97990
QE4UCUtvAwMCUQgeEAVR

• _Galamb_
    Kicsit fáradtan. Takarítottam egész nap. :/ Elmondom, mert elméletben pofon egyszerű! :) Se cukor se fehér liszt. Délután kettőig mehet a szénhidrát ügyelve a kcalra és a gluténre, de 2 után csak és kizárólag fehérje. Nekem azt volt nehéz megszokni, hogy nézegessem a bolti polcról levett dolgoknak a kis táblácskáját miben mi van. És ha sok volt a cukor akkor bármennyire kívántam, vissza kellett tennem. Sültkruumplit mondjuk 2 éve nem eszek. Pizzát szoktam, van egy pékség, ahol teljes kiörlésű lisztből készítik. :) Szóval nem kell éhezned, hogy lefogyj, de oda kell figyelni mit és mikor eszel. Mindemellett kell a testmozgás. Nem egy hatalmas, megterhelő sporta gondolj. Fokozatosan
    Régebben 10 perc alatt kifingtam... Most egy 40 perces zsírégető edzés nem mozgatja meg a pulzusom. :) úgyhogy hajrá hajrá... A kitartásodat látni és érezni, felemelő érzés. :)

Figyelemmel kíséred az olimpiat?
  • kamionosjoe
    Szerintem kitartóbb, mint sok ember, de ez függ attól is mivel kapcsolatban kérdezed.

Hogy vagy?
  • chhaya #95321
    Erre én is kíváncsi lennék. :)

Mennyire vagy kitartó?
  • kamionosjoe
    Tavaly voltam, de nem jut eszembe melyik film volt.

-47 az derék, gratulálok. Mennyi ideig tartott a fogyás?
  • _Galamb_
    Igen. Életmódváltással és sporttal eddig -47 kilónál tartok. Úgyhogy ajánlom mindenkinek. :) Kivéve a cukros italokat :)

Moziban mikor voltál utoljára és mit néztél meg?
  • kamionosjoe
    Szinte csak azt iszok. :D

Sportolsz valamit?
  • _Galamb_
    Teljes kiőrlésű zsemle, sonka v kolbász v téliszalámi, saláta. Próbálom inkább délelőtt bevinni a szénhidrátot, de azért a pizzaszelet sem rossz. :)

Szoktál cukros üdítőitalt inni?
  • kamionosjoe
    Van egy kedvencem, úgy hívják käseleberkäse szendvics, ez ehy egyszerü húsos szendvics sajjtal. Vagy ezt szoktam vagy valami péksüteményt. Mondjuk ma kivétel, mert egy szelet pizzát reggeliztem.

Te mit szoktál?
  • _Galamb_
    Fogalmam sincs, nem csajozok. A nyugdíjad összegével biztos, hogy nem. :D Legyél nagyon kedves de tedd oda magad, ahova kell. Tényleg nem tudom, bocsáss meg. :)

Általában mit szoktál reggelizni?
  • kamionosjoe
    Totál nyugodt, de az utóbbi években már nem is iszok annyit, mint a 20- as éveim elején. Csak spicces szoktam lenni, nem totál részeg.

Van egy jó tipped hogyan tudnák meghódítani egy 40-es nöt?
  • Bebut
    Sg, face, index,origo, kisalfold, fuzovelkifele, audimynet, gmail, youtube,

Milyen vagy részegen?
  • chhaya #95312
    Fogynak az emberek a fórumról.

Milyen oldalakat látogatsz minden nap?
  • kamionosjoe
    Pár érdekesebb számot biztos?

Hová tünt videobaby (Ildi) ?
  • chhaya #95310
    A laptopom szerint 27, a hőmérőig lusta vagyok elmenni. :D

Nézni fogod az olimpiát?
  • kamionosjoe
    Kerékpàr, úszás, futás, jégkorizás, pingpong. Nem tudok válsztani, de ezek jók.

Hány fok van nálatok.
  • chhaya #95308
    Remélem nem fogok nyugdíjas koromig ebben az állásban dolgozni. :D De szívesen tanulnék más, már ha érdekelne valami.

Kedvenc sport?
  • Bebut
    Toll.

Van a munkádnak jövője szerinted, vagy nyugdíj elött(ha lesz) meg kell tanulnod más szakmát is mint a mostani?
  • _Galamb_
    Sajnos igen.

Ceruzával vagy tollal szeretsz jobban írni?
  • kamionosjoe
    Csak bubis.

Varrták már össze sebedet?
  • _Galamb_
    A telefonhívásokat nem váltotta ki semmi. Maradt a hagyományos.

Ha ásványvizet iszol bubis vagy mentes?
  • Calver
    nem szokásom, messenger kiváltott kb mindent.

szoktál még "rendesen" telefonálni, vagy neten rendezed inkább? (messenger, skype, viber, társai)
  • _Galamb_
    Nincs, de én is keresek, imádom a sört :)

Szoktál még sms-t írni vagy mindent el tudsz intézni neten?
  • Bebut
    Simán, bár szeretem a munkám, nélküle is ellennék, sört főznék, olvasás, utazás, ilyenek.

Van ismerősöd aki főz otthon sört?
  • chhaya #95300
    Van ideje ÉLNI :D

El tudnád képzelni az életedet munka nélkül?
  • _Galamb_
    Két keresztfiam van, akiken erőszeretettel gyakorolhattam, még akkor is mikor nem szerettem volna.

Mit tud csinálni az ember 2 hónapos szabadság alatt?
  • kamionosjoe
    Mindenképpen, mivel idén még nem is voltam szabadságon, viszont szeptembertöl 2 hónapot itthon leszek.

Pelenkáztál már?
  • _Galamb_
    Természetes göndör a hajam, de van mikor kivasalom. Mindkettőt szeretem.

Idén tervezel még nyaralást?
  • Calver
    magamon egyenes, nőkön valami elképesztő mód kattanok egy göndör hajzuhatagra... rrrrr...

neked melyik a szimpi?
  • _Galamb_
    Azt a mindenit de jól néz ki!!! Vigyél magaddal! :)
    A létra második fokán már remegnek a végtagjaim, ellenben a repülőn semmi problémám nincsen. Valószínűleg csak látenstériszonyos vagyok :)

Egyenes vagy göndör haj?
  • chhaya #95294
    Mondjuk a Grand Canyonhoz. A kilátóra szívesen kisétálnék.

Van tériszonyod?
  • _Galamb_
    Félek tőle. :(

Hova repülnél el a legszívesebben?
  • Bebut
    Volt, kocsi kuka, de mindenki éppségben kiszállt.

Motorozáshoz hogy állsz?
  • _Galamb_
    Lg G3s. A szókeresővel múlatom rajta az időmet. És ha nem tudok elaludni azzal játszok. De ha felidegesít, akkor dobálom a telefont. 1.5 éve megvan és jelentem még mindig ép. Csak ajánlani tudom! :D

Volt már autóbaleseted?
  • chhaya #95290
    Szókirakó. Mindig azt veszem elő, ha nem tudok elaludni. Néhány játék vagy max negyed óra és tutira belealszom. :D Nincs is másik játék rajta.

Milyen telefonod van?
  • _Galamb_
    A hogyan legyek praktikusabb otthon és a tárolás lehetőségei tetőtérben. Mivel most építem ki a lakásomat, így eléggé el tudok merülni abban, hogy mi hol legyen és milyen legyen, a színek, a formák, mit hol kapok, milyen ötletek vannak.... Nem szoktam unatkozni.

Melyik a leggyakrabban használt játék a telefonodon?
  • chhaya #95288
    Ez egy nagyon jó kérdés, de nem emlékszem.

Milyen téma köti le a figyelmedet mostanság legjobban?
  • _Galamb_
    *Szádba

Bocsánat, elnézést :)
  • _Galamb_
    Akkor én bedugom a bokámat a szádat! Gyűlölöm!

Hol voltál utoljára randin?
  • Bebut

Most ez, de attól függ milyen kedvem van, jöhet minden igazából csak mosógép ne.

Ha azt mondom Pokémon Go, akkor te?
  • Calver
    alternatív rock. nem a Kispál által összeszart magyar alternatív rock, hanem mondjuk az, amit Faith No More-ék "definiáltak".

kedvenc számod, ha van ilyen? (vagy egy a kedvenceid közül)