98306
-
_Galamb_ #95521 Általában 30-35 perc mire életképes vagyok arra, hogy elinduljak.
Én chhaya válaszát vaártam a sztriptizes kérdésre. :D Nálam egyszer fordult elő de nem részletezném. :)
Ahhoz, hogy a füled ne kapjon huzatot ebben a szeles időben, mivel védekezel? -
Bebut #95520 pedig kivártam, hogy a lányok válaszolhassanak ;) Én még sosem.
Mennyi időbe telik reggel a készülődés? -
kamionosjoe #95519 Tudom ki az, hallottam már róla, de nem nagyon futok bele a megnyilvánulásaiba.
Sztriptíz táncoltál már? -
Szerintem még szülinapomra kaptam és könyvet. Barátomtól.
Hogy viszonyulsz Puzsér Róberthez és megnyilvánulásaihoz? -
_Galamb_ #95517 Igen, ismerek embereket a fórumról és szívesen ismerek meg új embereket fórumtól függetlenül is.
Mi volt az utolsó ajándék, amit kaptál és kitől? -
Bebut #95516 Ha nyaralás akkor passzív. De sokat megyünk haverokkal jobbra balra, az meg aktív.
Ismersz valakit személyesen a fórumról? Ha nem akkor megismernél? -
Múlt héten sok volt a meló, minden nap pörgős és zsúfolt, péntekre már eléggé elfáradtam.
Jövő héten kezdődik elölről, ráadásul egy kolléganő is meg van kattanva. :/
Az aktív vagy a passzív pihenés híve vagy inkább? -
Bebut #95514 Lehet, de a kérdésektől függ. A mi volt az ebéded stb. -re nem válaszolok.
Mikor fáradtál el utoljára és miben? -
kamionosjoe #95513 Én is hasonlóképpen.
Gondolod valamikor majd lesz olyan, hogy annyira megunod a topikot, hogy nem írsz ide többet? -
Zene, játék, a lényeg, hogy lekössem magam valami pozitív, jó hangulatú dologgal, és ne tudjak hülyeségeken agyalni.
Te? -
Bebut #95511 Révai nagylexikon ;) A Trónok harcákat és a Harry Pottereket faltam, de szerettem a Tüskevárat is. Viszont ami legjobban megfogott az az Emil és a detektívek.
Mivel szoktad magad jobb kedvre deríteni? -
Biztos vannak ilyenek is, de hogy mennyire sok... Szerintem csak töredéke a nem szavazóknak.
Van kedvenc könyved? -
Bebut #95509 Igen.
Szerinted is sokan csak azért nem mentek el, mert lusták voltak átkérni magukat, pedig ha otthon lettek volna, akkor elmennek? -
Ablakot pucolni. :D De egyik sem a szívem csücske, ahol tisztítószerekkel kell szórakozni és pacsmagolni.
A mosogatással és portörléssel ki vagyok békülve, a mosással van a legkevesebb problémám szerintem.
De hogy bármelyiket is szeretném, az durva eufemizmus.
Voltál szavazni? -
Bebut #95507 Igen.
Melyik házimunkát szereted és melyiket utálod legjobban? -
Ha idén nem is, január-február környékén biztos, akkor szokott lenni valamennyi.
Bár jó lenne idén fehér karácsony, az tényleg régen volt.
Szereted a havat? -
_Galamb_ #95505 Így agglegény létemre hiányzik a társaság... Nem kell, hogy egymása se..ében legyünk (nem az a fajta vagyok) de mégis jó lenne, ha lenne mellettem valaki. Társas lények vagyunk.
Október van és mégis milyen jó idő. Szerinted lesz idén havunk? -
kamionosjoe #95504 Ennek a kávénak mondhatjuk, szerencsére más nincs.
Agglegénynek maradni jobb vagy inkább keressen az ember egy nőt? -
Nem. Büdös, nem ízlik, köhögök tőle. Egészségtelen. Drága is. Sosem értettem, miért lenne jó rászoknom.
Van valami, amitől függő vagy? Bármilyen kis mértékben is. -
Bebut #95502 Soha nem kávéztam, és most se kávézok.
Dohányzol, és miért(nem)? -
kamionosjoe #95501 Igen, tejjel és két cukorral. Ma kávé világnapja alkalmával egy különlegeset is megkóstoltam, tejszín és csokiszirup is volt benne.
Te? -
Nincsenek.
Kávézol? Hogyan szereted inni? -
kamionosjoe #95499 Gyerekként elkezdtem de egy-két nap után már nem érdekelt.
Vannak közel-keleti ismeröseid? -
Szükségem volt egy olyan nickre, ami itthon nem ismert és nem használatos, hogy mindenhova ugyanezzel tudjak regisztrálni a neten. Nem tudok többfélét megjegyezni. :D Addig bogarásztam a babaneveket, míg rátaláltam erre. Tetszett a hangzása és ennyi. Létező indiai név.
(Meg akartam keresni a listámat a kigyűjtött nevekről, azt ugyan nem találom, de megvannak a régi firkafüzeteim... Naplószerűségek 10 éves korom óta, lesz mit olvasnom délután, köszönöm. :D)
Írtál / írsz naplót?
-
egyik kedvenc karakterem, John Caldwell már-annyira-anti-hogy-nem-is-hős kreálmánya volt az ihletadó. annyira atipikus karakter, hogy egyszerűen nem tudom nem imádni, még hasonlóval sem találkoztam soha semmilyen műben.
neked? -
Szerencsére nem, nem vagyok társasági lény, ennyire pláne.
Inkább az indokok közül kell válogatnom, mire hivatkozva mondjak le egy programot. :D
Miért pont az a nicked, ami? Jelent valamit? -
Bebut #95495 Semmit nem szoktam.
Szokott olyan lenni, hogy túl sok helyre hívnak és választanod kell, hogy hova menjél?
-
_Galamb_ #95494 Nem. Amikor érzem, hogy be fog ütni a pia, inkább elteszem a mobilomat. Volt már belőle problémám másnap és köszönöm, nem kérek többet belőle.
Itt az ősz! :) Kreatívoskodsz valami kis őszi dekorral? Mondjuk egy gesztenyéből kirakott koszorú, vagy egy szép őszi falevél egy képkeretben, bármi... -
Bebut #95493 Karácsonykor nem szoktunk tesómékkal egymást. Anyunak szoktunk 3an közösen. Mas meg nem jön szóba.
Ha részeg vagy, szoktál olyannal beszélni, akivel tudod hogy nem kéne, főleg részegen.? -
Alapvetően szeretek (szeretnék) kézzel készíteni mindenfélét, de a környezetemben senki nem értékeli igazán, úgyhogy...
Mondjuk alapvetően az ajándékozósdi nem érdekli őket, szóval lassan elérünk a "senkinek semmit" állapotba. :|
Te? -
_Galamb_ #95491 víz mellett lennék a párommal, külön bebújva takaró alatt (mert hüvi van) és kávéznánk a napsütésben és beszélgetnénk. De mivel se víz nincs a közelemben, se párom így marad egy jó forró tejeskávé :D Meg hozzá egy sajtos croissan :)
Joe: megbocsájtok, de csak mert cuki vagyok :)
Saját készítésű ajándékokkal leped meg a szeretteidet karácsonykor vagy inkább kész terméket vásárolsz? -
Illik vagy sem, a takarítás szempontjából praktikusabb. :P
Gondolkodás nélkül válaszolj: mit csinálnál most legszívesebben? -
kamionosjoe #95489 Nem tudok választani, szerintem egyikkel sincs gond megférnek egymás mellett.
#sorry Galamb rossz vicc volt :D
Szerinted a férfiaknak is ülve illene pisilni?
-
Ha ébresztőre kelek: "NEMÁÁÁR MÉG NEEE, NEM LEHET MÁR ENNYI AZ IDŐŐŐ"
Ha magamtól ébredek: "óóó még csak ennyi az idő? akkor még alszom egy kicsit"
Papír vagy e-könyv? -
Bebut #95487 Nem változnak.
Kire-mire gondolsz elsőre mikor felébredsz? -
Két visszatérő rémálmom, hogy kihullik az összes fogam, vagy az összes hajam. :D
Nem tudom, hogy jelent-e valamit azon túl, hogy féltem az egészségüket.
Fejezd be a mondatot (ami először eszedbe jut): Az emberek alapvetően ... -
IXEMGabeo #95485 Regebben a hozzam kozelalloke mamar senkie...Nem szeretem az eletbeli tanacsadasokat tudom magam kontrollalni...
Almodtal mar olyat, hogy kihullott az osszes fogad? Ha igen mit jelent? -
Bebut #95484 Nincs olyan. Bármikor meg lehet menteni a napot.
Érdekel masok véleménye? -
Hát először is aludtam egy hatalmasat... :D Azon kívül egy kis net, kis játék, kis házimunka, kaja, macerálom a macskát és barátomat, olvasás, egyszóval döglés egész nap, minimális szintre szorítva a megmozdulások számát. Említettem már, hogy lusta vagyok, mint a dög?
Mitől érzed úgy, hogy visszavonhatatlanul el van rontva a napod? -
_Galamb_ #95482 Egyszerű, nem alszok. :D Amúgy olyankor előkapok egy könyvet és az első oldaltól elmegy az életkedvem, a második oldal végére már nem jutok el. Egyszerűen képtelen vagyok ágyban olvasni anélkül, hogy ne aludjak be. :)
Joe: ha ezt viccnek szántad, akkor is borzalmas....
Most, hogy hétfőn szabadnapos vagy (ha nem chhaya válaszol, akkor ha szabadnapos lennél) mit csinálsz egész nap?