Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Effe88
igen
de nem vagyok rá büszke egyszer-kétszer elõfordult
de akkor se száguldoztam mint a barom

stohl bandi fog még részegen vezetni?

ressy14
vezetéskor nem lehet a véredben alkohol 😄

vezettél már ittasan?

Dum spiro, spero.

videobaby
rántva.

mit takar a 0 tolerancia fogalma számodra?

zsoltioregon
akad

pontyot szereted enni?

\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"

Barnabyka
Atti12 mivel õ amúgy is jó barátom!😊

Béna kérdésbõl vagy béna válaszból van több a topikban?

Én magam. 😊

Neked?

★★★★★

Effe88
hawaii

kedvenc fórumozód itt az sg-n?

zsoltioregon
Afrikai országokban a RHF, Interahamwe tagok anno ettek emberszívet, hogy "erõsebbek" legyenek.

Kedvenx sziget ahol nyaralnál? Pl: Madeira, Bahama, Korfu stb?

\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"

Barnabyka
Csirkemell, bélszín.

Mennyire létezõ jelenség a kannibalizmus?

ressy14
a mogyorós

kedvenc húsfajtád?

Dum spiro, spero.

videobaby
egyiket sem szeretem. praktikus, mert könnyebb azon átmenni, mint a retekben átúszni pl. de nem tetszenek.

melyik chips a kedvenced?

ressy14
jaja, tök rossz sötétben hazamenni suli/meló után 😞

kedvenc pesti hidad?

Dum spiro, spero.

Tarajos Sül
Irigy hónalj mirigy?
Persze! A majka - belehalok-ot, ahogy az IHM-esek kifigurázzák, meg úgy bármit, az nagyon tetszik.. 😄

Arra is sötét van kint? 😊
videobaby
szintén.
hát tudod, ítélj el, de az ilyen állatokat összegyûjtve raknám kazánba. passz, ez a véleményem. egyébként ezek a gondolatok nem az elferdült szexuális szokásokra voltak vonatkoztatva. azokat senki nem szereti. sõt, ha jobban utána néznél, szodoma, gomorra, czóár pont a fajtalankodásai miatt pusztultak. (ha már Biblia😊

IHM kedvelve?

zsoltioregon
da

mivót?

Ic3 m4n
megvót

ott?

zsoltioregon
"1. Ne ítéljetek, hogy ne ítéltessetek.
2. Mert a milyen ítélettel ítéltek, olyannal ítéltettek, és a milyen mértékkel mértek, olyannal mérnek néktek.

vacsi?

videobaby
azt a betegagyút is, aki nem.

te nem?

zsoltioregon
az a nagy körhinta jópofa. London amúgy sztem nem szép.

kakaszexet elitéled?

NagyiBMX
Igen😊

Melyik a legszebb turista látványosság Londonban?

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

zsoltioregon
azt hallottam hogy ki lehet belõle mutatni a kokót. szal a sok belengedett mocsok miatt.

Vótá már Londonban?

videobaby
kb ide. de nem biztos.

miért döglött ki anno a Temze élõvilága?

zsoltioregon
ide

te?

ressy14
attól, hogy elárasztanak minket a rétiniggerek. (mondjuk úgy, hogy a népesség 80%-át tennék ki)

melyik topikba írsz a legtöbbet?

Dum spiro, spero.

NagyiBMX
Értve

Milyen természeti csapástól tartassz a legjobban? Én nekem például a tornádótól a hideg futkos a hátamon lefagyok ha látok egyet még képen is.

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

videobaby
7. beleszámolva az ismi-t is, és szavanként 1 hibát számolva, bár pl: vicessen=viccesen lenne, így akár 2 is a hiba.

értve?

zsoltioregon
nem, de egyik rendõrismi vicessen mesélte, hogy mikor szedte össze vonatbalest után az emberi alkatrészeket megtalált a afejet és a szemek jójóztak intha takonyon lógnának.

Hány helyesírási hiba volt a mondatomban?

videobaby
a tömlõs finomabb.

jojózik a szemed?

zsoltioregon
nincs

Kocka sajt, vagy tömlõs, kinyomható?<#wow3>

videobaby
nincs.

szerinted?

ressy14
nem, ez csak amolyan költõi túlzás volt 😄

és után van? <#fejvakaras>

Dum spiro, spero.

videobaby
mivel meghalni csak élõ tud😛

azt hitted, beugratsz?😄

ressy14
aludnék

van élet a halál elõtt? 😄

Dum spiro, spero.

videobaby
általában igen.

mit csinálnál áram nélkül otthon?

Barnabyka
Óó hát úgy elég sokszor van, de én szeretem a spontán dolgokat😊

Jól tudsz improvizálni?

Vadnokedli
Nem.

Volt-e már úgy hogy nem volt sehogy de mégis lett valahogy?

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

Barnabyka
Nem.

Hozzátok?

zsoltioregon
Kínában 0, itthon 2

Törtek már be hozzátok?

Barnabyka
Cheateltem, manapság már nem is nagyon játszok, maximum telón pár percet.

Hány testvér ideális manapság?

Ic3 m4n
ja

játékokba cheateltél/cheatelsz?

zsoltioregon
Y2K

Érthetõ a válasz?

The Protector
Én sem.Bár tagja vagyok az sg-s nyugdíjas klubnak és nyugdíjas utazási kedvezményem is van😊

Mi a véleményed errõl a beharangozott világvégérõl?

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

zsoltioregon
nem vagyok nyugdíjas.

te?

este 6ig meló,hazaérés,Dexter,Homeland,Walking Dead 😊

kapsz 13.havit?

Calver
hja

Dexter nézés vagy meló? <#idiota>

"The trees move. Do you not see it?"

zsoltioregon
nem

korán keltem?

NagyiBMX
30, abban benne lenne még 2 óra munka 2 óra pihenés 2 óra szórakozás<#idiota>

dallammal együtt olvastad az elöbbit?😄

Ic3 m4n
de. néha meg sok

mennyi lenne az ideális?

videobaby
jó az, amennyi vagyok.

nem kevés a 24 óra idõnként?

Ic3 m4n
nem

#67643: ismétcsak big+ az egész válaszod, még a whiskys résszel is full egyetértek 😄

hány éves vagy? és hány éves lennél legszívesebben?