97990
-
_Galamb_ #95444 snapszerezek a telefonnal.... mindig ki akar rajtam fogni a kis szemétláda... Amikor viszek egy snapit a következő körben alsókat oszt ki, legmagasabb lapom olyankor egy király... :D
Ma is úgy keltél fel, hogy csodálatos vagy? :) -
Bebut #95443 Mondhatjuk.
Mivel ütöd el az időt, ha várnod kell? -
kamionosjoe #95442 Ösz van szerintem, de úgy néz ki mintha nyár lenne.
Gyakran írsz ide? -
#95441 Péter
Nyár vagy tél? -
#95440 Szeretek. A napozás része annyira megnyugtat, hogy mindig el is alszom közben. :D
Mi a keresztneved? -
Bebut #95439 Ha ők nem, de én igen. Még nagyon jó volt a Balaton.
Szeretsz strandolni? -
kamionosjoe #95438 Azt nem, csak az sg-s VV topikba nèztem be.
Vénasszonyok vajon most örülnek ennek a dögmelegnek? -
#95437 Haha nem.
Nézed a VV-t? -
kamionosjoe #95436 Pár szállal, dobozzal elszívtam, de aztán rájöttem nem nekem való ez. Hardcore módon leszoktam, fogtam a fél doboz cigit széjjeltéptem dobozzal együtt, aztán kibasztam a gecibe. Ennyi.
Bemennél a VV villába? -
#95435 nagyon nincs türelmem gépelni, általában ha valakitől valami jelentősebbet akarok, felhívom
dohányzol/dohányoztál valaha? -
kamionosjoe #95434 Kedvemfüggö, írásban sokszor jobban ki tudom magam fejezni azt vettem észre, de van amikor beszélni szeretnék inkább.
És te? -
#95433 Tavaly vagy tavaly előtt nyáron, nem emlékszem... Kicsit elhanyagoltam, de gyűjtöm az erőt.
Telefonon vagy üzenetben kommunikálsz szívesebben? -
_Galamb_ #95432 Egyáltalán nem csinálok ilyet.
Egyszer a híradót néztem és dührohamot kaptam,1 ajtót törtem ki ... aztán javasolták, hogy ne nézzek többet tv-t... :D
Amit több éven keresztül nem is néztem. Bulvárt nem olvasok, nem érdekelnek egyszerűen. Azóta kiegyensúlyozott vagyok és csodálatos és nem érdekelnek mások. Mostanában be szoktam kapcsolni, de csak filmet nézek, reklámokról is elkapcsolom. Keresztfiaim meg ha nálam vannak akkor rajzfilmet kukkolnak.
Mikor voltál utoljára fogászaton? -
Bebut #95431 Havonta.
Melyik híradót nézed, vagy melyik oldalról tájékozódsz a világról, ha csinálsz ilyet egyáltalán? -
_Galamb_ #95430 5 db kulcs van rajta. Sydneyből, Londonból és persze Hollandiából is hoztam kulcstartót, ezeken vannak és lógnak. :)
Milyen gyakran jársz fodrászhoz? -
#95429 Amikor valami rutinfeladatot csinálok, amire nem kell odafigyelni, akkor sokszor egyszer csak azt veszem észre, hogy kész van, és nem emlékszem magára a folyamatra. Ez a legközelebbi dolog, ami a kérdésedre hasonlít.
Hány kulcs van a kulcscsomódon? -
Bebut #95428 Egy unalmas tanóra pl, mikor csak nézel ki a fejedből, de nem gondolkodsz semmin, viszont a külvilágból se fogsz fel semmit. És egyszer csak fél - 1 órával késöbb van.
? -
kamionosjoe #95427 Szerintem nem, de nem is értem teljesen mire gondolsz.
Elájulás vagy ahhoz hasonló amikor elvisznek az ufók? -
Bebut #95426 Még sohase, de majd akarok.
Volt már olyan veled, hogy kikapcaolt az agyad, de nem aludtál, és nem tudod mi történt az eltelt időben? -
IXEMGabeo #95425 attol fugg, szemelyisegre normalisabbak, mint modellezett tarsaik es az sem art, ha van mit fogni rajtuk:)
repultel mar? -
kamionosjoe #95424 Hát nem tudom, mondjuk aki beszólogat.
#95422 protipp: alvàs elött kösd ki magad az ürhajó oldalára és akkor nem repkedsz ide- oda :P
Érdemes duci lányokkal kezdeni? -
IXEMGabeo #95423 sonkas szendvics, paradicsom, muzli
Ki szamit bunkonak? -
_Galamb_ #95422 Kicsit nyugtalanabb vagyok és nehezen alszol el olyankor, meg lebegek össze-vissza, bevágom itt ott a fejem, de amúgy nincs baj vele... :D
Mit reggeliztél? -
kamionosjoe #95421 Szerintem jobban, mint sok ember.
Mennyire tudsz aludni súlytalanságban mikor a világűrben kell töltened pár napot az űrhajóban?
Utoljára szerkesztette: kamionosjoe, 2016.09.07. 22:05:44 -
Bebut #95420 A kedvenc focicsapatom címere és kabalája van rajta.
Jól bírod a fájdalmat? -
#95419 Van egy pár, anyáink szeretik a maradék kajákat elcsomagolni nekünk. Meg sütit.
Hogy néz ki a kedvenc bögréd / poharad? -
kamionosjoe #95418 Olyan, hogy nagyon meg kellene tennem valamit szerencsére nincs. Pár kevésbé fontos dolog van amit szeretnék megcsinálni, illetve elintézni, majd ha jut idő rájuk akkor azok jönnek.
Van ételhordód? (ez a műanyag doboz) -
#95417 Van egy éthordós doboz, most termelem a következőt.
Ja, meg a cica tálkája. :D
Van valami, amit nagyon meg kellene tenned, de nem tudod rászánni magad? -
_Galamb_ #95416 Én holnap rendelem meg a szemüvegkeretet és a lencséket. Izgulok nagyon, hogyan fogom szemlélni a világot szemüvegben és a világ hogyan fog szemlélni engem, szemüveggel a fejemen. :)
Van most mosatlan a konyhádban? -
#95415 az lennék, de annyira nem durván szarok a szemeim, utcán nincs rá szükségem, ezért nem is szerettem hordani... na meg el is hagytam egy bő éve, napi kontaktlencsét hordok ha emberek közé megyek általában.
te? -
_Galamb_ #95414 Ixem! :D talán mert nem akarnak veled szexelni? :D javaslok egy szexpartnert kereso oldalt, ha ilyen dolgokat szeretnél. ;) Azért remélem, nem ilyen nyíltan és paraszt módon kérdezed meg tőlük. :)
Szemüveges vagy? -
IXEMGabeo #95413 Ejszakas muszak csodakra kepes, elegge szetszortta tesz, amugy pedig eszembe van minden, ha nem vagyok faradt
Miert nem mondanak igent, ha a nok, ha megkerdezem oket nem szexelunk e? -
#95412 Ha csak nagyon enyhén csípős, az elmegy, de amúgy nem nagyon szeretem.
Mennyire vagy feledékeny? -
Bebut #95411 Munkahelyemen, ahol gyakornok vagyok, hogy mért nem fogadtam el a teljes állást, amit felajánlottak.
Szereted a csípős ételeket? ( Volt egy tök jó kérdésem, de elfelejtettem. Na majd legközelebb.)
-
#95410 A legtöbbször akkor válaszolok, amikor olvasom a topikot... De ha nem tetszik a kérdés vagy nem nagyon tudok rá válaszolni, akkor ki szoktam várni, míg ír valaki más előbb.
Milyen témákat / kérdéseket utálsz különösen, amivel mégis mindig megtalálnak? -
Bebut #95409 Még nem tudom, ha a többiek is megszavazzák, akkor Bärenschützklamm. Nagyon megtetszett. Ha nem ez, akkor Selmecbánya, Schneeberg, vagy Rax. Az első lenne a legjobb.
Hangulatfüggő, hogy írsz a csoportba? -
_Galamb_ #95408 Nem. Az életem ugyan olyan sivár, mint eddig. Dolgozok. :D
Hova mész túrázni? -
Bebut #95407 Túra tervezés, és draftolás.
Változott az életed az iskolakezdéssel? -
_Galamb_ #95406 Nincs egyelőre gyerekem, de majd idővel szeretnék.
Mi lesz a ma esti projekt? -
kamionosjoe #95405 Igen, az alvó gyerekeket különösképpen.
Van gyereked vagy szeretnél?