98285
QE4UCUtvAwMCUQgeEAVR

• chhaya #96275
    Nincs kedvenc helyem.

Ismered a csillagképek neveit?
  • Zephyr Retiring
    7 éve szinte napi szinten, főként esténként. Akkor ismertem meg a jelenlegi páromat :)
    Mostanság inkább bicajozunk (majdhogy naponta) és alkalmanként sétálunk még, de már inkább a tó körül. Egy sétány lett kiépítve pár éve, pihenőhelyekkel és erdő(be)kerülő "titkos" utakkal :P
    A városi kolbászolásokat most már úgy tudjuk le, hogy pihenőutakat szervezünk magunknak télen-nyáron.
    Utoljára télen Gyulán, nyáron pedig Egerben jártunk :)

Van kedvenc helyed ott ahol élsz?
    Egyedül, vagy többedmagaddal látogatod sűrűbben?
  • kamionosjoe
    Utóbbi.

Szoktál a városban kolbászolni?
  • chhaya #96272
    Ami elsőre eszembe jutott, az tesómmal közös akció volt. Akkor még élt a kutyánk, viszonylag nagytestű jószág, fogott egy kismacskát az udvarban. Na de hogyan vegyük úgy el tőle, hogy ne harapja le bosszúból a kezünket? Hát ráborítottuk a nagy kerti fémkádat, amin annyira meglepődött, hogy elengedte a zsákmányt... A kádat kicsit arrébb csúsztattuk, a cica kiszabadult a levegőre, kutya a kád alatt. Sajnos a macsek nem élte túl az akciót, talán ha hamarabb eszünkbe jutott volna...

Tudsz zajban-fényben aludni, vagy teljes csend és sötétség kell?
  • Zephyr Retiring
    Folyton nagy elánnal vetem bele magamat a terveimbe, aztán valahogy elszáll az energiám.
    Úgy (talán) 10%-os a siker :P

Szerinted mi a legkreatívabb dolog amit valaha is megtettél?
  • chhaya #96270
    Intenzív döglés. :D A legjobb: hűvös időszakban fürdőlátogatás, nyáron strand.
    Ezek előre eltervezett és lefoglalt dolgok, többnyire meg is szoktak valósulni.
    Ha csak otthon teszek-veszek, azt elpocsékolt időnek érzem. De azért olyan is előfordul.

Neked?
  • Zephyr Retiring
    Is is. Aktuális hangulatomtól függ éppen, de az a jellemzőbb, hogy a pókok és a rágcsálók kivételével szabadon távozhatnak :D
    Utóbbiak (rágcsálók) szerencsére idestova 5 éve már nem jutottak be a lakásba :)

Milyen terveid szoktak felmerülni ha szabin vagy, és azok közül hány százalék szokott meg is valósulni?
  • chhaya #96268
    Részemről mindkettő kell. :D De ha úgy általában végiggondolom, akkor szerintem többen voksolnának a táska mellett. Rengeteg nőtől hallom, hogy így töri a lábát a cipő, meg túl magas és úgy fáj, de azért mégis megveszi és hordja... Engem jobban bosszant egy kényelmetlen cipő, mint egy kevéssé praktikus táska.

A lakásban randalírozó pókokat, nagyobb rovarokat kinyírod vagy inkább kirakod ajtón kívülre?
  • Zephyr Retiring
    Sajnos :D

Szerinted mi a fontosabb egy nőnek ha választania kellene: egy meseszép kényelmes cipő, vagy egy gyönyörűséges praktikus női táska?
  • chhaya #96266
    Hát régen úgy voltam, hogy zabálhattam bármennyit, nem híztam egy dekát sem, viszont ha valamiért nem ettem, akkor rögtön lazák lettek a ruháim. Ellenben most elég csak ránéznem a kajára, már az is látszik rajtam. :D A nagyobbik probléma, hogy (még mindig) imádok enni és utálok mozogni.

Szereted a gyorskajákat, mint hamburger, pizza és társai?
  • Zephyr Retiring
    Sósan, szalonnával :)

Oda kell figyelned a súlyodra, vagy ehetsz bármennyit bármiből?
  • chhaya #96264
    Nem sokkal játszottam eddig, szóval maradok a hagyományos, régi fajta Gazdálkodj okosannál. :D

Túrós tészta édesen vagy sósan, szalonnapörccel?
  • Zephyr Retiring
    Igen. Főként magyar, francia és autós :)

Kedvenc társasjátékod?
  • chhaya #96262
    Megkezdődött a két hetes szabadságom. :]

Szeretsz kártyázni?
  • Zephyr Retiring
    Sajnos néha nagyon. Viszont kompromisszumképes vagyok, mert tudom én is hibázhatok vagy tévedhetek.

Mi volt a legjobb dolog, ami a héten történt veled?
  • chhaya #96260
    Ha nyaggatnak... Vagyis azt, ha kéretlenül rám akarják erőszakolni az akaratukat, és nem értik meg, hogy NEM.
    Én jobban tudom, hogy nekem mi a jó, még ha nehéz is elhinni.

Mennyire vagy akaratos?
  • Zephyr Retiring
    Talán King. De nem voltam válogatós: Asimov, Lawrence, Howard is nagy kedvencek..

Mi az az egy dolog, amit mindennél nehezebben szoktál elviselni?
  • chhaya #96258
    Az ​előretolt helyőrséget tuti, illetve azt hiszem A ​tizennégy karátos autót és A ​három testőr Afrikábant is. Valahol itt feladtam, nem nekem való stílusa, nem tetszik annyira ahhoz, hogy többel próbálkozzam. Ezeket is csak azért olvastam végig, mert apum nagyon szereti és ő ajánlotta.

Melyik írótól olvastál eddig a legtöbbet?
  • Zephyr Retiring
    Leginkább kell a nyüzsi, de néha tudni kell kikapcsolni is. Mindenkinek tudni kellene.

Egy ideje hanyagoltam a regény olvasást, de mostanság újra felfedeztem a varázsát :)
    Rejtő Jenőtől mit olvastál eddig?
  • chhaya #96256
    Nem is tudom. Nem vagyok az a szerelmi bolondériás rózsaszín ködös típus. Jelen állapotban, a mostani hozzáállásommal nemleges a válaszom.

Elvagy a csöndben, vagy legyen valami alapzaj?
  • Zephyr Retiring
    Most megfogtál :P
    meló - pipa.
    család - pipa.
    egészség, boldogság, gazdagság - pipa.
    szeretet - pipa...
    Meg van, tudom már min: türelem. Ezt a maximumra csavarnám magamnál ha lehetne.

Képes lennél őrültségekre a szerelem nevében?
  • chhaya #96254
    Ha olyan dologban kell gondolkodni, amire amúgy nincs reális lehetőségem változtatni, akkor azért nagy duzzogva a lottó ötöst elfogadnám. :P

Te?
  • Zephyr Retiring
    Aurora borealis (sarki fény) és a Rainbow (mint szivárvány)..

Tegyük fel, egy dolgot megváltoztathatnál az életeddel kapcsolatosan..mi lenne az?
    (megj: a gazdagság az nem feltétlenül egyenlő a boldogsággal!)
  • chhaya #96252
    Nem követeli meg. Szeretném, ha lenne motivációm, de anélkül lusta vagyok, mint a föld.

A természeti jelenségek közül melyiket tartod a legszebb(ek)nek?
  • Calver
    ha nagyon szépen és ügyesen csendben vannak. felső szomszéd nem tudom hányszor zavart és ébresztett fel zene bömböltetésével, többszöri jelzés és figyelmeztetés után is... amikor ráuntam, üres szavak helyet hajnali 3-kor rátámaszkodtam a csengőjére. működött.

megköveteli a munkád az önképzést, illetve szereted-e képezni magadat?

• Zephyr Retiring
    Volt hosszú hosszú évekig minden. Kedvenc film, könyv és étel is. De ugyanúgy kedvenc szín, illat és hely is..de mostanra minden megváltozott. Már az újdonságok lettek az aktuális kedvencek a régi megszokások helyett. Új szín a szobába, új burkolat a fürdibe, új nyaralóhelyek felfedezése vagy épp számomra új ételek megízlelése..

Mondd el, mit kedvelsz és mi az amit ki nem állhatsz a szomszédodban?
  • chhaya #96249
    Nincs kedvencem. Sosem voltam jó a "legek" kiválasztásában. A legtöbb ajándékomról tudom, hogy mikor, kitől, miért kaptam, tudok hangulatot idézni hozzá. Vannak, amiknek nagyon örültem, vannak, amiktől legszívesebben sírva fakadtam volna, de kedvencet (vagy legrosszabbat) kiválasztani nem tudnék. Olyan is van például, amit utáltam akkor, amikor megkaptam, de ma már szeretem. :)

Te könnyen ki tudod választani a kedvenceidet? Milyen gyakran változik az, amit kedvencnek tartasz? (pl. film, könyv, étel esetén)
  • Zephyr Retiring
    Van egy fal a nappaliban, amin kizárólag családi összejöveteles és kirándulós fotók vannak különböző méretekben bekeretezve..
    ..akad még itt ott egy két festmény és egy két tájképes fotó kinagyítva is más helységekben.
    Ami még nincs, de hamarosan lesz még: a vendégszobába régi retro reklámplakátok fotói, poszterei (nagyított másolatai) lesznek kinagyítva.

Mi az az egy kedvenc ajándéktárgyad azok közül, amiket valaha bárki(k)től is kaptál?
  • chhaya #96247
    Hű, először csak emberekre vonatkoztattam a kérdést, közülünk tuti a nők vannak többen. De ha minden élőlényt veszünk... Pl. a hangyák meg a méhek társadalmából kiindulva, egyáltalán nem vagyok benne biztos. Mindegy, akkor is nőkre tippelek. De ez csak egy határozott talán, igazából fogalmam sincs.

Milyen képek vannak otthon a faladon?
  • Zephyr Retiring
    Talán mert félbevágva kívánatosabb, de ha tudod, hogy barackmagokat és körtebelső magházakat kell legyömöszölnöd,
    tiltakozni kezd a gyomrod

Mit gondolsz, a hímnemű vagy a nőnemű élőlények vannak e többen a földön?
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    ebben az esetben beleszámít a bi, a leszbi és a homo ugyanúgy, mint a metroszexuális egyed, mert ez csak biológia

• chhaya #96245
    Igen, az öccse, csak nagyon péntek este van. :)

Tudom, hogy sok olyan mesehős létezik, akiket létező személyekről mintáztak, pl. Shrek is ilyen.

Miért van az, hogy félbevágva és kimagozva simán megeszek rövid időn belül 3 barackot és 2 körtét, de anélkül biztosan nem férne belém...?
  • Zephyr Retiring
    Mindent :D
    (az össze = öccse?)

Tudsz olyan mesehősről, aki igazából is élt valaha?
  • chhaya #96243
    Hmmm hát fiatal kollégám tartott egy kisebb bulit, amikor az össze megszületett. Az ér?

Van olyan dolog az életedben, amit ha tehetnél, teljesen másképp csinálnál?
  • Zephyr Retiring
    Mindenképpen. Egyik pillanatban még fülig szerelmes vagy valakibe, a következőben meg már az agyadra megy
    Persze ezt nem mindenki vallja be..

Hívtak már meg tejfakasztó buliba?
  • chhaya #96241
    Lusta vagyok, mint a föld. Ebből kifolyólag kényelmes is. Szeretem, ha minden szépen, egyszerűen és zökkenőmentesen zajlik, és hajlandó is vagyok tenni azért, hogy hosszú távon minél kevesebb energiát kelljen belefeccölnöm egy adott dologba. Szóval... Túl lusta vagyok ahhoz, hogy ne tegyek meg mindent a saját kényelmemért. :D

Tényleg vékony a határvonal szeretet és gyűlölet között?
  • Zephyr Retiring
    Inkább edzőcipő bambuszalapú zoknival szandál helyett, bár az asszony folyton erőltetné

Mennyire vagy lusta, hogy magadon segíts?
    Például ha a munkáddal kapcsolatosan egy tanfolyammal előbbre juthatnál, belevágnál?
    Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2017.08.08. 20:26:09
  • chhaya #96239
    Nem, eddig kimaradt az életemből.

Szandál zoknival vagy anélkül? :P
  • Zephyr Retiring
    Eddig megúsztam. Sok sok éve, egyik unokahúgom baráti társasággal egy bmw-vel autópályán 206 km/h sebességnél megpördült és körbe körbe forogtak. Nem derült ki mi okozta, talán valami lehetett az úton. Egy karcolás nélkül megúszták ők is, a verda is.
    Égi jelnek tekintették, azóta egyikük sem megy a megengedett sebességhatár felé. Talán tényleg égi jel volt..

Ültettél már fát valaha?
  • chhaya #96237
    Elvileg igen. Sokaknak már így is bőven elég az, amit a kütyüiken látnak. Gyakorlatilag nem hiszem, hogy valaha eljut a világ arra a fejlettségi szinte, hogy mindenhová és mindenkinek eljusson az ehhez szükséges technológia.

Volt már autóbaleseted?
  • Zephyr Retiring
    Ez érdekes kérdés, mert a jelenlegi munkámat imádom. Teljesen új munkaterület az eddigiekhez képest (dolgoztam porcelánnal, fémmel most pedig üveggel) és nekem tökéletesen megfelel a beosztotti munkakör. Azt eddig mindenhol sikerült kiharcolnom, hogy teljesen önállóan oszthassam be a munkaidőmet, ez most is így alakult. Műszak elején megkapom a csopveztől a napi elvárásokat, aztán a megvalósítás 100%-ban (így a felelősség is) az enyém. Kreatív melókat kerestem mindig, egyedül a monotonitást kerülöm. Minden egyéb feladattal mindig sikeresen meg szoktam birkózni. Ezért maradnék amíg csak lehet alkalmazott.

Egészen addig, amíg anyagilag nem lesz lehetőségem egy privát vállalkozásra. Szerintem azzal is megbirkóznék, de ha mégsem, gondolom lehetne segítséget találni igazi szakértőktől is.

Mit gondolsz, a virtuális valóság valaha is képes lesz teljesen kiváltani a 2D-s (vagy 3D-s) képmegjelenítést?
    (telefonokra, tévékre, monitorokra gondolok elsősorban..)
    Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2017.08.05. 16:20:38