Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
#71246 Én jobban, de ez nem a kormányon múlott.
Milyen logót csináljak magamnak?
★★★★★
Este mész bulizni?
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Te mit gondolsz?
Nem ismerkedni vagyok ezen az oldalon. De ha meggondolom magam,ígérem neked írok először :P :D
Jobban élünk, mint 4 éve?
★★★★★
Szerinted mi lesz a sorsa a MAL Zrt-nek?
(a 2 évvel ez elötti halálos áldozatokat követelõ ajkai timföldgyár iszaptározójának átszakadásáért felelõs cég, a kártérítések, és perek miatt a csõd szélére került. Állítólag még januárban kikapcsolhatják az áramot a tartozás miatt az egyébként 6 ezer embert foglalkoztató telepen.)
Mi jár a fejedben?
★★★★★
Méaz fel szombaton?
\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"
Hogy állsz a tériszonnyal?
★★★★★
Neked?
Milyen cipõd van télire?
★★★★★
esik 10 cm hó és Fehérváron már káosz van. Felétek milyen a helyzet?
Dum spiro, spero.
Barátkoznál vele?
http://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__egyeb-kerdesek__3894823-lenne-kedved-baratkozni-velem
★★★★★
neked?
\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"
(Akkor köszönöm)
Milyen volt a heted?
★★★★★
#71214 Mindenkire szoktam + nyomkodni.
Fekve nyomásban mennyi a max amit ki tudsz nyomni 1x?
Mennyi a testtömeg indexed?
Mikor álltál utoljára mérlegre?
Nem ismerkedni vagyok ezen az oldalon. De ha meggondolom magam,ígérem neked írok először :P :D
Stephen Hawking szerinted õrült, vagy zseni? (Vagy mindkettõ?)
A heavy cost. I pay it gladly.
Egyes elméletek szerint végtelen Univerzum létezik, nem csak a mienk. Valahogy úgy, mint a Slidersben. Mivel végtelen sok van, ezért minden eseményre, történésre ugyanannyi az esély: 1. Ha ebben a világban nem történik meg valami, akkor egy másikban. Elvileg a semmitõl az akármiig minden különbözhet 2 világ között. Lehet, hogy itt szegény vagy, egy másikban gazdag, a harmadikban meg se születtél, a negyedikben meg egy meteor kiirtotta az emberiséget 2012-ben. Minden megeshet.
Nos, szerinted van ilyen? 😄
(kombó)
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Szerinted multiverzumban élünk?
Off: Örülök, hogy legalább Ti nem.
Harapott már dobermann a lábadba? (Kifejlett, nagy példány, például a combodba.)
ezért a válasz a kérdésre: nem, nem félnék 😄
kérdés alattam
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
No és tõlem félnél-e? 😄
de ha az utcán ugatva elkezd felém szaladni, akkor azért betojok 😄
te is megijednél ebben az esetben?
Félsz a kutyáktól?
így van?
Melyik a legkitartóbb izma az embernek?
Viszont a vesszõket sokszor rossz helyre rakom. Te tudod hova kellenek a vesszõk?
★★★★★
állítólag nem fogalmazok rosszul
te jó fogalmazó (avagy író) vagy?
Én úgy értem az erõt, mint ami átjár minket. Amihez Qui-Gon visszatért.
Jól bánsz a szavakkal?
és az erõhöz energia kell
tehát bárhonnan jöhet
igazam van-é? 😄
#71207: Ez is egy idézet. És akinek nem inge, ne vegye magára.
Honnét jön az erõ?
Kitõl kaptam ezt a sok pluszt?
★★★★★
feltûnt, hogy nem írtam már jó pár napja?<#gonosz1>#gonosz1>
Why don't you just kill me?
mi a véleményed amerikáról?
te?
Melyik kultúra/nép/csoport kultúrája tetszik legjobban?
kérdés alattam
kedvenc (nem feltétlenül latin) idézetet?