Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Használsz elektromos borotvát? (Hölgyeknek: epilátort<#idiota>#idiota>)
/*WTF?!*/
Szereted vagy irritál, ha valaki aggódik érted?
A heavy cost. I pay it gladly.
...és beelõztek, szóval kérdés alattam
"The trees move. Do you not see it?"
Szeretsz kirándulni?
/*WTF?!*/
szóval 48 óra, mínusz az a pár óra, amit "elsõ nap" "aludtunk"
neked?
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Mennyi volt a legtöbb idõ, amit ébren töltöttél?
Kedvenc palacsintád?
Kedvenc süteményed?
/*WTF?!*/
Nem hiszel nekem, mi? :D
A lány neve érdekes még, vagy tartsam meg magamnak? :P
Mi volt a legszebb helyszín, ahol jártál?
/*WTF?!*/
Vagy élettelen személy nem játszik a kérdésedben? <#idiota>#idiota>
családtagodnak szoktad mondani, hogy szeretlek?
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
És te, kinek mondtad legutóbb, hogy szereted?
/*WTF?!*/
Kinek mondtad legutóbb, hogy szereted?
Hány személyt ismersz SG-n?
Hol töltöd a Karácsonyt? (Családdal, barátnõvel/pasival, egyedül a szobádban, stb.)
Elõbb véletlenül (youtubeon név-upgrade okán) regisztrálásra kerültem a Google+-ba. Csak én vagyok ilyen szerencsétlen?
/*WTF?!*/
Nézel most valamit a tv-ben?
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
Jobban élsz mint 4 éve? :-)
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
lakásban vagy családi házban élsz?
Dum spiro, spero.
Neked?
Normálisan, sebességhatárokat betartva(99%-ban :-D), körültekintõen.
Ez jónak minõsül?
Miért nem tervezed a jogsit?
Vennél Apple számítógépet, ha megtehetnéd?
/*WTF?!*/
Most iphone 4s
Van jogsid?
Az off kérdést nem értem, feltennéd még egyszer? Miért mennyit adnának? Milyen telód van?
Meg szoktál õrizni dolgokat emléknek?
Off: Miért, mennyit adnának érte? :P Amúgy, csak emléknek tartanám meg. (Meg ki tudja még, hogy mire lenne jó.)
amikor úgy érzem, hogy jobb kellene mert már nem bírja annyira. sony x8 van, nem tervezek egyenlõre teló vásárlást. az igényeimet ez már bõven kielégíti... ha gallyara megy max. akkor veszek másikat :D
Elõtte moto v238 volt , az meg kb. 2-3 éves lehet, de azt is használom :D
te?
nem tudom, szerintem nem.
hány éves a mobilod? és milyen gyakran szoktál venni?
Dum spiro, spero.
Az alumínium sínt, amit a kórházban tesznek fel, meg lehet tartani levétel után, vagy vissza kell adni?
Holnap dolgozol?
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Igen, egy közepes Boci mikulást, és rá kellett ébrednem, hogy nem bírja a szám a sok csokoládét...
Van olyan étel-ital, amelyet szeretsz, de valamilyen egészségügyi megfontolás miatt nem ehetsz?
/*WTF?!*/
(mennyi egy olyan ari mókus? <#smile>#smile> )
idén ettél csoki mikulást?
Dum spiro, spero.
Naponta hány kávét iszol?
Off: hál' Istennek olyasfajta rákom nem volt, reméljük nem is lesz.
/*WTF?!*/
szibériai csíkos mókus miféle csoda? <#bohoc>#bohoc> (még nem is hallottam róla)
off: nem olvastam el a kérdést mielõtt láttam válaszodat, elsõ mondatból azt hittem, h leukémiás voltál kiskölyökként <#idiota>#idiota>
"The trees move. Do you not see it?"