Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
te?
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Hordasz szûkebb szabású farmert? (elsõsorban fiúkra gondolok)
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Horgászni szeretsz?
\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"
Fürödtél már bár ilyen bányatóban, kavicsbányában?
★★★★★
\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"
nem kedvelem a csípõset,elnyom minden más ízt.
Kedvenc zöldséged?
Nem ismerkedni vagyok ezen az oldalon. De ha meggondolom magam,ígérem neked írok először :P :D
te?
"The trees move. Do you not see it?"
Szereted a csípõs ételeket?
Nem ismerkedni vagyok ezen az oldalon. De ha meggondolom magam,ígérem neked írok először :P :D
Agresszív embernek tartod magad?
Verekedtél már?Komolyan,ököllel...vérre...
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
te?
szedsz gyógyszert?
Te csináltál már ilyet?
Vágtál már le csirkét?
★★★★★
Kötélmászásban jó voltál?
Egy csókot. Egy ölelést. Hogy meghaljak. Aludni akarok, felejteni. Megváltoztatni a múltat. Hogy újra boldog lehessek. Több észt, és egy újabb lehetõséget az élettõl. Most, jobban mint bármi mást, a Kincsemet vissza.
És beelõzött valaki.
A heavy cost. I pay it gladly.
és te?
Mit szeretnél most legjobban?
★★★★★
szereted az izomlázat?
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Náthás vagy?
mikor volt izomlázad legutóbb?
ha gyümilé, milyen ízû illetve márkájú?
pred
★★★★★
Szereted a berét?
★★★★★
(Valami hasonlót mintha láttam volna "valahol". De aztán lehet tévedek.)
#71265: Attól függ mi számít veszélyesnek.
Jól tudsz búcsúzkodni?
de alapjáraton próbálok nem veszélyesen élni
te veszélyesen élsz?
(csak most esett le, hogy miért ez a véleményed.)
http://www.ujpestilepkemuzeum.hu/photos/lepkek/10b.jpg ezekre gondoltam😊
a festett hajszín tényleg utal a jellemre? értem: olyat választ tudat alatt, amilyen a fõbb jellemvonásai?
Szereted a veszélyt?
jó móka?
cnc-t nem tudnék, de a forrasztásos dolgok mennek. maratás is.
indulnál a dakar rallyn ?
kérdés lent
★★★★★
szoktál tv-t nézni?
★★★★★
Tudnál CNC gépet építeni házilag? (mechanikát bolti alkatrészekbõl, NYÁK-ot, vezérlõpanelt) kivéve vezérlõszoftver?
te is utálod a reklámok mindent azonnal megoldó és csodásan felhõtlen világát?
szerinted se? 😄
tavaly elõtt nyáron tatarozva lett a szobám, azóta lusta voltam felrakni. végül egy hete felraktam, ment 2 napot és megállt. azóta úgy van 😄
jól van ez így?
van faliórád?
Te tudsz jobb módszert?
★★★★★