97989
-
kamionosjoe #95983 Szerintem nem eleget. :)
Milyen telód van? -
#95982 Nem érdekel. Nem látom értelmét megtartani azokat a hagyományokat, amik valakinek terhesek (pl. a nők többsége szerintem gyűlöli a húsvéti locsolkodást, sokan mégis ragaszkodnak hozzá... vagy éppen egyeseknél elvárás a hagyományos falusi lagzi, még ha kölcsönt is kell hozzá felvenni). Ha valakinek fontosak a népszokások és ragaszkodik hozzájuk, akkor tartsa meg a szokásokat, engem nem zavar, csak rám ne tukmálja senki.
Sokat mosolyogsz? -
#95981 Azt még nem, viszont már másztam fel rá
Hogyan vélekedsz a népszokásokról? Jó lenne ha fent maradnának generációkon át még, vagy kit érdekel? -
#95980 Nem olvasom az origot, de mindenféle propagandától hányok lassan.
Állítottál már valakinek májusfát? -
kamionosjoe #95979 Sci-fi.
Nem szomorú, hogy egy jó kis hírportált felvásárolnak és propagandaoldalt csinálnak belőle? (origo) -
#95978 Ezt is, azt is szoktam használni. Gyógyszert próbálok csak akkor bevenni, amikor tényleg muszáj, de szerencsére ritkán vagyok beteg.
Sci-fi vagy fantasy? -
#95977 Ez könnyű :)
Telcsihez fülhallcsi, akárhová is kell mennem itthonról, laptophoz fejhallgató, mert azt a cincogást még hallgatni is szörnyű ami abból jön néha :D De természetesen minden egyéb esetben normális hangszóró, illetve hangfalak ahol csak lehet :)
Ha lebetegszel, inkább gyógyfürdő, gyógyfű, gyógyteák és egyéb természeti gyógymód, vagy kizárólag gyógyszer: lázcsillapító, fájdalomcsillapító, antibiotikum és egyebek? -
#95976 Tetszenek, és valamilyen szintem irigylem / csodálom azokat, akiknek van. Régóta szeretnék, illetve szerettem volna, de rájöttem, hogy nem lesz, mert nem tudnék biztosra választani semmilyen motívumot, amit szívesen viselnék életem végéig. Másokon szeretem nézegetni, főleg a szépen kidolgozott és mondanivalóval rendelkező mintákat. A neveket, arcokat, és a jelentés nélküli van-hogy-legyen nonfiguratív ábrákat nem nagyon tudom hova tenni.
Fülhallgató vagy fejhallgató? -
#95975 A telóm 2015.04.15-e óta van meg. Ez az első, ami még mindig bírja, pedig csak egy alap Lumia 520-as.
Előtte androidosok hada (a kezdeti 1.0-ás verziótól a két évvel ezelőtti 3.3.akármi nem emlékszem már..) Laptop jelenleg Levovo (sajnos winfos 10-el, ami lépten nyomon frissít, ezért visszasírom az egyedi xpsp3-as profi programozó által összedobott verziómat..) Előtte úgy fél évente cserélgettem a laptopokat. Az xpsp3 még az asztalimon futott.
Tetoválásokról egy szubjektív vélemény? -
#95974 A laptopomon linux van, egész pontosan Linux Mint. Szeretem, nem térnék vissza Windowsra, mást pedig még nem próbáltam.
A mobilom androidos, azzal is ki vagyok békülve, mást nem is használtam.
Milyen gyakran cseréled a kütyüidet? -
#95973 Az utolsó asztali gépem úgy 4-5 éve adhattam el. Azóta laptopok (3. vagy a 4. már) bár gondolkodom megint egy faxa kis asztalin újra :)
Kedvenc operációs rendszereid? Melyik min fut? -
#95972 Laptopon, az a legkényelmesebb. Mobilon inkább csak akkor, ha lusta vagyok gép elé ülni, de azon meg nem szeretek pötyögni / hozzászólást írni, úgyhogy csak olvasgatni vagy youtube-ot nézni szoktam.
Asztali gép vagy laptop? -
#95971 Azzal is. Meg hexensusszal is néha..
Milyen eszközön internetezel a legtöbbet általában? (asztali gép, mobiltelcsi, laptop, tablet egyéb..) -
#95970 Ha huzamosan borús, sötét, fülledt, nyirkos az idő, akkor az én hangulatom is elborul, elég nyűgös tudok lenni tőle. Főleg, ha közlekednem is kell esőben. Hát még ha a szél is fúj mellé. :D De nem mindig, van amikor nem érint meg különösebben.
Megérzed a frontot, fejfájással pl? -
Bebut #95969 Eszek sok félét, főleg nyersen szendvicshez(retek, paradicsom, paprika,uborka, saláta). Főve is(répa, karfiol, karalábé, bab, borsó, kukorica). Nem tudom ezek mind zöldség, de lehet.
Ha esik az eső, az a hangulatodat változtatja? -
#95968 Lustaság, lódítás, hiszékenység, hisztéria, hifi fetisizmus, és időszakonként mániákus gyűjtői szenvedélyek :)
Hogyan viszonyulsz a zöldség fogyasztáshoz? Ha szereted, főve, párolva, sütve vagy nyersen inkább?
Ha nem szereted, meg tudod e magyarázni miért nem és ha nem, akkor mit eszel helyette szívesen? -
#95967 dohányzom, meg néha kicsit túlzásokba tudom vinni az alkoholfogyasztást
neked?
off: agykárosodás ilyen 10+ nap körül lehetséges... illetve... vehetjük agykárosodásnak, mert konkrétan abba halsz bele. de voltak emberek akik ennél jóval tovább is elvoltak. -
#95966 Kábé 3 nap (közel 70 óra) még 17 évesen. Aztán elmesélte valaki, hogy az alváshiány agykárosodást is okozhat.
Komolyan vettem, és kényszerítettem magam az alvásra...bár mondjuk nagyon nem kellett, hamar elaludtam.
A 3 napban volt egy nap vhs videó filmek nézése, két jó Rejtő könyv elolvasása, egy diszkóklub reggelig és vagy 6 doboz Santos Dumont :P
Létezik még ez a márka? Ő volt:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Talán nosztalgiából vennék még egy dobozzal, bár közel 8 éve nem cigizek már :)
Káros szenvedélyeid?
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2017.04.27. 20:51:36 -
#95965 Szándékosan biztosan nem, ha szándékomon kívül mégis rossz hatással voltam valakire, arról nem tudok.
Mennyi volt az a leghosszabb idő, amit ébren töltöttél? -
Bebut #95964 Igent mondok inkább.
Voltál már valakire rossz hatással? Direkt csináltad, megbántad? -
#95963 Egyszer, már van vagy húsz éve, feljött egészen a házig a kert felől a belvíz. Kisebb károkat is okozott. Következő év tavasszal, kaptunk támogatást a javításokra. Meg is csináltam mindenhol ahol kellett, de amint elkészült, azonnal meghirdettük és el is adtuk.
Jelenleg a egy másik városban, olyan részen, ami egy picit magasabban fekszik, élünk. Ha elöntené is netán a környéket a belvíz, vagy árvíz, mi szó szerint megúsznánk :P
Inkább igent, vagy többször nemet mondasz dolgokra? -
kamionosjoe #95962 Szerencsére sok helyre tudnék menni belföldön és külföldön is lenne hová mennem.
Miért kéne gyorsan költözni? :-) -
Bebut #95961 "A halott ellenségnek mindig jó az illata".
Vagy
"Ha valaki meg van győződve róla, hogy rajta kívül senki se normális, akkor az hülye? Mert ha igen akkor én megőrültem.
Ha gyorsan el kellene költöznöd a jelenlegi lakhelyedről, akkor mennyi barátod lenne, aki befogadna? -
#95960 "Ha hallgattál volna, bölcs maradtál volna." És mivel nekem általában be nem áll a szám, így nem lettem bölcs
Kedvenc idézetem is van, a páromtól "kaptam":
" Nem az szabja meg egész életed alakulását, hogy mi történik veled, hanem az, hogy miként reagálsz a történésekre. " Brian Tracy.
Neked kedvenc idézeted/bölcsességed/mondásod/egyéb okosságod?
-
#95959 Nem túl hízelgően, de nem igazán érdekel.
Van valami kedvenc mondásod, életbölcsességed, amit szeretsz emlegetni? -
#95958 Marhára nem érdekel mások véleménye semmilyen szinten.
Illetve ez kissé talán túlzás, mert a pároméra adok, bár vele sem mindig értünk egyet
Mit gondolsz, a környezetedben (a hátad mögött) miként vélekednek rólad? -
#95957 Ha a társadalmi elvárásokat nézzük, akkor kissé le vagyok maradva... És ez így jó, akaratom ellenére nem áll szándékomban senkinek megfelelni.
Mennyire befolyásolja a döntéseidet, hogy mit szólnak hozzá mások? -
Bebut #95956 Nyáron előbbi télen utóbbi.
Szerinted hol tartasz az életedben a kortársaidhoz képest? Elégedett vagy ezzel? -
#95955 Régi vágyam, mondhatni az elsődlegesen általam választott hivatások egyike volt...aztán sokminden egyéb lettem az elmúlt több mint 20 esztendő alatt, csak pont az nem :D
Jeges fagyi, vagy inkább forró csokoládé? -
kamionosjoe #95954 Úgy vidámparkban még nem voltam, meg a fiatalkoromban is kimaradt ez a szórakozás. Május elsején gyakran dodzsemeztünk az azt hiszem van ott is, az jó volt.
Dolgoznál kukásként? -
#95953 Az egykoron volt Vidámparkban, ami ma Holnemvolt Park? Vagy csak általánosságban kérdezted? Az előbbiben a Mesebarlang ami előtt az óriás feküdt. Általánosan pedig a szellemvasutak és a hullámvasutak azok, amikre szívesen felülök.
Neked?
(utólagosan fogadd az én happy nameday köszöntőmet is szeretettel.) -
#95952 Ha megkérnek, akkor szívesen. Kérés nélkül ritkán, de bizonyos embereknek hajlandó vagyok magamtól is felajánlani.
Mi a kedvenced a vidámparkban?
kamionosjoe: köszi -
#95951 Nem igazán vonz a gondolat. Politikain tuti nem (nem is az én világom) egyéb vezetőin sem (túl nagy a szám és túl szigorú is vagyok) de karitatív jellegűn esetleg. Bár olyan meg nincs :D
Szoktál másokon segíteni, vagy boldoguljon mindenki ahogy tud? -
kamionosjoe #95950 Történt már pár veszélyesebb baleset, mondjuk amikor a fejemre esett egy vasajtó tavaly nyáron vagy amikor autóbalesetem volt és pörögve repültem a levegőben. Így visszagondolva, csoda hogy még élek.
Indulnál egy választáson?
*chhaya: Boldog névnapot :-) -
#95949 Mikor melyik mit tesz. Ha időben ott kell lennem a melóban és késésben vagyok, frusztrál a lustaságom.
A hasonló eseteket leszámítva, inkább motivál, mert az adott idő alatt próbálom a legjobbat nyújtani abban amiben lehet.
Történ már olyan esemény veled, hogy csak egy hajszálon múlt az életben maradásod? -
#95948 Utálok késni és éppen ezért azt sem szeretem, ha a másik késik. Azért is szoktam le arról, hogy mindenhova sokkal előbb érjek oda, mert többnyire megváratnak. Mondjuk általában akkor is én várok, amikor pontos vagyok, de legalább kevesebbet. :D
A határidők motiválnak vagy frusztrálnak? -
Bebut #95947 Nemigazán, szerintem nem is egészséges, meg különben is, a húsról nem tudnék lemondani.
Szoktál késni, vagy inkább te vársz másokra? -
#95946 viszonylag finommá teszi őket, de a vegán kóstolókban én már csalódtam... meglepően gyorsan tudnak futni a kis gecik.
folytatnál valaha vegetáriánus/vegán életmódot? -
#95945 Egy búzacsírából és hasonló vegetáriánus dolgokból álló hidegtálas vacsora. Egészen addig meg voltam róla győződve, hogy ilyesmi max kecskék és nyulak esznek.
Mit gondolsz a vegetáriánus és a vegán életmódról? -
#95944 Lényegében igen. Az elmúlt 10 év alatt volt egy válásom, 3 munkahely és négy hivatás cserém, amiből csak az első volt rossz döntés, a többi előrelépés :) Lett új városom, új saját otthonom és új párom is. Vannak még közös célok, de úgy vélem, kivitelezhetőek...
Mi a legkülönlegesebb ételféleség amit valaha is kóstoltál?