Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ez netes vásárlásnak számít?
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Múlt héten rendeltem egy arsenal mezt illetve egy beck és zidane mezt 😄
te?
mikor ittál utoljára alkohol tartalmú italt?
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
csíped a "felnõtteknek szóló" animációs sorozatokat? (Drawn Together, Robot Chicken, ha mainstream akarsz lenni akkor South Park, stb)
"The trees move. Do you not see it?"
nem tudtad,hogy ariel egy fifa játékokhoz patcheket gyártó személy?
tudod ki azaz Ariel? 😄
tetszik az új design?
jól emlékszem, h Darksiders az a játék, ahol az apokalipszis egyik lovasával játszol, aki unszimpatikusokat aprít fel a lehetõ legelvadultabb és legszórakoztatóbb módokon, miközben úgy picsog mintha most tudta volna meg, h az egész univerzum gnúszarból van? <#smile>#smile>
dark siders 2 jobb, mint az 1?
nálad?
rántott hús, vagy töltött csirke a finomabb szerinted?
(off: keret nélkül letjesen fura érzetû a topik. azzal kedzj valamit minél hamarabb. ez a világoskék nem rossz, de a mezõket ki kellene emelni. tudom, hogy ez a sg alapszíne.)
téged zavar?
off: fekete háttér mindig szembántó lesz, amit beraktam az ilyen szürkés volt, az kellemes a szemnek viszonylag. szerintem. sg fõoldalának meg változtatható a háttérszíne beállításokban, én is már párszor megvakultam volna tõle ha fehéren hagyom. plusz okos ember ha sötétben gépezik eleve lecseréli oldal alapszíneit mondjuk méregzöld és szürke kombinációjára, h ne égjen ki a szeme <#idiota>#idiota>
Láttam, azért tettem be tegnap a feketét, de az sötétben szembántó, mikor hirtelen rálépsz az sg fõoldalára, az ugyanis tök fehér..
(most amugy egy kérdõjeles, felkiáltójeles hátteret kreálok.. 😊
Szerinted nem unalmas, hogy az eddigi kézimeccsek, vizilabda meccsek során 80%-ban mindig kikaptunk?
(Tudom, én még ennyit sem tudnék.. dehát nah, remélem érted. 😊 )
megnézted?
Azt az óceánosat/tengerpartosat is próbáltam, de túl sötét, és világos.
Lehet, hogy valami kérdõjeles, ill kijelentõjeles háttérre lenne szükség.
Milyen háttérre gondolsz?
szerinted jobban nézne ki a topik ha valami háttérkép is lenne?
★★★★★
mivel töltöd a mai napot?
★★★★★
és te szoktál?
Szoktál stoppolni?
★★★★★
Ha megfázok, és nagyon köhögök, akkor is c vitamin tablettát iszok, nagyon hiszek a c vitamin immunerõsítõ hatásában.. 😊(mindenféle neocitran, meg köhögés csillapító nélkül)
Egész jövõhéten szabin vagyok.
Mit csináljak szerinted? 😊
szedsz valamilyen étrendkiegészítõt? (vitaminokat, magnézium, kalciumtablettát, stb?)
off: törölni akartam, de most visszaállítottam
fehér v. vörös bor? illetve édes v. száraz?
off: mi történt amúgy Save One Post Two-val? imádtam azt a topicot, még ha böngészõm annyira nem is <#smile>#smile>
hány éves a mobiltelefonod?
alapból lehetnének ilyen gravatar-os képek, nem lenne bonyolult meghegeszteni
bor vagy sör?
Azon kívül még nem gondokoztam rajta.
Azt hiszem ez lesz a végleges topik skin, max a hsz-ok szövegszínét megváltoztatom majd.
Szeretem az egyedi, új dolgokat nah. 😊
Milyen lett az új skin? 😊
/az is egy válasz, hogy kaki. 😄 /
hova vándorolnál ki szívesen? (Európán kívüli területre gondolok)
te?
Lennél hollywood-i sztár, sok pénzzel, filmszerepekkel, de úgy, hogy a fotósok minden lépésedet követik, és havonta egyszer-kétszer a te magánéletedrõl cikkeznek a lapok?
Dum spiro, spero.
te?
süti lesz. Kész akkor lesz szvsz, ha összhangban lesz az egész oldal. A banner csere még köll, oszt' kész.
lesz saját képünk a fogaskerék helyett? légyszi-légyszi <#wink>#wink>
Jim Carrey-t csíped?
Dum spiro, spero.
szinkron, eredeti nyelv + magyar felirat, vagy simán eredeti nyelv + ugyanolyan nyelvû felirat?
Egy kapcsolást könnyen el tudok készíteni, az alkatrészek összeirásától a kész panelig, még a panelt is meg tudom tervezni. 😊
#61896, és a többiek:
Megváltoztattam a betû méretét, de ha gondolod nagyobb is lehet. 😊
Mikor mondanád azt, hogy kész van? , avagy mi kell ahhoz, hogy kész legyen?
(én még a nick fölötti logókat tenném vissza, sötétebb ikont választanék a fehér fogaskerék helyett, és a szövegbeviteli, ill. a banner körüli részt, mindet fekete alapszínûre cserélném. 😊
Szerinted jó lesz, ha kész lesz? 😄
te?
ha otthon elromlik valami viszonylag egyszerû elektromos berendezés, meg tudod javítani? (ne tv-re gondolj, hanem mondjuk mixer, távirányító, ilyenek)
a válasz a kérdés!
★★★★★
Hogyan, milyen szinten érted?
/Elérted, hogy picit fura és félkész legyen, eddig jól haladsz, csak már várjuk, hogy kész legyen 😊
A betûkészlet lehet nagyobb, legalább akkor, mint volt? Mert így bezsibbad a szemem, ha sok új hsz-t kell meglesni. /
Dum spiro, spero.
modern embernek tartod magad?
★★★★★
OFF: szvsz betûszín jó (nem szembántó, jobb mintha fehér lenne), de sötétebb háttér kéne, nézd meg amit ajánlottam.
tvtropes-t szoktad olvasgatni?
Ressy: Sötétebbre varázsolom, amúgyis mostmár kíváncsi vagyok rá, calver topikajánlása után.
Nem sértõdök meg, sõt, szeretem az õszinte embereket, a hasonlítás pedig nagyon találó, van saját topicom, de olyan mondandója van a véleményednek, mintha nem értem el vele semmit azzal, amit most csinálok.
Valóban nem vagyok jó ebben a témakörben, de alakul, most a szín összeállításával variálok. 😊
Ha eddig az Olimpiát nézted, hétfõtõl mit fogsz?
Vannak lexikonjaid?
Tarajos Sül: a háttér legyen vagy sötétebb picit, vagy világosabb, hogy a szövegeket el lehessen olvasni, amiket meg vagy fehér vagy fekete színben kéne kódolni.
Picit így 4-es metro hatása van, nem látni h mi lesz belõle, és csak a várost túrták fel. Jobban jártál volna, ha egy külön topikot nyitsz, és próbálgatod a programozói kézségedet. Õszinteségemen légyszi ne sértõdj meg. Köffike 😊
Dum spiro, spero.
herp-derp... torrentezni szoktál? (hülye kérdés, ki nem, de jobb nem jut eszembe)