Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

w77d
nem téveszme, a régi szar monitorok tényleg rontják a szemet a frekvencia miatt, akár csak a neoncsövek...

Mi volt a legnagyobb összeg, amit csekken befizettél?

NagyiBMX
Rettegtem a sötétben és mindig úgy éreztem valaki figyel...:D

Miért téveszme, hogy a sok gépezés rontja a szemet?

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

videobaby
ettõl tuti nem. téveszme.

gyerek korodban féltél a mumustól?

NagyiBMX
Ha van idõm akkor: League of Legends, Battlefield 3 meg néha Assassin's creed 3.

Kb. 8 éves korom óta játszom a gépen, és egyszer nem voltam még szemésznél, nem fájt még a szemem de lehet hogy elfog romlani?

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

The Protector
nem tudom.

Játszani szoktál?Ha igen,mivel?

Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

videobaby
ki nem?
(2:1)

The Protector
igen.ha vhova mennem kell itt Pesten belül akkor megnézem a helyet és ha kell akkor papír,ceruza rajz:)

Szeretsz csókolózni?

Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

videobaby
az szimu, olyannal nem játszottam.

google mapot használod?

Calver
válaszolgatni privátban szerelmeslevekre amikor az író letilt <#vigyor1>

FTL-el játszottál? (figyelmeztetés: kibaszottul addiktív)

"The trees move. Do you not see it?"

videobaby
nincs, hülyeségnek tartom.

mi szükség rá?

The Protector
Nem ismerem.szerintem nem is járunk egy topikokba és még ide sem láttam kommentelni.

Van alreged?

Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

még egy :D

Mi a véleményed a házigazdáról Tarajos Sül úrról?

★★★★★

Ic3 m4n
nincs

mi szerettél volna lenni kiskorodban?

videobaby
korombeli, kissé visszafogott. értelmes megnyilvánulásai vannak.

még valaki?:D

persze :D

Mi a véleményed rooney8 úrról?

★★★★★

videobaby
szókimondó, merész, sõt vakmerõ másokkal szemben. intelligens, különlegesen figyelmes és fizikailag erõs.

van még valaki?

Csak. :)

Mi a véleményed Fresh Duke úrról?

★★★★★

videobaby
szerintem kihasználja az intelligenciáját, hogy másokra rábizonyítsa a hülyeségüket. tisztában van a képességeivel. egyik dicséret, másik nem feltétlen.

miért pont róla kérdeztél?

Májkrémes kenyér meg egy nagy fánk ami tegnapról maradt.

Mi a véleményed zsoltioregon úrról?

★★★★★

videobaby
igen, de nem szoktam. jó a célzókám:D

mi volt vacsira?

jobbos

Tudsz lõni?

★★★★★

videobaby
jaaa:D akkor upc

balos.

te?

Az internet szolgáltatód. :D
(Nekem Drei)

Milyen kezes vagy?

★★★★★

videobaby
fogalmam nincs. (sosem szokott lemerülni az akksim).

mi az?

zsoltioregon
Ha lemerül az aksid és csak fülkés teló van jól jön.

Mi az IT szolgáltatód?

\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"

videobaby
sajátommal együtt 3.

minek kellene megjegyezni?

zsoltioregon
210-envalamennyi

hány teloszámot tudsz fejbõl kb,

\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"

videobaby
a publikus verzió: itthon

hány személy van a telefonkönyvedben?

zsoltioregon
Egy távoli bolygó mélyén egy bunkerban

te?

videobaby
egy forrásmû szerint:
...Noha ezeknek kitûnõ látásuk van a sötétben is, a kutyák, farkasok s prérifarkasok sem látnak sötétben, a holdfény viszont nappali látást biztosít számukra. Az üvöltés egy nagy távolságokra is megfelelõ kommunikáció, amivel jelzik a falka tagjai egymásnak, hogy hol vannak. A kutyák azért üvöltenek holdfényes éjszakákon, mert érzik, hogy a többi állat aktív, és szükségük van arra, hogy tudassák, õk hol vannak. Másoknál ez a jelenség megelõzi az üldözés okozta izgatottságot, és idegessé, izgatottá válnak...
más feltevések is vannak.

hol éreznéd magad alegnagyobb biztonságban?

zsoltioregon
aha

miért vonyítanak a kutyák ilyenkor pl?

videobaby
regeltem:D egyébként úgy, hogy pár cikket, linket mutattak onnan, és érdekes volt. leginkább 1 topik érdekelt.

a telihold szép?

The Protector
nem.nagyon ritkán járok oda.

hogy kerültél ide az sg-re?

Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

videobaby
ingerült szoktam lenni, dühös csak ritkán.

szavazós topikban szoktál véleményt írni?

The Protector
sehogy sem szeretem:)

hamar bedühödsz?

videobaby
igen.

#71306 sem ott, sem máshol. nem szoktam.

töltött káposztát harasztba tekerve szereted, vagy csak gombócba haraszt nélkül?

The Protector
semmi ilyesmi.bal kezemen egy mágneses karkötõ,jobboson egy ezüst karkötõ,nyakamban ezüstlánc és egy ír kereszt.

Szép fiúnak/lánynak tartod magad?

rooney8
én se szeretem

szoktál vízipipázni?
(és egy plusz kérdés: tudsz valami jó vízipipa bárt budapesten (kosztolányin lévõn kívül)? :D )

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

videobaby
1-2 kiskanállal igen, aztán már tömény.

van fülbevalód, vagy más ékszered?

The Protector
nagyon nem szeretem.most fáj a torkom és amiatt ennem kell a mézet de olyan mintha kínoznának.

te?

videobaby
ezeket én is ismerem:D
már csak tunyulás- remélem, nem is fog változni

szereted a mézet?

The Protector
Minden téren van egy csomó.De pl citromlével zsírt oldani.A kávézaccot picit állni hagyod kidobás helyett és a lefolyókba leönteni(WC,zuhanyzó stb....)kipucolja rendesen.stb......majdnem minden téren(poharakat ecettel csinálod olyan fényesre mint a reklámokban):)

Mi mára a program?

videobaby
nem, szerintem értékelendõ.

miféle praktikákat ismersz?

The Protector
Igen.Elmosogatok,kipucolom a klotyót,domesztoszozok,szétszedem a csöveket és lányokat megszégyenítõ házípraktikákat ismerek:)

Fiú létemre ez gáz?

videobaby
csak olyanjaim vannak.

szoktál házimunkát végezni?

rooney8
igen

te?

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

bakkerman
énis egyszer voltam eddig,de abszolút nem jött be

Hordasz szûkebb szabású farmert? (elsõsorban fiúkra gondolok)

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Ic3 m4n
1x horgásztam eddig, saját készítésû bottal, nem fogott meg.. nem szeretek

te?

zsoltioregon
Igen. Kimlén, ha ismered azt a települést. És tényleg baszott mély.

Horgászni szeretsz?

3,5-4 egy bányatónak lementem egyszer az aljára, habár csak a talpam volt olyan mélyen

Fürödtél már bár ilyen bányatóban, kavicsbányában?

★★★★★