97990
-
_Galamb_ #95364 Alsógödön
Melyik a kedvenc sajtod? -
kamionosjoe #95363 Apple i6
Hol laksz? -
#95362 többnyire igen, megmagyarázhatatlan vonzalmat érzek a kérdőívek iránt, illetve imádom a különféle űrlapokat és kitölthető rubrikákat. :D
milyen telefonod van? -
#95361 nem, sőt, annyira nem vagyok jó fej hogy még ki is törlöm a gecibe.
te? -
#95360 dunno
ki szoktad tölteni idegenek kérdőívét, csak mert jófej vagy és segíteni akarsz? -
kamionosjoe #95358 Elmegyek futni vagy keresek egy nyugodt helyet ahol relaxálok kicsit vagy esetleg ha valami jó game amivel tudok játszani, abba belemerülök és azzal is elterelem a figyelmem az idegesítö dolgokról.
Where is the love? -
#95357 Meg vagyok keresztelve, de a vallás szabályaitól borsózik a hátam. Hogy hiszek-e és miben, az már más kérdés.
Van valamilyen önnyugtató szertartásod? (Avagy hogyan csillapítod magad, ha ideges vagy?) -
#95356 ott vannak nekik a kisgyerekek, csak pubertás előtt kell őket elkapni, még szőrtelenül
vallásos vagy? -
kamionosjoe #95355 Munkaszüneti nap lesz nálunk úgyhogy nem.
Hogy bírják ki a papok nö nélkül? -
Bebut #95354 Most. Hosszú volt a hétvége.
Mész holnap dolgozni? -
_Galamb_ #95353 Egyedülálló vagyok. De magammal meg vagyok elégedve. ;)
Mikor fekszel ma le aludni? -
kamionosjoe #95352 Odébblapátolok 2 köbméter szenet.
Elégedett vagy a mostani párkapcsolatoddal? -
Bebut #95351 Rizses maggis darálthusos leves.
Mit szoktál csinálni másnaposan? -
#95350 Anyum diós piskótás csokikrémes tortája.
Amúgy maradjunk annyiban, hogy a marcipánt nem szeretem. Minden más jöhet.
Legborzasztóbb kaja, amit valaha ettél? -
kamionosjoe #95349 Én halhatatlanként töltöm az idömet itt és mint soför egy nagy autón.
Kedvenc desszert? -
#95348 antibiotikumot szedek, ami fényérzékennyé tesz; kerülni kell a napot, max délutáni órákban mászkálhatok, és akkor is naptej meg minden fiszem-faszom - jelen helyzetben egy izomtrikóra felvett, nyitott kapucnis pulcsi, mert így épp elviselhetően meleg, kapucni viszont nagyon jól jön, de igen feltűnő szerelés. utazok buszon, telefonomba mélyedve, kapucniból kb ki sem látszok mert süt ez a sárga geci... 18-20 év körüli (kizárásos alapon, ecset haj, minden 18-20 évesnek ez van.) srác felszáll, én pedig rögtön megragadom a tekintetét. slattyog végig a buszon, igazi gengszter módjára a seggét riszálva, közben mereven néz, intenzív szem-, de leginkább napszemüvegkontaktus a köbön, ha nőből lennék, már rég Niagarává változtam volna olyan elbűvölve bámult... de instant meg is lett volna a kiszáradás, mivel a nagy szemezgetésben egy dolgot elfelejtett - a kibaszott orra elé nézni. rémlik hogy a buszokon a forgónál a padló egyszer csak egy olyan jó centivel magasabb? ő alighanem egy életre megtanulta, mert ennyire durva túlreagálást én még a gravitációtól nem láttam. ez nem esés volt - becsapódás. a konstans, statikus erők ebben a pillanatban gondoltak egy olyat, hogy kicsit eltérnek a megszokottól, csinálnak valami újat, valami dinamikusat.
úriember vagyok, szóval kegyetlenül kiröhögtem.
mivel keresed kenyered a halandóként töltött hétköznapjaid során? -
#95347 Ami van, az nem túl vidám, nincs kedvem elmesélni.
Írsz valami vicceset, aminek szemtanúja voltál? -
Bebut #95346 Legénybúcsú, esküvő, lagzi.
Van rendőrsztorid?
-
_Galamb_ #95345 Igen, annak tartanak, sose növök fel.
Hétvégi program mi lesz? -
kamionosjoe #95344 Nem, de látok sokat mindig vezetés közben amikor összetévesztik a pirosat a zölddel.
Humoros ember vagy? -
Bebut #95343 Minden féle, de szintévesztő vagyok, ezért pontosan nem tudom.
Ismersz színtévesztőt? -
#95342 Hááát úgy fél óra... Rossz buszra szálltam, úgyhogy kerültem egy nagyot. :D Pedig utálok késni.
Milyen színűek a lakásodban a falak? -
_Galamb_ #95341 Habzsi-dőzsi van. 3 db 50x60as párnákkal alszok. Az egyiken a fejem van, a másikat a hátamhoz teszem (oldalt alszok) és a harmadikat átölelem.
Késtél már munkahelyről? Ha igen mennyi idő volt a rekord? -
Bebut #95340 Arra nem emlékszem, de a következő egy sörfőző készlet lesz nászajándéknak.
Mennyi párnával alszol? -
#95339 Vakarom. :D Illetve kiskoromban apum azt tanította, hogy ha a körmömmel belenyomok keresztbe egy X jelet, akkor utána nem fog viszketni.
Persze azóta tudom, hogy ez hülyeség, de a gyerekkori hiedelmeknek nagy hatásuk van... Szóval azóta is működik. :D
Mit adtál ajándékba utoljára? -
_Galamb_ #95338 Még nem láttam, de pótolni fogom...
(Simogattál már kecskét???? -ezen a kérdésen felvisítottam. :D )
Ha megcsípett a kis rohadék szúnyog, hogy csillapítod a viszketést? -
Bebut #95337 Igen,már próbáltam bűvölni is.
Láttad a Kecskebűvölőket? Ha nem pótold. -
#95336 120-130 autópályán.
Simogattál már kecskét? :D -
Bebut #95335 Tél
Milyen gyorsan mentél eddig életedben, ami te vezettél?
-
#95334 Nyáron.
Te? -
kamionosjoe #95333 Ritkán iszom teát, nekem a hagyományos citrommal teljesen jó.
Melyik évszakban születtél? -
_Galamb_ #95332 Ügyfélszolgálati vezető.
Melyik a kedvenc teafüved? -
kamionosjoe #95331 Kukásautósoförködöm.
Neked mi? -
_Galamb_ #95330 2013ban jöttem vissza Magyarországra.
Mi a foglalkozásod? -
kamionosjoe #95329 Azt, hogy mi a francért van még rajtam a munkásruha, indulni kéne már haza.
Mikor költöztél utoljára? -
_Galamb_ #95328 Magam részéről a naplementét nézném, mert eléggé észnél vagyok hozzá, hogy tudjam értékelni. A napfelkelte, háááát, felkelek, hogy megnézzem esetleg a párommal, hogy örömet szerezhessek neki, hogy fúúú együtt nézzük és de romantikus, de bevallom nem repesnék az örömtől. :)
Mit gondolsz, amikor tükörbe nézel? -
Bebut #95327 Természetesen.
Napfelkelte vagy naplemente? -
#95326 A kagyló nem ízlik, de a rákok nagyon, halételek pedig minden mennyiségben jöhetnek.
A polip is oké, bár nekem kicsit jellegtelen a rákhoz képest.
Mész szavazni októberben? -
kamionosjoe #95325 Vannak finomak, pár hete ettem egy paradicsomos-polip konzervet. Ízre jó volt csak kicsit rágós.
Te? -
#95324 Nem, nem nagyon érdekelnek a sportok. A jó eredmények viszont úgyis szembejönnek fészbukon, ha akarom, ha nem... Úgyhogy végül is a fontos dolgokban tájékozott leszek. :D
Szereted a tengeri herkentyűket?