98295
-
Bebut #95554 Hogy gólt lőttünk a kispályásfociban.
Mást eszel hétvégén reggelire mint hétköznap? -
Kettőt.
Minek örültél legutóbb? -
kamionosjoe #95552 Magyar népmesék motívumaival díszített dobozos tej és az van ráírva mesés tej, ízre olyan mint a többi, nálunk ez van most a hűtöben?
Hány gyereket szeretnél? -
Nem.
Milyen az a mesés tej? -
kamionosjoe #95550 Már régen nem.
Ittál már mesés tejet? -
Bebut #95549 A haverokkal a kapcsolattartást megnehezítené. Plusz a tanuláshoz is elengedhetettlen. De én ellenék nélküpe simán, ha nem tanulnék. Viszont nem látom értelmét, hogy mért ne használnám. Kényelmesebb vele az élet.
Szoktál mesét nézni?
-
Dolgoztam ma.
Mennyiben befolyásolná az életedet, ha egy hónapig nem netezhetnél? -
Bebut #95547 Nem, élőben szerintem jobban beszólogatok.
Dolgozol ma? -
kamionosjoe #95546 Tök véletlen, hogy épp mit kérdezek.
A neten bátrabban beszólsz valakinek, mint élőben? -
Bebut #95545 T-Rex
Mi alapján választod ki a kérdésedet? -
kamionosjoe #95544 Egy sólyom.
Te? -
Nem, de barátom nézte, ő meg hangosan szurkol, úgyhogy minden magyar gólnál kiszakadt a dobhártyám. :D
Ha kipróbálhatnád, hogy milyen lehet állatnak lenni, milyen állat bőrébe bújnál? -
Bebut #95542 Sötét van a szobámban ugyhogy semmit, de ha odavilágítok akkor egy csocsóasztalt.
Nézted a meccset? -
Olyan gyakran előfordul, hogy már nem is jegyzem, mik ezek. Nem is jut eszembe konkrét példa. :D
Ha nem valami extra sürgős vagy fontos dolog, akkor az ilyesmit jelnek szoktam felfogni, és hagyom is a fenébe. Ha nem, hát nem.
Mit látsz, ha balra nézel? -
Bebut #95537 Nem, nem hatnak meg az ilyenek. Meg lehet van gazdája csak kiment vadászni.
Volt már olyan, hogy úgy érezted minden összeesküdött ellened, hogy odaérj valahova, vagy megcsináld azt amit szeretnél, és mi volt az? -
A hűvös, nedves, nyirkos, korán sötétedős részét nem szeretem, nagyon lehangol, de a többivel ki vagyok békülve.
A természet változását, az ezerszínű erdőt és a hulló faleveleket imádom, de csak vakító napsütésben.
Már csak 5 perc sétára vagy otthonról, amikor meglátsz egy pöttöm, csapzott kiscicát a járda szélén. Hazaviszed? -
ManoNegra #95535 Passuth László
Szereted az őszt? -
Stephen King.
Neked? -
ManoNegra #95533 Mert előre nem tudhatták, hogy érvénytelen lesz. Meg amúgy is úgy gondolta a sok "birka" hogy az unokáik életéről döntenek. ...
Ki a kedvenc íród? -
kamionosjoe #95532 Ja!
Miért szavazott a sok birka a nemre az érvénytelen szavazáson? -
Bebut #95531 Az iskolakezdést utáltam eddig legjobban, de ez jövőre már kiesik. A rossz időt, mert nem tudok motorozni, meg a korai sötétedést.
Szeretni, hogy már nincs annyi elutazós meg nyaralós programja az embereknek, és így a barátokkal könnyebb sszeszervezni találkozókat.
Szeretsz utazni? -
Szerintem nem, de nehéz kiismerni egy fórum alapján az embereket, szóval nemtom. 
Mit szeretsz és mit utálsz legjobban az őszben? -
Bebut #95529 Már válaszoltam ;)
Chhaya szerinted válaszolna a sztiptizes kérdésre? -
IXEMGabeo #95528 tenisz utan ideje lazulni itthon...gepezek meg lehet fozok valamit kesobb
Valaszolnal a sztriptizes kerdesre?:DDD -
_Galamb_ #95527 Van. Epp vele beszelek telefonon. :) Ő egy meleg fiu. Az egyik másodallasomban ismertem meg anno. Imádom. :)
Mi a ma esti program? Tv-zes? (Mit nezel ilyenkor?) Olvasás (mit olvasol) ? Zene vagy barati osszeroffenes? -
Bebut #95526 Talán a kopó. Gyerekkoromban mindig olyat akartam.
Van legjobb barátod? -
Megmondom simán, hogy nincs kedvem. Olyanok szerencsére nem nagyon hívnak sehova, akiknek illene kitalálni valami más elfoglaltságot. :D Ha mégis, akkor valami családi eseményt mondanék. Esetleg egy előre lefoglalt nyaralást.
(Mindenképp kivártam volna, míg más válaszol a sztriptízes kérdésre. :D)
Melyik kutyafajta a kedvenced? -
Bebut #95524 Rendszeresen nem, de van egy számsorom amivel tettem pár szelvényt, kb 10x.
Ha valahova elhívnak, de nincs kedved menni, elmondod hogy simán nincs kedved, vagy kitalálsz valamit ami hihetőnek tűnik, hogy mért nem érsz rá? Ha utóbbi akkor mi az?
-
_Galamb_ #95523 Bizony... ráadásul a főnököm keltett fel, mert hangosan horkoltam. :D Aszondja, nem szeretne zavarni, de hangos vagyok :D :D :D Hja, jó... Kimentem, ittam egy kávét és úgy döntöttem inkább hazamegyek. Ő helyeselte :D
Lottózol? -
Bebut #95522 Ha motorozom akkor bukósisak, de utcán még ilyen időben nem veszek sapkát, ahhoz még egy kicsit hidegebbnek kell lennie.
Aludtál már el munka közben? -
_Galamb_ #95521 Általában 30-35 perc mire életképes vagyok arra, hogy elinduljak.
Én chhaya válaszát vaártam a sztriptizes kérdésre. :D Nálam egyszer fordult elő de nem részletezném. :)
Ahhoz, hogy a füled ne kapjon huzatot ebben a szeles időben, mivel védekezel? -
Bebut #95520 pedig kivártam, hogy a lányok válaszolhassanak ;) Én még sosem.
Mennyi időbe telik reggel a készülődés? -
kamionosjoe #95519 Tudom ki az, hallottam már róla, de nem nagyon futok bele a megnyilvánulásaiba.
Sztriptíz táncoltál már? -
Szerintem még szülinapomra kaptam és könyvet. Barátomtól.
Hogy viszonyulsz Puzsér Róberthez és megnyilvánulásaihoz? -
_Galamb_ #95517 Igen, ismerek embereket a fórumról és szívesen ismerek meg új embereket fórumtól függetlenül is.
Mi volt az utolsó ajándék, amit kaptál és kitől? -
Bebut #95516 Ha nyaralás akkor passzív. De sokat megyünk haverokkal jobbra balra, az meg aktív.
Ismersz valakit személyesen a fórumról? Ha nem akkor megismernél? -
Múlt héten sok volt a meló, minden nap pörgős és zsúfolt, péntekre már eléggé elfáradtam.
Jövő héten kezdődik elölről, ráadásul egy kolléganő is meg van kattanva. :/
Az aktív vagy a passzív pihenés híve vagy inkább? -
Bebut #95514 Lehet, de a kérdésektől függ. A mi volt az ebéded stb. -re nem válaszolok.
Mikor fáradtál el utoljára és miben? -
kamionosjoe #95513 Én is hasonlóképpen.
Gondolod valamikor majd lesz olyan, hogy annyira megunod a topikot, hogy nem írsz ide többet? -
Zene, játék, a lényeg, hogy lekössem magam valami pozitív, jó hangulatú dologgal, és ne tudjak hülyeségeken agyalni.
Te?