97990
-
kamionosjoe #95243 Inkább tél, de a legjobb a tavasz meg az ősz. :)
Mi volt a legjobb/legrosszabb dolog a mai napon?
-
#95242 Remélem nem, a 30-35 is bőven elég.
Tél vagy nyár? -
kamionosjoe #95241 Voltam 3-ban is, de mindig soför voltam, úgy nem az igazi.
Lesz 40 fok ezen a nyáron? -
Bebut #95240 Volton voltam, Strandra még megyek.
Voltál már lagziban, tetszett? -
#95239 Nem köt le igazán. A saját tempómban és hangsúlyaimmal szeretek olvasni, nem azt hallgatni, ahogy más mesél.
Voltál / részt veszel idén valamilyen zenei fesztiválon? -
#95238 fórum, könyv, netes "eredeti" cuccok (pl SCP foundation), sőt, hangoskönyv is baromi sokat pörög
hogy állsz a hangoskönyvekkel? -
kamionosjoe #95237 Fórumokat, újságokat gyakran, viszont könyveket nem annyira.
Te sokat olvasol? -
#95236 tiltja a vallásom a mesefigurákban való hitet.
sokat olvasol? -
kamionosjoe #95235 Valamilyen melegszendvics.
Hiszel Istenben? -
Bebut #95234 Deadpool talán, ha az új fimekre gondolunk.
Kedvencétel a dögléshez? -
#95233 Itthon döglés - cicabuzerálás, net, játék, olvasás, filmezés, főzőcske. Ja és sok döglés. :D
Idei legjobb filmélmény? -
Bebut #95232 Pörkölt lett volna, de elmosta az eső, így fasírozott lesz.
Mi lett az esőprogram? -
#95231 Magyarországgal együtt 6.
Mi volt/lesz a mai ebéd? -
kamionosjoe #95230 11, Magyarországot is beleszámolva
Te?
( akkor valamit félreértettem :D) -
#95229 Mindkettő jöhet, a görögöt jobban szeretem.
Hány országban jártál már? -
#95228 sárga, görögöknek meghagyom inkább a szőrös nőieket.
neked melyik a bejövős? -
#95227 (Köszönöm, bár nem vagyok Hajni. :D)
Bírom a meleget, főleg, hogy a melóban van légkondi. Legalább van miért bejárni. :D
Sárga- vagy görögdinnye? -
kamionosjoe #95226 Érdekesnek találom.
(Boldog szülinapot Hajni)
Bírod még a nyarat? -
#95225 Nem mondanám magyar földnek, csak mert egyszer egy államszövetség része volt.
Szereted a történelmet? -
kamionosjoe #95224 Nein!
Tudtad, hogy Hitler (részben) magyar földön született? -
_Galamb_ #95222 Nem, nem vagyok az a fesztiválos fajta...
Mi volt az utolsó könyv, amit a kezedbe vettél és úgy érezted nem bírod letenni, mert annyira élvezted? -
mclane82 #95221 Sziasztok!
Olyan lámpát/fényforrást keresek amit az IKEÁban láttam, a földre vetíti a haladási irányt. Fogalmam sincs, hogy guglizzam ki, semmit nem találtam amivel meglelném.
Előre is kösz. -
Bladzs #95220 A garázsban áll a legnagyobb értékem.
Mész nyáron valamilyen fesztiválra? -
IXEMGabeo #95219 Spanyolorszag(Barcelona), Maldiv szgk., Karibi terseg...
Hol tartod az ertekeid? -
#95218 Fúúúj a szél, és úgy néz ki, hamarosan az ég is leszakad.
Mi az a 3 hely, ahová mindenképpen szeretnél eljutni? -
kamionosjoe #95217 Nekem van egy jó asus laptopom, de már egy pár éve nem figyelem mi számít jónak, így a képességeit se nagyon tudom, elég gyors azért.
Milyen idő van nálad? -
#95216 jelenlegi. E5450-es Xeon proci (~Q9650) húzva 3,8 Ghz-re, Asus P5QL lap, GTX 580. alig játszok utóbbi időben, amihez kell, ahhoz elég, bár pár hónap múlva tutira beújítunk egy húzható AsRock lapra + Skylake procira és hozzá való csodákra. mondjuk sajnálni fogom amikor megválok szegénykétől, nagyon trükkösen összerakott saját kis hűtése van aminek hála kb néma.
neked? -
IXEMGabeo #95215 Mennyei kiralysag (Orlando Bloom), ajanlani tudom..keresztes lovagokrol szol
Milyen volt a legnagyobb teljesitmenyu asztali geped avagy laptop, ami valaha volt neked? -
#95214 Barátomat a fórumról ismerem, szóval fogjuk rá. Amúgy van pár ember, akire kíváncsi lennék, de találkozni... neeem.
Utóbbi idők legjobb filmes élménye? -
IXEMGabeo #95213 mindketto, de a sci-fi kozelebbi mufaj szamomra
Volt mar ugy, hogy szerelembe estel itteni tagba es szivesen talalkoztal volna vele? -
#95212 A legutóbbi az, amit lent kérdeztél. :D Az idei legjobb könyv hmmm... John Scalzi Vének háborúja univerzumába belebolondultam kicsit, de en bloc az egészbe, nem tudnám egyik részt se kiemelni.
Sci-fi vagy fantasy? -
#95211 papír alapú könyvben Aldous Huxley: Szép új világ, hangoskönyvben Joe Hill: NOS4A2-t fejeztem be angolul nemrég, és szintúgy hangoskönyvben Neil Gaiman: American Gods pörög jelen pillanatban.
te? VAGY mi volt eddig az idei év legjobb könyvélménye?
off: molyon láttam hogy olvasod és emlékeztetett rá, hogy ja hoppá, mintha lenne errefelé egy ilyen kérdezős téma -
#95210 10 napja várok, hogy valaki megválaszolja a kérdést, mert nem jut eszembe semmi LEG, erre visszakérdezel. Hát ez nem volt szép.
Mit olvastál legutóbb?
Nem maradéktalanul, de tetszik. Jó a stílusa, fogok még tőle olvasni. Amúgy miért nem a molyon kérdezed ezeket? :D -
#95209 talán hogy sok interneten töltött év egy elmés rohadékká változtatott, aki kb mindenre tud valami humoros megjegyzést tenni.
te?
fél-off chhaya-nak: milyen a Nick Hornby: Hosszú út lefelé? egy ideje már szemezek a könyvvel, érdekelne hogy tetszik-e neked. -
Bladzs #95208 Nem emlékszem, jó régen. Viszont a repülős dolog pont fordítva van, felül megy gyorsabban a levegő, emiatt ott kisebb lesz a légnyomas, és az "felszívja" a repülőt. Egy lufival ki lehet próbálni, fúj el felette, úgy hogy ne a lufit fúj, és fel fog emelkedni.
Mire vagy a legbüszkébb?
-
kamionosjoe #95207 Valami olyasmi, hogy a szárny kialakítása miatt, a levegő gyorsabban áramlik a szárny alatt, mint felett, ezért tud repülni. Egy nem tök laikus valószínüleg nagyon jól el tudja magyarázni.
Mikor estél el utoljára? -
#95206 nem.
egy nem tök laikus el tudná nekem magyarázni, hogy miért marad a repülő a levegőben? :D -
#95205 Látod, hozzászóltál és elijesztetted. :(
Egy tök laikusnak el tudnád magyarázni, hogy miért marad a repülő a levegőben? -
kamionosjoe #95204 Nincs.
Jéé Calver, te is élsz még? :) -
#95203 talán Nemes István (John Caldwell/Jeffrey Stone/n+1 álnév) áll még mindig a csúcson a low fantasy elmebajaival, de utóbbi időben sorra ismerek meg jobbnál jobb új írókat, szóval kicsit veszélyeztetve van a trónja.
neked?