97989
QE4UCUtvAwMCUQgeEAVR

• Zephyr Retiring
    A minap hallottam. Mindig is voltak ilyen korszakok. Legutóbb talán a COD a Búcsúlevél zenéjével, hogy az EMO lázról ne is beszéljünk.
    Majd túl leszünk ezen is..

Csináltál már (film)sorozat maratont? Ha igen, melyikből és mennyit néztél meg egymás után? Ha nem, hogyhogy még nem?

Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2017.04.05. 20:02:50
  • chhaya #95902
    Nem. Hiába töröm a fejem, senki érdekes vagy különleges nevű embert nem ismerek személyesen.

Hallottál erről a Kék Bálna nevű őrületről? Mit gondolsz róla?
  • Zephyr Retiring
    Mivel ez egy virtuális valóság, számomra nincs semmi jelentősége a kérdező személyének. Bárkinek lehetnek jó vagy éppen érdekes kérdései.

Találkoztál már Izidor nevű egyénnel?
  • Bebut
    Motorozok, vagy a barátnőmmel vagyok. Vagy mindkettő.

Kinek vagy kiknek a kérdéseire szeretsz leginkább válaszolni?
  • Zephyr Retiring
    Ha megtehetem és jó az idő is kint, szeretek a szabadban tartózkodni. Sajnos most rossz idő is van és le is robbant a derekam, így idebent pihentetem pár hétig :(

Mi az amit a legszívesebben csinálsz a szabadidődben?
  • Bebut
    Nagyon lassú lenne a fejlődés.

Ha teheted és jó idő van kimész a szabadba, vagy inkább a szobában maradsz?
  • Zephyr Retiring
    Talán még igen. Vagy 3 éve biztosan nem úsztam már..

Milyen lenne, ha örök béke lenne a Földön?
  • kamionosjoe
    Persze. Volt amikor kifeküdtem nyáron és 1,5 óra alatt láttam húszat is.

Tudsz úszni?
  • chhaya #95895
    Van egy macskám. A kutya hiányzik, de nem tartanék lakásban, ezért az nem lesz.
    Tengerimalacot vagy patkányt szeretnék nagyon... majd egyszer. :)

Láttál már hullócsillagot?
  • Bebut
    Igen, még 16 éve. Panelból csaladi házba.

Volt/van hazi állatod, vagy szeretnél valamikor, és milyet?
  • Zephyr Retiring
    Melyiktől? Minimum hétszer költöztem már eddig.

Te költöztél már valahonnan valahová?
  • chhaya #95892
    Néha úgy érzem, senkivel. Kutyákkal sokkal inkább.

Mi a leghosszabb idő, amit távol töltöttél az otthonodtól?
  • Zephyr Retiring
    Ha azt mondom tudok, akkor valótlant állítok. Inkább csak ismerem a szabályait, de alig alig szoktam nyerni.

A fiúkkal, vagy a lányokkal érted meg magad könnyebben?
  • chhaya #95890
    Tudok, szeretek is, de általában nem találok senkit, aki játszana velem. :(

Te?
  • kamionosjoe
    Aki jobb világban akar élni, annak először is el kell képzelnie milyen világot is szeretne és azért tennie is kell nem másoktól várni annak a megteremtését. Ha valaki nem elégedett a súllyával, akkor edzenie kell, hogy lefogyjon. Ha nem elégedett a pénzügyi helyzetével, akor másik munkát kell keresnie, ahol több pénz adnak. Ha nem elégedett a politikusokkal, akkor menjen el szavazni. Én 2006 óta mióta szavazhatok mindig voltam választani.

Tudsz sakkozni?
  • Zephyr Retiring
    Feltétlenül. A történelem során, volt már füstadó, kéményadó, még van ingatlanadó és kommunális adó..
    De az eddigi kedvencem a "dupla" adóztatási rendszer, ami ugyebár az lenne, hogy dolgozol, a béredből levonják az adót, majd bármit vásárolsz a béredből, annak a vételárába is belekalkulálják az adót :P
    Ez egyszerűen zseniális. És mi ezt már mennyi, de mennyi esztendeje tűrjük. Ez a tétel, egyben válaszom is egy korábbi itteni kérdésre is, ami a politikával kapcsolatos. Nem járok szavazni, mert annyira nem érdekel ez az egész "úgyiscsaksajátzsebemettömömteletemeglevagysza..." módszer.
    Amint valaki egyszer valóban a szavazók érdekében lép majd fel, el fogok menni majd én is.

Szerinted mit kellene tenni ahhoz hogy egy jobb világban elhessünk?
  • kamionosjoe
    Nem volt bolondabb mint máskor.

Adóztassuk meg a robotokat?
  • Zephyr Retiring
    Egyszer igen, máskor meg nem.
    Van, hogy nem találom a közös hangot egy ismeretlennel, máskor meg az első pillanattól megvan az összhang.

Milyen napod volt ma, a "bolondok napján"?
  • chhaya #95885
    Jobb ember? Hogy törekszem, az túlzás, de a lelkiismeretem ellen nem szoktam cselekedni.

Könnyen ismerkedsz?
  • Bebut
    Függöny és redőny. Nem alszok jól, ha reggel világos van. De ha néha összejön egy kis délutáni alvás, akkor az világosban is jól megy. Függöny meg minden ablakon van.

Törekszel arra, hogy jobb ber legyél?

• Zephyr Retiring
    Talán csak arra, amire mindenki: legyen akit szerethetek és legyen aki törődik velem, legyen akire vigyázhatok, és akihez szólhatok.
    Legyen aki meghallgat és aki tanít, legyen aki felnéz rám és olyan ki bátorít. Legyen kiben bízhatok és ki örömöt ád, legyen egy megértő társ, ki mindenben számíthat rám.

Függöny, reluxa vagy redőny?
  • chhaya #95882
    Római katolikusnak lettem keresztelve.

Van valami, amire nagy vársz/vágysz?
  • kamionosjoe
    Attól függ mi a magyarázat, ha jó dolog akkor igen, de ha veszélyes ez a tudás, akkor inkább maradok tudatlan.

Mi a vallásod?
  • Zephyr Retiring
    Ez érdekes, mert jelenleg nem, viszont hitem szerint szabad döntésünkön múlik, hogy melyik világba és itt a Földön melyik idősíkba születünk meg. Ami (ha igaz ez az elmélet) ellentétben van azzal, amit jelenleg érzek :)

Szeretnéd tudni a magyarázatot azon dolgokra, amikre jelenleg nincsenek racionális magyarázatok?
  • kamionosjoe
    Tűrhető, mostanában kicsit unalmas.
    #95876 Nem követek egyet se, de az Éden hotelt 1-2-t megnéztem online.

Szeretnél 100 éves korodig élni?
  • Zephyr Retiring
    Állítólag nagyon válogatós vagyok (bár szerintem nem) de akad sok étel amit nem eszek meg.
    Viszont nagyon leveses vagyok, édes (gyümi) és krumpli leves kivételével szinte az összeset friss kenyérrel eszem.
    Ezen szokásomat viszont a környezetem rendszeresen díjazza egy egy félmosollyal..

Én a saját életem..
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    ..olyannak látom, ahogy egy bicajos: autók és nagyobb járművek húznak el mellettem miközben én a saját tempómban haladok előre. A szembe jövők néha a szemembe világítanak, emiatt jobb ha a saját útvonalamat követem a szememmel.
    Rám tűz a nap, elver az eső, és innen onnan fúj a szél is. De előbb vagy utóbb, mindig megérkezem a kitűzött célomhoz
    Avagy imádom a nehézségeket, de ezek nem tántorítanak el semmitől. Teszem amit kell.

Te milyennek látod a saját életed?
  • Bebut
    A hírnév miatt nem, csak azért, hogy én biztos jobban csinálnám, mint az a sok hülye. Illetve az ilyen túlélősökbe azért mennék, hogy kipróbáljam magam, mennyire lennék életképes.

Van olyan étel amit nem eszel meg, de a környezeted nagyon szereti?
  • chhaya #95876
    A leghalványabbat sem.

Szoktál nézni valamilyen valóságshow-t?
  • Zephyr Retiring
    Csak szűkebb családi körben. Amibe nem fér bele a szomszédasszony, a sarki boltos nő és az utcabeli kocsmároslány sem

Éreztél valaha vágyat arra, hogy reality vagyis valóság show szereplő legyél?
    Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2017.03.29. 19:39:56
  • chhaya #95874
    Van néhány, ami jobban tetszik, de kedvencem nincs.

Szoktál locsolni húsvétkor?
  • Zephyr Retiring
    Megbeszélést akkor, ha nincs téma. Illetve ha olyan témák vannak, amihez értek, akkor igen. Ha más ért valamihez amihez én meg nem, akkor szívesebben maradok a háttérben. Embereket irányítani csak akkor lehetséges, ha ő ezt hagyja. Eseményeket ha tudok, szívesen irányítok. Bár azért nem minden eseményt lehet irányítani, sajnos..

Van kedvenc fiú illetve lány keresztneved? Magyar vagy külföldi esetleg...
  • Bebut
    Igen. Vannak konfliktusok, de hol nincsenek.

Szeretsz vezetni/irányítani? Nem csak jarművet, hanem megbeszélést, embereket, eseményeket.
  • kamionosjoe
    Én Taivanra mennék, oda járnak nyaralni állítólag a gazdag kínaiak.

Szüleiddel jó viszonyban vagy?
  • chhaya #95870
    Nem. Pedig gyönyörű helyek vannak arra, amiket szívesen megnéznék én is.

Kínán belül merre mennél?
  • Zephyr Retiring
    Jelenleg Kínába. Mert ott még nem jártam

Te jártál már ott?
  • chhaya #95868
    Nem, de nem is vonz.

Hova utaznál legszívesebben külföldre és miért pont oda?
  • Zephyr Retiring
    Részben. Gyakorlatilag idehaza nincs szelektív gyűjtés, de az utcánk végén van egy papír, egy műanyag és egy üveg gyűjtő.
    Amikor összegyűlik annyi, akkor kiviszem oda. A többi megy a "kommunálisba", vagyis a kukánkba..

Jártál már karaoke bárban?
  • Bebut
    Nincs, de szükségem sincs rá.

Szelektíven gyüjtöd a szemetet?

• Zephyr Retiring
    Már hogyne lenne. Óraállítás nélkül, ha nem jár pontosan az óránk, folyton rossz időben lennénk ott, ahol :)
    Viszont amennyiben az óraátállítást akartad kérdezni, annak számunkra nem sok. Legtöbbünknek van legalább egy mobiltelcsije, ami optimális esetben már magától is átáll átállításkor..

Van 3 fázisod otthon?
  • chhaya #95864
    Sőt, nem a feltett kérdésre is tudok válaszolni. :D Bár amikor velem csinálják, azt kifejezetten utálom.

Van még értelme az óraállításnak?