97989
QE4UCUtvAwMCUQgeEAVR

• Zephyr Retiring
    Még józanul sem ismerem fel az ittas embereket, max akkor, ha full részegek :)
    Ha pedig esetlegesen én részegedem le, másnapra azt is megbánom, hogy megszülettem. Fejfájás, plusz szégyenérzet a részegen történt eseményeim miatt :(
    Mostanra talán sikerült némileg kontrollálnom ezen neves események számát :)

Mennyire kedveled a csípős vagy az erős ételeket, italokat?
  • Bebut
    Húsvét szombat este egy sonkázó söröző pálinkázó buli. Addig is bisztos lesz valami, de az a legközelebbi fix időpont.

Részegen meg tudod különböztetni a részegeket a józanoktól?
  • Zephyr Retiring
    Kerekített adatokkal, légvonalban itthonról célállomásig, 150 + 7100 + 70 km. Egyhuztomban, busz - vonat - repülőgép - repülőgép - taxi egymást követő használatával.
    Életem legfárasztóbb, legizgalmasabb és egyben leghosszabb utazása volt :)

Mikor lesz, és mi lesz a legközelebbi buli, amire hivatalos vagy?
  • chhaya #95776
    Fogalmam sincs, nem szoktam veszekedni. Illetve nem tudok, feszültségre leblokkolok. :D

Mi volt a legtávolabbi hely, ahol jártál?
  • Bebut
    Hát igazából jó kérdés. Reál tárgyakból voltam jó, ezért mérnöknek jöttem. És gépésznek, mert Győrben az egészen jó.

Mikor veszekedtél utoljára?

• kamionosjoe
    Én nem hiszek ebben.

Mi alapján választottál szakmát?
  • Calver
    egyedül, valamiért hidegebb vagyok, mint a legtöbb ember, ezért akármennyire oda vagyok a hozzám bújó meztelen női testért, eddig minden barátnőm olyan volt, mintha egy hősugárzót ölelgetnék plusz nem is akkor fekszem általában, amikor másnak természetes, hanem hajnalban/kora reggel.

tudtad, hogy ez emberek tradicionálisan tömegesen aludtak, és az egyedül alvás modern kori találmány?
  • chhaya #95772
    Nem tudom egyértelműen eldönteni... Szeretek egyedül aludni, mert akkor arra terpeszkedek és annyira, amennyire jólesik, nem ébredek fel rugdosásra, horkolásra, stb. Barátommal is szeretek aludni, mert rettentően megnyugtat a szuszogása, könnyebben elalszom, ha azt hallgatom. Mindenki más idegesít, ha egy légtérben kell aludnom vele :D Illetve tesóm nem, ő mintha ott sem lenne.

Te?
  • Bebut
    Talán a lego, azon belül meg egy nagyon vagány helikopter, csörlővel meg mindennel. Számítógépes meg a Rome Total War.

Egyedül vagy mással tudsz jobban aludni?
  • chhaya #95770
    Engem csak a főnököm stresszel, a munka nem igazán.

Gyerekkori kedvenc játékod?
  • Bebut
    Azt nem tudtam, de 48órás az van.

Mennyire tartod stresszesnek a munkád?
  • Calver
    pont annyira, mint rántottát reggelizni.
    na meg ha is lenne... mindenkinek a saját döntése, hogy a benne lévő chestburster kiszakíthatja-e magát a mellkasán keresztül, vérrel beborítva a meglepett legénységet, vagy pedig más megoldást keres.

megjegyzés: legtöbb, a születés csodájával foglalkozó információm az Alien című filmből származik. nincs okom kételkedni a pontosságában.

tudtad, hogy magyarországon nincs "abortusztabletta", csak a jóval kevésbé szimpatikus opció?
  • chhaya #95767
    Támogatom a szélesebb körű és alaposabb felvilágosítást, meg hogy a fogamzásgátló szerek TB-támogatottak legyenek... Az abortuszt nem támogatom, de nem is ellenzem.

Szerinted gyilkosság az abortusz?
  • kamionosjoe
    Apu tartott kecskét mikor gyerek voltam és úgy emlékszem próbált is megharapni, de nem engedtem neki. :D

Támogatod az abortuszt?
  • chhaya #95765
    Nagyon kellemes, lassan tényleg itt a tavasz. Végre.

Harapott már meg kecske?
  • kamionosjoe
    Igen, valamt kéne alkotni az utókor számára.

Milyen az idő felétek?
  • Zephyr Retiring
    Igen. Mindkét részről..
    1) a való életben (úgy vélem a családomnak és a barátaimnak is)
    2) itt a virtuális valóságban (csak remélhetem, hogy akad még aki kedvel, és volt rá példa is,
    hogy pozitív értelemben 3 havi távollét után is megemlítették az SG-n a fórumos nevem..)

Szeretnéd, ha bármilyen értelemben, említésre méltó nyomot hagynál a történelemben?
    Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2017.02.26. 17:36:15
  • Bebut
    7.

Gondolkoztál már el azon, hogy ha eltűnnél kinek hiányoznál, és mennyire?
  • Zephyr Retiring
    Nem is lehet. Azért érdekelne, hogy azt meg hogyan csinálod, ha mindig csak az egyik oldalon nyílnak az ajtók megállónként?

(kis előzmény: Peter1 és chhaya mondta jól. Attól, hogy valakik helytelenül írják/írták, még helytelen marad)

Kérdésem (továbbra is ha már átugrottad) :
    Hány igaz barátod van?
    Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2017.02.26. 16:11:58
  • kamionosjoe
    Sose aludtam még el tömegközlekedési eszközön. Olyan már volt, hogy elnéztem hol kell leszálni vagy a metrón a rossz oldalon száltam fel és elindultam a másik irányba.
    #chhaya megnéztem és tényleg régebbi cikkekben is így írják, de én meg az első verzió szerint tanultam.

Te már száltál fel rossz oldalon a metróra?
  • Zephyr Retiring
    Ki nem?

Hány igaz barátod van? (aki nem csak haver, vagy barátnő, hanem közelebbi fontos személy számodra)
  • Bebut
    Firefox.

Aludtál már el tömegközlekedésen úgy, hogy tovább mentél mint kellett volna?
  • chhaya #95757
    Nagyjából, nem túl magabiztosan.

kamionosjoe korábban is így kellett írni, ezen nem változtatott az új kiadás.

Milyen böngészőt használsz?
  • videobaby
    nem

tudsz úszni?
  • kamionosjoe
    Abszolút nem, még a magyar focit se nagyon.
    (Igen a 2. a helyes, de ez egy új szabály, 2015 előtt az első verzió volt a helyes)

Ültél már hőlégballonban?
  • Peter1
    Szerintem a 2. módon.

Szoktad követni az amerikai focit (NFL)?
  • kamionosjoe
    Jó így ahogy van (lett).

Találós kérdés!
    Hogy írjuk helyesen: február 25.-én vagy február 25-én?
  • chhaya #95752
    Van pár dolog, amit másképp. Nincs olyan, amit különösebben bánok, de ha újra lehetne kezdeni, kipróbálnék néhány alternatív lehetőséget. :D

Te?
  • Zephyr Retiring
    Ha így gondolnám, tévednék.

Ki ne gondolná néhanap, hogy ezt vagy azt a dolgot ő biza' okosabban tenné meg mint mások.
    Aztán egy nap jön egy probléma vele szembe is, amit meg más tenne meg okosabban, mint ő.
    Az okos ember hallgat, figyel és tanul. A bölcs utat mutat, az ügyes helyesen cselekszik, de a bátor...

..na igen..a bátor ember kreatív és lelkes, mert őszintén hiszi, hogy egy nap miatta is szebbé válhat a világ.
    Ha elég kitartó és okosan is csinálja amit eltervezett, akkor talán igaza is lehet egyszer majd..

Ha újra kezdhetnéd az életed, mindent ugyanígy csinálnál megint? Vagy van amit mindenképp másképpen?
  • Bebut
    Nem nagyon van ilyen. Talán egy szorgalmas ember szorgalmát szeretném.
    Én pl azért nem válaszoltam, mert igazából még nem történt velem sorsfordító az életben, de kíváncsi lettem volna, hogy más mit ír.

Az környezetednél okosabbnak gondolod magad?

• Zephyr Retiring
    Látom már megint túl komplex kérdést tettem fel
    Megnyugtatok mindenkit, hogy az említett vita azóta rendeződött és mindenki hepi
    Kérdezek inkább valami egyszerűbbet...

Ha választhatnál bármilyen képesség közül amire valaha élő ember képes volt, mi lenne az?
  • Zephyr Retiring
    A legutolsó alkalom nemrégiben itt az SG-n volt pár hete (napja?) nem emlékszem. Röviden:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Egy másik illetőnek szántam egy humoros megjegyzést (aki mellesleg vette is a lapot) de ezen illető (akihez még csak véletlenül sem szóltam) megsértődött, egy kicsit sértegetett (kétségbe vonta az értelmi szintemet) majd közölte, hogy kerüljem a társaságát.
    Én, aki hozzá sem szóltam előtte

Ez rosszul esett nekem? Hát inkább meglepődtem.
    Megbocsájtott már? Kétlem, hogy valaha is megfog. Ugyanis nincs miért.
    És engem érdekel? A legkevésbé sem

Történt valami számodra fontos az életedben, aminek hatására másként kezdtél gondolkodni arról a dologról?
    Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2017.02.20. 06:24:59
  • Bebut
    Igen,nagyon sok mivel kb ez életem utolsó szabad nyara. Fesztiválok, utazás, strandolás, diplomaszerzés, munka keresés.

Mikor bántottál meg utoljára valakit? Ez rosszul esett neked, megbocsájtott már?
  • Zephyr Retiring
    Bízom benne, hogy a közelben sehol sem, illetve remélem, hogy én már addigra távozom ebből a dimenzióból.

Vannak terveid idén nyárra?
  • kamionosjoe
    Már régen nem játszottam.

Ha végignézünk a történelmen elég sokat háborúzott az emberiség, jelenleg inkább polgárháborúk folynak a nagyvilágban ami egy-egy adott országon belül történik. Szerinted hol és kik között lesz a következő országok közötti háború?
  • Zephyr Retiring
    Mi egy vegyes népcsoport vagyunk.
    Bármerre is jártam idehaza, mindenhol találkoztam a rasszizmussal. Sem magunkat, sem testvéreinket nem szeretjük (sajnos)...
    De bármerre is jártam a nagyvilágban, azt tapasztaltam, hogy szeretnek minket, testvérként kezelnek és néha még fel is néznek ránk magyarokra...
    Pápai Joci jó választás volt. A romák egy része jó zenész.

Szoktál társasjátékozni?
  • kamionosjoe
    Munka miatt nem, kikapcsolódás végett igen.

Mit szólsz hozzá hogy egy cigány művész képviselheti idén Magyarországot az Eurovíziós dalfesztiválon?
  • chhaya #95742
    Nem, Eger és környéke elég messze esik tőlem.

Szeretsz utazni?
  • videobaby
    Eger, Szépasszony-völgy.

jártál már ott?
  • Zephyr Retiring
    A kerékpárt mindenképpen. Esőben, sárban vagy napsütésben.

Melyik volt a legszebb táj amit valaha élőben láttál?