Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem, csak itthon lesz sörözés.
#71246 Én jobban, de ez nem a kormányon múlott.

Milyen logót csináljak magamnak?

★★★★★

bakkerman
4 éve még iskolás voltam,de azért én is látom,hogy nem ugyanaz a színvonal mint akkor...😞

Este mész bulizni?

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Nem,sõt...

Te mit gondolsz?

Nem ismerkedni vagyok ezen az oldalon. De ha meggondolom magam,ígérem neked írok először :P :D

Az állam privatizálni fogja és valami módon õ fogja majd irányítani vagy pedig teljesen tönkre megy és megszûnik, mint a MALÉV.

Jobban élünk, mint 4 éve?

★★★★★

Tarajos Sül
...hogy mikor lesz kész a víz, mert fater javítja a házi vízmûvünket, azonkívül, hogy mit egyek majd. 😊

Szerinted mi lesz a sorsa a MAL Zrt-nek?
(a 2 évvel ez elötti halálos áldozatokat követelõ ajkai timföldgyár iszaptározójának átszakadásáért felelõs cég, a kártérítések, és perek miatt a csõd szélére került. Állítólag még januárban kikapcsolhatják az áramot a tartozás miatt az egyébként 6 ezer embert foglalkoztató telepen.)
Nem tudom, de én inkább lemegyek. 😊

Mi jár a fejedben?

★★★★★

videobaby
mi lesz szombaton?

zsoltioregon
nincs semekkora, anyám meg a 3 lépcsõs létrán is szédül...

Méaz fel szombaton?

\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"

Eddig mindig kondi cipõbe vészeltem át a teleket, de most vettem egy strapabíró bakancsot.

Hogy állsz a tériszonnyal?

★★★★★

bakkerman
magasszárú barna cipõ,converse jellegû de elég meleg nem ázik be

Neked?

Csak a szokásos, bezárt a reptér, több autópályát le kellett zárni. 😄 40-50 centi esett kb., de fúj a szél ezért sok helyen nagyobb. Túlzás lenne pánikról beszélni, itt jobban felkészültek már erre az emberek.

Milyen cipõd van télire?

★★★★★

ressy14
ha szereti a focit akkor igen, kivéve ha nem szociopata gyilkos.

esik 10 cm hó és Fehérváron már káosz van. Felétek milyen a helyzet?

Dum spiro, spero.

unalmasan, sok "munkával", de igazából sok mindent nem csináltam csak ott kellett lenni

Barátkoznál vele?
http://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__egyeb-kerdesek__3894823-lenne-kedved-baratkozni-velem

★★★★★

zsoltioregon
pörgõs, szar, tevékeny

neked?

\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"

Kb. 5 éve 70-et nyomtam ki, azóta nem is próbálkoztam ilyennel.
(Akkor köszönöm)

Milyen volt a heted?

★★★★★

zsoltioregon
37,2
#71214 Mindenkire szoktam + nyomkodni.

Fekve nyomásban mennyi a max amit ki tudsz nyomni 1x?

bakkerman
Hölgytõl ilyet nem illik kérdezni,így én válaszolok,70 kg voltam még körülbelül õsszel,akkor mértem magam,azóta volt ugye egy karácsony,meg punnyadás,szóval szerintem most olyan 73 lehetek 😄D

Mennyi a testtömeg indexed?

Ic3 m4n
1 hete

te? és mit mutatott? 😄

õrületes zseni

Mikor álltál utoljára mérlegre?

Nem ismerkedni vagyok ezen az oldalon. De ha meggondolom magam,ígérem neked írok először :P :D

Fresh Duke
Remélem van. Mert akkor elmondhatom, hogy tök mindegy mit teszek, hisz van egy párhuzamos világ, ahol az ellenkezõjét tettem. Így értelemszerûen felesleges minden döntésem, és nem kell megkérdõjeleznem, hogy amit tenni fogok, az jó-e.

Stephen Hawking szerinted õrült, vagy zseni? (Vagy mindkettõ?)

A heavy cost. I pay it gladly.

videobaby
nekem ez utópia, filmekbe illõ. szerintem nincs.

szerinted?

Fresh Duke
Falusias és egyszerû megfogalmazás:
Egyes elméletek szerint végtelen Univerzum létezik, nem csak a mienk. Valahogy úgy, mint a Slidersben. Mivel végtelen sok van, ezért minden eseményre, történésre ugyanannyi az esély: 1. Ha ebben a világban nem történik meg valami, akkor egy másikban. Elvileg a semmitõl az akármiig minden különbözhet 2 világ között. Lehet, hogy itt szegény vagy, egy másikban gazdag, a harmadikban meg se születtél, a negyedikben meg egy meteor kiirtotta az emberiséget 2012-ben. Minden megeshet.

Nos, szerinted van ilyen? 😄

rooney8
mi az a multiverzum?
(kombó)

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Fresh Duke
Igen. Fájt. Meg egyszer a kutyánk állon harapott, mikor 6 éves voltam. Az is fájt. Ettõl függetlenül szeretem a kutyákat, és egyáltalán nem félek tõlük.

Szerinted multiverzumban élünk?

videobaby
nem, sõt, semmilyen kutyafajta sem.

téged igen?

Fresh Duke
Egy számukat, amúgy meg mivel utálom a német nyelvet, értük se vagyok oda.

Off: Örülök, hogy legalább Ti nem.

Harapott már dobermann a lábadba? (Kifejlett, nagy példány, például a combodba.)

rooney8
békés ember vagyok, így nem valószínû, hogy bármilyen okból kifolyólag feldühítenélek és ezért nekem esnél
ezért a válasz a kérdésre: nem, nem félnék 😄

kérdés alattam

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Ic3 m4n
nem kifejezetten

rammsteint szereted?

Fresh Duke
Nem. Volt, hogy 2 kutya ugatva jött felém, aztán mikor én is megindultam támadt egy második gondolatuk, és sarkon fordultak. Idegen városban voltam, nem ismertem se a kutyákat, se a környéket, és csak arról az útról tudtam, hogy oda visz, ahova kell.

No és tõlem félnél-e? 😄

rooney8
alapesteben nem
de ha az utcán ugatva elkezd felém szaladni, akkor azért betojok 😄

te is megijednél ebben az esetben?

Fresh Duke
Sajnos így. Szerencsétlen 100-at ver másodpercenként már órák óta, sose tudta hogy kell feladni...

Félsz a kutyáktól?

rooney8
szívizom

így van?

Fresh Duke
(Nem a hokizom, annyit segítek. 😄)

Fresh Duke
Azért ilyet nem mernék mondani, de fogjuk rá.

Melyik a legkitartóbb izma az embernek?

Szerintem jobban írok mint beszélek, fõleg hogy itt van idõ átgondolni a szavakat. De ha egyszer belekezdek akkor tudok elég sokat is beszélni.

Viszont a vesszõket sokszor rossz helyre rakom. Te tudod hova kellenek a vesszõk?

★★★★★

rooney8
hát próbálok
állítólag nem fogalmazok rosszul

te jó fogalmazó (avagy író) vagy?

Fresh Duke
Mi akart ez a trollscience lenni? 😄
Én úgy értem az erõt, mint ami átjár minket. Amihez Qui-Gon visszatért.

Jól bánsz a szavakkal?

rooney8
mivel az energia nem vész el, csak átalakul
és az erõhöz energia kell
tehát bárhonnan jöhet

igazam van-é? 😄

Fresh Duke
Hát nem tõlem.

#71207: Ez is egy idézet. És akinek nem inge, ne vegye magára.

Honnét jön az erõ?

Pedig valaki írt a nevedben.(Vagy nem? 😄)

Kitõl kaptam ezt a sok pluszt?

★★★★★

rooney8
szerintem nem

feltûnt, hogy nem írtam már jó pár napja?<#gonosz1>

videobaby
ez konkrétan valakire értve?

(lehet 2:1 kombó)

Fresh Duke
Egy szóval: 'MURICA

Kérdés lent.

Fresh Duke
Szamurájok. Õk még tudták mi a becsület. És ha elvesztették, megtették, amit kellett.

Why don't you just kill me?

rooney8
nem konkrétan tetszik, de kíváncsi vagyok az amerikai (álom) életre 😊

mi a véleményed amerikáról?

zsoltioregon
Oroszokat bírom.

te?

Fresh Duke
"You either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain."

Melyik kultúra/nép/csoport kultúrája tetszik legjobban?

zsoltioregon
Ignoranti quem portum petat, nullus suus ventus est.

kérdés alattam

rooney8
nincs

kedvenc (nem feltétlenül latin) idézetet?

Fresh Duke
Cifu.

Kedvenc latin idézeted?