97990
QE4UCUtvAwMCUQgeEAVR

• kamionosjoe
    Inkább tél, de a legjobb a tavasz meg az ősz. :)

Mi volt a legjobb/legrosszabb dolog a mai napon?

• chhaya #95242
    Remélem nem, a 30-35 is bőven elég.

Tél vagy nyár?
  • kamionosjoe
    Voltam 3-ban is, de mindig soför voltam, úgy nem az igazi.

Lesz 40 fok ezen a nyáron?
  • Bebut
    Volton voltam, Strandra még megyek.

Voltál már lagziban, tetszett?
  • chhaya #95239
    Nem köt le igazán. A saját tempómban és hangsúlyaimmal szeretek olvasni, nem azt hallgatni, ahogy más mesél.

Voltál / részt veszel idén valamilyen zenei fesztiválon?
  • Calver
    fórum, könyv, netes "eredeti" cuccok (pl SCP foundation), sőt, hangoskönyv is baromi sokat pörög

hogy állsz a hangoskönyvekkel?
  • kamionosjoe
    Fórumokat, újságokat gyakran, viszont könyveket nem annyira.

Te sokat olvasol?
  • Calver
    tiltja a vallásom a mesefigurákban való hitet.

sokat olvasol?
  • kamionosjoe
    Valamilyen melegszendvics.

Hiszel Istenben?
  • Bebut
    Deadpool talán, ha az új fimekre gondolunk.

Kedvencétel a dögléshez?
  • chhaya #95233
    Itthon döglés - cicabuzerálás, net, játék, olvasás, filmezés, főzőcske. Ja és sok döglés. :D

Idei legjobb filmélmény?
  • Bebut
    Pörkölt lett volna, de elmosta az eső, így fasírozott lesz.

Mi lett az esőprogram?
  • chhaya #95231
    Magyarországgal együtt 6.

Mi volt/lesz a mai ebéd?
  • kamionosjoe
    11, Magyarországot is beleszámolva

Te?

( akkor valamit félreértettem :D)
  • chhaya #95229
    Mindkettő jöhet, a görögöt jobban szeretem.

Hány országban jártál már?
  • Calver
    sárga, görögöknek meghagyom inkább a szőrös nőieket.

neked melyik a bejövős?
  • chhaya #95227
    (Köszönöm, bár nem vagyok Hajni. :D)
    Bírom a meleget, főleg, hogy a melóban van légkondi. Legalább van miért bejárni. :D

Sárga- vagy görögdinnye?
  • kamionosjoe
    Érdekesnek találom.
    (Boldog szülinapot Hajni)

Bírod még a nyarat?
  • chhaya #95225
    Nem mondanám magyar földnek, csak mert egyszer egy államszövetség része volt.

Szereted a történelmet?
  • kamionosjoe
    Nein!

Tudtad, hogy Hitler (részben) magyar földön született?
  • _Galamb_
    Nem, nem vagyok az a fesztiválos fajta...

Mi volt az utolsó könyv, amit a kezedbe vettél és úgy érezted nem bírod letenni, mert annyira élvezted?
  • mclane82
    Sziasztok!
    Olyan lámpát/fényforrást keresek amit az IKEÁban láttam, a földre vetíti a haladási irányt. Fogalmam sincs, hogy guglizzam ki, semmit nem találtam amivel meglelném.
    Előre is kösz.
  • Bladzs
    A garázsban áll a legnagyobb értékem.

Mész nyáron valamilyen fesztiválra?
  • IXEMGabeo
    Spanyolorszag(Barcelona), Maldiv szgk., Karibi terseg...

Hol tartod az ertekeid?
  • chhaya #95218
    Fúúúj a szél, és úgy néz ki, hamarosan az ég is leszakad.

Mi az a 3 hely, ahová mindenképpen szeretnél eljutni?
  • kamionosjoe
    Nekem van egy jó asus laptopom, de már egy pár éve nem figyelem mi számít jónak, így a képességeit se nagyon tudom, elég gyors azért.

Milyen idő van nálad?
  • Calver
    jelenlegi. E5450-es Xeon proci (~Q9650) húzva 3,8 Ghz-re, Asus P5QL lap, GTX 580. alig játszok utóbbi időben, amihez kell, ahhoz elég, bár pár hónap múlva tutira beújítunk egy húzható AsRock lapra + Skylake procira és hozzá való csodákra. mondjuk sajnálni fogom amikor megválok szegénykétől, nagyon trükkösen összerakott saját kis hűtése van aminek hála kb néma.

neked?
  • IXEMGabeo
    Mennyei kiralysag (Orlando Bloom), ajanlani tudom..keresztes lovagokrol szol

Milyen volt a legnagyobb teljesitmenyu asztali geped avagy laptop, ami valaha volt neked?
  • chhaya #95214
    Barátomat a fórumról ismerem, szóval fogjuk rá. Amúgy van pár ember, akire kíváncsi lennék, de találkozni... neeem.

Utóbbi idők legjobb filmes élménye?
  • IXEMGabeo
    mindketto, de a sci-fi kozelebbi mufaj szamomra

Volt mar ugy, hogy szerelembe estel itteni tagba es szivesen talalkoztal volna vele?
  • chhaya #95212
    A legutóbbi az, amit lent kérdeztél. :D Az idei legjobb könyv hmmm... John Scalzi Vének háborúja univerzumába belebolondultam kicsit, de en bloc az egészbe, nem tudnám egyik részt se kiemelni.

Sci-fi vagy fantasy?
  • Calver
    papír alapú könyvben Aldous Huxley: Szép új világ, hangoskönyvben Joe Hill: NOS4A2-t fejeztem be angolul nemrég, és szintúgy hangoskönyvben Neil Gaiman: American Gods pörög jelen pillanatban.

te? VAGY mi volt eddig az idei év legjobb könyvélménye?

off: molyon láttam hogy olvasod és emlékeztetett rá, hogy ja hoppá, mintha lenne errefelé egy ilyen kérdezős téma
  • chhaya #95210
    10 napja várok, hogy valaki megválaszolja a kérdést, mert nem jut eszembe semmi LEG, erre visszakérdezel. Hát ez nem volt szép.

Mit olvastál legutóbb?

Nem maradéktalanul, de tetszik. Jó a stílusa, fogok még tőle olvasni. Amúgy miért nem a molyon kérdezed ezeket? :D
  • Calver
    talán hogy sok interneten töltött év egy elmés rohadékká változtatott, aki kb mindenre tud valami humoros megjegyzést tenni.

te?

fél-off chhaya-nak: milyen a Nick Hornby: Hosszú út lefelé? egy ideje már szemezek a könyvvel, érdekelne hogy tetszik-e neked.
  • Bladzs
    Nem emlékszem, jó régen. Viszont a repülős dolog pont fordítva van, felül megy gyorsabban a levegő, emiatt ott kisebb lesz a légnyomas, és az "felszívja" a repülőt. Egy lufival ki lehet próbálni, fúj el felette, úgy hogy ne a lufit fúj, és fel fog emelkedni.

Mire vagy a legbüszkébb?

• kamionosjoe
    Valami olyasmi, hogy a szárny kialakítása miatt, a levegő gyorsabban áramlik a szárny alatt, mint felett, ezért tud repülni. Egy nem tök laikus valószínüleg nagyon jól el tudja magyarázni.

Mikor estél el utoljára?
  • Calver
    nem.

egy nem tök laikus el tudná nekem magyarázni, hogy miért marad a repülő a levegőben? :D
  • chhaya #95205
    Látod, hozzászóltál és elijesztetted. :(

Egy tök laikusnak el tudnád magyarázni, hogy miért marad a repülő a levegőben?
  • kamionosjoe
    Nincs.

Jéé Calver, te is élsz még? :)
  • Calver
    talán Nemes István (John Caldwell/Jeffrey Stone/n+1 álnév) áll még mindig a csúcson a low fantasy elmebajaival, de utóbbi időben sorra ismerek meg jobbnál jobb új írókat, szóval kicsit veszélyeztetve van a trónja.

neked?