Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Barnabyka
Még a google segítségével sem tudom.

Minek volt?

Fresh Duke
Az új 3-at leszámítva igen. Daniel Craigtõl viszont feláll a szõr a hátamon, számomra Õ a legrosszabb Bond. Pierce Brosnan az abszolút kedvencem, a Vele készült filmeket nagyon szeretem.

67096: Nekem a The Dark Knight Rises volt, és szerintem nagyon is megérte.
67097: Aranyos kis film, de azért egy mozit nekem nem érne meg. 😊

Tudod, hogy tegnap minek volt az évfordulója?

A heavy cost. I pay it gladly.

Barnabyka
Skyfall, és tényleg megérte.

Szereted a Bond filmeket?

Calver
It's Kind of a Funny Story, de moziban már esélyem sincs megnézni (2010-es)

neked?

"The trees move. Do you not see it?"

Barnabyka
Akció-thriller, de igazából mindent megnézek.

Melyik volt az utolsó film amire azt mondtad, hogy "na ezért megéri pénzt kiadni(moziban megnézni)?

Calver
kedvenc filmem fekete komédia (sõt, top 3 is), az akadémia molyszagú öregemberei meg drámán kívül más mûfajt nem ismernek, szóval nem.

favorit filmmûfajod?

NagyiBMX
Faterom odavan érte, imádja meghal rajta😄 Én is nevetgélek egy két poénon de nekem túl blõd meg erõltetett egy két jelenet.

Kedvenc filmed nyert oszkárt?

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

Calver
nem megyek olyan társaságba, ahol fújnak egy istenes kurvaanyázásra, a magyar nyelv gyakorlatilag gyönyörûen megkomponált káromkodásszimfóniákra van kitalálva, egy igaz és jól mûködõ társadalomban az ezzel történõ szembeszállás alsó hangon fejvesztés terhét vonná maga után <#gonosz1>
amúgy igen, volt, hajlamos vagyok bárhol... elereszteni magam.

Monty Python társulat mûveit szereted? (Gyalog Galopp, Brian Élete, Monty Python Repülõ Cirkusza)

NagyiBMX
Bár itt a fórumon nem szoktam, nem nagyon haverok között sajnos igen sokat. <#miaz>

Volt már hogy egy olyan társaságban ahol viselkedni kellett, káromkodtál vagy rosszul viselkedtél?

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

Calver
limitált minta, de hasonlítsd össze pl egy némettel.
angolt, franciát, japánt hangzás szempontjából szintúgy messze üti - na meg magyarul lehet a legszebben káromkodni.

sokat káromkodsz?

NagyiBMX
"Veni vidi vici" ez az egy amit tudok, ja meg az hogy "Helix Pomatia" az az éti csiga😄D Amúgy növérem latint tanul az egyetem, ennyi közöm van a latinhoz.

Korábban kérdeztétek hogy a magyar a legszebb nyelv-e, egybõl jött a válasz, hogy igen. Miért ez a legszebb? Csak mert a saját nyelvünk?

Effe88
nem tudom

nagy latinos vagy?

NagyiBMX
Nem tudom, nézz utána😄

Mit jelent a "Via corinas inundum"? (Nem nem nézek utána<#nevetes1>)

meg azok az öregek, akiknek már nincs foguk

tényleg több családi pótlékot kap akinek a gyereke cukorbeteg?

★★★★★

videobaby
persze, szoktam.

van aki nem? csecsemõket nem kérem beszámolni😄

Calver
kb az egyetlen dolog, amit tudok latinul az a "Via corinas inundum." <#idiota> amúgy semleges.

...és megelõztek, szóval kérdés egye alattam

ressy14
nem, inkább akkor a spanyol

szoktál popcorn-t enni?

Dum spiro, spero.

videobaby
(jééé, tényleg, ez a te kérdésed... volt😛)

nem tudom, konkrétan venni nem fogok. de mindenki kap valami apróságot😊

tetszik a latin nyelv?

ressy14
hééééé, ez az én kérdésem! 😄

tesómnak, szüleimnek, nagyszüleimnek. haverok nem kapnak semmit 😄

hány embernek tervezel kari ajándékot venni? 😄

Dum spiro, spero.

videobaby
futni leginkább akkor, ha késésben vagyok, görizni, bicajozni, tollasozni röpizni szoktam. meg nyársalni😄

"hány embernek tervezel kari ajándékot venni?"

bakkerman
ez most aktuális,imént értem haza,szakadó esõben bõrig áztam 😄 ha nagyon megázok,akkor lezuhanyzok jó forró vízzel,de nyáron ha csak egy zápor kap el,akkor megszárítom,annyi.

van valami szabadtéri hobbid? futás,bicaj?

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

ressy14
nem ázok el, mert mindig kapucnis pulcsiban vagy kabátban vagyok. Ha mégis eláznék, akkor meg az elég rövid hajam gyorsan megszárad

hány embernek tervezel kari ajándékot venni?

Dum spiro, spero.

videobaby
nem, én a mellét szeretem leginkább😄 szíved joga válogatni😄

ha elázol az esõben, hajat törölsz, vagy megmosod,szárítod is?

ressy14
mindegy csak csirkecomb legyen 😄

finnyás vagyok, ha csak azt eszem meg a csirkébõl? 😄

Dum spiro, spero.

videobaby
legyen rántott, az eleve sütve is van😄 amúgy inkább grill😊

neked?

ressy14
nem, nem szeressük az ijesztgetõs filmeket. (na nem azért mert félek tõlük)

sültcsirke vagy rántott csirke?

Dum spiro, spero.

videobaby
láttam, egyszer nézõs volt.

karácsonyi lidércnyomást láttad? (jack skellington)

ressy14
ki ne szeretné? 😊

madagaszkár pingvinjeit nézed?

Dum spiro, spero.

Ic3 m4n
sajnos rajzórákon mindig a rajzaim voltak a röhögés fõ tárgya.. 😞 (nemtudok)

Queen-t szereted?

ressy14
álommeló nekem az, ahol nekem nem kell dolgoznom, tehát az nem meló 😄
ha mindenképpen melót akarsz kérdezni, akkor komolyabb építészként tudnám magam elképzelni

szépen tudsz rajzolni?

Dum spiro, spero.

Calver
van, döggazdagon a golyóimat vakargatni... a második fele már nagyjából megvan <#fejvakaras>

te?

bakkerman
14 (sajnos)

azzal foglalkozol amivel szeretsz is,vagy van egy bizonyos "álom" állásod,hivatásod amiben legszívesebben elképzeled magad?

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Calver
13-14, valahogy így

te?

ressy14
7, amit szeretek csinálni, azzal nincs bajom, minden mással van, fõleg a kötelezõ dolgokat tudom telibe....

hány évesen szívtál elõször cigit?

Dum spiro, spero.

Van, Sajnos van és acsaládban is elõfordul.

Mennyire vagy lusta 0-10-ig? 😊

videobaby
azt, hogy valahogy le kellene szoktatni róla. egyébként tuti észreveszi, és megkérdezi, hogy miért rágod😊 hagyd abba inkább😊

van cukorbeteg ismerõsöd?

NagyiBMX
Körömrágás, talán csak ez az egy. Bárcsak ne lenne<#sir>

Lánytól személyesen még nem kérdeztem, ha nem mondom neki hogy rágom de észreveszi, nem szól róla/nem említi meg. Vajon mit gondol?

Calver
most így hirtelen nem jut semmi eszembe

neked?

#67060: a legtöbb kaja nem kemény szaruból van - épp ezért bassza szét körömrágás fogaidat, olyan, mintha egy darab fát rágcsálnál

NagyiBMX
De boldog lennék ha abbatudnám hagyni úristen! Az a baj hogy nem azért csinálom mert hûû de finom az emberi köröm hanem mert kiskorom óta bennem van, mint pótcselekvés. Nézem a TV-t és közben úgy lerágom hogy nem figyelek oda. Tyúkszarba mártós ujjakat meg nem akarok szóval a lakkozásról is lemondtam már. Van valami mûanyag amit föllehet rakni a fogakra és olyan mint egy fogszabályzó csak éppen nem tudsz vele harapni igy az illetõ a sok eredménytelen próbálkozásban megunja és így szokik le a körömrágásról.

Neked van valami hasonló szokásod amirõl leszoknál?

videobaby
egyél bébipapit, az nem fog fájni😛 egyébként vágni gusztusosabb, mint rágni.

leszoksz róla?😄

NagyiBMX
#67055: Igen rágom😞

Szerintem is arra célzott

Ha elkopnak a harapófogaim és fáj ha rágom a körmöm akkor ha mást eszek nem fog fájni?

rooney8
szerintem arra célzott, hogy a csapat nagy része külföldi játékosokból áll

arra céloztál?

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

videobaby
szerintem biztos az.

nem az?

Tarajos Sül
Fogjuk rá... de ha olyan állapotban vagyok, "pl kócos haj, vagy maszatos fej", akkor nem nagyon.. 😊

A videoton az magyar csapat? 😊
(mert eddig azt hittem, hogy igen. 😊 )
ressy14
tépd le egyesével tõbõl, akkor nem tudsz mit rágni. Am a tv-ben láttam múltkor, hogy van citromos keserû és rohadt savanyú átlátszó körömlakk, az segíthet.

szereted ha fényképeznek?

Dum spiro, spero.

Calver
csinálod pár év(tized)ig, aztán úgy lekopnak a harapófogaid, h visítani fogsz a fájdalomtól, ahányszor megpróbálod rágcsálni a karmaidat. mindig mûködik.

rágod a körmöd?

NagyiBMX
5 😊

A körömrágásra mi a megoldás?

ressy14
van

hány mobil van a családodban?

Dum spiro, spero.

videobaby
igen, akad.

neked?

rooney8
ünnepnapokon<#idiota>

van tv a szobádba?

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.