97990
-
#95202 Most már tudom. :D Sosem néztem.
Van kedvenc íród? (Ki?) -
#95201 Maximo Calderon de la Hoja
Vajon tudod, hogy ez a Csacska angyal című csodából van? -
_Galamb_ #95200 A kor előrehaladtával... hm ... semennyire, szerencsére. :)
Te milyen nevet választanál magadnak, amennyiben nem tetszene a mostani? -
#95199 Kinek hova mikor kell eladni magam?
Téged mennyire visel meg az óraállítás? -
kamionosjoe #95198 Nem kaptam semmilyen extrém dolgot szerintem.
Hogy adod el magad? -
_Galamb_ #95197 Nem, a keresztfiaimon kívül senkit nem fogadok. Sőt, remélem otthon se leszek. :)
Milyen extrém ajándékot kaptál már a locsolkodásért? -
#95196 Vasárnap egy kis laza Zemplén kalandparkozás, így a családi ebéd helyett jó eséllyel marad a gyros csámcsogás. Hétfőn meg amivel kínálnak a megöntözött hölgyek :)
Mész locsolkodni/fogadsz locsolókat? -
_Galamb_ #95195 Eljutni a Holland antillákra.
Medencét csináltatni a kertbe.
Hatalmas grillpartit szervezni a medencével gazdagított kertben :)
Mi lesz a húsvéti menü? -
Mi áll a bakancslistád első 3 helyén? -
#95193 válaszolnék a kérdésedre, és nem tennék fel újabb kérdést
Utoljára szerkesztette: qetuol, 2016.03.17. 13:55:26 -
_Galamb_ #95192 nem csak ismerőseim, de jómagam is. Ráadásul hangszálgyulladás következtében egy hétre elveszítettem a hangom és most himlős lettem a legyengül immunrendszerem miatt. :(
Ha ma azt tehetnéd, amit csak szeretnél, akkor mi lenne az? -
IXEMGabeo #95191 Nem fertozom az agyam irott mediaval...
Te is ugy vetted eszre, hogy ismeroseid elkaptak valamifele influenzat? -
Bladzs #95190 Nincs, bár munkahelyen volt egy patkány múlthétig, de sikerült elkapni.
index vagy origo? -
#95189 Igen, egy macska.
Neked? -
kamionosjoe #95188 Nekem nincs hosszú hétvége.
Van háziállatod? -
_Galamb_ #95187 Hogyne. termál nyitott strand van nálunk, télen isteni a hatalmas gőzfelhőben úszkálni. :)
Itt a hosszú hétvége, mi lesz a program? -
Bladzs #95186 Motoroznék.
Fürödtél már nem nyáron nyilt vízben? -
pregi82 #95185 kár volt nicket váltanod galamb -
_Galamb_ #95184 Azért na, 30-tól kezdődik az élet gyerekek! :P Amúgy vonatozok inkább és passziánszozok vagy monopolit játszok a telefonon ha éppenséggel nincs nálam egy könyv.
Érzed te is, hogy közeledik a tavasz? :) Milyen szabadtéri tevékenységet folytatsz ragyogó napsütésben? -
Bladzs #95183 Remélem 30tól, én még nem akarok az lenni
Buszon/vonaton/kocsiban mivel ütöd el az időt? -
#95182 A topik mostani forgalmához képest hamar. :D
Mikortól számít valaki középkorúnak? -
kamionosjoe #95181 Most elég jó, mozgalmas munkám van. Nem sportolok, de nincs is rá szükségem.
Vajon most mennyi idö alatt válaszolnak erre a kérdésre? -
Bladzs #95180 Még sose voltam, de szerintem az elmúlt 10 évben se volt olyan, hogy kihagytam volna a suli-egyetem-munka hármasból valamelyiket betegség miatt.
Sportolsz rendszeresen? -
#95179 Nem az én stílusom.
Mikor voltál utoljára táppénzen? -
kamionosjoe #95178 Van sok márka amit már megszoktam, de ha hallok valamiről ami jó azt is kipróbálom.
Tetszik ez a szám?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#95177 Biztos, bár amúgy sem vagyok szószátyár típus, úgyhogy egy eset sem maradt meg bennem túl mélyen.
Ragaszkodsz bizonyos márkákhoz, vagy nem befolyásol a vásárláskor? -
kamionosjoe #95176 Felhívnák valakit szerintem egy idő után. :)
Előfordult már veled, hogy elakadt a szavad? -
#95175 Neten lógnék, olvasnék, rajzolnék, macskáznék, talán főzőcskéznék és esetleg nagytakarítanék (mellesleg hálát adnék az égnek, hogy végre senki nem fog hozzám szólni :D).
Te? -
_Galamb_ #95174 Nincs.
Mit tennél, ha 10 napig némán kéne otthon lebzselned? Mivel múlatnád az időt? -
kamionosjoe #95173 Nem ismerek egyet sem személyesen. Akiket láttam azok úgy néztek ki mint a törökök.
Van kínai ismerősöd? -
#95172 nincs.
mi a véleményed a migránsokról? -
kamionosjoe #95171 Na az jó kérdés, de egy létra nem olyan magas, szerintem még egy tériszonyos is felmászhat rá. :)
Kedvenc autómárkád? -
#95170 Kettő, az egyik kicseréli, a másik pedig a lelki támogatást nyújtja.
Miért mindig a tériszonyos akar mindenhová felmászni, például a létrára villanykörtét kicserélni? :D -
kamionosjoe #95169 Olyan hű de nagy karácsony nálunk nem lesz, inkább olyan rokonlátogatás féle csak inkább, azért ajándékot veszek egy-kettőt. :) Én még dolgozom sőt még 24-én délelőtt is, olyan szerződésem van, hogy 4,5 hónapig most nem is tudok szabadságra menni.
Hány ember kell nálatok a villanykörte kicseréléséhez? -
#95168 Holnap megyek utoljára dolgozni, aztán már csak karácsony után; hétvégén karácsonyi vásározni fogunk; sikerült az összes ajándékot beszereznem, már csak csomagolni kell; egyrészről megkapom az ajándékomat, amit én választok ki, úgyhogy biztosan tetszeni fog; kedvenc anyukám egy csomó finom sütit ígért az ünnepekre... Úgyhogy öröm és boldogság, eddig minden szépen alakul.
Veled mizu? -
kamionosjoe #95167 www.laptop.hu
220-240 kilóért már elég jókat kapni.
#95165 reggel, éppen ezért jártam akkor suliba
Mizu? -
BigLongPink #95166 Sziasztok! Szeretnék venni egy laptopot, a tanulás, filmezés mellet szinte csak wotozni szoktam, a gép is maximum erre kellene (mivel sokat viszem magammal PC nem jó) Nagyjából 220-240 ezer forintot szánnék rá, lehetőleg részletre. Kérem aki tud ajánljon egy-két félét. A segitségeteket elöre is köszönöm! R. -
Bladzs #95165 Családi házban, de városban. Külváros vagy város melletti faluban, mint ahogy most is.
Reggel vagy este tudsz/tudtál jobban tanulni? -
kamionosjoe #95164 Mostanában semmi könyvet vagy ilyesmit nem olvastam, előbb olvastam az indexen, hogy a svéd király be akarja tiltani a fürdőkádakat.
Városban vagy faluban élnél szívesebben? -
IXEMGabeo #95163 volt egy altalanos iskolas osztalytarsam belevagta a konyv sarkat a szemembe...par centire a pupillamtol..
.
mit olvastal utoljara?