összeirásától a kész panelig, még a panelt is meg tudom tervezni. 😊

#61896, és a többiek:
Megváltoztattam a betû méretét, de ha gondolod nagyobb is lehet. 😊
Mikor mondanád azt, hogy kész van? , avagy mi kell ahhoz, hogy kész legyen?
(én még a nick fölötti logókat tenném vissza, sötétebb ikont választanék a fehér fogaskerék helyett, és a szövegbeviteli, ill. a banner körüli részt, mindet fekete alapszínûre cserélném. 😊
Szerinted jó lesz, ha kész lesz? 😄
rooney8
elõször mindig magam próbálom megjavítani, aztán ha nem megy, akkor szakemberre bízom 😄

te?

Calver
egyértelmûen, persze, bár kétlem h erre valaki nemet mondana: a sg-t látogatók átlagéletkora mégiscsak valahol 20-30 között van.

ha otthon elromlik valami viszonylag egyszerû elektromos berendezés, meg tudod javítani? (ne tv-re gondolj, hanem mondjuk mixer, távirányító, ilyenek)

mondjuk mennyire boldogulsz el az elektromos készülékekkel, tudod kezelni az utcán a jegykiadó automatákat, bankautomatákat ilyesmi szóval így értem

a válasz a kérdés!

★★★★★

ressy14
ezt nehéz leegyszerûsíteni.

Hogyan, milyen szinten érted?

/Elérted, hogy picit fura és félkész legyen, eddig jól haladsz, csak már várjuk, hogy kész legyen 😊
A betûkészlet lehet nagyobb, legalább akkor, mint volt? Mert így bezsibbad a szemem, ha sok új hsz-t kell meglesni. /

Dum spiro, spero.

még mindig nem

modern embernek tartod magad?

★★★★★

Calver
nem néztem az olimpiát.

OFF: szvsz betûszín jó (nem szembántó, jobb mintha fehér lenne), de sötétebb háttér kéne, nézd meg amit ajánlottam.

tvtropes-t szoktad olvasgatni?

Tarajos Sül
Tudás fája van itt a szobámban, de nagyon régen néztem. Most építettem egy hordozható akku töltõt, és a vezérlõ alkatrészének a PDF-jét(amiben leírja a gyártó, hogy miket tud, milyen paraméterekkel)nézegetem.

Ressy: Sötétebbre varázsolom, amúgyis mostmár kíváncsi vagyok rá, calver topikajánlása után.
Nem sértõdök meg, sõt, szeretem az õszinte embereket, a hasonlítás pedig nagyon találó, van saját topicom, de olyan mondandója van a véleményednek, mintha nem értem el vele semmit azzal, amit most csinálok.
Valóban nem vagyok jó ebben a témakörben, de alakul, most a szín összeállításával variálok. 😊

Ha eddig az Olimpiát nézted, hétfõtõl mit fogsz?
ressy14
Szoktam, de csak ritkán. Mostanság rákaptam a yt-os filmnézésre.

Vannak lexikonjaid?

Tarajos Sül: a háttér legyen vagy sötétebb picit, vagy világosabb, hogy a szövegeket el lehessen olvasni, amiket meg vagy fehér vagy fekete színben kéne kódolni.

Picit így 4-es metro hatása van, nem látni h mi lesz belõle, és csak a várost túrták fel. Jobban jártál volna, ha egy külön topikot nyitsz, és próbálgatod a programozói kézségedet. Õszinteségemen légyszi ne sértõdj meg. Köffike 😊

Dum spiro, spero.

Calver
ha ennyire design-olni akarsz, háttér(szín)nek meg úgy designnak ajánlanám az innen pofátlanul nyúlást, mert ez a kevés jól kinézõ színösszeállítással dolgozó topicok egyike.

herp-derp... torrentezni szoktál? (hülye kérdés, ki nem, de jobb nem jut eszembe)

Tarajos Sül
Inkább a csirkét, gyrosban is a csirkehúsost kedvelem.

Tudom még ennél jobban variálni a topicot? 😊