98295
-
Bebut #95676 Olvastam mindet, és sajnos láttam is. Hát nem tudom, Griffendél vagy Hugrabug.
Olvastad a legújabb Harry Potter könyvet? -
Tesóm alatt már szakadt be a jég, szerencsére nem került alá és nem is volt mély a víz, de nehezen tudott kijönni. Aztán 1 km séta haza csuromvizesen. És még csak meg sem fázott. :)
Nem voltam még igazán veszélyben, legalábbis nem emlékszem rá. De magamat ismerve tuti leblokkolnék, aztán történhet, ami akar.
Olvastad a Harry Potter könyveket vagy láttad a filmeket? Ha igen, melyik házba valónak érzed magad? :D -
Bebut #95674 Igen, kedden kimentem egyedül megnézni, hogy mennyire vastag. És sikerült rásétálnom, egy vékonyabb részre. Elkezdett bepókhálósodni körülöttem. Lépdeltem hátrafelé, de folytatta. Aztán hason kikúsztam a szélére, onnan már ki tudtam sétálni. De be még soha nem szakadtam.
Voltál már veszélyben? Mit reagáltál rá? -
Pánikba esni?
Repedt már meg alattad a jég? -
Bebut #95672 Nem.
Ha elkezd repedni alattad a jég, akkor tudod mit kell tenni? -
CheapThrills #95671 Skizofrén vagyok, majdnem mindig egyedül vagyok.
Ismersz skizofrén ember(eket) személyesen? -
Bebut #95670 Biztos van legalább 1 haverom aki SGzik, de olyan nincs akit fórumról ismertem meg, és utána személyesen.
Ha rossz a kedved, inkább egyedül vagy, vagy társaságba mész? -
számolgatok, de nem tudom pontosan belőni... 10 körül? bár szerintem a legtöbben közülük már nem aktívak.
te? -
Nem. Fogadalmakat nem szoktam tenni, amit pedig meg akarok valósítani, annak nem szabok szigorú határidőt... Csak érzéssel. :)
Hány embert ismersz személyesen a fórumról? -
_Galamb_ #95667 A kiskedvencek titkos életét néztem meg egy itteni sg fórumtársunkkal. Élvezetes volt, jókat röhögtünk. :)
Terveztél e valamit 2017-es évre, amit mindenképp meg szeretnél valósítani? -
Bebut #95666 Nagyon, egyedül meg szoktam enni a legnagyobbat a moziban.
Mikor voltál, és mit néztél legutoljára moziban? -
Nem, pedig az olyan hangulatos... Viszont a borítékírásra való késztetésemet a céges postával legalább kiélhetem. :D
Szereted a popcornt? -
_Galamb_ #95664 Nem. Ragadós, fullasztós ráadásul jó sok kalóriát tartalmaz. Meghagyom másnak, hogy kerekedjen tőle :)
Szoktál még postai úton levelezni bárkivel is? -
Bebut #95663 Még soha, ezért nem tudom, hogy tudok-e?
Szereted a nutellát? -
Nem túl sokat... Nyáron jobban bírom a könnyedebb kajákat, de lapvetően ugyanazokat eszem, talán csak kicsit más arányban.
Ültél már lovon / tudsz lovagolni? -
Bebut #95661 Igen, soha nem jár el a szám olyanról, amit úgy mondanak el nekem, hogy ne adjam tovább. Nagyon kevés ilyen embert ismerek sajnos.
Változik a táplálkozásmódod az évszakokkal? -
Nem, de magamat ismerve minimum törés vagy agyrázkódás lenne a vége, nem is vágyom kipróbálni. :D
Tudsz titkot tartani? -
kamionosjoe #95659 Én szeretem. Itt csak 1 centi esett reggel, utána meg szakadt az ónoseső.
Síelést próbáltad már? -
Bebut #95658 Sose adtam, sose kaptam. Megértem, hogy vannak olyan emberek, akiknek nem tudsz semmit kitalálni, akkor ez egy jobb megoldás. Viszont ezzel a társadalmi kényszerrel nem értek egyet, hogy olyannak is kell adni, akiről semmit nem tudunk, de nincs mit tenni ellene.
Nálunk már esik a hó, én örülök neki, te mit gondolsz a hóesésről? -
Nem még, a tavaszi és az őszi időszakot jobban díjazom, tervezünk is majd menni.
Mi a véleményed az ajándékutalványokról? (Szereted adni vagy kapni, miért?) -
Bebut #95656 Nem, de ha látom hogy nagyon be fog zsúfolodni a program, akkor már leírom, hogy mit mikor.
Voltál már télen állatkertben? -
Jó lenne, mert most nagyon szürke minden, nem szeretem.
Vezetsz határidőnaplót? -
kamionosjoe #95654 Egy kész tervvel vágok neki az évnek. Aztán majd lesz ami lesz.
@Galamb Emberek fotózásához nekem nincs affinításom, ellenben tárgyakról, állatokról és természeti jelenségekről nagyon jó képeket tudok csinálni.
Holnapra lehull a hó? -
E-book: Stephen Ambrose - Az elit alakulat
Papaír alapú: Tarjányi Péter, Dosek Rita - Ördögi kötelék
Vannak már terveid az idei évre? -
maradjunk a sima, papír (e-book) alapú könyveknél, akkor China Miéville - Un Lun Dun, angolul, főleg mert nem is jött ki magyar fordítása, és szerintem nem is fog - egy iszonyat fárasztó szóviccekkel teletűzdelt regény, nagyjából lefordíthatatlan, cserébe zseniális.
neked? -
_Galamb_ #95651 A hóesőlesőnézés sportja :) Hideg van, nem sportolok odakint.
- Kamionosjoe, vállalsz fotózásokat?
Mi az utolsó könyv, amit elolvastál? -
Bebut #95650 Egész nap pihi, a héten még szabin vagyok, csak tanulni kell a vizsgákra.
Melyik téli sport áll hozzad legközelebb? -
kamionosjoe #95649 Szuperül, címlapfotót fotóztam ma egy megyei napilap online kiadásához. Büszka vagyok magamra. :)
Neked hogy ment a nap? -
_Galamb_ #95648 Végre szeretnék kiolvasni egy könyvet. :D
Hogy sikerült az év első munkanapja? -
Ébredés után szomjasabb voltam a szokásosnál :D, de másnaposságnak azért nem nevezném.
Van valami, amit idén mindképp véghez akarsz vinni? -
Bebut #95646 Nem nagyon.
Másnapos vagy? -
Évente egyszer elmegy. Bár idén már másodszor ittam. :D Más alkoholt se szeretek jobban mondjuk.
Szoktál újévkor évértékelést tartani, vagy fogadalmat tenni? -
kerülöm ahogy csak tudom.
te?
Utoljára szerkesztette: Calver, 2017.01.01. 07:22:18 -
Nem.
Szereted a pezsgőt? -
Watford #95642 Otthon szüleimmel.
SG-függőnek tartod magad? -
Szerintem sosem nyitottam még. :D Nem is szeretem a pezsgőt, és úgyis félnék, hogy lelövök vele valakit. :D
Hol és kivel szilveszterezel? -
Bebut #95640 Mai nap egybesült hús párizsi salátával, éjfél után virsli, elsején lencsefőzelék.
Szeretsz pezsgőt kinyitni? -
Szüleimet, ha nem felejtem el, vagy nem előznek meg ők a hívással.
Milyen szilveszteri szokás / étel dívik felétek? -
Bebut #95638 Végzek az egyetemmel, és így végre csak dolgoznom kell.
Fel fogsz valakit hívni szilveszterkor? -
kamionosjoe #95637 Itthon. Jó lett volna elmenni valahová, de itthon.
Mit vársz 2017-től?