98286
-
Egykoron szerettem, de évek óta nem voltam már. A párom nem rajong érte, és mivel én meg ő érte rajongok, így közösen nem járunk ki :)
Szalajka-völgybe csak ma jutottunk el, de le van zárva a felmenő út az Ősember-barlang felé :( Csak a Fátyol-vízesésig lehetett feljutni.
Te jártál már ott? -
3 liter körül vagy afölött. Nem szoktam számolni. Csak iszok, mint a gödény, különben megfájdul a fejem.
Szeretsz / szoktál strandra járni? -
Általánosságban, vagy jelenleg?
Elsőre az egészen jól, másodikra pediglen a fogjuk rá, hogy jól a válaszom :)
(itt a hegyekben, hajnalban 15 fok körül alakul majd, napközben pedig 35 is várható majd. Holnap az ősember barlangot látogatjuk majd meg Szalajka völgyben Szilvásváradon. Tehát leszünk melegben is a napon és hűvösben is a barlangban :)
Átlag mennyi folyadékot fogyasztasz így kánikula idején naponta? -
kamionosjoe #96153 Amikor még a kamionos pályára készültem, akkor regisztráltam ezt a nevet, sajnos azóta kiderült azt a szakmát nem számomra találták ki, de a nicknév már rám ragadt, így ezt használom.
Hogy bírod a meleget? -
Szinte minden magyar nyelvű oldalon ez. Létező indiai női keresztnév, kis hazánkban nem túl ismert, így szinte biztos, hogy bárhová tudok vele regisztrálni. Külföldi oldalakon két magyar felhasználónevet váltogatok, mert ott azok tuti szabadok. Ennyi az oka lényegében: 1. tetszik, 2. szabad, 3. meg tudom jegyezni.
Neked? -
kamionosjoe #96151 Nincs, inkább megyek mindenfelé. :)
Miért ez az sg nickneved? -
Pacal. Mindig megfogadom, hogy mértékkel fogom enni, aztán elgyengülök. Halászlé dettó :D
Holnap hajnalban indulunk az Eger közeli hosszú hétvégére. Gyönyörű a környék arrafelé, sokat szoktunk tekeregni. Neked van olyan táj vagy hely, ahová rendszeresen, legalább évente ellátogatsz? -
Nem, felénk nem járnak.
Van olyan étel, amit annyira szeretsz, hogy mindig pukkadásig eszed magad belőle? -
kamionosjoe #96148 Abból már kinőttem, de egy-két rakétát veszek ha az engedélyezve van az adott évben.
Láttál már migránst? -
Sajnos van. Nagylány akarta mikor még kislány volt. Kutyust és cicust is, mert olyan "cuki". Aztán amikor takarítani kellett volna utánuk, az már persze inkább ciki volt. Aztán nagylány kirepült, maradt kutyus és cicus (mert panelban nem férnek el) és persze én, meg az az áldott jó szívem :)
Szilveszterkor szoktál petárdával robbantgatni? -
kamionosjoe #96146 Számomra ha csend van az már egy meditációs állapotnak számít. Sajnos ritka alkalom előttünk az utcán is rengeteg kocsi jár mivel ide épült egy bazi nagy lakópark és mindenki a mi utcánkon hajt át. Gyerekkoromban még lehetett focizni az utcán olyan kevesen jártak erre.
Van háziállatod? -
3 kedvenc is van. Visszafelé..
3. pihenni. Csendben egyedül a legjobb, bár imádom a párom, mégis így van.
2. énekelni. Totál tehetségtelennek tartom magam, ezért kizárólag egyedül éneklek magamban.
1. Filmezni. Elképesztően háklis vagyok és a legkisebb zörgés, hörgés vagy bármi egyéb külső hang nagyon zavar. Így igyekszem akkor filmeket nézni, ha teljesen egyedül vagyok. Ez az abszolút kedvenc elfoglaltságom egyedül.
A meditáció milyen szerepet tölt be az életedben? -
Bebut #96144 DTM en voltunk és ott a kocsikat.
Mi a kedvenc elfoglaltságod, ha egyedül vagy? -
Szeretek, mondjuk nincs fényképezőgépem, csak mobillal szoktam. Első helyen áll a macskám :D, aztán bármilyen állat, virágok, tájkép, városkép, emlékezetes vagy különleges helyek, tárgyak. Embereket ritkán szoktam, csak a szeretteimet, ők viszont nem hagyják magukat.
Szeretem a szép, egyedi kompozíciókat, szeretek szép képeket nézegetni. A tucat nyaralásos fotókat utálom, amikor csak ész nélkül kattogtatnak. Ezzel kapcsolatos kellemes élményem, hogy miután feltettem a nyaralás alatt készült képeimet, kollégám biztos ami biztos alapon megkérdezte, hogy azokat én fotóztam-e vagy képeslapok a helyről, mert olyan szépek. Jól esett. :)
Te mit fotóztál utoljára? -
Mikor hogy. Tegnap ballagáson voltam, utána ebéd, utána egy fogadás. Voltak számomra új arcok.
Én könnyen szóba elegyedek bárkivel személyesen, nekem ez nem probléma. Könnyen tudok alkalmazkodni és nem vagyok nyomulós. Ha látom, érzem, hogy nem érdekel egy egy témakör valakit, akkor hagyom hadd beszéljen csak ő.
Szeretsz fotózni, fényképeket készíteni? Ha igen, legtöbbször mi a fő témakör?
Ha nem, akkor legalább nézegetni szereted a képeket, fotókat?
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2017.06.18. 16:06:13 -
Az ismeretlen emberekkel való személyes kommunikáció számomra felér egy kínzással. Ellenben remek hallgatóság vagyok, és a véleményemet is szívesen elmondom, ha tényleg érdekli a másikat, és nem csak udvariasságból kérdezi. Magamtól viszont nem nagyon kezdeményezek. Politikán kívül gyakorlatilag bármi jöhet, legfeljebb megmondom, hogy nem értek hozzá túlzottan és ne várjon tőlem sokat.
(Pár hete voltunk csapatépítő tréningen, ahol többek között az is feladat volt, hogy a félig ismeretlen kollégákkal (akik az ország másik felében dolgoznak és max a keresztnevüket ismertem eddig) adott témáról el kellett beszélni. Aztán csoportokat alkotni és mindenhez hozzászólni. Őszintén szólva nem mostanában fáradtam el annyira, mint aznap.)
Inkább társaságban szeretsz lenni, vagy jó egyedül? -
Ez most komoly? :D
Már bocs, de ha komolyan gondoltad, akkor elnézést kérek hogy kinevettem a választ, de olyan viccesnek találtam, hogy dőltem a röhögéstől :)
ad1) egyedül lerohanni egy egész országot, az nonszensz, de ahogy érzed.
ad2)ha csak vicc volt, ahhoz meg csak gratulálni tudok, még most is folyik a könnyem miközben mosolygok :)
ad3) ha komoly a szándék, vagy terv, vagy tudom is én minek nevezzük, akkor csak hajrá! Ne fogd vissza magad pajtás! Én veled vagyok, bár rohanás helyett legfeljebb csak kocogással, és azt sem Lengyelországig, inkább csak a sarki kricsmiig, ahol fizetek egy sört, ha kell kettőt is, hátha meggondolnád magad netán...
Mennyire szeretsz elbeszélgetni, kommunikálni számodra új és addig ismeretlen emberekkel? Akad olyan téma, amit szívesen megvitatsz kertelés nélkül velük, vagy inkább csak puhatolózni akarsz, és csak később tudsz feloldódni, megnyílni, elmélyülten elbeszélgetni bárkivel is? -
lengyelország lerohanása. egyértelműen lengyelország lerohanása.
te? -
Nem is tudom..elég ritkán vagyok lehangolt. Olyankor talán vagy előveszem valamelyik kedvenc filmvígjátékomat, vagy keresek valami jó zenét, ami visszahangol pozitív irányba :)
Ha azt a feladatot kapnád, hogy bárkinek, vagy bármin segítened kellene egy teljes hétig, önkéntes alapon, mi lenne az a feladat amit még szívesen bevállalnál? -
...és a három hozzászólásodban egyre rövidebb a válasz és a kérdés, egyre kevesebb szmájlival... :D
Nem hiszem, hogy keresnék másikat. A legtöbb régóta létező fórumon összeszokott társaság van, akik nehezen kezdenek bármit is az újakkal, én meg nem vagyok az a könnyen bevágódós típus. :D Többnyire ide is csak pár topikot olvasni járok fel, ebben az egyben vagyok aktív. Najó, a Garfieldos is hiányozna, olykor jól jön a fordítás. :)
Mit csinálsz, ha lehangolt vagy? -
Legalább háromszor elküldtem a választ, de egyik sem érkezett meg. Talán majd most 
Ettem. Ízre nekem ugyanolyan mint a pirosbélű, csak más a színe..
Akkor megismétlem a kérdést is
Ha egyszer többé már nem létezne az SG, keresnél másik fórumot helyette, vagy befejeznéd a fórumozást?
Közben látom egyszerre megjött az előző 3 hsz. is..
Úgy látszik megharagudott rám az SG szelleme balga kérdésemért
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2017.06.16. 10:46:42 -
Ettem.
Ha megszűnne az SG, helyette mit látogatnál rendszeresen? -
Ettem. Nagyobb különbséget vártam :)
Mi lesz, ha egy nap már nem lesz többé SG? Tovább fórumozol másutt, vagy befejezed? -
Igen, amennyiben a sárgabelűre gondolsz :)
Szoktam mosolyogni a dinnye dilemmán. Görögdinnye, miközben meg Afrikai, édes mint egy gyümölcs, holott zöldség méghozzá tök :D
Ha egy nap az SG megszűnne (nem új névvel átalakulna, hanem végleg vége lenne) keresnél helyette egy másik fórumot, vagy nem fórumoznál többé? Ha keresnél, elsősorban milyen tematikájú érdekelne leginkább? -
Igen, amennyiben a sárgabelűre gondolsz :)
Szoktam mosolyogni a dinnye dilemmán. Görögdinnye, miközben meg Afrikai, édes mint egy gyümölcs, holott zöldség méghozzá tök :D
Ha egy nap az SG megszűnne (nem új névvel átalakulna, hanem végleg vége lenne) keresnél helyette egy másik fórumot, vagy nem fórumoznál többé? Ha keresnél, elsősorban milyen tematikájú érdekelne leginkább? -
Nagykanállal.
Ettél már citromsárga görögdinnyét? -
kamionosjoe #96134 Ha kívülről látszik rajta, akkor bele se harapok, de ha csak evés közbe veszem észre akkor már nem köpöm ki, megeszem. Egyébként semmi kellemetlen mellékíze nincs a kukacnak, ha mondjuk keserű volna akkor lehet inkább kiköpném.
Dinnyét hogy eszed? -
_Galamb_ #96133 A csoki! IIIgen, lehet megkövezni, a csokifagyit és a csoki ízű jégkrémeket egyenesen gyűlölöm... Az ismerőseim mindegyike szereti és olykor észreveszem, azt a körözést a szemükkel, amikor felocsudnak újra és újra " hogy lehet nem szeretni?" ... Hát így :)
Ha kukacos a cseresznye akkor is megeszed? Több hús van benne alapon? :) -
Mi számít "járásnak"? Ha mondjuk Dániába utazom és Bécsen keresztül átszállással repülök, ahol kiugrom egy kávéra a nyílt utcára valahová nem messze mert csak 1 óra múlva lesz tovább induló járat, akkor az számít? Amúgy passz, nem tudom. Van ugyan világútlevelem már sok éve, de amióta az EU országokban már nem pecsételnek, lehetetlen követni..
Még tartott az idei Görög nyaralás is, amikor az asszony már jelezte is, higy jövőre mehetnénk Ciprusra is, mert összebarátkozott egy hölggyel, aki minden évben ott nyaral :)
Van olyan ízesítésű fagylalt vagy jégkrém, amit egyáltalán nem kedvelsz? -
Nem izgat, nem tartom sokra. Ha felköszöntenek, azt megköszönöm, ha kapok is valamit, annak persze örülök, de ha a kutyának sem jut eszébe, azt sem bánom.
Hány országban jártál már? -
Változatosan. Például volt amikor seggrészegre ittam magam.
Megesett, hogy dolgoztam.
Előfordult, hogy szabit vettem ki és csak lazultam egész nap.
Egyszer külföldön töltöttem.
3 éve egy meglepetéspartit szervezett titokban a párom, ahol mindenki jelen volt aki fontos személy az életemben..
Idén még fogalmam sincs hogyan fog eltelni a szülinapom.
A világ sok országában egyáltalán nem ünneplik a névnapokat. Neked erről mi a véleményed? -
kamionosjoe #96129 Fiatal vagyok még, nem nagyon gondolkozom ilyenen, biztos lennének akik eljönnek. Nincs utolsó kívánságom.
Születésnapodat hogy szoktad megünnepelni? -
Egy már volt. A másodikat még átgondolom. Nem bizonytalan vagyok, csak már másként látom a dolgokat ezzel kapcsolatosan.
Mit tippelsz: ha holnap temetnének (téged és nem engem
) hány fő kísérne el utolsó utadra a nyughelyedig?
Lenne-e utolsó kívánságod az alkalomra és szerinted betartanák-e azt, amit kértél?
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2017.06.11. 20:39:50 -
kamionosjoe #96127 Szúnyogokat nem csípem. :) Viszont most találtam egy érdekes rovart a kertbe, ami csapdákat ás, úgy hívják hangyaleső.
Mikor lesz az esküvőd?
-
2009-ben. Jesszum pepi, az már 8 éve. :O Egy konkrét nyaraláshoz tudom kötni, azért emlékszem évre pontosan. Illetve mert azon a nyáron három dög is megcsípett két héten belül, és meggyőződésem volt, hogy ezután tuti allergiás leszek rájuk. A lehető legnagyobb ívben kerülöm őket azóta is, biztos ami biztos. (Darazsakról beszélek, a méhek cukik, azokat simogatni is lehet, főleg ha kajakómás bódulatban szálldosnak virágról virágra. A darazsak agresszív dögök.)
Melyik rovart utálod és melyiket kedveled a legjobban? -
kamionosjoe #96125 Először mindig leégek, de ha azt túléltem utána már normálisan barnulok.
Mikor csípett meg utoljára méh vagy darázs? -
Nagyon sok dolgot inkább egyedül szeretek csinálni, de nyaralni jöjjön velem valaki.
Könnyen barnulsz, vagy inkább leégsz a napon? -
Szarvaskő. Eger melletti kis település. Minden évben megyünk egy baráti társaságban. Egyikünk még egy telket is vett ott, annyira szép hely :)
Magadban, vagy többedmagaddal szeretsz inkább nyaralni? -
_Galamb_ #96122 Problémamegoldás. Na annak a mestere vagyok. Pedig nem is ez a szakmám. :) Továbbá szeretek mindenbe belekóstolni.... Most a könyvelést tanulgatom, a festést (szoba), elkezdtem a városomon kívül is vezetgetni (gumifákat ültessétek felétek is), glettelni is fogok és fát csiszolni... ezekhez mind nem igazán értek, DE megcsinálom, ha törik ha szakad. :) Minden érdekel... Szeretem ha csinálhatok ezt-azt, nem unatkozik az ember az biztos :)
Szerintetek hova érdemes elmenni belföldön egy kis pihenésre? Sok helyen igaz nem jártam kishazánkban de két választ szoktam kapi: Balaton, Velencei-tó. Van egyéb más, ahol ti voltatok és jól éreztétek magatokat? -
Teljesen mindegy mit szólnék, ha ez eldöntött tény lenne (mert mondjuk van egy természetfeletti képességem) úgysem tudnék tenni ellene. Ha meg akarnának vizsgálni, akkor meg is fognak, akár beleegyezem, akár sem.
Az élet milyen területein vagy kreatív? (írás, számolás, versmondás, új dolgok eszközök létrehozása, szakmai területen, vagy más egyéb területeken..)