Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zsoltioregon
Nem vagy gyorsabb a golyónál sztem.

Mennyiért lõnél le pl egy koldust?

\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"

rooney8
azt nem tudom, de 1500-at 4 perc valamennyi alatt

ez jó?

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

zsoltioregon
mittomén 15 másodpec kb 😄

te?

\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"

változó, ha spórolok akkor havi 80k-t is(pl elõzõ hónap)

milyen gyorsan futod a 100 métert?

★★★★★

rooney8
semennyit, nincs rendszeres jövedelmem

te?

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

nem
#65934 pelleri a kedvencekbe van 😊

mennyi pénzt tudsz havonta félrerakni?

★★★★★

nekem a mexikói chilis bab jalapenoval 😊

voltál tegnap inni?

zsoltioregon
tejszínes gombás csirke, spegettivel

neked?

rooney8
nem

mi a kedvenc kajád?

Calver
nagyon fos fogaim vannak sajnos, felmenõimnek szintúgy több generációra visszamenõleg, szóval ilyen szempontból bizony a jó kurva anyját genetikának <#rolleyes>

pelleri topicot szoktad látogatni?

"The trees move. Do you not see it?"

Lent voltam.

Jók a fogaid?

★★★★★

zsoltioregon
A füvesek gyökerek. Aki droghoz nyúl az legalább serkentse magát ne tompuljon be.

Vótá fent szombaton?

Tarajos Sül
Voltam már jobban is.. "kicsit szomorkás a hangulatom máma.." 😄
Még mindig nem találtam meg az igazit, és ez kicsit bosszant.. :/ 😄

Te ha be lennél fûvezve ellopnád egy roma társaság(5-6fõ, 50 év körüliek) autójának kulcsát, még õk távol vannak(bolt elött), és amikor az egyik közüllük rájön, hogy nálad van, Te nem indulnál futásnak?
(ez történt ma este.. végülis a füves annyira k.o. volt, hogy futni se tudott, csak hátrált az elöl az egy elöl, aki utánament a társaságból a kulcsért, kapott egy párat, de csak simogatta. A többiek az autónál voltak.)
zsoltioregon
Voltam már jobban is

te?

Effe88
daflics ezredes és katonái

hogy vagy?

zsoltioregon
ebédrõl maradt lecsó
#65926 nemtom

Kik a világ legjobb kommandósai?

Calver
egy adag lasagna eddig, most jön sültkrumpli + csirkemell.

neked?

Effe88
szar rizzsel, és az a gond megint rizzsel, utálom

mit nézel ma még a tv-be?

zsoltioregon
Úgy ismersz?<#hawaii>

Mi volt a vacsi?

Effe88
ea

most bevágtad a durcit?:S

zsoltioregon
Lego

szted?

#65920: Keffegeci

Calver
azt kocsisra hagyom... vagy õ a lovakat szereti? <#fejvakaras>

kérdés lent.

Calver
legutoljára 98-al játszottam, az sem volt túl izgalmas, de valahogy soha nem hatott meg, ha évente újra kiadják ugyanazt a játékot <#fejvakaras>

melyik szerinted a legpénzéhesebb játékkiadó?

Effe88
nem tudom
passz

macskákat dugsz még?😄😄😄

zsoltioregon
Utálom a Fifa sorozatot

Legnagyobb poc amit láttál? (Tudod-é mi az hogy poc?

rooney8
nekem nagyon bejön

neked?

Effe88
nem

hogy tetszik az új fifa 13?

Calver
én nem

kéne?

rooney8
gondoltam megosztom veletek, de ha nem érdekelt senkit, akkor bocsánat

most utáltok?

Effe88
passz

direkt sajnáltatod itt magad a lényegtelen sérüléseddel, egyel talán kit érdekel?

rooney8
(volt már nem egyszer húzódásom, de ez most eléggé más. persze nem szakadásra gondoltam, mert az tényleg durvább lenne... na mindegy, ha nem múlik, akkor irány az orvos)

te 😊

szerinted?

Effe88
húúú 6-7 éve
magam nyírom már, 0,3ra be van lõve😄😄

ki az sg legnagyobb trollja szerinted?

ressy14
vidi-kaposvár ligakupa 😄 picit focibuzi vagyok, hogy minden szir-szar vidi meccsen jelen vagyok 😄

(ha nem húzódás lenne, hanem szakadás, rá sem tudnál állni, estére jegeld le, meg fáslizd be)

mikor voltál utoljára fodrásznál?

Dum spiro, spero.

rooney8
most így hirtelen nem tudok rá válaszolni
ma meccsen combhajlító izom húzódás (de eléggé fáj, remélem nem komolyabb egy húzódásnál)

milyen meccsnézés?

ressy14
holnap egy kis kerti munka, délután talán pihi vagy passz. Ma meccsnézés volt, délelõtt meg takarítás.

legszebb magyar híresség?
milyen sérülés?

Dum spiro, spero.

rooney8
pihivel
és reménnyel, hogy egy hét alatt elmúlik a sérülésem

te?

például amikor nekiálltam a múltkor fõzni 😄

Mivel töltöd a hétvégét?

★★★★★

zsoltioregon
aham

te miben?

Fresh Duke
Kongregaten már megcsináltam korábban.

Kívántad már bár másképp csináltad volna?

A heavy cost. I pay it gladly.

akár úgy is mondhatjuk

Meg tudod csinálni? http://www.startlapjatekok.hu/logikai/2012/40xescape/

★★★★★

zsoltioregon
georgematyas felrege

Ki vagy te? (jhetedikj alrege?<#vigyor5>)

Redler-t szoktam inni sokszor, más fajtát még nem próbáltam.

Ki vagy te?

★★★★★

zsoltioregon
1x

te?

Fresh Duke
Egyszer ittam citromos Gössert.

És Te?

A heavy cost. I pay it gladly.

videobaby
egy ismerõsöm találta ki, hülye sztori, de rám maradt, mint szamárra a fül.

gyümölcsös sört ittál már?

Calver
nem igazán hiszek a szerencsében, bár azt hiszem életemben egyszer távoztam kevesebb pénzzel pókerasztaltól, mint amivel elkezdtem <#rolleyes>

honnan jött a nick neved?

azt nem nevezném trollkodásnak, vannak itt tehetségesebbek is nálam 😊

szerencsés ember vagy?

★★★★★

Effe88
nem

szoktál trollkodni itt az sg-n?

videobaby
nem, mert az nincs, csak filmekben😄 de megnevettettél vele😄 írj javaslatot a zombis szavazásra😄

félsz a zombiktól?

Calver
most is, máskor is szoktam

te is hiányoltad onnan a zombiapokalipszis opciót?