97989
-
kamionosjoe #95943 Húsgombóclevest bolognai spagettivel.
Elégedett vagy az elmúlt 10 éveddel? -
#95942 Nem. Nyáron a lehető legkevesebb, télen a lehető legtöbb. Plusz egy takaró. :D
Mit ebédeltél? -
Bebut #95941 Olyan nincs ami mindenkinek jó. Viszont szerintem mindenkinek van olyan, amit szeretne csinálni. Csak vagy nem keres vele elég jól, vagy nem elég jó benne, hogy pénzt kapjon érte. Nekem ideális munka lenne, ha autoversenyző lehetnék, csak nem vagyok elég jó benne.
Télen és nyáron, otthon ugyan annyi ruha van rajtad? -
#95940 Még korán van, óvó nénit biztosan eltévesztettem, de ha akad egyéb is amit elírtam...képzeljétek azt, hogy helyesen írtam :P
Szép napot mindenkinek :) -
#95939 Kiváló kérdés, néha magam is elgondolkodtam ezen...
Lássuk csak: szüleimnek igen, nagyszülők már nincsenek ebben a dimenzióban. Míg éltek szerintem egyiküknek sem, pedig mindegyiküket szerettem. Oviban az ovónéninek igen, a lányoknak viszont nem (szégyenlős voltam)..
Általánosban senkinek, pedig titokban (nem egyszerre) három szerelmem is volt :) Az első nagy szerelmemnek 15 évesen mondtam ki először. Őt még folyamatosan kilencen követték, nekik szintén mondtam. Időközben volt pár hozzám közelebb került fiú barátom is, akiknek szintén mondtam (bár nekik nyilván nem szerelemből)..aztán első házasság időszaka: exemnek, anyósomak és a gyerekeknek mondtam, az őket követő barátaimnak viszont már nem.
Jelenleg már csak pár rokonomnak és a mostani társamnak mondom ki, nekik viszont elég sűrűn :)
Létezik-e ideális munka? Ha igen, az milyen? -
Bebut #95938 Hétköznap csak gyümölcsöt, már munkában eszem meg, narancs vagy alma. Hétvégén meg amit találok, zsemle kenyér felvágott.
Sok embernek mondtad már, hogy szereted? -
#95937 Nagyjából. Reggelizni nem nagyon szoktam, ebédelni mindig ugyanakkor, vacsizni meg nagyjából... Csak hétvégén borul kicsit.
Te szoktál reggelizni? Ha igen, mit? -
Bebut #95936 Piros ha jól emlékszem, és bicikli volt.
Rendszeresnek mondanád az étkezésed?
-
#95935 Természetesen ez elengedhetetlen, ha hosszútávú kapcsolatban élsz. Hiszen az öregedés elkerülhetetlen mindannyiunknak.
Kedvenc viccem a témáról:
- Drágám, olyan jó veled élni! Kár, hogy nem ismerhettelek már sokkal korábban, mondjuk kislányként..
- Semmi baj szívem..
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!..majd megismerhetsz ráncosan és lógó mellekkel..
Véleményem szerint vannak dolgok, amiről jobb nem beszélni. És ha mégis elkerülhetetlen, hát jobb füllenteni..
Milyen színű volt életed első biciklije (görkorija, gördeszkája vagy egyéb közlekedési eszköze) ? -
#95934 Az attól függ, kiről és miről van szó. Ha tudom a másikról, hogy nem igényli az igazságot (meglepően sokan vannak így), akkor mondom azt, amit hallani szeretne, még ha nem is gondolom úgy. Az ő dolga. Amúgy körülbelül hasonlót várnék el viszonzásképp is. Ha valaki mindenáron meg akarja mondani a számomra kellemetlen igazságot, pedig nem kérdeztem és nem is akartam tudni, azt nem szoktam szeretni. Ahogy azt se, ha a másik őszinteségére volna szükségem, ehelyett pedig csak szépít.
Szoktál dicsérni másokat (tulajdonságát, kinézetét, cuccait, stb.) amikor nem is gondolod komolyan? -
kamionosjoe #95933 Nem hiszem, hogy így van. Minden kérdésre van egy lehető legjobb válasz, de az nem biztos, hogy jó válasz is egyben.
Kegyes hazugság vagy inkább a könyörtelen igazság? -
#95932 Még egy ilyen dolog lenne az életemben. Fennmaradt még közel 10 év egy közös üzleti projektből, amin közel két millát buknék ha idő előtt kiszállnék. Így egyelőre ragaszkodom, de ha összejön a két milcsi és előbb kiszállok, már akkor is buktam pár százezret...
Minden kérdésre létezik jó válasz? -
kamionosjoe #95931 Szerintem nincs most ilyen dolog, sőt nagyon elengedős kedvemben vagyok.
Neked? -
#95930 Csak társalgási szinten. Nekem még annak idején csak az orosz volt kötelező.
Ha fél évet egy olyan helyen töltesz, ahol kizárólag angolul kommunikálnak veled, akarva-akaratlanul is meg fogod érteni amit mondanak.
Ragaszkodsz-e valamihez, amit el kellene engedned? -
kamionosjoe #95929 Igen, többet tudok róla szerintem mint a többség.
Beszélsz angolul? -
#95928 Nem szoktak hozzánk jönni, és nagyon remélem, hogy a család férfi tagjai sem akarnak bepróbálkozni semmi büdös pacsulival.
Figyelemmel követed az aktuálpolitikai híreket? -
Bebut #95927 Amerikai foci, és igen hobbi szinten haverokkal párszor egy évben szoktunk játszani.
Mész locsolni/Mennek hozzád locsolni? -
#95926 Soha. Ki nem állhatom a futballt.
Kedvenc sportágad? Űzöd is? -
Bebut #95925 17, szilveszterkor.
Jársz foci meccsre? -
#95924 4 szobánk van 4 színben :)
Újra fogalmazok, mert ezek szerint csak az én olvasatomban szűz az a fiú, aki még nem feküdt le lánnyal :P
Mennyi idősen és milyen körülmények között töltötted el az elsődleges szexuális intim együttlétedet?
(Ha így sem voltam világos, akkor feladom... :D ) -
kamionosjoe #95923 Egy férfinak nincs szüzessége.
Milyen színű nálatok a szoba? -
#95922 17 körül lehettem, addig még csak filmen láttam zárakat. Aztán élőben is. Egy távolsági busz hátuljában történt. A legfurcsább és legérdekesebb dolog volt azok közül, amiket valaha is megfogtam..
A nálam lévő kulcsot csak két nappal később volt alkalmam használni... (ez van)...
De úgy hallom, a mai fiatalság már szinte hamarabb fog ilyesmit, mint ahogy a filmeken látná...
Hol és mikor vesztetted el a szüzességedet? -
#95921 Hát... Hét közben azonnal felkelek az ébresztőmre, nem használom a szundi funkciót, semmi értelmét nem látom. Szóval ilyen szempontból könnyen kelek, de valójában úgy, mint akit agyoncsaptak, órákig kómás vagyok utána. Hétvégén szeretek sokáig fetrengeni, akkor nehezen mászom ki az ágyból. Nem az ébredés utáni a legfrissebb időszakom.
Mi volt a legszokatlanabb dolog / élőlény, amit valaha megfogtál? -
Bebut #95920 Igen, pont tegnap. Emlékeim szerint korábban még nem láttam. Tök véletlenül sétáltam arra.
Könnyen kikelsz az ágyból?
-
#95919 Emlékeim szerint csak önmagamat, illetve meséltek nekem egy esetet amikor kerékpárral érkeztem egy baráti összejövetelre. Idáig még tisztán emlékszem is, de aztán másnap reggel felébredtem, én otthon vagyok, bicajom a helyén, fejemben zúgás, emlékezetemben meg filmszakadás...
Voltál már részese bármilyen szempontból leánykérésnek? -
kamionosjoe #95918 Ananász.
Vezettél már alkohol hatása alatt? -
#95917 Mivel az ember még tudtán és akaratán kívül is képes károsítani az egészségét, persze. Elég hozzá egy pohár szimpla üdítőital is.
Persze..
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!.."Az élelmiszerekben, italokban található - a lánclevélben sejtkárosodást és halált okozó anyagként szereplő - metanolmennyiséget, Dr. Mattyasovszky Pál szerint a máj minden ártalmas hatás nélkül lebontja és kiválasztja."..
Szóval mindenki megnyugodhat, nem kell a majré. Hiszen Dr. Mattyasovszky Pál azt mondta!
Banán vagy narancs? -
Bebut #95916 7-8 kb. Főleg hírek és sport.
Csinálsz olyan dolgot, ami tudod hogy káros az egészségedre? -
#95915 Nem tudom, nem eszerint tartom őket számon. De azt hiszem, az elvált a legkevesebb.
Hány oldalt látogatsz rendszeresen, napi szinten? -
#95914 Mindenkinek más. A vak látni szeretne, a siket hallani, a néma beszélni, a lebénult mozogni, a csóró pénzre, a gazdag nyugalomra..
A magányos megértő társra, az elnyomott meg szabadságra. És így tovább...
Szigli, házas vagy elvált a legtöbb ismerősöd? -
#95913 Fontos. :)
Mik a legfontosabb dolgok az életben? -
#95912 Közegtől és értelmezéstől függ. Például nem mindegy, hogy ..
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!..sz..rba csapni, vagy csapba sz..rni (a pontok helyére értelemszerűen "a" betűt kell elhelyezni) vagy odamar ha kap, és oda marha kap..stb..
Vagy igen?
Fontos a nevetés?
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2017.04.08. 17:33:17 -
#95911 Nem igazán tudom. Szerintem bármelyik, bármilyen élőlény lehet nagyon aranyos és szeretni való (akár az ember is :D), nem függ fajtától. (Most utánanéztem és a "szeretni való" külön írandó, ezért valószínűleg "legszeretnivalóbb" nem létezik. Pedig szerintem tök jó szó.)
Fontos a helyesírás? -
#95910 A szibériai husky az überász. Esetleg még az alaszkai malamut . Meg van az a 'csupa ránc az egész' fajta is.
Annak most nem ugrik be a fajtája, de olyan, mintha a bőre sokkal nagyobb lenne önmagánál. Elég vicces kinézete van.
Mi a legaranyosabb legszeretnivalóbb élőlény a Földön? (amúgy létezik ilyen szó, hogy legszeretnivalóbb?) -
#95909 Tapasztalataim alapján a lányok.
Melyik kutyafajták a legszebbek szerinted? -
#95908 Alapesetben nem, hiszen ez egy szint után már inkább gonoszság. (bár nagy S.K. rajongó voltam valaha).. Szerintem kis szívatás még belefér, ha az illető is veszi a lapot. Ha mégsem, akkor inkább bocsánatot kérek, és nem ismétlődik meg többé hasonló vele, általam. Hiszen nem mindenki érti a tréfát..
A fiúk, vagy a lányok haragtartóbbak? -
#95907 Nem.
Utáltál már annyira valakit, hogy szándékosan megszívattad? -
kamionosjoe #95906 Így szokott történni. :P
Játszottál már tippmixet? -
#95905 Valahogy nem tudom elképzelni, hogy egy rossz álom semmilyen hatással nincs ébredéskor bárkire is. Szerintem még az állatok (pl. kutyusok is) nyüszítve ébrednek egy egy rossz álmukból. Láttam már ilyesmit annak ellenére, hogy sosem tudnék bántani egy védtelen kutyust (vagy cicust). Veszett támadó szellemű állattal szemben már valószínűleg másként reagálnék, de eddig még ilyen eset nem alakult ki.
Részegedtél már le valaha mások hatásainak, nyomásainak engedve? -
Bebut #95904 Igen, Gyűrűk Urát megnéztük egymás után 2x mind a 3 részt bővítve. 21 óra volt. Hát utána egy jó ideig nem néztem tvt.
Adsz jelentőséget az álmaidnak? Szóval ha valami rosszat álmodsz megráz, ha valami jó akkor jobb kedved van, vagy teljesen közömbös vagy velük?