98366
-
a sajátomon kívül a felnőtt csapat meccsén
te? -
kamionosjoe #73791 Nem szoktam, de amennyi gif van ott szerintem nem is megyek gyakran, mert befagy a böngészőm. :)
Milyen focimeccsen voltál legutóbb? -
már megvolt
/meow topicot látogatod? -
nem vagyok elég nagy teás ahhoz, hogy ítélkezzek
és beelőztek -
nincs kedvenc
tudsz keresni benne. megnézed? :D -
kamionosjoe #73787 vásárolni ritkán, eladni még nem
kérdés lent -
kamionosjoe #73786 vicces, de az még jobb lenne ha működne közben a kereső :P
kedvenc teád? -
ehh 
szoktál a zinterneten vásárolni/eladni cuccokat?
#73783: jól teszed, jó okkal emlegetem - mert kibaszottul ász film
-
édesapámmal
szerinted is vicces ez? :D -
kamionosjoe #73783 Most a barna.
Kivel beszéltél utoljára?(IRL)
Calver: már annyit emlegetted ezt a Grosse Pointe Balank-et, hogy ma úgy döntöttem megnézem :D -
nem, de mivel fingom sincs a virágokról, elég egyértelmű h ezt fogom mondani 
viszont a lila még mindig kurva jó szín, virágban is
favorit színed?
off: #73777-ból (de szép hsz szám) kihagytam, h Weirdsville-hez csak angol felirat van (hála egy jó egy perces lefordíthatatlan szóviccnek), Grosse Pointe Blank meg félig-meddig romantikus komédia, a jó fajtából, ha azoktól irtózol... akkor se hanyagold, mert jó
-
Nem tudom, én sem értek a virágokhoz. :/
Szerinted az alapműveltség része lenne felismerni őket? -
nem
kellene? -
igen.
felismersz valamilyen virágot a skinen? -
Igen, valamelyiket tuti meglesem. :)
Forgómozgástól könnyen hányingert kapsz? -
sima vígjáték, vagy fekete komédia is mehet?
ha sima, akkor... ööö... Fényes Nyergek vagy Ifjú Frankenstein.
ha fekete komédia is mehet, Weirdsville egynek (épp h világosszürke), vagy Grosse Pointe Blank (még mindig elég halovány), vagy ínyenceknek Observe and Report (éjsötét)
kielégítő válasz volt? -
Hát, izé... Valószínűleg mostanában nem fogom újra meghallgatni. :D
Nem azt mondom, hogy annyira szörnyű... de valahogy nem az én stílusom ez a szám. :)
Tudsz javasolni valami jó vígjátékot? -
a valami hiánya, leginkább
na és erről a számról? -
leginkább semmi
mi az a semmi? -
Nézőpont kérdése.
Ha azt nézzük, távolra nem látok a legjobban [szemüveges vagyok], de ez egyedül az olvasásban mutatkozik meg.
Másfelől, sokkal jobban észreveszek dolgokat, mint mások.
Mi a véleményed erről a számról? :D -
az. elkészíteni is. mindegyiket. aki meg lepotyogtatta, azzal... kellene pár "kellemes" dolgot csinálni.
jó a látásod? -
Ez függ attól, hogy mit csinálok aznap, és főleg attól, hogy kivel csinálom. (Ha elterelik a figyelmemet, akkor nem veszem észre, hogy fáradok.)
Átlag (kicsit se kiadós) alvás után 16 órát mindenféle fáradtságérzet nélkül kibírok.
Szerinted hiba volt ledobni az első atombombát?
Off: Végre egy normális háttérkép. Gondolom Anitának is tetszik. -
mondjuk mandulás magnum, bár ezer éve nem ettem
mennyi ideig bírod egy kiadós alvás után mielőtt fáradtnak éreznéd magad? -
Tudok; szívesen ráállok, csak tenyerelj le elém. :)
Kedvenc jégkrém? -
Jó kis valós idejű stratégia volt, kiskoromban egész sokat játszottam vele. (És a Kingdoms-szal is. Az akkoriban még inkább tetszett.)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!C&C-ben egyszer (mikor egy gépi társsal voltam), a hosszú játék végén már csak egy ellenfél maradt, melyet megindult megtámadni a társam. Túlerőben volt, legyőzte volna; ám én ezt nem akartam, mert mindenki mást én nyomtam le, nehogy már ő arassa le a babérokat... Ezért ledobtam egy "figyelmeztető atomot" a bázisára, gondolván, úgy is visszahívja a csapatait ha támadás éri. (Alapból csapattársat nem lehet támadni, viszont az atomot adott pontra kell ledobni, nem adott egységre.) A végeredmény az lett, hogy a társam kapitulált, mert pont a főépületére esett a bomba, és a vártnál sokkal nagyobb veszteségeket szenvedett...
És valaki beelőzött, mert semmi kérdés se jutott az eszembe... :D -
kamionosjoe #73767 Szerintem én nem játszottam vele, de a neve ismerős. Passz.
Tudsz kézen állni?
#73759 Nyugodtan véleményezhetsz, én vagyok a házigazda, tudlak törölni is.
-
Total Annihilation nem sokat, nemrég mintha lett volna egy ilyen kickstarter, de az eredetit nem ismerem.
milyen cucc volt?
bónusz: C&C-vel annyit nem játszottam, Defcon-ban nem egyszer volt a "nyugi európa, az a tizensok atom észak amerikának megy, feletted csak átível" mondat és szövetség hirtelen felbontása, majd európa füstölgő rommá változása utáni sűrű kurvaanyázás
-
Egyszer játszottam vele. Nem tűnt rossznak, de éppen volt mivel játszanom, és azóta nem került elő.
A kő-papír-ollóban mindig is jó voltam. :D
A Total Annihilation (esetleg a TA: Kingdoms) mondd Neked valamit?
Bónusz: C&C Generalsban Veled is volt, hogy "véletlenül" a társadra dobtad le az atomot? :D -
sok-sok éve játszottam vele utoljára, akkor nem voltunk rosszban, bár emlékeim szerint ijesztően béna voltam benne
na és te kő-papír-olló Warcraft 3-at? -
Nem hangzik rosszul. :D
A Command And Conquert szereted? -
stratégia, atomháború, feladatod emberiség kb teljes kiirtása, vagy legalábbis a szemben álló nemzeteké (ami kb mindenkit magában foglal). kellően gonosz, baromi hangulatos. minimalista, de gyönyörű grafika, a (kellően nyomasztó) háttérzenébe itt-ott beleszakít egy női zokogás, meg ilyen apróságok. multiban játszani nem ajánlott, legalábbis "barátok" ellen nem. 
na, így felkeltette az érdeklődésedet? -
Nem ismerem.
Milyen játék? -
tudom fejből őket, de általában kattintani egyszerűbb
Defcon-t ismered/játszottál vele? -
Sajnos nem jut eszembe megfelelő szó rá. (Talán a "mondanivaló".)
#73757: Inkább nem véleményezlek.
Tudod fejből a "szmájlik" kódját, vagy kikeresed őket? -
nope
mi egy szép magyar szó a "subtext"-re, amikor valaki irománya mögött vélhetően komoly mögöttes tartalom rejlik, de a szöveg max utal rá? ("sorok között olvasás" kifejezésen kívül, de az nem mindig elég pontos) -
kamionosjoe #73757 Teljes mértékben.
Minden nő k*rva? -
A cigányok harcolnak késsel.
Szereted az esőt? -
kamionosjoe #73755 Néha úgy érzem magam, mint Hannibal Lecter.
Késharcban jó vagy?
Nekem személy szerint az elektromos borotva jött be, mégpedig a körkéses fajta. Se nem vágom meg magam és kipirosodni sem szokott. Annyi hátránya van, hogy nem szedi le annyira mint a penge és valamivel előbb látszik majd újra, hogy borostás vagy. Meg hát drágább, de viszont sokkal tovább éles. Egyébként a kiképzőm szerint este csak a buzik borotválkoznak. :D -
fiktív karakterek közül mondjuk Seth Cohen a Narancsvidékből, van egy rakás általam imádott figura, de a legtöbbjük... nem igazán az ép elmeállapotáról ismert
neked?
off: használjatok borotvazselét, meg ha merészek vagytok, borotvakést. előbbi sokkal kényelmesebb mint borotvahab, utóbbi meg kis ügyességgel sokkal kevésbé irritálja a bőrt... de annak hiányában sem fog kipirosodni, tekintve h nem lesz minek kipirosodnia. -
Érméket. Meg emlékeket.
Valaki (élő vagy fiktív személy), akivel tudsz azonosulni?
Off: Rájöttem, hogy borotválkozni mindig rossz. Reggel nincs időm; este meg már néha elég kómás vagyok ahhoz, hogy össze-vissza vagdaljam az arcomat.