98294
-
Nem szoktak hozzánk jönni, és nagyon remélem, hogy a család férfi tagjai sem akarnak bepróbálkozni semmi büdös pacsulival.
Figyelemmel követed az aktuálpolitikai híreket? -
Bebut #95927 Amerikai foci, és igen hobbi szinten haverokkal párszor egy évben szoktunk játszani.
Mész locsolni/Mennek hozzád locsolni? -
Soha. Ki nem állhatom a futballt.
Kedvenc sportágad? Űzöd is? -
Bebut #95925 17, szilveszterkor.
Jársz foci meccsre? -
4 szobánk van 4 színben :)
Újra fogalmazok, mert ezek szerint csak az én olvasatomban szűz az a fiú, aki még nem feküdt le lánnyal :P
Mennyi idősen és milyen körülmények között töltötted el az elsődleges szexuális intim együttlétedet?
(Ha így sem voltam világos, akkor feladom... :D ) -
kamionosjoe #95923 Egy férfinak nincs szüzessége.
Milyen színű nálatok a szoba? -
17 körül lehettem, addig még csak filmen láttam zárakat. Aztán élőben is. Egy távolsági busz hátuljában történt. A legfurcsább és legérdekesebb dolog volt azok közül, amiket valaha is megfogtam..
A nálam lévő kulcsot csak két nappal később volt alkalmam használni... (ez van)...
De úgy hallom, a mai fiatalság már szinte hamarabb fog ilyesmit, mint ahogy a filmeken látná...
Hol és mikor vesztetted el a szüzességedet? -
Hát... Hét közben azonnal felkelek az ébresztőmre, nem használom a szundi funkciót, semmi értelmét nem látom. Szóval ilyen szempontból könnyen kelek, de valójában úgy, mint akit agyoncsaptak, órákig kómás vagyok utána. Hétvégén szeretek sokáig fetrengeni, akkor nehezen mászom ki az ágyból. Nem az ébredés utáni a legfrissebb időszakom.
Mi volt a legszokatlanabb dolog / élőlény, amit valaha megfogtál? -
Bebut #95920 Igen, pont tegnap. Emlékeim szerint korábban még nem láttam. Tök véletlenül sétáltam arra.
Könnyen kikelsz az ágyból?
-
Emlékeim szerint csak önmagamat, illetve meséltek nekem egy esetet amikor kerékpárral érkeztem egy baráti összejövetelre. Idáig még tisztán emlékszem is, de aztán másnap reggel felébredtem, én otthon vagyok, bicajom a helyén, fejemben zúgás, emlékezetemben meg filmszakadás...
Voltál már részese bármilyen szempontból leánykérésnek? -
kamionosjoe #95918 Ananász.
Vezettél már alkohol hatása alatt? -
Mivel az ember még tudtán és akaratán kívül is képes károsítani az egészségét, persze. Elég hozzá egy pohár szimpla üdítőital is.
Persze..
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!.."Az élelmiszerekben, italokban található - a lánclevélben sejtkárosodást és halált okozó anyagként szereplő - metanolmennyiséget, Dr. Mattyasovszky Pál szerint a máj minden ártalmas hatás nélkül lebontja és kiválasztja."..
Szóval mindenki megnyugodhat, nem kell a majré. Hiszen Dr. Mattyasovszky Pál azt mondta!
Banán vagy narancs? -
Bebut #95916 7-8 kb. Főleg hírek és sport.
Csinálsz olyan dolgot, ami tudod hogy káros az egészségedre? -
Nem tudom, nem eszerint tartom őket számon. De azt hiszem, az elvált a legkevesebb.
Hány oldalt látogatsz rendszeresen, napi szinten? -
Mindenkinek más. A vak látni szeretne, a siket hallani, a néma beszélni, a lebénult mozogni, a csóró pénzre, a gazdag nyugalomra..
A magányos megértő társra, az elnyomott meg szabadságra. És így tovább...
Szigli, házas vagy elvált a legtöbb ismerősöd? -
Fontos. :)
Mik a legfontosabb dolgok az életben? -
Közegtől és értelmezéstől függ. Például nem mindegy, hogy ..
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!..sz..rba csapni, vagy csapba sz..rni (a pontok helyére értelemszerűen "a" betűt kell elhelyezni) vagy odamar ha kap, és oda marha kap..stb..
Vagy igen?
Fontos a nevetés?
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2017.04.08. 17:33:17 -
Nem igazán tudom. Szerintem bármelyik, bármilyen élőlény lehet nagyon aranyos és szeretni való (akár az ember is :D), nem függ fajtától. (Most utánanéztem és a "szeretni való" külön írandó, ezért valószínűleg "legszeretnivalóbb" nem létezik. Pedig szerintem tök jó szó.)
Fontos a helyesírás? -
A szibériai husky az überász. Esetleg még az alaszkai malamut . Meg van az a 'csupa ránc az egész' fajta is.
Annak most nem ugrik be a fajtája, de olyan, mintha a bőre sokkal nagyobb lenne önmagánál. Elég vicces kinézete van.
Mi a legaranyosabb legszeretnivalóbb élőlény a Földön? (amúgy létezik ilyen szó, hogy legszeretnivalóbb?
)
-
Tapasztalataim alapján a lányok.
Melyik kutyafajták a legszebbek szerinted? -
Alapesetben nem, hiszen ez egy szint után már inkább gonoszság. (bár nagy S.K. rajongó voltam valaha).. Szerintem kis szívatás még belefér, ha az illető is veszi a lapot. Ha mégsem, akkor inkább bocsánatot kérek, és nem ismétlődik meg többé hasonló vele, általam. Hiszen nem mindenki érti a tréfát..
A fiúk, vagy a lányok haragtartóbbak? -
Nem.
Utáltál már annyira valakit, hogy szándékosan megszívattad? -
kamionosjoe #95906 Így szokott történni. :P
Játszottál már tippmixet? -
Valahogy nem tudom elképzelni, hogy egy rossz álom semmilyen hatással nincs ébredéskor bárkire is. Szerintem még az állatok (pl. kutyusok is) nyüszítve ébrednek egy egy rossz álmukból. Láttam már ilyesmit annak ellenére, hogy sosem tudnék bántani egy védtelen kutyust (vagy cicust). Veszett támadó szellemű állattal szemben már valószínűleg másként reagálnék, de eddig még ilyen eset nem alakult ki.
Részegedtél már le valaha mások hatásainak, nyomásainak engedve? -
Bebut #95904 Igen, Gyűrűk Urát megnéztük egymás után 2x mind a 3 részt bővítve. 21 óra volt. Hát utána egy jó ideig nem néztem tvt.
Adsz jelentőséget az álmaidnak? Szóval ha valami rosszat álmodsz megráz, ha valami jó akkor jobb kedved van, vagy teljesen közömbös vagy velük?
-
A minap hallottam. Mindig is voltak ilyen korszakok. Legutóbb talán a COD a Búcsúlevél zenéjével, hogy az EMO lázról ne is beszéljünk.
Majd túl leszünk ezen is..
Csináltál már (film)sorozat maratont? Ha igen, melyikből és mennyit néztél meg egymás után? Ha nem, hogyhogy még nem?
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2017.04.05. 20:02:50 -
Nem. Hiába töröm a fejem, senki érdekes vagy különleges nevű embert nem ismerek személyesen.
Hallottál erről a Kék Bálna nevű őrületről? Mit gondolsz róla? -
Mivel ez egy virtuális valóság, számomra nincs semmi jelentősége a kérdező személyének. Bárkinek lehetnek jó vagy éppen érdekes kérdései.
Találkoztál már Izidor nevű egyénnel? -
Bebut #95900 Motorozok, vagy a barátnőmmel vagyok. Vagy mindkettő.
Kinek vagy kiknek a kérdéseire szeretsz leginkább válaszolni? -
Ha megtehetem és jó az idő is kint, szeretek a szabadban tartózkodni. Sajnos most rossz idő is van és le is robbant a derekam, így idebent pihentetem pár hétig :(
Mi az amit a legszívesebben csinálsz a szabadidődben? -
Bebut #95898 Nagyon lassú lenne a fejlődés.
Ha teheted és jó idő van kimész a szabadba, vagy inkább a szobában maradsz? -
Talán még igen. Vagy 3 éve biztosan nem úsztam már..
Milyen lenne, ha örök béke lenne a Földön? -
kamionosjoe #95896 Persze. Volt amikor kifeküdtem nyáron és 1,5 óra alatt láttam húszat is.
Tudsz úszni? -
Van egy macskám. A kutya hiányzik, de nem tartanék lakásban, ezért az nem lesz.
Tengerimalacot vagy patkányt szeretnék nagyon... majd egyszer. :)
Láttál már hullócsillagot? -
Bebut #95894 Igen, még 16 éve. Panelból csaladi házba.
Volt/van hazi állatod, vagy szeretnél valamikor, és milyet? -
Melyiktől? Minimum hétszer költöztem már eddig.
Te költöztél már valahonnan valahová? -
Néha úgy érzem, senkivel. Kutyákkal sokkal inkább.
Mi a leghosszabb idő, amit távol töltöttél az otthonodtól? -
Ha azt mondom tudok, akkor valótlant állítok. Inkább csak ismerem a szabályait, de alig alig szoktam nyerni.
A fiúkkal, vagy a lányokkal érted meg magad könnyebben? -
Tudok, szeretek is, de általában nem találok senkit, aki játszana velem. :(
Te? -
kamionosjoe #95889 Aki jobb világban akar élni, annak először is el kell képzelnie milyen világot is szeretne és azért tennie is kell nem másoktól várni annak a megteremtését. Ha valaki nem elégedett a súllyával, akkor edzenie kell, hogy lefogyjon. Ha nem elégedett a pénzügyi helyzetével, akor másik munkát kell keresnie, ahol több pénz adnak. Ha nem elégedett a politikusokkal, akkor menjen el szavazni. Én 2006 óta mióta szavazhatok mindig voltam választani.
Tudsz sakkozni?