97990
-
bfbc2 #95568 -
kamionosjoe #95567 Még a mostani hétvégére sincs tervem.
Mi a véleményed Orbán Viktorról? -
#95566 Egy temetőlátogatás és egy mozi ami biztos, a többi az pihi lesz szerintem.
Te? -
Bebut #95565 Sehogy, nem láttam nem is érdekel, nem is fog érdekelni.
Mit tervezel a hosszú hétvégére? -
#95564 Üdv újra köztünk, hiányoztál. :D
Zovirax-szal próbálkoztam, mérsékelten volt hatékony.
Később anyum aloe vera növényeit nyirbáltam, és sokkal jobban használt. :O
Most már pár éve szerencsére nem jelent meg.
Hogy állsz A szürke ötven árnyalatával? -
_Galamb_ #95563 Ismét megjöttem, hellóka-nyalóka! :)
Nincs bakancslistám. De úgy érzem kell készítenem, ha már így rákérdeztetek. :)
Herpeszed volt-e már? Ha igen, akkor mivel kezelted? -
Bebut #95562 Nincs bakancslistám, de ha nagyon kellene valamit mondani, hogy mit akarok megcsinálni, akkor: ejtőernyőzés, versenyautó vezetése, és sör főzés(ezt most hétvégén kipipálom)
Neked? -
#95561 Az irodában négyen vagyunk együtt, a főnök szerencsére pár helyiséggel arrébb... Ezen kívül van egy gondnokunk és egy takarító nénink, akiket elég ritkán látunk, és három biztonsági őrünk, akik naponta váltják egymást. Néha még ezt is soknak érzem. :D
Mi áll a bakancslistád első három helyén? -
Bebut #95560 Munkában parkoló autókat, fát, a szemközti csarnokot, és ha szerencsém van csinos lányokat. Otthon meg az udvarunkat, fákat, füvet kisházat.
Mennyien dolgoztok együtt? -
#95559 Lepakolom a cuccom, bekapcsolom a gépem, aztán megcsinálom a kávém, míg feláll a rendszer.
Bár a legeslegelső az, hogy köszönök a biztonsági őrnek. :D
Mit látsz, ha kinézel az ablakodon? -
Bebut #95558 Igen, a Drive-ot.
Mi az első dolgod amit csinálsz, ha beérsz dolgozni? -
IXEMGabeo #95557 ketlem, egy forum mindig mukodokepes
Szoktad hasznalni a felho alkalmazast? -
kamionosjoe #95556 Olyan ahová rendszereen megyek nincs, de ha valami érdekes dologról hallok oda elmegyek.
Ha egyre kevesebben használják a fórumot valamikor bezárják? -
#95555 Hétvégén átalszom a reggeli idejét. :D
Hétközben sem nagyon szoktam reggelizni, úgyhogy végül is ugyanazt eszem, semmit.
Szoktál járni valamilyen rendezvényre, találkozóra? -
Bebut #95554 Hogy gólt lőttünk a kispályásfociban.
Mást eszel hétvégén reggelire mint hétköznap? -
#95553 Kettőt.
Minek örültél legutóbb? -
kamionosjoe #95552 Magyar népmesék motívumaival díszített dobozos tej és az van ráírva mesés tej, ízre olyan mint a többi, nálunk ez van most a hűtöben?
Hány gyereket szeretnél? -
#95551 Nem.
Milyen az a mesés tej? -
kamionosjoe #95550 Már régen nem.
Ittál már mesés tejet? -
Bebut #95549 A haverokkal a kapcsolattartást megnehezítené. Plusz a tanuláshoz is elengedhetettlen. De én ellenék nélküpe simán, ha nem tanulnék. Viszont nem látom értelmét, hogy mért ne használnám. Kényelmesebb vele az élet.
Szoktál mesét nézni?
-
#95548 Dolgoztam ma.
Mennyiben befolyásolná az életedet, ha egy hónapig nem netezhetnél? -
Bebut #95547 Nem, élőben szerintem jobban beszólogatok.
Dolgozol ma? -
kamionosjoe #95546 Tök véletlen, hogy épp mit kérdezek.
A neten bátrabban beszólsz valakinek, mint élőben? -
Bebut #95545 T-Rex
Mi alapján választod ki a kérdésedet? -
kamionosjoe #95544 Egy sólyom.
Te? -
#95543 Nem, de barátom nézte, ő meg hangosan szurkol, úgyhogy minden magyar gólnál kiszakadt a dobhártyám. :D
Ha kipróbálhatnád, hogy milyen lehet állatnak lenni, milyen állat bőrébe bújnál? -
Bebut #95542 Sötét van a szobámban ugyhogy semmit, de ha odavilágítok akkor egy csocsóasztalt.
Nézted a meccset? -
#95538 Olyan gyakran előfordul, hogy már nem is jegyzem, mik ezek. Nem is jut eszembe konkrét példa. :D
Ha nem valami extra sürgős vagy fontos dolog, akkor az ilyesmit jelnek szoktam felfogni, és hagyom is a fenébe. Ha nem, hát nem.
Mit látsz, ha balra nézel? -
Bebut #95537 Nem, nem hatnak meg az ilyenek. Meg lehet van gazdája csak kiment vadászni.
Volt már olyan, hogy úgy érezted minden összeesküdött ellened, hogy odaérj valahova, vagy megcsináld azt amit szeretnél, és mi volt az? -
#95536 A hűvös, nedves, nyirkos, korán sötétedős részét nem szeretem, nagyon lehangol, de a többivel ki vagyok békülve.
A természet változását, az ezerszínű erdőt és a hulló faleveleket imádom, de csak vakító napsütésben.
Már csak 5 perc sétára vagy otthonról, amikor meglátsz egy pöttöm, csapzott kiscicát a járda szélén. Hazaviszed? -
ManoNegra #95535 Passuth László
Szereted az őszt? -
#95534 Stephen King.
Neked? -
ManoNegra #95533 Mert előre nem tudhatták, hogy érvénytelen lesz. Meg amúgy is úgy gondolta a sok "birka" hogy az unokáik életéről döntenek. ...
Ki a kedvenc íród? -
kamionosjoe #95532 Ja!
Miért szavazott a sok birka a nemre az érvénytelen szavazáson? -
Bebut #95531 Az iskolakezdést utáltam eddig legjobban, de ez jövőre már kiesik. A rossz időt, mert nem tudok motorozni, meg a korai sötétedést.
Szeretni, hogy már nincs annyi elutazós meg nyaralós programja az embereknek, és így a barátokkal könnyebb sszeszervezni találkozókat.
Szeretsz utazni? -
#95530 Szerintem nem, de nehéz kiismerni egy fórum alapján az embereket, szóval nemtom.
Mit szeretsz és mit utálsz legjobban az őszben? -
Bebut #95529 Már válaszoltam ;)
Chhaya szerinted válaszolna a sztiptizes kérdésre? -
IXEMGabeo #95528 tenisz utan ideje lazulni itthon...gepezek meg lehet fozok valamit kesobb
Valaszolnal a sztriptizes kerdesre?:DDD -
_Galamb_ #95527 Van. Epp vele beszelek telefonon. :) Ő egy meleg fiu. Az egyik másodallasomban ismertem meg anno. Imádom. :)
Mi a ma esti program? Tv-zes? (Mit nezel ilyenkor?) Olvasás (mit olvasol) ? Zene vagy barati osszeroffenes? -
Bebut #95526 Talán a kopó. Gyerekkoromban mindig olyat akartam.
Van legjobb barátod?