98289
QE4UCUtvAwMCUQgeEAVR

• Zephyr Retiring
    Akad pár közeli és egy két távolabbi ismerősöm, akik ezt a lehetőséget azonnal meglépnék :) De mivel most én válaszolok, részemről nemet mondok. Jelen pillanatban (még) nincs semmi az életemben, ami renoválásra szorulna. Időgépbe viszont szívesen ülnék, mert események voltak az életemben, amiket ma már másként tennék :P

Te változtatnál bármit is a múltadon ha tehetnéd?
  • xido
    Mivel a jelenlegi tézisek szerint ha újraszületsz,akkor valahol a magzatlét felénél totál memóriablokkot kapnék..pont nem reménykednék semmiben,mert úgyse emlékeznék rá,hogy reménykedtem :)..Amúgy abban,hogy van valami másik létsík,ahol két leszületés között kicsit vagánykodhat az ember "szellemként" :)

Ha lenne lehetőséged,hogy holnaptól egy olyan helyen legyél 1 évig mondjuk,ahol csak annyi a dolgot,hogy testileg lelkileg teljesen rendbe szedd magad (értsd full renoválásként),majd onnan folytasd,ahol "tegnap" abbahagytak..meglépnéd?
  • Zephyr Retiring
    Ez most talán furcsának tűnik, de mivel valamiben csak kell hinni, egyszer valamikor úgy döntöttem, hogy hiszek a reinkarnációban. Persze bizonyíték az nem sok van mellette, de fütyülök rá.. és ha már hiszek benne, hiszek abban is, hogy mi döntjük el, mikor melyik időbe, életbe és testbe szülessünk meg. Ezért, bár mélységesen tisztelem a női nemet, ebben az életemben maradok pasi :)
    Ha lesz következő, és tényleg magam dönthetnék majd az említett dolgokban, akkor mindenképpen leszek majd nő is. Már csak amiatt is szimpatikus a reinkarnáció gondolata, hogy így nem érzem azt, hogy bármiről is lemaradnék ebben az életben :)

Te miben reménykedsz, ha egyszer majd (remélhetőleg sok sok év múlva) befejezed földi pályafutásod? Minden véglegesen befejeződik, vagy egy új játékosként, egy új életben, egy új világban, új dolgok várnak rád is?
  • chhaya #96000
    Szívesen kipróbálnám.

Te?
  • kamionosjoe
    Hogy az arcomba fújták a cigifüstöt!!

Szeretnél néha nő létedre férfiként élni vagy fordítva mint férfi nőként?
  • chhaya #95998
    Nem vagyok valami gazdag, szóval a jelenlegi állapotnál lejjebb nem szeretnék kerülni. :D

Mi bosszantott fel legutóbb?
  • Zephyr Retiring
    Attól függ, mi lenne a cél. Ha csak meggazdagodni, akkor az Usa, ha viszont a termeltetés lenne az, akkor Japán. Mivel ott az egyik legjobb a munkaerőpiac, ha a béreket nézem..

Akad olyan dolog, ami miatt lemondanál a gazdagságról?
  • Calver
    szakember felbérelése.

melyik országot rohannád le elsőnek ha világuralomra törnél? miért?
  • Zephyr Retiring
    Hát, jelen pillanatban mondjuk Halász Judit: Altató :)
    (magyarázat: most értem haza, hulla vagyok. Kaja és bújok is az asszony mellé..aludni..)

Mi az amit/amiket szívesen csinálsz egy lakás renoválásakor?
  • kamionosjoe
    Ó nagyon jól, könyvek, séta, biciklitúra, összeülés haverokkal. Egyébként szoktam ilyen netmentes időszakot is tartani direktben.

Melyik zenével jellemeznéd a jelenlegi hangulatod?
  • Zephyr Retiring
    Ha a szabad levegőn kell eltölteni egy teljes napot, akkor inkább a -20. Felöltözöm alaposan, ha kell kocogok is egy kicsit néha és csak eltelik az idő valahogyan. Ha viszont bent lehetek a lakásban, akkor nekem tökmindegy hány fok van odakint :P

Tegyünk fel elméletben, hogy valami miatt egy teljes hétig nem lesz internet sehol a világon. Mivel töltenéd azt a hetet?
  • chhaya #95992
    Nem. Az esőnek a közelébe sem megyek, ha nem muszáj. Bentről bőven elég tudomásul vennem a létezését.

Melyiket viseled jobban, a nyári 40 fokot, vagy a téli -20-at?
  • Bebut
    Amerikai foci, ha társasjáték akkor meg Concept.

Mentél már ki az esőbe, csak úgy kedvtelésből?
  • Zephyr Retiring
    Nyíllal, nyílpuskával szerintem némi bemelegítő kör után egész tűrhetően, kaviccsal többé kevésbé jól, csúzlival amikor még használtam, átlagon felül :P Légpuskával erős középmezőnyben lehetek egy versenyben, éles gépkarabélyt sosem komáltam, pedig sokat kellett szétszednem, összeraknom is :) Maroklőfegyvereket egy időben kedveltem, de megálltam a 6 mm-es Flóbert forgótárasoknál még akkoriban, amikor engedély nélkül is birtokolható volt.
    Szerettem, de sosem lettem egy Clint Eastwood :D
    Alkalmanként még dartsozom, de már azt is csak igen ritkán, és aabon is hol így, hol úgy sikerül célba találni...

Van kedvenc társas vagy csapatjátékod?
  • Calver
    keresztdomináns vagyok - bal szem, jobb kéz - szóval nálam ez kicsit kifacsart, mivel alapvetően nem a domináns kezemet használom ha célozni kell. íjjal középszar lövész vagyok, maroklőfegyverekkel egy kézzel kifejezetten jól lövök, főleg ha az balkezesre van alakítva vagy revolver és ennek hála nem dobál az arcomba üres töltényhüvelyeket... weaver állással pedig a világból ki lehet üldözni. puskát bölcs ember jobb ha nem ad a kezembe, képtelen vagyok összehangolni a két mancsomat és iszonyatosan esetlenül használom.

te?
  • Zephyr Retiring
    Ez nálam behatárolhatatlan. Hol iszom, hol meg nem. Van időszak, amikor egy hétig sem iszom, máskor meg azon kapom magam, hogy már vagy negyedik napja iszogatok valamit. Jobbára sörözni szoktam, azt is inkább csak ha jól esik. Viszont, gyengéim a krémlikőrök, főleg csoki és kávé. Ha elém kerül egy nyitott üveg, én bizony addig kóstolgatom, amíg a fenekére nem érek :P
    Pontosan emiatt, csak igen ritkán veszek :)

Mennyire pontosan tudsz célozni nyíllal, kaviccsal, csúzlival vagy bármi egyéb fegyverféleséggel?
  • kamionosjoe
    Igen, jó dolog a tesó.

Milyen gyakran iszol alkoholos italt?
  • Bebut
    Nincs és soha nem is volt.

Fontosnak tartod, hogy egy gyereknek legyen testvére?
  • kamionosjoe
    Színes, mondjuk inkább a sötétebb színek dominálnak, de férfi létemre szerintem így jó.

Van háziállatod?
  • chhaya #95984
    SM-A510FZDAXEH :P

Melyik szín dominál a ruhatáradban? És a lakásodban?
  • kamionosjoe
    Szerintem nem eleget. :)

Milyen telód van?
  • chhaya #95982
    Nem érdekel. Nem látom értelmét megtartani azokat a hagyományokat, amik valakinek terhesek (pl. a nők többsége szerintem gyűlöli a húsvéti locsolkodást, sokan mégis ragaszkodnak hozzá... vagy éppen egyeseknél elvárás a hagyományos falusi lagzi, még ha kölcsönt is kell hozzá felvenni). Ha valakinek fontosak a népszokások és ragaszkodik hozzájuk, akkor tartsa meg a szokásokat, engem nem zavar, csak rám ne tukmálja senki.

Sokat mosolyogsz?
  • Zephyr Retiring
    Azt még nem, viszont már másztam fel rá

Hogyan vélekedsz a népszokásokról? Jó lenne ha fent maradnának generációkon át még, vagy kit érdekel?
  • chhaya #95980
    Nem olvasom az origot, de mindenféle propagandától hányok lassan.

Állítottál már valakinek májusfát?
  • kamionosjoe
    Sci-fi.

Nem szomorú, hogy egy jó kis hírportált felvásárolnak és propagandaoldalt csinálnak belőle? (origo)
  • chhaya #95978
    Ezt is, azt is szoktam használni. Gyógyszert próbálok csak akkor bevenni, amikor tényleg muszáj, de szerencsére ritkán vagyok beteg.

Sci-fi vagy fantasy?
  • Zephyr Retiring
    Ez könnyű :)
    Telcsihez fülhallcsi, akárhová is kell mennem itthonról, laptophoz fejhallgató, mert azt a cincogást még hallgatni is szörnyű ami abból jön néha :D De természetesen minden egyéb esetben normális hangszóró, illetve hangfalak ahol csak lehet :)

Ha lebetegszel, inkább gyógyfürdő, gyógyfű, gyógyteák és egyéb természeti gyógymód, vagy kizárólag gyógyszer: lázcsillapító, fájdalomcsillapító, antibiotikum és egyebek?
  • chhaya #95976
    Tetszenek, és valamilyen szintem irigylem / csodálom azokat, akiknek van. Régóta szeretnék, illetve szerettem volna, de rájöttem, hogy nem lesz, mert nem tudnék biztosra választani semmilyen motívumot, amit szívesen viselnék életem végéig. Másokon szeretem nézegetni, főleg a szépen kidolgozott és mondanivalóval rendelkező mintákat. A neveket, arcokat, és a jelentés nélküli van-hogy-legyen nonfiguratív ábrákat nem nagyon tudom hova tenni.

Fülhallgató vagy fejhallgató?
  • Zephyr Retiring
    A telóm 2015.04.15-e óta van meg. Ez az első, ami még mindig bírja, pedig csak egy alap Lumia 520-as.
    Előtte androidosok hada (a kezdeti 1.0-ás verziótól a két évvel ezelőtti 3.3.akármi nem emlékszem már..) Laptop jelenleg Levovo (sajnos winfos 10-el, ami lépten nyomon frissít, ezért visszasírom az egyedi xpsp3-as profi programozó által összedobott verziómat..) Előtte úgy fél évente cserélgettem a laptopokat. Az xpsp3 még az asztalimon futott.

Tetoválásokról egy szubjektív vélemény?
  • chhaya #95974
    A laptopomon linux van, egész pontosan Linux Mint. Szeretem, nem térnék vissza Windowsra, mást pedig még nem próbáltam.
    A mobilom androidos, azzal is ki vagyok békülve, mást nem is használtam.

Milyen gyakran cseréled a kütyüidet?
  • Zephyr Retiring
    Az utolsó asztali gépem úgy 4-5 éve adhattam el. Azóta laptopok (3. vagy a 4. már) bár gondolkodom megint egy faxa kis asztalin újra :)

Kedvenc operációs rendszereid? Melyik min fut?
  • chhaya #95972
    Laptopon, az a legkényelmesebb. Mobilon inkább csak akkor, ha lusta vagyok gép elé ülni, de azon meg nem szeretek pötyögni / hozzászólást írni, úgyhogy csak olvasgatni vagy youtube-ot nézni szoktam.

Asztali gép vagy laptop?
  • Zephyr Retiring
    Azzal is. Meg hexensusszal is néha..

Milyen eszközön internetezel a legtöbbet általában? (asztali gép, mobiltelcsi, laptop, tablet egyéb..)
  • chhaya #95970
    Ha huzamosan borús, sötét, fülledt, nyirkos az idő, akkor az én hangulatom is elborul, elég nyűgös tudok lenni tőle. Főleg, ha közlekednem is kell esőben. Hát még ha a szél is fúj mellé. :D De nem mindig, van amikor nem érint meg különösebben.

Megérzed a frontot, fejfájással pl?
  • Bebut
    Eszek sok félét, főleg nyersen szendvicshez(retek, paradicsom, paprika,uborka, saláta). Főve is(répa, karfiol, karalábé, bab, borsó, kukorica). Nem tudom ezek mind zöldség, de lehet.

Ha esik az eső, az a hangulatodat változtatja?
  • Zephyr Retiring
    Lustaság, lódítás, hiszékenység, hisztéria, hifi fetisizmus, és időszakonként mániákus gyűjtői szenvedélyek :)

Hogyan viszonyulsz a zöldség fogyasztáshoz? Ha szereted, főve, párolva, sütve vagy nyersen inkább?
    Ha nem szereted, meg tudod e magyarázni miért nem és ha nem, akkor mit eszel helyette szívesen?
  • Calver
    dohányzom, meg néha kicsit túlzásokba tudom vinni az alkoholfogyasztást

neked?

off: agykárosodás ilyen 10+ nap körül lehetséges... illetve... vehetjük agykárosodásnak, mert konkrétan abba halsz bele. de voltak emberek akik ennél jóval tovább is elvoltak.
  • Zephyr Retiring
    Kábé 3 nap (közel 70 óra) még 17 évesen. Aztán elmesélte valaki, hogy az alváshiány agykárosodást is okozhat.
    Komolyan vettem, és kényszerítettem magam az alvásra...bár mondjuk nagyon nem kellett, hamar elaludtam.
    A 3 napban volt egy nap vhs videó filmek nézése, két jó Rejtő könyv elolvasása, egy diszkóklub reggelig és vagy 6 doboz Santos Dumont :P
    Létezik még ez a márka? Ő volt:
    Talán nosztalgiából vennék még egy dobozzal, bár közel 8 éve nem cigizek már :)

Káros szenvedélyeid?
    Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2017.04.27. 20:51:36
  • chhaya #95965
    Szándékosan biztosan nem, ha szándékomon kívül mégis rossz hatással voltam valakire, arról nem tudok.

Mennyi volt az a leghosszabb idő, amit ébren töltöttél?
  • Bebut
    Igent mondok inkább.

Voltál már valakire rossz hatással? Direkt csináltad, megbántad?