97990
QE4UCUtvAwMCUQgeEAVR

• Bebut
    Egy csokit, kaptam. És nem szeretem annyira a forralt bort. Még a hidegben is szívesebben megiszok egy sört.

Szépen lassan apróként vásárolsz be, vagy karácsony előtti, utolsó héten fogsz mindent megvenni?
  • _Galamb_
    Nincs. Időm sincs, nemhogy sportot nézni. :D

Megvolt a Mikulás... ki mit kapott? :) Volt a zacskóban minden jó? :)
    A hidegre való tekintettel kérdezem, szereted-e a forralt bort?
  • Bebut
    Nem, de szinte már csak az van, és ha akarok se tudok elmenni 2Dben filmet nézni.

Van olyan sport amit szeretsz nézni, de ki soha nem próbálnád? És olyan amit szeretsz nézni, ki is próbálnád, de valószínűleg soha nem csinálhatod?
  • chhaya #95607
    Nagyon változó, kb. 9 és dél között. :D

Szereted a 3D mozit?
  • Bebut
    Breaking Bad.

Mikor szoktál hétvégén felkellbi?
  • chhaya #95605
    Nem nagyon nézek sorozatokat, de amit elejétől a végéig és többször is láttam, az a Jóbarátok. :D

Neked?
  • Bebut
    Sör, most főztem meg életem 2. sörét.

Melyik a kedvenc sorozatod?
  • chhaya #95603
    Italra.

Kedvenc alkohol italod?
  • Bebut
    Nincs.

Mire mondtál legutobb nemet?
  • Bebut
    Valamilyen szinten igen, a nagyobb dolgokat külön rakom, de a legapróbbakat nem.

Vennél elektromos autót, akkor ha költségben ugyan annyi lenne, mint a hagyományos belsőégésű?
  • _Galamb_
    Dolgoznék. Sztahanovista vagyok. Most is melóhelyen ülök.

Szelektíven gyűjtöd a szemetet?
  • Bebut
    Mostanában nincs időm, de ha nézek valamit akkor Szirmait meg orosz baleset videókat.

Ha azt mondanák neked, hogy nem kell dolgoznod, akkor mit csinálnál?
  • chhaya #95597
    Sálat, azt már jó ideje hordok. Kesztyűt csak végszükség esetén, a zsebemben jobban melegszik a kezem.

Milyen csatornákat követsz youtube-on / szoktál rendszeresen nézni valamit?
  • Bebut
    A hideget szeretem, meg hogy nagyobb a nyugi, lehet otthon lenni. Azt nem szeretem benne, hogy nem tudok motorozni.

Mit veszel fel hamarabb, sálat vagy kesztyűt?
  • chhaya #95595
    Semmit. :)

Mit szeretsz és mit utálsz leginkább a télben?
  • _Galamb_
    Fogalmam sincs ilyenről. Eddig Mindig azért örültem, hogy Édesapám hazajött külföldről és végre együtt a család. 2 éve, amióta már nincs köztünk, nem is ünneplem a karácsonyt, ilyen tötty hangulat vesz erőt rajtam és senki és semmi nem érdekel, szóval tényleg fogalmam sincs és nem tudtam, hogy máshol van ilyen.

Milyen zenét hallgatsz most?
  • Bebut
    Egyenlőre nincs, de addigra meglesz.

Van a városodban/településeden közös lámpagyújtás, mikor az összes díszvilágítást egyszerre kapcsolják fel?
  • _Galamb_
    Második! :D Vagy egy kicsit beleeszek, csak az íze kedvéért aztán későbbre hagyom, mondjuk egy óra múlva előveszem és behabzsolom. :)
    És ekkor jön elő a lelkifurka, mert igaz nem szigorú az étrendem, de nem szabad degeszre ennem magam, mert akkor nem állok neki edzeni. :(

Most vasárnap gyújtjuk az első gyertyát. Megvan már az adventi koszorú?
  • Bebut
    Balatont nagyon szeretem, évente ha tehetem többször megyek, de azon kívül nem nagyon járok más fürdős helyre.

Ha jól laktál, de a kedvenc ételed van, akkor meg tudod állni, hogy degeszre egyed magad, vagy addig eszed míg mozdulni nem tudsz?
  • chhaya #95590
    Bocsánat bocsánat, nem volt szándékos, Galambé volt az utolsó hozzászólás, amikor elkezdtem írni a válaszom. :o Mea culpa.

ALVÁS ÉS SEMMITTEVÉS. Kiborít a főnök, alig alszom a héten, úgyhogy a szokásos házimunkán és esetleg főzőcskén kívül az égvilágon semmit nem tervezünk most. (Ha múlt héten kérdezted volna, akkor értelmesebb válasszal szolgálhattam volna, tök jó termálfürdőt fedeztünk fel ugyanis, ott áztunk egész szombaton. :] )

Szoktál / szeretsz strandra vagy termálfürdőbe járni?
  • Bebut
    Nem ér kihagyni valakinek a válaszát és kérdését.

Nem átvészelni kell, hanem élvezni. Ha a napokat csak átvészeled, akkor csak vesztegeted az idődet. Tehát a kérdésre válaszolva sehogyse vészelem át, mert minden napban meg kell keresni a jót, és aktívan részt venni benne.

Akkor újra felteszem a 2vel ezelötti kérdésem. Mi a terv hétvégére?
  • _Galamb_
    A mákosat! Nem! A diósat! Ah,mindegy csak finom legyen. Azt mondjuk nem kedvelem, mikor felkészülsz, hogy finoman omlós ízes rétest majszolj, majd olyan száraz, mint a legjobb martini ráadásul a töltelék olyan kevés, hogy csak a fűrészporos rétestésztát eszed, na az feldühít.

Hogyan vészeled át a szerda és csütörtöki napot, amikor már a hétfőtől is tele volt a puttonyod?
  • chhaya #95587
    Nem várom, nekem a karácsonnyal kapcsolatban csak az "ünnepi idegbaj" jut eszembe, mint nálunk élő hagyomány. Plusz a melóhelyen is kitalálták, hogy kötelező menni az össznépi nagyszabású céges karácsonyi vacsira / bulira, ahol 1) néhány emberen kívül nem ismerek senkit (és rájuk sem vagyok kíváncsi), 2) puccba kell vágni magam, pedig úúútálom, 3) OTT KELL ALUDNI, mert messze van, oda vissza közel 6 óra út. Nyafi vége. :D Amúgy sem várom a karácsonyt, nem szeretem a kötelező ajándékozósdit.

Melyik rétest szereted legjobban?
  • Bebut
    Azért mert nem tesz az ember minden mondat után smilet, még nem hideg. Szerintem egy jókedvű vicces ember vagyok. A boldogság még nem talált rám, de szomorú se vagyok.

Várom az ünnepeket, mert van egy csomó szabim, amit ki tudok venni, és akkor csak a vizsgáimra kell tanulnom. De azok mellett tudok pihenni. Nincs rossz tapasztalatom a Mikulással, hacsak nem az hogy tavaly nagyon berúgtam/tunk, de az is jó volt végül is.

Hétvégén mi lesz a program?
  • _Galamb_
    A kollégámat kértem meg ma, hogy hozzon fel nekem tejet a boltból, mert nem tudtam elszakadni a géptől... :( És hozott ^^

Jönnek az ünnepek, várod? Nem várod? Tuti van egy rossz tapasztalatod a Mikulással, szóval tessék megosztani velünk is :)

- Elég hidegnek tűnsz, nem csodálom, hogy MÉG van a sehogy előtt...
  • Bebut
    Még sehogy.

Miben kérted legutóbb más segítségét?
  • IXEMGabeo
    hazimacsek

Hogy talalt rad vegul a boldogsag?
  • _Galamb_
    Oh, köszönöm szépen. :) Miatta is, és mert nagyon sok munkám van, így, hogy két állásom van... Most is melóhelyen ülök... :(
    De, hogy szépet is meséljek... A Keresztfiam elsős és azt a feladatot kapták, hogy családfát kell rajzolniuk. A keresztanyját nem a gyökérhez tette, hanem az egész fa lombkoronáját az én nevem terítette be, mindenki más alul. :D Azért ez egy igen szép kép volt, mikor a nővérem átküldte. :D

Ha csak egy állatot választhatnál, melyik lenne az?
  • chhaya #95581
    Hivatásos állatsimogató szeretnék lenni.

Gratula, ezért vagy így eltűnve? :)) Mesélsz valami szépet?
  • _Galamb_
    Most helyezkedtem el... Új munkahely, új párkapcsolat és mintha az életem egyik napról a másikra egy szappanoperára hasonlítana, de baromira élvezem!!! :D :)

Mi lenne számodra az álom meló?
  • chhaya #95579
    Addig, amíg
    1. meg nem nyerem a lottót (el kellene kezdeni játszani), vagy
    2. nem öröklök hatalmas mennyiségű pénzt távoli és ismeretlen rokontól, vagy
    3. szembe nem jön velem egy jobban fizető és kényelmesebb állás, vagy
    4. végleg betelik a pohár a főnök hülyeségeivel szemben és magamtól keresek másik helyet, és/vagy
    5. az összes normális kolléga felmond és csak hülyékkel maradok együtt.

Te?
  • Bebut
    német, angol

Meddig tervezel maradni a jelenlegi munkahelyeden?
  • kamionosjoe
    Nekem nincs városom.

Melyik a helyes: túrista vagy turista?
  • Bebut
    Péntek este iszogatas, szombat túra, vasárnap városnézés, hétfőn pakolas, kedd pihi és tanulás.

Voltál már túrista a saját városodban?
  • _Galamb_
    A farsang nagyon úgy tűnik, hogy az. :) Az utolsó kettő beöltözésem: - latexkurva - csillagfejű csavarhúzó.
    Az utóbbival különdíjat nyertem, mert igencsak pihent ötlet volt. :)

4 napos szabadnap lesz! Mivel fogod eltölteni?
  • Bebut
    Talán a Gyűrűk Ura. A Megyében szívesen laknék a Hobbitokkal, innánk-ennénk buliznánk. És én lennék a legmagasabb ott.

Voltál már beöltözős buliban? És ha igen minek öltöztél?
    Utoljára szerkesztette: Bebut, 2016.10.27. 13:12:01
  • chhaya #95572
    Kedves, aranyos, közvetlen, nevetgélős. Mindenki azt mondja, hogy többet kellene innom.

Ha választhatnál egy fiktív univerzumot, amit kipróbálhatnál (pár napig vagy hétig ott élni), akkor mit választanál?
  • Calver
    gonosz. elképesztően, kibaszottul gonosz.

te?
  • Bebut
    Sehol.

Milyen vagy részegen?
  • kamionosjoe
    Izé.

Hol a kérdés?