97995
-
kamionosjoe #95745 Már régen nem játszottam.
Ha végignézünk a történelmen elég sokat háborúzott az emberiség, jelenleg inkább polgárháborúk folynak a nagyvilágban ami egy-egy adott országon belül történik. Szerinted hol és kik között lesz a következő országok közötti háború? -
#95744 Mi egy vegyes népcsoport vagyunk.
Bármerre is jártam idehaza, mindenhol találkoztam a rasszizmussal. Sem magunkat, sem testvéreinket nem szeretjük (sajnos)...
De bármerre is jártam a nagyvilágban, azt tapasztaltam, hogy szeretnek minket, testvérként kezelnek és néha még fel is néznek ránk magyarokra...
Pápai Joci jó választás volt. A romák egy része jó zenész.
Szoktál társasjátékozni? -
kamionosjoe #95743 Munka miatt nem, kikapcsolódás végett igen.
Mit szólsz hozzá hogy egy cigány művész képviselheti idén Magyarországot az Eurovíziós dalfesztiválon? -
#95742 Nem, Eger és környéke elég messze esik tőlem.
Szeretsz utazni? -
#95741 Eger, Szépasszony-völgy.
jártál már ott? -
#95740 A kerékpárt mindenképpen. Esőben, sárban vagy napsütésben.
Melyik volt a legszebb táj amit valaha élőben láttál? -
kamionosjoe #95739 Autót mindenképp.
Te?
#95737 Én is, pinnyédi részen. -
#95738 Tél eleje óta a nyarat várom, de egyelőre némi tavaszi időjárással is megelégednék.
Melyik közlekedési eszközt részesíted előnyben? -
Bebut #95737 100Ft és 1euro.
Igen győri.
Várod már a jó időt? -
kamionosjoe #95736 Ez nagyban függ attól mi a program, meg az időjárástól is illetve, attól is, hogy mennyi pénzem van. Nehéz lenne erre egyértelmű választ adni.
Mennyi apró van most a tárcádban?(pénzérme)
#Bebut te győri vagy?
-
Bebut #95735 1800 km busszal 24 óra Győr-Barcelona.
A hétvégét inkább egyedül töltöd vagy társasággal, és miért? -
#95734 Ha kell, akkor annak oka van, tehát futok.
Hány kilométer hosszú volt a leghosszabb általad megtett távolság egyszerre és milyen eszközön tetted meg? -
Bebut #95733 Még lovon sem ültem soha, nem hogy háttal.
Ha futni kellene a busz/metro/villamosra, futnál, vagy megvárnád a következőt? -
#95732 Egyértelmű, hogy a válasz fontosabb.
(Be is bizonyítom egy egyszerű kérdéssel és a rá adott fontos válasszal, ami holnap kora estére vonatkozik..)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Na ugye. Én megmondtam, hogy a válasz a fontosabbKérdés: Tudod előre hogy milyen számokat húznak ki estére?
Válasz: Természetesen tudom. A ma esti nyerőszámok a következők: .....
Ültél már lovon háttal a menetiránynak?
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2017.02.17. 16:26:37 -
kamionosjoe #95731 Neves évfordulókat szerintem jó megünnepelni.
A kérdés a fontosabb vagy a válasz? -
Bebut #95730 Nyitnék egy kocsmát, és vennék lakásokat, de az MSCt azért befejezném már, annak ellenére, hogy nem biztos, hogy használnám. Utána pedig keresnék valami jó befektetést.
Mi a véleményed az évfordulókról? Kiemelt helyen vannak, vagy ugyan olyan mint bármilyen másik nap, és leszarod, hogy azért ünnepelj valamit meg, mert a föld ugyan ott volt korábban a naphoz képest, mint most. -
#95729 Attól függ, mi a téma.
Ha eltervezem rendszeresen, hogy minden héten nyerek a lottón, akkor folyton csalódom.
Egészen addig, míg egy nap majd spontán nem nyerek
Két nap múlva közel 1,5 milliárdot lehet nyerni az ötöslottón. Te mihez kezdenél ennyi pénzzel?
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2017.02.16. 20:53:50 -
#95728 Bizonyos esetekben nem vagyok a második esély híve, de kevésbé fontos dolgoknál simán, legfeljebb nem várok túl sokat.
Nem elvi kérdés nálam, inkább szituációfüggő. Ha nem hiszek benne, hogy élni tud a lehetőséggel, akkor nem adok. Szigorúság van. :D
Tervezés vagy spontaneitás? -
Bebut #95727 Nem, sőt inkább nem nekik van. De az a baj manapság, annak van igaza aki a hangosabb.
Szoktál adni második esélyt? -
#95726 Lövésem sincs. Gondolom attól függ, ki mekkorákat csalódott korábban, mennyire áll ellen egy újabb szerelemnek.
A többségnek mindig igaza van? -
#95725 Igazából nincs ilyen
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Tegyük fel legyünk csak 10 milliárdan a Földön..
..nem tudom elhinni, hogy ennyi emberből nem lehet találni olyat, aki ne szeretne a létező összes film közül csak egyet.
Én vagy 100-at is imádok (vagy több százat is fene tudja) és én csak egy vagyok abból a 10 milliárdból.
Szerintem nem létezik olyan film, amit ne szeretne legalább egy ember. Ha más nem is, akkor legalább az aki alkotta
Ergo: nem radírozhatok ki egy filmet sem a létezésből amit egyszer már megalkottak, hiszen akkor már legalább 1 embert elszomorítanék
Hányszor lehet szerelmes az ember úgy, hogy a bizsergés varázsa megmaradjon?
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2017.02.15. 03:38:17 -
#95724 Átgondoltam, és semmilyen szempontból nem érte meg, hogy rá akarjak szokni, úgyhogy nem. :D
TOP 5 film / sorozat, amit szívesen kiradíroznál a létezésből? -
#95723 minimálisan, általában csak az általad említett szélsőséges elmebajokkal fordulok szembe, SJW-k, femnazik, társaik - az összes kétlábú, aki meg próbál kiölni minden örömöt és boldogságot az életből.
dohányzol / dohányoztál valaha? -
#95722 Az alapvető ideológiával egyetértek. A szélsőséges gondolkodást és mozgalmakat nem szeretem, azok tényleg többet ártanak, mint használnak.
Szoktál politizálni? -
#95721 alapvetően egy jó dolognak tartottam... valaha. a harmadik hullám, amit most élünk, az viszont egy rák az emberiség végbelén, ami bemocskol, kifacsar, és tönkretesz mindent amihez hozzáér. kevés dolgot tudnék mondani, ami jobban lenézi a nőket és károsabb lenne a női nem számára, mint a harmadik hullám feministái.
te hogy állsz ehhez a témához? -
#95720 Rántott sertéshusi krumplipürével és csemegeubival.
Mit gondolsz a feminizmusról? -
#95719 rántott csirkemell sült krumplival és ecetes uborkával, most meg épp müzlin nyammogok.
neked?
#95715: haha, és látom előttem már valaki aktivizálta magát, valamelyik modi hamarabb ráunt -
#95718 uncsi. -
kamionosjoe #95716 Gondolom a házigazda kitörölte, mert nem volt benne kérdés.
Mi volt a vacsora? -
kamionosjoe #95714 Mert egy filmelőzetest akartam megnézni és akkoriban még ehhez kötelező volt a regisztráció.
Még csak most regisztráltál, minek akarod törölni már most magad? -
#95712 Nem tudom. Talán itt hagyom megint a fórumot. Volt már, hogy fél évig be sem néztem.
Legfeljebb újra lelépek fél évre...vagy kettőre...vagy örökre.
Te mit teszel, ha ráunsz egy beszélgetésre? -
#95710 Igen bocsi, csak lassan esett le.
Te mit teszel ha többé nem fog senki sem reagálni a hozzászólásaidra? -
#95708 Hát úgy értettem, hogy ha mint lentebb jelezted, "meg akarsz szabadulni az oldaltól" akkor be sem kellene lépned az SG-re,
elfelejted hogy valaha is itt jártál, és már teljesült is amire vágytál. Egyébként senki sem írta át az eléggét elégévé. Illetve te magad voltál csak figyelmetlen és nem vetted észre hogy hibáztál. Gondold végig alaposan: ki a fene fog azzal foglalkozni, hogy egy szavadból egy betűt kivegyen?
Ne válaszolj, majd én: senki sem. A kutyát sem érdekli ez, hidd el. Inkább arra válaszolj...
Ha már eleged van a fórumból, akkor miért jössz vissza mégis mindig? -
#95706 Nem az, de erre lentebb már kaptál egy választ, idézem:
" Elég annyi, ha nem lépsz be többé..." Annyival még kiegészíteném, hogy az SG-re sem.
Mi az az "egy g-re"? ( " Valaki átírta egy g-re ")
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2017.02.12. 18:20:32 -
#95704 A legegyszerűbb, ha ide kattintasz :) és elküldesz mindenkit akit ott találsz a jó bü.... akarom mondani melegebb éghajlatra
Csak ne fogd vissza magad
Kérésed hamarosan valóra válik..de..azért előbb gondold át mégiscsak...hátha tévedsz..mielőtt még odatévedsz..
Tegyük fel elégedett vagy magaddal. Akkor miért akarsz mégis rosszat magadnak? (már ha azt akarsz...)
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2017.02.12. 17:04:04 -
kamionosjoe #95702 El tudom képzelni.
Mennyire vagy elégedett magaddal? -
#95701 Ez itt Mármint az SG fórum. Idén lesz 9. éve, hogy "függő" lettem
Egyszer sikerült fél évre (vagy kicsit tovább is) félretennem a kíváncsiságom, de aztán csak visszaevett a fene
Lehet valakinek egyetlen kedvenc dala? Amolyan "Jolly Joker", ami bármikor és bárhol..
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2017.02.11. 20:22:09 -
#95700 Bután pislogok. :D
Nem is tudom, elég ritkán fordul elő. Idegennél nem veszek róla tudomást, mert nem érdekel (sem az ember, sem amit mond). Ismerősnél úgy reagálok, hogy észrevegye magát, kedvesen vagy gúnyosan, kapcsolattól függ. Ha nem veszi a lapot, akkor ő is le van ejtve. :D
Mi a legfárasztóbb dolog számodra, amit mégis csinálsz valami okból? -
#95699 Bárki aki kiegyensúlyozott párkapcsolatban él. Ekkor ugyanis bármikor természetes miliő a szex.
Te hogyan kezeled ha lekezelők veled egyesek? -
kamionosjoe #95698 Szex.
Ki választana mást? :D