98293
-
A boldogság. Minek a sok pénz, ha úgysem tudom kiélvezni?
Ha tehetnél egy rövid, mondjuk max pár napos utazást bármelyik korba, hova mennél és mit néznél meg? -
Igen is meg nem is.
Attól függ, hogy ki kéri, mert van olyan barátom, akinek szó szerint bármit megtennék ha kérné.
A múltamban is volt már rá példa, és utólag meg is lepődtem, mert végülis igen jól sült el a dolog a legvégén :)
Számodra mi fontosabb: a gazdagság, vagy a boldogság akkor, ha a kettő nem jár együtt? -
Hát ez több mindentől függ. Mennyire erkölcstelen? Meg tudná oldani máshogy? Lehet valami negatív következménye, rá vagy rám nézve? Mennyire haragudna rám, ha visszautasítanám? Mindent egybevetve is úgy érzem, hogy inkább kihátrálnék a dologból. Egy barát "cserbenhagyása" kisebb lelkifurit okoz, mintha az elveim/érzéseim ellen követnék el valamit. (A cserbenhagyás azért idézőjeles, mert milyen barát az már, aki ilyen kínos döntés elé állít? Én nem tenném senkivel.)
Te? -
Sajnos igen. És sajnos az én hibámból történt..
Ha egy közelebbi barátod megkér egy erkölcstelen szívességre megteszed amit kér?
Ha igen, mi az oka? És ha nem, miért nem? -
Bebut #95843 Igen, nem csak párkapcsolati szempontból.
Csaltak már meg? -
kamionosjoe #95842 Nem, de most csaltam és youtube-on mégis megnéztem egy ilyen videót. :)
Hűséges típus vagy? -
Nincs. De nagyon tudom csodálni azokat, akik igen.
Láttál már szarvasbogarat repülni? -
Én nem tudnék ebben dönteni, annyiféle dolog vonz magához.
Vannak napok, amikor nem tudok meglenni zene nélkül, máskor meg a filmek világa hiányzik..
Talán e kettő a fő, de imádom a hivatásom is, meg bár nem igazán művészeti ág a kommunikáció,
de a baráti beszélgetéseket sem tudom mellőzni néha. Igaz, ha mélyebben elmerülünk a témában, hogy mi is pontosan a művészi ágazat,
olyan dolgok is előtérbe kerülhetnek, mint a sport, az írás, vagy a testdíszítés, hiszen tágabb értelemben az emberi alkotó célú igyekezetek mind beleférnek ebbe a kategóriába..
Van olyan művészeti ág, amiben kimagaslóan jól teljesítesz? -
A tárgyak csak tárgyak, pótolhatóak. Némelyiknél rosszul érintene, ha tönkremenne, de csak a pénz meg a cserével járó macera miatt.
Most ez úgy hangzik, mintha nem érdekelnének a dolgaim, de vigyázok rájuk és ragaszkodom hozzájuk, csak nem "foggal-körömmel".
Melyik művészeti ág áll hozzád a legközelebb? -
Mindennél jobban.
Magánvélemény a rasszizmusról:
számomra leginkább ez a bőrszínek különbözése miatti diszkriminatív viselkedés. Míg az előítélet inkább csak szubjektív vélemény, ami tényen vagy fikcióm alapul.
Van olyan tárgyad,eszközöd amihez foggal-körömmel ragaszkodsz? -
kamionosjoe #95837 Előítélet más szóval a rasszizmus.
Szeretsz motorozni? -
Ez érdekes, mert az attól függ..
Amikor egy unszimpatikus személyiségtől hallok valami infót, akkor a negatív oldalra billen el a mérleg.
Ha viszont ugyanazt a hírt egy szimpatikus, számomra kedves illetőtől hallom először, máris a jó oldalát látom a dolognak.
Sosem értettem ez miért van így, de így van. Talán tudat alatt előítéletes vagyok, még ha nem is akarok az lenni...
Meg tudod fogalmazni, számodra mi is pontosan az előítélet? Mi az ami még nem számít annak? -
Elért már, csak folyton szökni akar. Nekem már az is boldogság, ha jól érzem magam a bőrömben, és semmi negatív nem jut eszembe.
A jót vagy a rosszat látod meg először a dolgokban? -
Bebut #95834 Pirosfekete így egybe. A motorom, tányér, mez, sál, és szeintem még rengeteg minden.
Elért már a boldogság? Ha igen hogyan? -
Nem igazán. De talán csak még nem sikerült egy jól elkészítettel találkoznom.
Kedvenc színed/színeid? A közvetlen környezetedben mik találhatóak ugyanebben/ugyanezekben a szín(ek)ben? -
Nem. Poén szinten érdekelne, amit mond, de sajnálnám rá a pénzt.
Szereted a vadhúsból készült ételeket? -
kamionosjoe #95831 Egész hétvégére esőt jósolnak szóval nem tervezek semmit.
Voltál már jósnál? -
Intenzív semmittevés, csak kajáért mozdulok meg.
Neked? -
Bebut #95829 Munkát váltanék és elmennék vallatónak, vagy politikusnak. Hatalmi pozicióban jól ki lehetne használni, mondjuk inkább csak tanácsadó lennék. Magánéletben nem használnám, akinek érdekel a gobdolata, abban megbízok, és ő is bennem annyira, hogy elmondja azt, ami rám tartozik. A többi az övé. Esetleg arra, hogy beszéd nélkül is tudjak valakivel komunikálni, de ahhoz neki is kell ez a képesség. Pont egy hete beszéltem erről valakinek.
Hétvégi program?
-
Mivel világéletemben összeset két márkát próbáltam, ebből egyik nem is volt az enyém, legyen a Dell.
Semmi értelmes indok, csak azért, mert nekem ez van. :P
Mire használnád, ha tudnál olvasni az emberek gondolataiban? -
Lenovo Thinkpad. több Lenovo értéktelen vacak (az ilyen hajszálvékony szarok, ugyanmár), és többi laptop is kb az Thinkpad-hez képest, talán HP Elitebook ér valamit. törhetetlen, agyonverhetsz vele valakit és megírhatod utána rajta a gyászjelentését, mindent kibír, üzleti laptop, olyan terhelésre is van kitalálva, imádom. x30-as szériától kicsit elbaszták a billentyűzetét (régi sokkal jobb volt), de talán visszatér a klasszikus a retro Thinkpad-ekkel idén... egyetlen hátránya, hogy az ára is olyan, bár használt Thinkpad > új bármi más, jelenleg is egy X200S-t nyösztetek, lassan már 10 éves, minimális karbantartás mellett kb a space lett kicsit hangosabb ezalatt az évtized alatt...
neked? -
kamionosjoe #95826 Nem, elolvasom neten a híreket.
Kedvenc laptopmárkád? -
Bebut #95825 Víz, aztán sör. Télen tea a második. Van hogy egész nap nem iszok semmi mást csak vizet.
Nézel híradót? -
Vízből a legtöbbet. Aztán kakaó, kávé, tea, nagyjából egyformán. Néha gyümölcslé. Alkoholt a legritkábban.
Te? -
Marhára nem figyelek ilyesmire. Nyaranta főleg farmernaci és télikabát ami látszik, nyaranta meg felkapok valamit ami a kezem ügyébe kerül.
Ha kánikula van egy póló és egy short meg edzőcipő általában. A nyári rucik színeik szinte naponta változnak, tehát...
Tea, üdcsi, sör, bor, víz, tej vagy egyéb nedű? Melyikből fogyasztod a legtöbbet általában? És a legkevesebbet?
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2017.03.16. 19:19:31 -
Több dologtól függ, elsősorban hangulattól :D, aztán hogy mennyire fáradtam el aznap, mennyi cuccot kell cipelnem, mennyi ember akar tömegközlekedni (a tömeget kerülöm, ha lehet)... Illetve hogy magassarkút viselek-e. :D
Mennyire tér el a téli és a nyári ruhatárad színvilága? -
Bebut #95821 Motoroztam végre, idén első alkalommal. Kertrendezés, városnézés.
Ha gyalog és tömegközlekedve valahova ugyan annyi idő alatt érsz el, akkor mivel mész és miért? Normális, se nem meleg, se nem hideg idő van, eső nem esik. Mint mondjuk ma. -
sétáltam tömegközlekedés helyett, sőt, az "igazi tavasz" első napján kapásból annyira tavasz volt, hogy még egy új profilképet is csináltattam magamnak... amin mosolygok 
te?
OFF: most napi 12-16 óra meló van, de ha valakinek van kedve csinálni egy tavaszos bannert, simán berakom -
Bebut #95819 Igen mehet szerintem.
Csináltál már valamit idén, amit csak azért csináltál, mert már jó idő van? Ha igen mit, ha nem mért nem? -
kamionosjoe #95818 Erre a kérdésre nem tudom mi lenne az igazi válasz, ahány ember annyi igazság.
Itt a tavasz. Szerinted jó ötlet lenne a topikot feldobni egy tavaszi háttérképpel? -
Szerintem max. 4-5 percet...
De a párom szerint meg 4-5 órát is néhanap.
Talán valahol a kettő között lehet az igazság :)
Mindenben fontos az igazság? -
Túl sokat. Nem akarom tudni pontosan. :O
Te? -
Minden ami trailer (filmajánló).
Mennyi időt szánsz internetezésre naponta? -
Legjobb tudomásom szerint tégla. Társasház.
Van kedvenc reklámod? -
nem moderátori topic. -
Még egy szuka keverék maradt. Chan.
A testvére Jackie, hét hónapja távozott a kutya Walhallába.
Sosem akartam kutyát, mégis jutott életem minden szakaszára egy, bármerre is éltem.
Milyen falazata van az otthonodnak?
(panel, tégla, beton, vert, vályog, vegyes ...) -
kamionosjoe #95810 Amit vezettem az egy MAN TGS, amiben ültem csak az a Tesla Model X.
Van háziállatod? -
Gomba.
Szerinted mi volt az a "legmenőbb" autó típus (márka) amiben eddig ültél? (vagy csak beülhettél..) -
zsanett92 #95808 Nem, sajnos nem. A nagybátyámmal egyszer nagyon csúnyán összevesztünk egy családi rendezvényen, azóta nem beszélünk egymással. És a rokonok sem hívnak minket egyszerre meg sehova. :/
Mi volt a jeled az oviban? -
Barátokból sosem elég. Óvodás korunktól, át az iskoláinkon, kollégiumokon és egyéb zárt közösségeken túl,
és munkahelyeinken keresztül haladva a barátok folyton cserélődnek és változnak. De akadnak néha egy életen át tartó ritka barátságok is.
Nem. Egyértelmű: barátokból sosem elég.
Minden rokonoddal jó viszonyban vagy? Akad akit kevésbé látsz szívesen, esetleg el is kerülöd mindig ha tudod?
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2017.03.10. 20:47:36