Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

videobaby
igen, van itthon nyomtatott formában jópár könyve.

ressy14 szerintem igen, mradtál ki jó dolgokból. viszont, sok ismerõsöm szerint nem, mert nem szeretnek olvasni. szerintem viszont az olvasás hasznos agyserkentõ idõtöltés.

vasalni tudsz?

Calver
beelõztek :C
kimaradtál sok jó cuccból max. de tényleg.

kérdés lent.

"The trees move. Do you not see it?"

Calver
nem volt favorit, nem jöttek be - annyi jó írónk van, de pl egy Rejtõ Jenõ könyvet sem olvastattak ki a kétlábúakkal, csak szépirodalmi... nos, szemetet

olvastál már valamit Rejtõtõl?

ressy14
Emil és a detektívek. De inkább úgy fogalmazok, hogy kevésbé érdektelen számomra 😄

származhat hátrányom amiatt, hogy 6.osztály óta egy könyvet sem olvastam el? <#confused>

Dum spiro, spero.

videobaby
a lassie hazatér. ezt mi kunyeráltuk ki anno, és a tanárnõ engedett. a másik pedig a két lotti.

neked?

ressy14
nem, valahogy én is így gondolom, csak kicsit árnyaltabban 😄

a kötelezõ olvasmányok közül melyik volt a kedveneced?

Dum spiro, spero.

videobaby
zömében képmutatók, pénzimádók, Istentagadók. nem az egyes hívek,vallásvezetõk viselkedését értem ezalatt, hanem komplex módon a vallások hozzáállását a dolgokhoz. (hangsúlyozva, hogy zömében).

meglepett a válasz?

ressy14
igen, fõleg ha látom, hogy a szülei is nagyívben szarnak a kölök viselkedésére.

mi a véleményed a vallásokról?

Dum spiro, spero.

videobaby
egyes díszvirágok rovarûzõek lehetnek, egyébként tényleg nem konyhakertbe valók. oda rakjanak zöldséget.

a 'szivi'-m pedig jó nagyot tévedett😄

aki nyugis típus, tovább él?

zsoltioregon
pl dísznek?

utálod a gyerekeket aki szemtelenek de nem verheted õket pofán?

\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"

ressy14
Mindenesetre érdekes 😄
Én szeretem a rendet és a lányokat is. A szabályerõsítõ kivétellel találtad magad szembe 😄

A díszvirágokra egy konyhakertben mi szükség van? <#confused>
(sztem fasság 😄)

Dum spiro, spero.

zsoltioregon
nem. egy férfi trehány mert különben buzi

helytálló az axiómám?

\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"

videobaby
semmi, nem fog megtanulni ugatni tõle.

rendszeretõ vagy?

zsoltioregon
semmi. a szomszéd fekete macskájának azt dobálok néha

öltél már kutát vag macskát?

ressy14
0

mi lesz ha egy macsek kutya kaját eszik? 😄

Dum spiro, spero.

zsoltioregon
nekem volt a régi háznál 7 is+ a szomszédoké ami átjárt

hát kutyád van-é?

videobaby
3 macsekom van szivi😄

soknak tartod?

zsoltioregon
nem

van macskád szivi?

videobaby
(Calver, ügyes voltál😊)

rég nem, pedig azt szerettem a legjobban. win 7 van, már megszoktam.

autószerelõk jól keresnek az átlaghoz képest?

zsoltioregon
pont most szedtem le eg Windows xp-t

használsz még XP-t?

Calver
hátööö... volt egyszer komával hazafelé sétálás közben szerencsém ráakadni egy csapat zsenire, akik közül az egyik bebaszott egyet telefonfülkének, ami ezt meghálálta pár ér átvágásával... mondtam neki mit csináljon h esetleg ne vérezzen el (mert vérzõ embert nem tapizunk kesztyû nélkül ha nem akarunk hep c-t), meg elindultam hazafelé hogy hozzak gézt nyomókötésnek amíg kijön a mentõ, de mire visszaértem mondta koma, hogy a zseniális arcok elmentek, gondolom félve a következményeket... /slowclap
nos, mindenkinek a szívügye ha õ vandálkodásért bírság helyett inkább el akar vérezni <#rolleyes>

szoktál torrentezni?

videobaby
már igen.

te?

Calver
tudok

kerültél már olyan helyzetbe, ahol kellett is?

videobaby
átlagosan.

tudsz elsõsegélyt nyújtani?

zsoltioregon
nagyjából.

te?

rooney8
nem igazán 😄D

mûveltnek érzed magad?

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Calver
nem csípem, bár fantasy-t szeretem, de "high fantasy" nem a kenyerem, csak a jóval gecibb és cinikusabb kiadásai, lásd pl Nemes István(/Jeffrey Stone/John Caldwell) könyvei, vagy minden ami Worluk Káosz-hoz kapcsolódik

mondott ezek közül neked valamelyik bármit is? <#idiota>

alkohol

szereted a Gyûrûk urát?

blogom: http://napibenji.blogspot.hu/ Bloggal kapcsolatos barter üzletekbe benne vagyok!

Calver
alkalmi az simán, nem? szerintem havi 1-2 doboznál (avagy napi 1-2 szál) még simán belefér, talán több is.

szerinted ki lesz a cigaretta után a következõ áldozata médiabácsi "nagy boszorkányüldözésének"?

Tarajos Sül
Igen, de csak alkalmista vagyok. Tegnap vettem egy dobozzal, de úgy, hogy az utolsó percben mondtam a boltosnak, hogy veszek még cigit is.. nem tudtam visszatartani magam, de nem sok kelett hozzá, egyébként ez a doboz cigi elfogy kedden, és már csak jövõhét hétvégén veszek, ha akkorsem tudom megállni.

Ki számít alkalmista dohányosnak, és ki nem?
Calver
kreténségnek tartom, semmi haszna nem lesz (max pár kreatív, kitalálójának péniszméretét firtató matrica), de nekem baromira nem számít - tömött cigit szívok.
tudod milyen felirat kellene szerintem cigisdobozokra? valami olyasmi, hogy: "ne füstölj más orra alá, faszfej - de afelett nyugodtan bagózz, senkit sem érdekel"

dohányzol?

Tarajos Sül
Hogyne tudnám.. 😊 Bele se merek gondolni, hogy mekkora lehet a stadion villanyszámlája a világítás miatt, és akkor még csak errõl beszéltem.
Londonban biztos egy ideiglenes stadiont is építettek fel, vagy ha nem is ideiglenest, de véglegest, direkt az olimpia számára, utána meg kitalálnak valamit a felhasználására.. a táblákról, kordonokról stb stb-rõl még nem is beszéltem..

#65961: Nem beszélek oroszul, és nem is beszéltem.
Bocsi, csak látom az olimpiás kérdésre nem válaszoltál.. 😄

Megjelentek a cigarettás dobozokon az elrettentõ képek.
Ha dohányzol, befolyásolja a napi nikotin "adagodat" a kép, ami a dobozon rajta van?
Ha nem dohányzol, és akarod, hogy más se dohányozzon, milyen más ötleted van az elrettentõ képek helyet, ami rákerülhetne a cigis dobozokra?
rooney8
jöhet

miért beszélsz oroszul?

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Calver
nem, görögöket is gazdasági válságba tolta

tudod kb milyen brutális kiadásokkal jár egy olimpia rendezése?

zsoltioregon
nyet

szted,

ressy14
talán 15-16 körül

köll pestre olimpia?

Dum spiro, spero.

zsoltioregon
2014

szted?

ressy14
anglia vagy amcsisztán

mikor lesz kész a 4-es metro? <#eplus2>

Dum spiro, spero.

Calver
Ausztrália mondjuk, vagy legalábbis le messze délre.

te?

zsoltioregon
da

melyik országba költöznél ha tehetnéd?

Calver
túrótorta talán. van egy másik amit nagyon szeretek, ilyen marcipánnal bevont cucc (amit alapból utálok), de fingom sincs a nevérõl <#fejvakaras>

tudsz sütni/fõzni?

zsoltioregon
nigger kocka

neked,

ressy14
én néztem, fasza volt, látta felülrõl az egész földet 😄
39 km magasról ugrott. YT-on biztos fent lesz

kedvenc sütid?

Dum spiro, spero.

zsoltioregon
nem látom

te látod?

ressy14
szerintem én is

nézted a sztratoszférából kiugró ürgét?

Dum spiro, spero.

rooney8
mivel már elég szegényes a ruhatáram, ezért ruhákat

te?

zsoltioregon
da

kérdés lent

zsoltioregon
Egy koldust? 50000HUf

50000 Ft-ból mit vennél?

ressy14
indok nélkül én sem tudnék, max háborúban, de azt már emberekkel nem lehet megnyerni.

vacsiztál már more?

Dum spiro, spero.

rooney8
embert ölni? nem tudnék (kirívó esetekben ha az életem a tét, talán, de akkor sem biztos)

te?