98286
QE4UCUtvAwMCUQgeEAVR

• Zephyr Retiring
    Mivel mindig én döntöttem mit dolgozzak, így a válasz igen :)

Melyik tejterméket fogyasztod szívesen? (sajt, joghurt, kefír egyéb..
  • kamionosjoe
    Az nincs, de van egy Fitbit Alta Hr fitness karkötőm.

Szeretsz dolgozni?
  • Zephyr Retiring
    Igen. Sőt régebben, ha egy beszélgetés alkalmával lenézően és fölényeskedően viselkedett valakivel, csatlakoztam és olyan szavakat dobtam be a mondataimba, amiket magam kreáltam :)
    (pl. agronomizáció, szolkűr, frestag...) Érdekes volt figyelni a reakciókat, voltak akik bólogattak, hogy értik miről beszélek :)

Van karórád?
  • chhaya #96037
    Jobb.

Vannak olyan szavak, amiket használni szoktál, mások pedig csodálkoznak rajta, hogy az mit is jelent? (pl. nyelvjárási vagy családi alkotású szavak)
  • Zephyr Retiring
    A bal lábbal való ágyból felkelés :)

Jobb, vagy bal kézzel szoktál írni, rajzolni?
  • Bebut
    Még nem.

Van olyan gyerekkori babonád ami máig megvan, pedig tudod hogy semmi érteome?
  • Zephyr Retiring
    Hangulat kérdése. Egyszer éjjel 11-re viharban értem haza. Még nem voltam álmos, vagy egy órát néztem a villámlásokat :)

Gömbvillámot láttál már?
  • chhaya #96033
    A legtöbb, amit adtam, az egy szál volt, anyák napjára.
    A legtöbb, amit kaptam, hát... Nagy csokrot még nem kaptam, de volt egy olyan, ami egy pici rózsabokornak nézett ki, több apró bimbó és virág nyílt rajta, de eszembe sem jutott megszámolni.

Szereted nézni viharban a villámlást, vagy inkább tartasz tőle?
    Utoljára szerkesztette: chhaya, 2017.05.11. 18:15:40
  • Zephyr Retiring
    Vegyeseken. Volt amelyikekre mások miatt mentem csak el. A legelső egy Pokolgép Metál Karácsony volt, még sok sok évvel ezelőtt, a legutolsó pedig valemelyik Megasztár sztárocska volt (már nem is emlékszem ki..) Ebben a hónapban viszont a magam örömére megyek a Kowalsky meg a Vegára :)

Mi volt egy csokorban a legtöbb szál rózsa, amit valaha adtál valakinek, vagy kaptál valakitől?
  • chhaya #96031
    Miazhogy. Néha alig várom a semmittevés után, hogy csinálhassak valamit, mert az pihentetőbbnek tűnik.

Milyen koncerteken voltál már?
  • Bebut
    Focimeccsen kiabáltam, de csak azért hogy hallják a társak amit beszélek, ideg nélkül. Nem vagyok a kiabálós típus.

A semmittevésben is el tudsz fáradni?
  • chhaya #96029
    Jobban értem, mint beszélem, de az angollal ki vagyok békülve.

Miért kiabáltál legutóbb?
  • kamionosjoe
    Nein.

Beszélsz külföldiül?
  • Zephyr Retiring
    Metál kék és a kék árnyalatai.

Bolondulsz valamiért vagy valakiért mostanság?
  • chhaya #96026
    Nem jut eszembe ilyen.

Vannak kedvenc színészeid?
  • Zephyr Retiring
    Hétfő reggel van...melankolikus.

Van olyan hely bármerre, ahol régebben már jártál és valamiért úgy érzed, megint el kell menned oda?
  • chhaya #96024
    Egy-két helyesírási hiba felett szemet hunyok, de az alapvető nyelvtani / stilisztikai hibákkal zsúfolt szövegeket általában el sem olvasom. A nagybetűk hiánya fórumon vagy cseten nem szokott zavarni, ha amúgy helyesen ír az illető.

Milyen a kedved most?
  • kamionosjoe
    Attól függ, hogy van kedvem.

Zavar ha valaki nem használ nagybetűket és semmibe veszi anyanyelvünk nyelvtani szabályait?
  • Zephyr Retiring
    Nekem van ez is, az is. A műanyag nem rohad, nem kell kezelni, ezért talán tartósabb is marad hosszabb távon. A fa viszont természetesebb és szebb. Én nem tudok dönteni.

Van olyan téma, amit szívesen részletesen szeretsz megtárgyalni ha van rá módod, vagy általában a komoly dolgokról való diskurzusok inkább fárasztani szoktak?
  • Calver
    nincs preferenciám, nem értek eléggé a témához. az biztos, hogy ha riasztót akarsz beszerelni, hanyagold a műanyagot, mert valószínűleg át kell majd fúrni és akkor baszhatod a rendes hőszigetelést.

te?
  • Zephyr Retiring
    Igen, de nemcsak a különleges kajákat, hanem a különleges italokat is.
    (citromos sör, mézes pálinka, szegfűszeges forralt bor stb..)

A műanyag, vagy a fa nyílászárókat pártolod inkább? És miért?
  • chhaya #96019
    Ha személyesen nem is, telefonon mindig felhívom.

Szereted a különleges ízesítésű kajákat, mint pl. csilis csoki, csokis sajt és társai?
  • Zephyr Retiring
    Természetesen azt, amit ilyenkor szokás tenni: egy másik világba evakuálom magam s szeretteim.

Anyák napján van lehetőséged felköszönteni őt? Ha igen, minden évben meg is tetted, vagy volt, hogy elmaradt valamiért?
  • chhaya #96017
    Nincs. Sok jó van, nem tudom, hogy választhatnék ki belőlük egyet.

Mit csinálnál, ha egyszer csak zombik özönlenék el a világot?
  • Zephyr Retiring
    Szerencsére, nekem olyan nincs :)
    (magyarázat: zenéből, filmekből és cicikből, soha nem elég..) :P
    De talán nem mindenki van így vele, tehát...

Kedvenc filmed?
  • Calver
    zene konkrétan nem ment, de ezt énekelgettem épp magamban

kedvenc zenekarod?
  • chhaya #96014
    :) odafigyelés, jóindulat, elfogadás, türelem.

Milyen zene megy most nálad?
  • Zephyr Retiring
    A gonoszság, a szadizmus, a pederasztizmus, az intolerancia, a hazugság és a kárörvendés.

Mik a legszebb, legkedvesebb emberi tulajdonságok szerinted?
  • chhaya #96012
    Még nézni is fáraszt.

Mik a legrosszabb emberi tulajdonságok a szemedben?
  • kamionosjoe
    Eléggé.

Hogy állsz a sportokkal?
  • chhaya #96010
    Szombat. Sokáig alhatok, későn fekhetek. Már kipihentem a tegnapi melót, azzal a tudattal, hogy még holnap is lazíthatok. A szombat a legszabadabb az összes nap közül. (Ha nem hétfőtől péntekig tartó munkabeosztásom lenne, akkor ez a válasz is másképp nézne ki gondolom. :D)

Toleránsnak tartod magad?
  • Zephyr Retiring
    Én az erős ételektől és italokról érzem, hogy élek. Az energiát. A bizsergést.

Kedvenc napod a héten?
  • chhaya #96008
    Rászoktam sajnos a kávéra, melóban minden reggel iszom, néha ebéd után is. Más koffeinest nem szoktam.

Kérdés lent.
  • chhaya #96007
    Nem nekem való, és alapvetően nem is értem, hogy miért szeretik sokan. Az enyhén csípős még elmegy, bár azért se vagyok oda, mert elvonja a figyelmem az étel ízéről. De a nagyon erős vagy csípős kajákat tényleg nem bírom feldolgozni... Hogy érzik annak az ízét? Mert én azokból semmit nem érzek azon kívül, hogy szétmarja a fejem... Hogy lehet azt élvezni?

Mi a jó nagyon erős / csípős ételekben?
  • Bebut
    Nagyon szeretem őket, és bírom is.

Iszol valamilyen koffeines italt?
  • Zephyr Retiring
    Kizártnak tartom, hogy nem. Az univerzum (ma már inkább multiverzum a helyes elnevezés),
    telis-tele van élettel. Olyan óriási a területe, hogy emberi ésszel fel sem lehet fogni.
    Az más kérdés, hogy tőlünk milyen messze vannak hozzánk hasonló, vagy fejlettebb intelligens lények.
    És hogy valaha is sikerül-e velük kapcsolatot létesíteni. Na meg, hogy milyen új információkat szerezhetünk általa.

Csípős, erős ételekről hogyan vélekedsz?
  • chhaya #96004
    Nem mondhatnám, hogy különösebben bánok bármit is... De akad néhány dolog, amit másképp csinálnék, már csak azért is, mert érdekelne, hogyan nézne most ki az életem, ha anno néhány nagyobb döntést másképp hozok meg. A "mi lett volna, ha..." effekt, alapvetően nem szoktam rajta rágódni, de néha elgondolkodom rajta.

Szerinted léteznek a földön kívül intelligens életformák az univerzumban?
  • Zephyr Retiring
    Akad pár közeli és egy két távolabbi ismerősöm, akik ezt a lehetőséget azonnal meglépnék :) De mivel most én válaszolok, részemről nemet mondok. Jelen pillanatban (még) nincs semmi az életemben, ami renoválásra szorulna. Időgépbe viszont szívesen ülnék, mert események voltak az életemben, amiket ma már másként tennék :P

Te változtatnál bármit is a múltadon ha tehetnéd?
  • xido
    Mivel a jelenlegi tézisek szerint ha újraszületsz,akkor valahol a magzatlét felénél totál memóriablokkot kapnék..pont nem reménykednék semmiben,mert úgyse emlékeznék rá,hogy reménykedtem :)..Amúgy abban,hogy van valami másik létsík,ahol két leszületés között kicsit vagánykodhat az ember "szellemként" :)

Ha lenne lehetőséged,hogy holnaptól egy olyan helyen legyél 1 évig mondjuk,ahol csak annyi a dolgot,hogy testileg lelkileg teljesen rendbe szedd magad (értsd full renoválásként),majd onnan folytasd,ahol "tegnap" abbahagytak..meglépnéd?
  • Zephyr Retiring
    Ez most talán furcsának tűnik, de mivel valamiben csak kell hinni, egyszer valamikor úgy döntöttem, hogy hiszek a reinkarnációban. Persze bizonyíték az nem sok van mellette, de fütyülök rá.. és ha már hiszek benne, hiszek abban is, hogy mi döntjük el, mikor melyik időbe, életbe és testbe szülessünk meg. Ezért, bár mélységesen tisztelem a női nemet, ebben az életemben maradok pasi :)
    Ha lesz következő, és tényleg magam dönthetnék majd az említett dolgokban, akkor mindenképpen leszek majd nő is. Már csak amiatt is szimpatikus a reinkarnáció gondolata, hogy így nem érzem azt, hogy bármiről is lemaradnék ebben az életben :)

Te miben reménykedsz, ha egyszer majd (remélhetőleg sok sok év múlva) befejezed földi pályafutásod? Minden véglegesen befejeződik, vagy egy új játékosként, egy új életben, egy új világban, új dolgok várnak rád is?