Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Meg szoktál õrizni dolgokat emléknek?
Off: Miért, mennyit adnának érte? 😛 Amúgy, csak emléknek tartanám meg. (Meg ki tudja még, hogy mire lenne jó.)
A heavy cost. I pay it gladly.
amikor úgy érzem, hogy jobb kellene mert már nem bírja annyira. sony x8 van, nem tervezek egyenlõre teló vásárlást. az igényeimet ez már bõven kielégíti... ha gallyara megy max. akkor veszek másikat 😄
Elõtte moto v238 volt , az meg kb. 2-3 éves lehet, de azt is használom 😄
te?
nem tudom, szerintem nem.
hány éves a mobilod? és milyen gyakran szoktál venni?
Dum spiro, spero.
Az alumínium sínt, amit a kórházban tesznek fel, meg lehet tartani levétel után, vagy vissza kell adni?
Holnap dolgozol?
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Igen, egy közepes Boci mikulást, és rá kellett ébrednem, hogy nem bírja a szám a sok csokoládét...
Van olyan étel-ital, amelyet szeretsz, de valamilyen egészségügyi megfontolás miatt nem ehetsz?
/*WTF?!*/
(mennyi egy olyan ari mókus? <#smile>#smile> )
idén ettél csoki mikulást?
Dum spiro, spero.
Naponta hány kávét iszol?
Off: hál' Istennek olyasfajta rákom nem volt, reméljük nem is lesz.
/*WTF?!*/
szibériai csíkos mókus miféle csoda? <#bohoc>#bohoc> (még nem is hallottam róla)
off: nem olvastam el a kérdést mielõtt láttam válaszodat, elsõ mondatból azt hittem, h leukémiás voltál kiskölyökként <#idiota>#idiota>
"The trees move. Do you not see it?"
Szerinted fehér lesz-e a Karácsony az idén?
/*WTF?!*/
milyen háziállataid voltak eddig?
Dum spiro, spero.
Szerinted lézerrel játszani a kutyával/macskával (hogy "vadássza" a pöttyöt) gonosz dolog?😊
/*WTF?!*/
te dolgoztál suli mellett?
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
meló vagy suli?
suli vagy meló?
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Te meddig dolgozol karácsony elõtt mielõtt szabira mész?
neked?
★★★★★
hány jó nõ van a közvetlen környezetedben a mindennapok során?
vagy nem?
szerinted?
És még miben?
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
gõzöm sincs, na.
van más nyelv, ahol lehet ilyen gyönyörûen és változatosan káromkodni, mint a magyarban?
Te?
Ha Karácsonyra egy dolgot kérhetnél, de bármi lehetne az, akkor mit kérnél?
lehetne ez az új reklám ennél rosszabb és bosszantóbb helyen?
Miért van, hogy egyesek panaszkodnak az egészségügyi állapotukról, de csesznek bármit is tenni azért, hogy jobb legyen?
te?
Fogsz idén hóembert építeni?
És Te?
te?
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
Mit csinálsz délután?
Felszíni hõmérséklete 5780 K, koronája 5·106K, magja ~13,6·106K
A te napod is ilyen?😄
Milyen a napod?
Nálatok is süt most a Nap?
Mit szólsz az új Sasszem reklámhoz?
Hány fok van nálatok?
Szoktál hozzászólást értékelni?
Kaptam pár mínuszt a mai nap. Vajon kit zavarhatott itt az a pár kommentem? <#confused>#confused>
te?
Hány büntipontot kaptál eddig? (A jelenlegi/fõ regeddel.)
ez az elsõ reged it?