97990
-
#95525 Megmondom simán, hogy nincs kedvem. Olyanok szerencsére nem nagyon hívnak sehova, akiknek illene kitalálni valami más elfoglaltságot. :D Ha mégis, akkor valami családi eseményt mondanék. Esetleg egy előre lefoglalt nyaralást.
(Mindenképp kivártam volna, míg más válaszol a sztriptízes kérdésre. :D)
Melyik kutyafajta a kedvenced? -
Bebut #95524 Rendszeresen nem, de van egy számsorom amivel tettem pár szelvényt, kb 10x.
Ha valahova elhívnak, de nincs kedved menni, elmondod hogy simán nincs kedved, vagy kitalálsz valamit ami hihetőnek tűnik, hogy mért nem érsz rá? Ha utóbbi akkor mi az?
-
_Galamb_ #95523 Bizony... ráadásul a főnököm keltett fel, mert hangosan horkoltam. :D Aszondja, nem szeretne zavarni, de hangos vagyok :D :D :D Hja, jó... Kimentem, ittam egy kávét és úgy döntöttem inkább hazamegyek. Ő helyeselte :D
Lottózol? -
Bebut #95522 Ha motorozom akkor bukósisak, de utcán még ilyen időben nem veszek sapkát, ahhoz még egy kicsit hidegebbnek kell lennie.
Aludtál már el munka közben? -
_Galamb_ #95521 Általában 30-35 perc mire életképes vagyok arra, hogy elinduljak.
Én chhaya válaszát vaártam a sztriptizes kérdésre. :D Nálam egyszer fordult elő de nem részletezném. :)
Ahhoz, hogy a füled ne kapjon huzatot ebben a szeles időben, mivel védekezel? -
Bebut #95520 pedig kivártam, hogy a lányok válaszolhassanak ;) Én még sosem.
Mennyi időbe telik reggel a készülődés? -
kamionosjoe #95519 Tudom ki az, hallottam már róla, de nem nagyon futok bele a megnyilvánulásaiba.
Sztriptíz táncoltál már? -
#95518 Szerintem még szülinapomra kaptam és könyvet. Barátomtól.
Hogy viszonyulsz Puzsér Róberthez és megnyilvánulásaihoz? -
_Galamb_ #95517 Igen, ismerek embereket a fórumról és szívesen ismerek meg új embereket fórumtól függetlenül is.
Mi volt az utolsó ajándék, amit kaptál és kitől? -
Bebut #95516 Ha nyaralás akkor passzív. De sokat megyünk haverokkal jobbra balra, az meg aktív.
Ismersz valakit személyesen a fórumról? Ha nem akkor megismernél? -
#95515 Múlt héten sok volt a meló, minden nap pörgős és zsúfolt, péntekre már eléggé elfáradtam.
Jövő héten kezdődik elölről, ráadásul egy kolléganő is meg van kattanva. :/
Az aktív vagy a passzív pihenés híve vagy inkább? -
Bebut #95514 Lehet, de a kérdésektől függ. A mi volt az ebéded stb. -re nem válaszolok.
Mikor fáradtál el utoljára és miben? -
kamionosjoe #95513 Én is hasonlóképpen.
Gondolod valamikor majd lesz olyan, hogy annyira megunod a topikot, hogy nem írsz ide többet? -
#95512 Zene, játék, a lényeg, hogy lekössem magam valami pozitív, jó hangulatú dologgal, és ne tudjak hülyeségeken agyalni.
Te? -
Bebut #95511 Révai nagylexikon ;) A Trónok harcákat és a Harry Pottereket faltam, de szerettem a Tüskevárat is. Viszont ami legjobban megfogott az az Emil és a detektívek.
Mivel szoktad magad jobb kedvre deríteni? -
#95510 Biztos vannak ilyenek is, de hogy mennyire sok... Szerintem csak töredéke a nem szavazóknak.
Van kedvenc könyved? -
Bebut #95509 Igen.
Szerinted is sokan csak azért nem mentek el, mert lusták voltak átkérni magukat, pedig ha otthon lettek volna, akkor elmennek? -
#95508 Ablakot pucolni. :D De egyik sem a szívem csücske, ahol tisztítószerekkel kell szórakozni és pacsmagolni.
A mosogatással és portörléssel ki vagyok békülve, a mosással van a legkevesebb problémám szerintem.
De hogy bármelyiket is szeretném, az durva eufemizmus.
Voltál szavazni? -
Bebut #95507 Igen.
Melyik házimunkát szereted és melyiket utálod legjobban? -
#95506 Ha idén nem is, január-február környékén biztos, akkor szokott lenni valamennyi.
Bár jó lenne idén fehér karácsony, az tényleg régen volt.
Szereted a havat? -
_Galamb_ #95505 Így agglegény létemre hiányzik a társaság... Nem kell, hogy egymása se..ében legyünk (nem az a fajta vagyok) de mégis jó lenne, ha lenne mellettem valaki. Társas lények vagyunk.
Október van és mégis milyen jó idő. Szerinted lesz idén havunk? -
kamionosjoe #95504 Ennek a kávénak mondhatjuk, szerencsére más nincs.
Agglegénynek maradni jobb vagy inkább keressen az ember egy nőt? -
#95503 Nem. Büdös, nem ízlik, köhögök tőle. Egészségtelen. Drága is. Sosem értettem, miért lenne jó rászoknom.
Van valami, amitől függő vagy? Bármilyen kis mértékben is. -
Bebut #95502 Soha nem kávéztam, és most se kávézok.
Dohányzol, és miért(nem)? -
kamionosjoe #95501 Igen, tejjel és két cukorral. Ma kávé világnapja alkalmával egy különlegeset is megkóstoltam, tejszín és csokiszirup is volt benne.
Te? -
#95500 Nincsenek.
Kávézol? Hogyan szereted inni? -
kamionosjoe #95499 Gyerekként elkezdtem de egy-két nap után már nem érdekelt.
Vannak közel-keleti ismeröseid? -
#95498 Szükségem volt egy olyan nickre, ami itthon nem ismert és nem használatos, hogy mindenhova ugyanezzel tudjak regisztrálni a neten. Nem tudok többfélét megjegyezni. :D Addig bogarásztam a babaneveket, míg rátaláltam erre. Tetszett a hangzása és ennyi. Létező indiai név.
(Meg akartam keresni a listámat a kigyűjtött nevekről, azt ugyan nem találom, de megvannak a régi firkafüzeteim... Naplószerűségek 10 éves korom óta, lesz mit olvasnom délután, köszönöm. :D)
Írtál / írsz naplót?
-
#95497 egyik kedvenc karakterem, John Caldwell már-annyira-anti-hogy-nem-is-hős kreálmánya volt az ihletadó. annyira atipikus karakter, hogy egyszerűen nem tudom nem imádni, még hasonlóval sem találkoztam soha semmilyen műben.
neked? -
#95496 Szerencsére nem, nem vagyok társasági lény, ennyire pláne.
Inkább az indokok közül kell válogatnom, mire hivatkozva mondjak le egy programot. :D
Miért pont az a nicked, ami? Jelent valamit? -
Bebut #95495 Semmit nem szoktam.
Szokott olyan lenni, hogy túl sok helyre hívnak és választanod kell, hogy hova menjél?
-
_Galamb_ #95494 Nem. Amikor érzem, hogy be fog ütni a pia, inkább elteszem a mobilomat. Volt már belőle problémám másnap és köszönöm, nem kérek többet belőle.
Itt az ősz! :) Kreatívoskodsz valami kis őszi dekorral? Mondjuk egy gesztenyéből kirakott koszorú, vagy egy szép őszi falevél egy képkeretben, bármi... -
Bebut #95493 Karácsonykor nem szoktunk tesómékkal egymást. Anyunak szoktunk 3an közösen. Mas meg nem jön szóba.
Ha részeg vagy, szoktál olyannal beszélni, akivel tudod hogy nem kéne, főleg részegen.? -
#95492 Alapvetően szeretek (szeretnék) kézzel készíteni mindenfélét, de a környezetemben senki nem értékeli igazán, úgyhogy...
Mondjuk alapvetően az ajándékozósdi nem érdekli őket, szóval lassan elérünk a "senkinek semmit" állapotba. :|
Te? -
_Galamb_ #95491 víz mellett lennék a párommal, külön bebújva takaró alatt (mert hüvi van) és kávéznánk a napsütésben és beszélgetnénk. De mivel se víz nincs a közelemben, se párom így marad egy jó forró tejeskávé :D Meg hozzá egy sajtos croissan :)
Joe: megbocsájtok, de csak mert cuki vagyok :)
Saját készítésű ajándékokkal leped meg a szeretteidet karácsonykor vagy inkább kész terméket vásárolsz? -
#95490 Illik vagy sem, a takarítás szempontjából praktikusabb. :P
Gondolkodás nélkül válaszolj: mit csinálnál most legszívesebben? -
kamionosjoe #95489 Nem tudok választani, szerintem egyikkel sincs gond megférnek egymás mellett.
#sorry Galamb rossz vicc volt :D
Szerinted a férfiaknak is ülve illene pisilni?
-
#95488 Ha ébresztőre kelek: "NEMÁÁÁR MÉG NEEE, NEM LEHET MÁR ENNYI AZ IDŐŐŐ"
Ha magamtól ébredek: "óóó még csak ennyi az idő? akkor még alszom egy kicsit"
Papír vagy e-könyv? -
Bebut #95487 Nem változnak.
Kire-mire gondolsz elsőre mikor felébredsz? -
#95486 Két visszatérő rémálmom, hogy kihullik az összes fogam, vagy az összes hajam. :D
Nem tudom, hogy jelent-e valamit azon túl, hogy féltem az egészségüket.
Fejezd be a mondatot (ami először eszedbe jut): Az emberek alapvetően ...