97989
-
#95863 A fájdalomra igen rosszul reagálok.
Nyavalygás a pontos meghatározása a reakciómnak..
A beugratás mondhatni lételemem. Sajnos szükségeltetik némi magasabb szintű intelligencia ennek a tudománynak az elsajátításához, ugyanis elsőre nem mindenki érti a tréfát :P
És olyankor frissíteni kell az adatbázisodat, és új megfogalmazással kell feltenned ugyanazt a kérdéskört :D
Tudsz egy kérdésre többfajta választ is adni? Vagy esetleg több kérdést egyszerre megválaszolni? :P -
#95862 Utolsót megelőzni? Hát azt úgy tudom elképzelni, hogy egy kör alakú pályán annyira elhúzok a többiektől, hogy utolérem az utolsót. Akkor első lennék. :D Másik eset, ha nem vagyok tagja a versenynek és csak beállok futóbolondnak, akkor le tudom előzni az utolsót, de helyezésem nem lesz úgyse.
Szereted beugratós kérdésekkel szórakoztatni az embereket? -
Bebut #95861 Az utolsót nem lehet megelőzni, vagy ha több kör van, akkor bármi lehetsz csak utolsó nem.
Hogy reagálsz a fájdalomra? -
#95860 Mértékkel.
Hányadik leszel egy futóversenyen, ha megelőzöd az utolsót? -
#95859 Annyit tudok róla, hogy magyar portugál válogatott mérkőzés volt. Ez jóval több is, mint amennyire érdekel. :D
Szereted a mézet? -
kamionosjoe #95858 Persze.
Tegnap esti magyar meccshez mit szólsz? -
#95857 A sors úgy hozta, hogy van egy 25 éves gyönyörű lányom aki nem is tudja, hogy én vagyok a biológiai apja, van 3 nevelt (már felnőtt) gyerekem, akiket elhagyott az apjuk, és van két olyan felnőtt, önálló "gyerek" akiket bónuszként "kaptam" a jelenlegi párommal. Már ők ketten is új életet kezdtek külön-külön.
Szereted a csokoládét? -
kamionosjoe #95856 Hasznos elfoglaltság a kis embereknek, csak nem vigyék túlzásba.
Van gyereked? -
#95855 Mivel jómagam is számtalan divatirányzaton túlestem (kjúros, depecses, rokker, pánk, szkás, tetoválás, bőrfej, seggig érő haj...) így szerintem álszentség lenne részemről bárkit is elítélni a külseje miatt :P
Felnőtt fejjel, mi a véleményed a mesékről, rajzfilmekről?
-
#95854 Nem. Tömegközlekedésen levágom magam az első szabad helyre és olvasok.
Elég csúnyán nézek arra, aki ott akar ismerkedni és nem hagy olvasni. :D
Melyik az a divatirányzat, amitől falnak tudnál menni? -
Bebut #95853 Attól függ, 5-6 órákkal egész jól bírom hetekig, de tovább nem. Ha teljesen kipihent vagyok akkor elég 4 is egyik napról a masikra. De ennyivel csak pár napot tudok kihúzni.
Szoktál ismerkedni tömegközlekedésen? -
#95852 A jelenlegi és az exeim rokonaival is jól kijöttem mindig.
Hány óra alvás szükséges ahhoz, hogy alaposan kipihend magad? -
Bebut #95851 Meglesz a nagy bemutatás, megismerem barátnőm szüleit. Ott lesz töltve az egész hétvége.
Jóban vagy/voltál a párod rokonaival? -
#95850 Igyekszem ezt röviden megfogalmazni... :)
A héten délutános voltam, ilyentájt értem haza általában..
A párom viszont állandó délelőttös, 4-kor kel..és olyankor én is felébredek...
De holnap szombat, alhat...nék tovább is, ha a kedvesem nem fél 4-kor kelne (ugyanis kiruccan pár barátnőjével a hegyekbe holnap)
Talán egy picit még visszaszuszókálok, de aztán dolog van. Be szeretnék fejezni egy hangfal átépítést, amíg "nyugi" van itthon :)
Tervek erre a hétvégére? -
#95849 Vicces, hogy ez írod, ez "nem is lehet kérdés", nekem meg soha eszembe nem jutott ez az opció. :)
Én a jövőbe mennék, sokkal későbbre. Kíváncsi vagyok, hová fejlődik a világ. A múltunkról vannak ismereteink, a jövőt viszont tényleg csak elképzelni tudjuk.
Miért vagy ébren hajnali fél 5-kor? -
#95848 Ez nem is lehet kérdés:
A legeslegelső földi ember létrejöttekor szeretnék ott lenni.
Így minden bizonnyal, ebben a kérdéskörben én lennék az egyetlen kompetens élő személy a Földön :)
És te? -
#95847 A boldogság. Minek a sok pénz, ha úgysem tudom kiélvezni?
Ha tehetnél egy rövid, mondjuk max pár napos utazást bármelyik korba, hova mennél és mit néznél meg? -
#95846 Igen is meg nem is.
Attól függ, hogy ki kéri, mert van olyan barátom, akinek szó szerint bármit megtennék ha kérné.
A múltamban is volt már rá példa, és utólag meg is lepődtem, mert végülis igen jól sült el a dolog a legvégén :)
Számodra mi fontosabb: a gazdagság, vagy a boldogság akkor, ha a kettő nem jár együtt? -
#95845 Hát ez több mindentől függ. Mennyire erkölcstelen? Meg tudná oldani máshogy? Lehet valami negatív következménye, rá vagy rám nézve? Mennyire haragudna rám, ha visszautasítanám? Mindent egybevetve is úgy érzem, hogy inkább kihátrálnék a dologból. Egy barát "cserbenhagyása" kisebb lelkifurit okoz, mintha az elveim/érzéseim ellen követnék el valamit. (A cserbenhagyás azért idézőjeles, mert milyen barát az már, aki ilyen kínos döntés elé állít? Én nem tenném senkivel.)
Te? -
#95844 Sajnos igen. És sajnos az én hibámból történt..
Ha egy közelebbi barátod megkér egy erkölcstelen szívességre megteszed amit kér?
Ha igen, mi az oka? És ha nem, miért nem? -
Bebut #95843 Igen, nem csak párkapcsolati szempontból.
Csaltak már meg? -
kamionosjoe #95842 Nem, de most csaltam és youtube-on mégis megnéztem egy ilyen videót. :)
Hűséges típus vagy? -
#95841 Nincs. De nagyon tudom csodálni azokat, akik igen.
Láttál már szarvasbogarat repülni? -
#95840 Én nem tudnék ebben dönteni, annyiféle dolog vonz magához.
Vannak napok, amikor nem tudok meglenni zene nélkül, máskor meg a filmek világa hiányzik..
Talán e kettő a fő, de imádom a hivatásom is, meg bár nem igazán művészeti ág a kommunikáció,
de a baráti beszélgetéseket sem tudom mellőzni néha. Igaz, ha mélyebben elmerülünk a témában, hogy mi is pontosan a művészi ágazat,
olyan dolgok is előtérbe kerülhetnek, mint a sport, az írás, vagy a testdíszítés, hiszen tágabb értelemben az emberi alkotó célú igyekezetek mind beleférnek ebbe a kategóriába..
Van olyan művészeti ág, amiben kimagaslóan jól teljesítesz? -
#95839 A tárgyak csak tárgyak, pótolhatóak. Némelyiknél rosszul érintene, ha tönkremenne, de csak a pénz meg a cserével járó macera miatt.
Most ez úgy hangzik, mintha nem érdekelnének a dolgaim, de vigyázok rájuk és ragaszkodom hozzájuk, csak nem "foggal-körömmel".
Melyik művészeti ág áll hozzád a legközelebb? -
#95838 Mindennél jobban.
Magánvélemény a rasszizmusról:
számomra leginkább ez a bőrszínek különbözése miatti diszkriminatív viselkedés. Míg az előítélet inkább csak szubjektív vélemény, ami tényen vagy fikcióm alapul.
Van olyan tárgyad,eszközöd amihez foggal-körömmel ragaszkodsz? -
kamionosjoe #95837 Előítélet más szóval a rasszizmus.
Szeretsz motorozni? -
#95836 Ez érdekes, mert az attól függ..
Amikor egy unszimpatikus személyiségtől hallok valami infót, akkor a negatív oldalra billen el a mérleg.
Ha viszont ugyanazt a hírt egy szimpatikus, számomra kedves illetőtől hallom először, máris a jó oldalát látom a dolognak.
Sosem értettem ez miért van így, de így van. Talán tudat alatt előítéletes vagyok, még ha nem is akarok az lenni...
Meg tudod fogalmazni, számodra mi is pontosan az előítélet? Mi az ami még nem számít annak? -
#95835 Elért már, csak folyton szökni akar. Nekem már az is boldogság, ha jól érzem magam a bőrömben, és semmi negatív nem jut eszembe.
A jót vagy a rosszat látod meg először a dolgokban? -
Bebut #95834 Pirosfekete így egybe. A motorom, tányér, mez, sál, és szeintem még rengeteg minden.
Elért már a boldogság? Ha igen hogyan? -
#95833 Nem igazán. De talán csak még nem sikerült egy jól elkészítettel találkoznom.
Kedvenc színed/színeid? A közvetlen környezetedben mik találhatóak ugyanebben/ugyanezekben a szín(ek)ben? -
#95832 Nem. Poén szinten érdekelne, amit mond, de sajnálnám rá a pénzt.
Szereted a vadhúsból készült ételeket? -
kamionosjoe #95831 Egész hétvégére esőt jósolnak szóval nem tervezek semmit.
Voltál már jósnál? -
#95830 Intenzív semmittevés, csak kajáért mozdulok meg.
Neked? -
Bebut #95829 Munkát váltanék és elmennék vallatónak, vagy politikusnak. Hatalmi pozicióban jól ki lehetne használni, mondjuk inkább csak tanácsadó lennék. Magánéletben nem használnám, akinek érdekel a gobdolata, abban megbízok, és ő is bennem annyira, hogy elmondja azt, ami rám tartozik. A többi az övé. Esetleg arra, hogy beszéd nélkül is tudjak valakivel komunikálni, de ahhoz neki is kell ez a képesség. Pont egy hete beszéltem erről valakinek.
Hétvégi program?
-
#95828 Mivel világéletemben összeset két márkát próbáltam, ebből egyik nem is volt az enyém, legyen a Dell.
Semmi értelmes indok, csak azért, mert nekem ez van. :P
Mire használnád, ha tudnál olvasni az emberek gondolataiban? -
#95827 Lenovo Thinkpad. több Lenovo értéktelen vacak (az ilyen hajszálvékony szarok, ugyanmár), és többi laptop is kb az Thinkpad-hez képest, talán HP Elitebook ér valamit. törhetetlen, agyonverhetsz vele valakit és megírhatod utána rajta a gyászjelentését, mindent kibír, üzleti laptop, olyan terhelésre is van kitalálva, imádom. x30-as szériától kicsit elbaszták a billentyűzetét (régi sokkal jobb volt), de talán visszatér a klasszikus a retro Thinkpad-ekkel idén... egyetlen hátránya, hogy az ára is olyan, bár használt Thinkpad > új bármi más, jelenleg is egy X200S-t nyösztetek, lassan már 10 éves, minimális karbantartás mellett kb a space lett kicsit hangosabb ezalatt az évtized alatt...
neked? -
kamionosjoe #95826 Nem, elolvasom neten a híreket.
Kedvenc laptopmárkád? -
Bebut #95825 Víz, aztán sör. Télen tea a második. Van hogy egész nap nem iszok semmi mást csak vizet.
Nézel híradót? -
#95824 Vízből a legtöbbet. Aztán kakaó, kávé, tea, nagyjából egyformán. Néha gyümölcslé. Alkoholt a legritkábban.
Te?