Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Max szombaton egy laza kis sorozgetes
(na meg a szokasos hetvegi bajnoki meccs)
Neked?
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Szereted a halászleVt?
\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"
Oszt te tosztál?
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
mikor tosztál utoljára? jó volt?
\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"
Szerinted van rá esély, hogy valaha lehet majd utazni az idõben?
a múlt, a történelem sosem vonzott annyira, inkább mindig a jövõ, ami felkeltette az érdeklõdésemet
az olyan titokzatos, senki sem tudja mi lesz
a múlt pedig "unalmas", hisz "mindent tudunk" róla
(persze ha csak erre lenne lehetõség minden további nélkül befizetnék egy menetre, mert azért az is hatalmas élmény lehet)
te?
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
de a csóktól indulva az
van aki szerint a csók nem megcsalás, mi a véleményed errõl?
Neked mit jelent?
számodra mit jelent a megcsalás fogalma?
nézed a rtl klubot?
te hogy állsz vele(Arnold)?
arnold schwarzeneggert szereted?
marcipánt szereted?
ez a regem kb akkor született, amikor bevezették a kötelezõ regisztrációt, elõtte lehetett simán reg nélkül, nicknév+email cím megadásával is írni.
te?
"The trees move. Do you not see it?"
miért regeltél sg-re?
mióta "ismered" ezt a fórumot?
de akkor szerintem az alattam lévõ embert.
vannak még ilyen huncutságok itt?
két #65863 van, arra értettem ám. egy másodpercben írtál valakivel, ilyenkor felülírod az õ hszét, és a tiéd jelenik meg kétszer. (konyhanyelven)
ismerted a fórum ezen csodás funkcióját ezelõtt?
kit ütöttél ki?
Lehet itt nálam Pesten is elférne már a fûtés,nincs nagyon hideg de pulóverban vagyok.
Mikor kellett életedben a legjobban psilni vagy ka..............?
Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
ti?
régebben fociztam, 6 évet, elég komoly szinten, azóta néha-néha játszok csak. Egyébként a labdás-sportokban jó vagyok.
Fûtötök már?
Dum spiro, spero.
amúgy fingom nincs, teniszeztem valaha, abban elég jó voltam, bár az is leginkább ellenfél összezavarásából eredt.
te?
te sportolsz?
milyen sportban vagy a legügyesebb?
Dum spiro, spero.
szeretsz énekelni?
grat! ;)
hisztis gyerek voltál/vagy? <#vigyor5>#vigyor5>
Dum spiro, spero.
naaa? dicséret?:D
ne és te milyen mérettel meg súllyal születtél? és esetleg pontosan hány órakor? :D
Dum spiro, spero.
Fábry-t szeressük?
Dum spiro, spero.
milyen gyümit ettél a legutóbb?
Dum spiro, spero.
kérdés lent
attól, h magas a szorzó, még nem fog dõlni a pénz nekik, mivel esélytelenségük miatt nem fognak rá sokan fogadni.
Deus Ex sorozat valamelyik részével játszottál?
Milyen volt a nyarad ecsém?
Tippmixen minnél kisebb egy csapat, egy versenyzõ szorzója(ha megnyeri a versenyt az illetõ, és te erre elõzetesen fogadtál, akkor fizetnek neked, és megadnak egy számot, amivel jelen esetben beszorozzák a te feltett összegedet, és az eredményt a megnyert összeged), annál nagyobb a valószínûsége, hogy õ nyer, így minnél kevesebb pénzt kelljen kifizetniük?
(érdekes.. aki nálam a legesélytelenebb, és az idei évi statisztika úgy mutatja, hogy õ nem fog nyerni, annak van a legmagasabb szorzója..Sokan rátegyenek, és utána döljön a szerencsejátékhoz a pénz)
Neked mondta már pszichológus, hogy WTF....?
gyakran felejtesz el valamit?
neked?
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed