Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zsoltioregon
Auswitz is megfelel nekem épp

Jártál már az Aggteleki csepkõbarlangabn,

\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"

videobaby
tanulj meg írni öcsi.

a toronyõr tornyot õriz?

Calver
távozik, egy hónapra a banamákra

így van-e?

"The trees move. Do you not see it?"

zsoltioregon
Felejtõ, mert e topic egy szentély, amit te bemocskoltál a kapitalista agyrémeiddel.

Távozz!

Távozol?

\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"

Tower Guard
Ha hülye módon reklámoznám a meghivós reget küldtem volna el hogy kapjak is pénzt.

Csak érdeklõdtem volna az oldalról meg leirtam mit tudok eddig róla...

Kérdezz felelek van, de haggyuk, felejtõs akkor

Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4

zsoltioregon
aham

Opel, vagy Volkswagen?

videobaby
2 varratom van, még kiskoromból.

gyakran vagy részeg? és azzal kell dicsekedni?

nem kéne😊hülye módon reklámozod.

Tower Guard
Hallottatok-e már errõl az oldalról?
http://pontbank.hu/belepes.php

Ismerõsök ajánlották, jókat hallottam róla, bele is olvasgattam utánanéztem elég jónak tünik.
A lényege, hogy végülis hirdetésekre kell kattintgatni 1-1 percig nézni (nem hangzik vészesen az idõ) és részt vehetünk tombolasorsoláson ahol különbözõ ajándékokat sorsolnak ki.
Plussz ha meghivunk embereket stb akkor irnak fel pénzt a virtuális egyenlegünkhöz amit majd ki lehet váltani blabla...

De engem a tombolás része érdekel, ismerõsöm már nyert nyakláncot amit meg is mutatott.

Szóval a lényeg kérdezném, hogy valakinek van-e valamilyen tapasztalata, vagy ha érdekli õ is járjon utána.

Facebookon is vannak.
https://www.facebook.com/PontBank

Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4

agyagos, bocsánat!

Részeg voltam. Egy szigeten voltunk és eleredt az esõ és egy anyagos résznél felfeleke kellett volna menni, de nem ment. A mögöttem lévõ pasit kértem meg, hogy toljon fel. Hát úgy feltolt, hogy elestem. 😄 De úgy, hogy kimûtöttek egy vérömlenyt a lábamból. Azóta érzem vele, hogy idõváltozás lesz.

Mûtéti hegeid száma?

NagyiBMX
7 évesen fociztam, cselezés közben elestem <#idiota> és kitámasztott csuklóra érkeztem, gyakorlatilag befordult a csuklóm a kezem alá, a mai napig néha belenyilal a kezembe egy szúró fájdalom.

neked?

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

Calver
csendes, könnyen elsötétíthetõ, hangoskodó szomszédok baltásgyilkosságát megengedõ helyi törvényekkel. hegyoldal nem kell, gyakorlatiasság nálam a lényeg.

sikerült már valami olyan, akár apróbb (pl ideg átvágás, csontrepedés) sérülést összeszedned, amit évek múlva is érzel?

ressy14
tengerpart nézõ villa a hegyoldalon, szép nagy terasszal, ahol vendégül láthatom a topik összes tagját. (kaját-piát ti hoztok! 😄 )

neked?

Dum spiro, spero.

videobaby
igen, még szerencse, hogy nem az utcára néz az ablakom.

milyen lenne álmaid otthona?

ressy14
ja, sokszor tök sötétben megyek haza a suliból délután, olyan mintha buliból mennék haza.

forgalmas utcában laksz?

Dum spiro, spero.

Jobb kezes vagyok.

Titeket is megvisel, hogy bazi korán sötétedik?

zsoltioregon
nem. max másét pl nagymutter

jobb vagy balkezes vagyol?

ressy14
<#integet2>

már-már lázadni akartunk, hogy visszagyere 😄

szoktál leveleket gereblyézni?

Dum spiro, spero.

zsoltioregon
4:45 kelek kiscsávókám

445 új üzenet az leguccsó Loginom óta. Hiányoztam?<#dumcsi>

Barnabyka
Inkább reggel, délelõtt, mert utána szeretem élni az életet.

Hajnali 5kor keltek vagy akkor fekszetek?😄

Calver
éjszaka vagy délután, reggel/délelõtt még a legszebb napjaimon is olyan vagyok, mint egy nagy adag dingoürülék

te? (ma nem vagyok túl kreatív)

szerencsére mindig hazavisznek ha odáig fajul a dolog 😄

nappal vagy éjjel szeretsz jobban melózni?

Calver
volt már rá példa, szerencsére az "úristen mi fekszik mellettem" néven elhíresült mókát egyelõre sikerült megúszni <#vigyor1>

te?

sound-on akartam de aztán inkább mindig elittam az árát 😄

ébredtél már ismeretlen helyen?

NagyiBMX
Naná😄

Bunge jumping? Esetleg ugrottál már?

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

rooney8
ugyan nem sport, de nagyon szívesen ejtõernyõznék egyet 😄

te ejtõernyõznél?

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Calver
hja, extrém vasalás <#idiota>

te?

Barnabyka
Nem.

Van olyan extrém sport amit szívesen kipróbálnál?

"nincs 1.5 óra"<#banplz>

rooney8
télen kocsi, jó idõben nyugodtan mehet a motor

szoktál motorozni?

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Calver
ha hajlandó vagy õsszel bukósisakot hordani (mert ugyebár potyog a gesztenye), használható

kocsi vagy motor városi közlekedésre?

rooney8
hát... tapasztalatom nincs vele, de állítólag ezek az újabbak már egész jók

szerinted?

Nekem semmi, se családnak, de lakótársaimnak van egy SX4 meg egy új Swift.

Szereted a Suzukikat?

★★★★★

rooney8
fiat tipo

nektek?

ressy14
igen

milyen autótok van?

Dum spiro, spero.

videobaby
nem, sosem volt rá hajlandóságom.

a dacia a renaulthoz tartozik?

ressy14
nem

és te úrhajós?

Dum spiro, spero.

videobaby
nem, nincs ilyen irányú szükségletem😄 azt hittem, senki nem fogja tudni, mi az😄

lennél kötéltáncos?

ressy14
tudom, de nem nagyon érdekel. képregényfüggõ szexmániásoknak van kitalálva, nem nekem 😄

szoktál olvasgatni, vagy mi? 😄

Dum spiro, spero.

videobaby
ovis korabeli is van, általános korabeli is van szerencsére😊

tudod mi a hentai?

ressy14
sajnos nincs ilyen 😞 ovi után szétszóródott a csoport, de ugyanez igaz ált sulira is.

neked?

Dum spiro, spero.

videobaby
nincs 1.5 óra.

van olyan barátod, akivel ovis korod óta megmaradt a kapcsolat?

ressy14
10 emeletes panelok vannak csak

reggelente mennyi idõ alatt készülsz el? (az ágyból való kikelés és az ajtón való kilépés között)

Dum spiro, spero.

videobaby
van olyan, amibõl igen. elég kényelmetlen lenne mondjuk 2 számmal kisebb cipõt felvenned.

van a környékeden toronyház?

Mutans Zombi
Félek az emberektõl.

A méret a lényeg?

.- ...- ..-.. .-.. . -- ..-.. -. -.-- --- .-.. -.-- .- -. --..-- -- .. -. - .- ... . --. --. --..-- ---... -- .. -. -.. . -. -.- .. -. . -.- ...- .- -. .-.-.-

Barnabyka
Pont annyira amennyire kell.

Van bármiféle fóbiád?

Ic3 m4n
már 14évesen komolyabb voltam mint egy két 20-30 éves

te?

Barnabyka
Szerintem ez változó! Nekem konkrétan nem feltétlenül korhoz volt kötve, hanem lett egy komoly kapcsolatom, aminek meg akartam felelni és szerintem én akkor nõttem fel, komolyodtam meg, úgy igazán.

Te mennyire tartod magad komolynak?

Jobban szeretem a kertvárost, ahol felnõttem. Bent a városban nem szeretnék lakni, de valahol kívül a külvárosban egy csendes kis utcában szívesen laknék a világ bármely városában, persze ha normális a környék is.

Hány éves korban komolyodik meg az ember?

★★★★★

Barnabyka
-Jajj én meg itt törtem a fejem a magyar dolgokon😄-

Igen, Debrecenben ahogy elnézem szép az idõ!

Szeretsz/Szeretnél nagyvárosban élni?

Fresh Duke
Kis segítség:
"Ne feledd, ne feledd az összeesküvést, és november 5. napját. Nincs okod feledni, emléket temetni. Õrizd az emléket tovább."

Ha így se, akkor:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Nálatok is jó idõ van most?

A heavy cost. I pay it gladly.