Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jártál már az Aggteleki csepkõbarlangabn,
\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"
Távozz!
Távozol?
\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"
Csak érdeklõdtem volna az oldalról meg leirtam mit tudok eddig róla...
Kérdezz felelek van, de haggyuk, felejtõs akkor
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4
Opel, vagy Volkswagen?
gyakran vagy részeg? és azzal kell dicsekedni?
nem kéne😊hülye módon reklámozod.
http://pontbank.hu/belepes.php
Ismerõsök ajánlották, jókat hallottam róla, bele is olvasgattam utánanéztem elég jónak tünik.
A lényege, hogy végülis hirdetésekre kell kattintgatni 1-1 percig nézni (nem hangzik vészesen az idõ) és részt vehetünk tombolasorsoláson ahol különbözõ ajándékokat sorsolnak ki.
Plussz ha meghivunk embereket stb akkor irnak fel pénzt a virtuális egyenlegünkhöz amit majd ki lehet váltani blabla...
De engem a tombolás része érdekel, ismerõsöm már nyert nyakláncot amit meg is mutatott.
Szóval a lényeg kérdezném, hogy valakinek van-e valamilyen tapasztalata, vagy ha érdekli õ is járjon utána.
Facebookon is vannak.
https://www.facebook.com/PontBank
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4
Mûtéti hegeid száma?
neked?
ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
sikerült már valami olyan, akár apróbb (pl ideg átvágás, csontrepedés) sérülést összeszedned, amit évek múlva is érzel?
"The trees move. Do you not see it?"
neked?
Dum spiro, spero.
forgalmas utcában laksz?
Dum spiro, spero.
Titeket is megvisel, hogy bazi korán sötétedik?
jobb vagy balkezes vagyol?
már-már lázadni akartunk, hogy visszagyere 😄
szoktál leveleket gereblyézni?
Dum spiro, spero.
445 új üzenet az leguccsó Loginom óta. Hiányoztam?<#dumcsi>#dumcsi>
Hajnali 5kor keltek vagy akkor fekszetek?😄
te? (ma nem vagyok túl kreatív)
nappal vagy éjjel szeretsz jobban melózni?
te?
ébredtél már ismeretlen helyen?
Bunge jumping? Esetleg ugrottál már?
ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
te ejtõernyõznél?
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Van olyan extrém sport amit szívesen kipróbálnál?
"nincs 1.5 óra"<#banplz>#banplz>
szoktál motorozni?
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
kocsi vagy motor városi közlekedésre?
szerinted?
Szereted a Suzukikat?
★★★★★
nektek?
lennél kötéltáncos?
szoktál olvasgatni, vagy mi? 😄
Dum spiro, spero.
neked?
Dum spiro, spero.
reggelente mennyi idõ alatt készülsz el? (az ágyból való kikelés és az ajtón való kilépés között)
Dum spiro, spero.
van a környékeden toronyház?
A méret a lényeg?
.- ...- ..-.. .-.. . -- ..-.. -. -.-- --- .-.. -.-- .- -. --..-- -- .. -. - .- ... . --. --. --..-- ---... -- .. -. -.. . -. -.- .. -. . -.- ...- .- -. .-.-.-
Te mennyire tartod magad komolynak?
Hány éves korban komolyodik meg az ember?
★★★★★
Igen, Debrecenben ahogy elnézem szép az idõ!
Szeretsz/Szeretnél nagyvárosban élni?
"Ne feledd, ne feledd az összeesküvést, és november 5. napját. Nincs okod feledni, emléket temetni. Õrizd az emléket tovább."
Ha így se, akkor:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nálatok is jó idõ van most?
A heavy cost. I pay it gladly.