97990
QE4UCUtvAwMCUQgeEAVR

• Bebut
    Álltalában, de nem mindig.

Szereted a gyerekeket?
  • kamionosjoe
    Nem akarom itt konkretizálni. :)

Mindig igazat mondasz?
  • _Galamb_
    igen-nem, nem tudok válaszolni...

Milyen segédeszközre gondoltál? :) Konkretizálnád egy picit? :)
  • kamionosjoe
    Egy lecsó jól esne.

Használsz valamilyen segédeszközt? :)
  • _Galamb_
    Nem konkretizáltad... párral vagy anélkül? :D
    A páratlanságot tudom meghatározni: Reggel egy latte, kicsi fahéjjal a tetején. Aztán reggeli, majd megfőzök valami nagyon egyszerű, de laktató finomságot, közben kimosok, felporszívózok. Utána valami Star Wars maraton. Aztán másnap ugyan úgy reggeli önkényeztetés, latte, kajcsi és valami izgalmas könyv. Majd egy gyertyafényes levendulás fürdő. Arcmaszk, szőrtelenítés, hajmosás, szárítás, mani-pedi... Ez kell a testnek és léleknek... és amúgy (tetőtérben lakok) imádom hallgatni, ahogy az eső esik a tetőre. Erre el tudok aludni.

Mit ennél ma délben?
  • Bebut
    Nem, mert nem motorozhatok. Reggel is buszoznom kellett,

Mit csinálsz egy esős őszi hétvégén?
  • _Galamb_
    Hazaköltözök vagy kint maradok Hollandiában. Elég nagy dilemma volt... :/

Szereted az esőt?
  • chhaya #95397
    Nem, max kártyavárat építeni. Amikor kiskoromban játszottunk, minden egyes alkalommal újra meg kellett tanítani a szabályokra, mert annyira nem érdekelt, képtelen voltam megjegyezni. :D

Mi volt a legutóbbi nagyobb döntés, amit meg kellett hoznod?
  • kamionosjoe
    Gomoku amit neten játszottam, bár élőben is lehetne csak nincs partner. Gyerekkoromban a Gazdálkodj okosan amit szerettem.

Szeretsz kártyázni?
  • chhaya #95395
    Látszik, hogy én nem vagyok oda érte, eddig nem esett le a logód és a Nutella kapcsolata. :D

Elégedett vagyok. Kialudtam magam, jól telt a meló is, sikerült vennem unokatesóm lagzijára ruhát magamnak, sőt még azon felül is pár darabot. :] Ruhavásárlás terén azt hiszem kimerítettem az e havi szerencselimitemet. És persze itthon is rendben van minden.

Van kedvenc társasjátékod?
  • kamionosjoe
    Ha tényleg összeszedem magam tudok, csak lusta vagyok.
    #95391 Nutellát én is szeretem, de szerintem elég ránézni a logómra. :D

Elégedett vagy a mai nappal?
  • chhaya #95393
    Utálok főzni. Szinte csak barátomnak szoktam, vagyis neki hajlandó vagyok. :D

Tudsz főzni?
  • Bebut
    Igen, Németországból importálom, mert az ottani finomabb és olcsóbb, mint amit nálunk adnak. Ott németet adnak, nálunk meg lengyelt.

Kinek főzöl legszívesebben?
  • chhaya #95391
    Nem tudok leget mondani, nagyon hamar elfelejtem az álmaimat. De a mai elég hülyére zagyvára sikerült... A helyszín egy könyvélményből jött szerintem, az Abigélből az a vallásos iskola/kollégium, aztán egy osztálykirándulásba csöppentem. A fura igazán az volt, hogy rengeteg ismerősöm jelent meg, amikor alapvetően sosem álmodok ismerősökkel... És csupa olyan, akik nem is ismerik egymást. :D Tesóm, barátom, régi osztálytársaim, mostani kollégám, még általam kitalált karakterek is, ami aztán tényleg ritkán fordul elő.

Szereted a Nutellát?
  • _Galamb_
    Igen, szeretem. Kevés csokit eszek szerencsére de ha nagyon rámjön az ehetnék akkor bármelyik jöhet. :)

Mi volt életed leghülyébb álma?
  • chhaya #95389
    Családtagok meg egy-két barát ha olvasná, akkor rám ismerhetne.

Szereted a fehér csokit?
  • Bebut
    Most csinálom mindkettőt. Dolgozni jobb. Már kezd sok lenni, hogy egyetem után otthon még lehet folytatni a tanulást. A meló viszont nem folytatódik, ha kilépek a kapun.

Ha az utolsó 10 válaszodat egy ismerősöd olvasná, felismerne?
  • chhaya #95387
    Se gyakorlatilag, se elméletileg nem sikerült odáig eljutnom, hogy a dohányzásban mi az élvezeti faktor, szóval nem.
    De mindig tisztelem, amikor valaki le tudja tenni, szóval gratu. :)

Tanulni vagy dolgozni jobb?
  • Calver
    öööö ez most egy komplikált kérdés... lassan 2 hónapja lepasszoltam a függőség részét (13 év után), mert már untam a napi 20-30 szálat, de még mindig rá-rá gyújtok hetente 2-3 szálra (soha nem akkor, amikor "viszketek" egy cigi után), mert az élvezeti szer rész viszont kibaszottul jó... szóval öööö... gyakorlatilag nem, elméletben meg beszélgetésekben még mindig jelen időben, dohányosként emlegetem magam.

te?
  • _Galamb_
    Nem vagyok az a koncertekre járós, de ha veletlenul oda tevednek, amit ismerek is, hat akkor nem hagynam ki.

Dohanyzol?
  • _Galamb_
    Fu. Ez egy igen jó kérdés!!!!
    Ahol az összes szerettem ott van. A barátaim támogatnak (nehogy elszökjek:) ). Amikor alig várom, hogy a másik felemmel eggyé válljunk.
    Szeretnek lovashintoval az anyakonyveztetohoz menni (csak ugy hagyomanyosa). A ruham hofeher lenne es az abroncs resznel piros mintak lennenek na de nem dominans meretekben csak epphogy. Majd hatalmas buli, de elotte a nasznepet kernenk meg egy kis jatekra. Viragszirmokat es rizst dobalnanak. Majd kartyakat irnanak, hogy mit kivannanak nekunk es ezeket a kis kartyakat heliumos lufira tennek, majd egyszerre mindenki elengedi. A bulit ejfelkor megszakitana a tancoljpenzert hagyomany. :D Majd toltott kaposzta es mindenki addig fetreng amig ki nem dobnak minket. :) Eddig jutottam el,de ezt nagyban befolyásolná, hogy a párom mit szeretne. Azért az sem lenne hátrány ha lenne párom. :D
    A templomi reszt azert hagytam ki, mert nem vagyok megkeresztelve így az nem lehetséges a reszemrol.

(Gyulolom a macskakat:D de azert jobbulast ;) )

Eskuvot terveztek a paroddal? :)
  • Bebut
    Most voltam haveromén, és szombaton lesz még 1. Magyar esküvő volt, és lesz. Menyasszonytánccal, pohár csörömpöléssel, lagzis zenével, meg mindennel. Tetszett, és szerintem fog a hétvégi is. De magamnak majd egyszer egy kis nyugisat gondolnék, ahol 4en lennénk. Vagy nagyobbat, de csak haverokkal a lagziban. Azért nem hívok rokont, hogy csak üljön.

Jársz koncertekre?
    Utoljára szerkesztette: Bebut, 2016.08.31. 22:22:51
  • chhaya #95382
    Van, egy emberi érintést és simogatást gyűlölő macska... Bár most beteg szegény, egy gallérral a nyakán esetlenkedik, és olyan nyomorultul érzi magát, hogy szinte bármilyen törődést elvisel. Amikor mosakodni akar, az nagyon vicces: a feje fölé emeli a lábát a szokott pózba, de csak a gallér belsejét tudja nyalni. :D

Milyen számodra az ideális esküvő?
  • _Galamb_
    Van egy ékszerteknősöm, Dezső! Már több, mint 15 éve él velem. Mostanában az a furcsa szokása jött elő, ahányszor meglát akkor eszeveszettül kapál a lábaival. Eleinte azt hittem azért csinálja, mert éhes, de az állatorvos megnyugtatott, hogy nem, csak ennyire szeret. <3
    Aztán 3 hónappal ezelőtt az egyik ablakom elé egy hatalmas pók szőtte be magát! Elneveztem Iminek. Imivel szimbiózisban élünk. Én szolgáltatom a fényt a bogaraknak ő meg elkapja. :) Gyűlölöm a pókokat, írtózom tőlük, de Imi más. :D

Neked van háziállatod?
  • chhaya #95380
    Fekete.

(Mi most pont fordítva csináltuk, először csak döglöttünk a parton, aztán amikor mindenki kipihente magát, elmentünk erre-arra. :) )

Milyen háziállatod van / ha nincs, akkor szeretnél?
  • _Galamb_
    Szerintem mindkettőnek bele kéne, hogy férjen. Eleinte inkább aktív és a végén, mikor már vonszolni sincs kedved magad akkor jöhet a tunyulásos, nyugdíjas nyaralás. :)

Milyen színű póló van rajtad?
  • chhaya #95378
    Ne is mondd... Mindig bele akarok pusztulni, amikor vége a nyárnak és először kell meleg / hosszú holmit felhúzni... Egyelőre se cipőm, se pulcsim, nem vagyok hajlandó tudomásul venni az őszt.

Aktív vagy passzív nyaralás?
  • _Galamb_
    Májusban voltam ismét Amsterdamban és hát akiket magammal szoktam vinni, akik nem jártak még Hollandiában, elviszem őket a szexmuzeumba. Azt hiszem nem kell részleteznem. :) Jómagam már bazira unom, de amikor látom az arcukat és a lelkesedésüket, mindenért kárpótol. :)

(Sikerult elaludni a szomszed macskájának nyöszörgésére! :) )

Lassan jön a rosszabb idő. Felkészültél már a pulcsik vásárlásával?
  • chhaya #95376
    Van néhány saját folytatásos sztorim a fejemben, hangulatfüggően azokból pörgetem az egyiket, aztán csak belealszom valamikor.
    Rosszabb esetben felkelek olvasni. :D

Mikor láttál utoljára belülről múzeumot / kiállítást, és melyiket?
  • _Galamb_
    Folyamatosan ugrálok a kanapén, ha olyasmi történik, ami enyhe szívrohamhoz hasonlít. :) A többiek azért szeretnek velem horrort nézni, mert közben mozog az ülőgarnitúra. :D

Hogyan altatod el magad, mikor már ágyban vagy és aludnod kéne de mégsem megy?
  • Bebut
    Sokon nem voltam, de a vígjáték nagyon bejött. Illatszertárt néztük.

Horrorral hogy állsz?
  • chhaya #95373
    Igazából bármi jöhet, mindenevő vagyok. A klasszikus (régi, jól bevált) darabokat szívesebben nézem, mint az újdonságokat, mert hát biztos nem lehet rossz, ami régóta fut... :D Mint pl. A padlás, A dzsungel könyve, Tartuffe, Cyrano, ilyenekre gondolok. A Valahol Európában-t ezer éve meg akarom nézni, most legközelebbinek a 12 dühös embert néztem ki magamnak, nemrég olvastam a drámát, és naaagyon szeretném látni élőben is...

Neked milyen előadások tetszenek?
  • _Galamb_
    A távolság NEM lehet akadály! (mennyire romantikus vagyok ma! :D )
    A made in hungáriát láttam utoljára színpadi előadásban, hát vhogy nem bírtam felállni a székről, csak úgy ott maradtam volna még egy picit. :) Tanz der Vampire musicalt néztem meg még Stuttgartban, de az akkora örömet nem szerzett... :/
    Hogy most milyen előadások vannak, nem is tudom, de megskubizom őket.

Milyen stílusú előadást részesítesz előnyben? Romantika, vígjáték, vagy valami vérzős halálos, mindmegpusztultok? :)
  • chhaya #95371
    Utoljára úgy 6 éve voltam, és nem mostanában tervezem újra, kényelmesebb vagyok annál. :D
    Olaszországban, csak úgy vaktában elindultunk, és egy szimpatikus helyen letáboroztunk az első szembe jövő kempingben.

(Mondanám, hogy menjünk együtt színházazni, nekem a is a társasághiány a legfőbb bajom, de messze laksz. :( )

Van kedvenc színdarabod? (Úgy is jó, ha nem láttad, csak olvastad.)
  • _Galamb_
    2-3 évente egyszer.... Színházba meg még inkább nem járok, de nagyon szívesen mennék, na de egyedül? :(

Voltál már kempingezni? Ha igen, akkor merre?
  • chhaya #95369
    Ha minden igaz, akkor az utolsó a A bolygó neve: Halál rendezői változata volt egy kis moziban... Kábé másfél éve.

Gyakran jársz moziba?
  • _Galamb_
    Egyértelmű, hogy első helyen David H. áll! Aztán jön Bruce Willis (bár neki nincs olyan mellkasszőre, mind Dévidnek...de hát istenem, senki sem tökéletes) :D Jim Parsons (tudom, hogy meleg.... minden jó pasi vagy foglalt vagy meleg, vagy még nem talált rám :D)
    Nők közül: Julia Roberts, Diane Lane, Rebel Wilson, Melissa McCarthy

Utoljára mit néztél meg moziban?
  • chhaya #95367
    Csak nyugodtan, sokkal jobb ez, mint az egyszavas odavetett válaszok. :D

Nincs kedvencem, nem vagyok sem nagy filmes, sem rajongó alkat.
    A legtöbb színészt, akiről ismerőseim beszélnek, általában nem is tudom hova tenni. :D

Neked?
  • _Galamb_
    Homokooooos! Uuuhh, ilyenkor mindig a kedvenc színészem David Hasselhoff jut eszembe... Ahogyan a tikkasztó nyári forróságban meglátod vizes testét és a víz sótartalma megcsillan nedves, pöndörös kis mellszőrzetében és csak úgy kavarja fel maga után a finom szemcsés homokot ahogyan fut... ahj... bocsánat, elragadtattam magam :D

Ki a kedvenc színészed?
  • chhaya #95365
    Karaván füstölt nyamm.

Homokos vagy kavicsos tengerpart?