98306
QE4UCUtvAwMCUQgeEAVR

• _Galamb_
    Általában 30-35 perc mire életképes vagyok arra, hogy elinduljak.

Én chhaya válaszát vaártam a sztriptizes kérdésre. :D Nálam egyszer fordult elő de nem részletezném. :)

Ahhoz, hogy a füled ne kapjon huzatot ebben a szeles időben, mivel védekezel?
  • Bebut
    pedig kivártam, hogy a lányok válaszolhassanak ;) Én még sosem.

Mennyi időbe telik reggel a készülődés?
  • kamionosjoe
    Tudom ki az, hallottam már róla, de nem nagyon futok bele a megnyilvánulásaiba.

Sztriptíz táncoltál már?
  • chhaya #95518
    Szerintem még szülinapomra kaptam és könyvet. Barátomtól.

Hogy viszonyulsz Puzsér Róberthez és megnyilvánulásaihoz?
  • _Galamb_
    Igen, ismerek embereket a fórumról és szívesen ismerek meg új embereket fórumtól függetlenül is.

Mi volt az utolsó ajándék, amit kaptál és kitől?
  • Bebut
    Ha nyaralás akkor passzív. De sokat megyünk haverokkal jobbra balra, az meg aktív.

Ismersz valakit személyesen a fórumról? Ha nem akkor megismernél?
  • chhaya #95515
    Múlt héten sok volt a meló, minden nap pörgős és zsúfolt, péntekre már eléggé elfáradtam.
    Jövő héten kezdődik elölről, ráadásul egy kolléganő is meg van kattanva. :/

Az aktív vagy a passzív pihenés híve vagy inkább?
  • Bebut
    Lehet, de a kérdésektől függ. A mi volt az ebéded stb. -re nem válaszolok.

Mikor fáradtál el utoljára és miben?
  • kamionosjoe
    Én is hasonlóképpen.

Gondolod valamikor majd lesz olyan, hogy annyira megunod a topikot, hogy nem írsz ide többet?
  • chhaya #95512
    Zene, játék, a lényeg, hogy lekössem magam valami pozitív, jó hangulatú dologgal, és ne tudjak hülyeségeken agyalni.

Te?
  • Bebut
    Révai nagylexikon ;) A Trónok harcákat és a Harry Pottereket faltam, de szerettem a Tüskevárat is. Viszont ami legjobban megfogott az az Emil és a detektívek.

Mivel szoktad magad jobb kedvre deríteni?
  • chhaya #95510
    Biztos vannak ilyenek is, de hogy mennyire sok... Szerintem csak töredéke a nem szavazóknak.

Van kedvenc könyved?
  • Bebut
    Igen.

Szerinted is sokan csak azért nem mentek el, mert lusták voltak átkérni magukat, pedig ha otthon lettek volna, akkor elmennek?
  • chhaya #95508
    Ablakot pucolni. :D De egyik sem a szívem csücske, ahol tisztítószerekkel kell szórakozni és pacsmagolni.
    A mosogatással és portörléssel ki vagyok békülve, a mosással van a legkevesebb problémám szerintem.
    De hogy bármelyiket is szeretném, az durva eufemizmus.

Voltál szavazni?
  • Bebut
    Igen.

Melyik házimunkát szereted és melyiket utálod legjobban?
  • chhaya #95506
    Ha idén nem is, január-február környékén biztos, akkor szokott lenni valamennyi.
    Bár jó lenne idén fehér karácsony, az tényleg régen volt.

Szereted a havat?
  • _Galamb_
    Így agglegény létemre hiányzik a társaság... Nem kell, hogy egymása se..ében legyünk (nem az a fajta vagyok) de mégis jó lenne, ha lenne mellettem valaki. Társas lények vagyunk.

Október van és mégis milyen jó idő. Szerinted lesz idén havunk?
  • kamionosjoe
    Ennek a kávénak mondhatjuk, szerencsére más nincs.

Agglegénynek maradni jobb vagy inkább keressen az ember egy nőt?
  • chhaya #95503
    Nem. Büdös, nem ízlik, köhögök tőle. Egészségtelen. Drága is. Sosem értettem, miért lenne jó rászoknom.

Van valami, amitől függő vagy? Bármilyen kis mértékben is.
  • Bebut
    Soha nem kávéztam, és most se kávézok.

Dohányzol, és miért(nem)?
  • kamionosjoe
    Igen, tejjel és két cukorral. Ma kávé világnapja alkalmával egy különlegeset is megkóstoltam, tejszín és csokiszirup is volt benne.

Te?
  • chhaya #95500
    Nincsenek.

Kávézol? Hogyan szereted inni?
  • kamionosjoe
    Gyerekként elkezdtem de egy-két nap után már nem érdekelt.

Vannak közel-keleti ismeröseid?
  • chhaya #95498
    Szükségem volt egy olyan nickre, ami itthon nem ismert és nem használatos, hogy mindenhova ugyanezzel tudjak regisztrálni a neten. Nem tudok többfélét megjegyezni. :D Addig bogarásztam a babaneveket, míg rátaláltam erre. Tetszett a hangzása és ennyi. Létező indiai név.
    (Meg akartam keresni a listámat a kigyűjtött nevekről, azt ugyan nem találom, de megvannak a régi firkafüzeteim... Naplószerűségek 10 éves korom óta, lesz mit olvasnom délután, köszönöm. :D)

Írtál / írsz naplót?

• Calver
    egyik kedvenc karakterem, John Caldwell már-annyira-anti-hogy-nem-is-hős kreálmánya volt az ihletadó. annyira atipikus karakter, hogy egyszerűen nem tudom nem imádni, még hasonlóval sem találkoztam soha semmilyen műben.

neked?
  • chhaya #95496
    Szerencsére nem, nem vagyok társasági lény, ennyire pláne.
    Inkább az indokok közül kell válogatnom, mire hivatkozva mondjak le egy programot. :D

Miért pont az a nicked, ami? Jelent valamit?
  • Bebut
    Semmit nem szoktam.

Szokott olyan lenni, hogy túl sok helyre hívnak és választanod kell, hogy hova menjél?

• _Galamb_
    Nem. Amikor érzem, hogy be fog ütni a pia, inkább elteszem a mobilomat. Volt már belőle problémám másnap és köszönöm, nem kérek többet belőle.

Itt az ősz! :) Kreatívoskodsz valami kis őszi dekorral? Mondjuk egy gesztenyéből kirakott koszorú, vagy egy szép őszi falevél egy képkeretben, bármi...
  • Bebut
    Karácsonykor nem szoktunk tesómékkal egymást. Anyunak szoktunk 3an közösen. Mas meg nem jön szóba.

Ha részeg vagy, szoktál olyannal beszélni, akivel tudod hogy nem kéne, főleg részegen.?
  • chhaya #95492
    Alapvetően szeretek (szeretnék) kézzel készíteni mindenfélét, de a környezetemben senki nem értékeli igazán, úgyhogy...
    Mondjuk alapvetően az ajándékozósdi nem érdekli őket, szóval lassan elérünk a "senkinek semmit" állapotba. :|

Te?
  • _Galamb_
    víz mellett lennék a párommal, külön bebújva takaró alatt (mert hüvi van) és kávéznánk a napsütésben és beszélgetnénk. De mivel se víz nincs a közelemben, se párom így marad egy jó forró tejeskávé :D Meg hozzá egy sajtos croissan :)

Joe: megbocsájtok, de csak mert cuki vagyok :)

Saját készítésű ajándékokkal leped meg a szeretteidet karácsonykor vagy inkább kész terméket vásárolsz?
  • chhaya #95490
    Illik vagy sem, a takarítás szempontjából praktikusabb. :P

Gondolkodás nélkül válaszolj: mit csinálnál most legszívesebben?
  • kamionosjoe
    Nem tudok választani, szerintem egyikkel sincs gond megférnek egymás mellett.
    #sorry Galamb rossz vicc volt :D

Szerinted a férfiaknak is ülve illene pisilni?
  • chhaya #95488
    Ha ébresztőre kelek: "NEMÁÁÁR MÉG NEEE, NEM LEHET MÁR ENNYI AZ IDŐŐŐ"
    Ha magamtól ébredek: "óóó még csak ennyi az idő? akkor még alszom egy kicsit"

Papír vagy e-könyv?
  • Bebut
    Nem változnak.

Kire-mire gondolsz elsőre mikor felébredsz?
  • chhaya #95486
    Két visszatérő rémálmom, hogy kihullik az összes fogam, vagy az összes hajam. :D
    Nem tudom, hogy jelent-e valamit azon túl, hogy féltem az egészségüket.

Fejezd be a mondatot (ami először eszedbe jut): Az emberek alapvetően ...
  • IXEMGabeo
    Regebben a hozzam kozelalloke mamar senkie...Nem szeretem az eletbeli tanacsadasokat tudom magam kontrollalni...

Almodtal mar olyat, hogy kihullott az osszes fogad? Ha igen mit jelent?
  • Bebut
    Nincs olyan. Bármikor meg lehet menteni a napot.

Érdekel masok véleménye?
  • chhaya #95483
    Hát először is aludtam egy hatalmasat... :D Azon kívül egy kis net, kis játék, kis házimunka, kaja, macerálom a macskát és barátomat, olvasás, egyszóval döglés egész nap, minimális szintre szorítva a megmozdulások számát. Említettem már, hogy lusta vagyok, mint a dög?

Mitől érzed úgy, hogy visszavonhatatlanul el van rontva a napod?
  • _Galamb_
    Egyszerű, nem alszok. :D Amúgy olyankor előkapok egy könyvet és az első oldaltól elmegy az életkedvem, a második oldal végére már nem jutok el. Egyszerűen képtelen vagyok ágyban olvasni anélkül, hogy ne aludjak be. :)

Joe: ha ezt viccnek szántad, akkor is borzalmas....

Most, hogy hétfőn szabadnapos vagy (ha nem chhaya válaszol, akkor ha szabadnapos lennél) mit csinálsz egész nap?