Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(de barátnõm van, hûséges vagyok)
Voltál már prostival?
★★★★★
Van olyan ismerõsöd aki a testébõl él?(hivatásszerûen)
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Miért ezen a bolygón laksz?
★★★★★
Alvás.Én anno dolgoztam éjszakai mûszakban is egy szállodában.Egyik nap nappal másikon éjszaka.Mikor eljöttem onnan legalább 2-3hónapig álmatlanság gyötört annyira megszoktam az éjszakai létet.
Nõnapon kiket köszöntöttél meg/kik köszöntöttek meg?
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Lesz meg szerinted havazas? 😊
Hogyan kell valakit rászoktatni, hogy idõben elmenjen aludni?
★★★★★
(sok lusta gremlin!)
off: amikor sodor az ár és kicsit elméred magad, majd Miss Croft mély gondolatait megszakítja egy cövek... hát én amikor azt elõször megláttam, visítottam <#idiota>#idiota>
legdrágább dolog ami meghalt a kezeid közt? (értsd pl elektronikai cucc)
"The trees move. Do you not see it?"
új larában nem hal annyira kínosan. legalábbis boxon nem.
tennél képet a játékos topikba? (ismerd fel a képrõl a játékot)
off: itt is vannak olyan halálok... tuti végignézték animátorok az összes Final Destination filmet, de szakadok rajtuk <#idiota>#idiota>
Psych-ot nézed?
ha jól emlékszem, a 6. részben annyira elrontották a halálát, hogy miután kiterült/összetört/akármi még fél órát sikítozott és fetrengett rongybabaként. folyton szétnevettem magam rajta. meg a hajfonata felakadt húzentrógernek a kilincsekre. nem kicsit bugos volt.
van aki használja sg csetbigyót itt jobbra lenn?
te?
mivel játszol?
email elavult intézményét használod még konkrétan kommunikációra?
elég kreatív?
pár veszettül kreatív puskázási ötletet megosztanál?😄
/mély depresszió
#72487: ritkán, viszont veszettül kreatívan tudtam puskázni õket
te?
MIlyen színû a szemed?
Ez az utolsó kérdés mert most már fekszek aludni.Jó éjszakát.
miért nem alszol?
Milyen játékban/sportban vagy jó?
Vagy nem?
Sportolsz vmit?
Mi életed legjobb cselekedete amit másnak csináltál?
Tõled balra levõ elsõ tárgy?egér nem játszik ha ott van.
Buzi-e vagy?
Pöttyös az inged? (hogy van tovább?)
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
Szerelmes vagy?
★★★★★
Nekem a combizmom van inkább "megedzve", de az nagyon.. 😄
Képes vagyok 5 perc alatt 2.5 km-t is letekerni.. 😊
..már mértem. 😊
9 km meg megvolt maximum!! 25 perc alatt enyhe szembe széllel ráadásul. 😊
Az jó idõ? 😊
te mennyit ?
hány fekvõtámaszt tudsz csinálni?
★★★★★
Hova utaztál legutóbb?
★★★★★
Idén is nyitva lesz.Tavaly márciustól szeptemberig ott dolgoztam.Egyelõre régi,megbízható diákokat vettek vissza.Idén ha minden jól megy szeptemberig üzemelni fog a park.Mácr15.-én újra kinyit és fogad látogatókat.Mellesleg érdekes,hogy azt mondták nekünk hogyha lehet ne bunyózzunk össze az állatkert alkalmazottjaivalXD
Off vége
Én még csak kölnivel locsoltam,meg mással😊
Szeretsz utazni?
(Tán így akarnak még utoljára bevételhez jutni?)
ON.
Voltál már olyan elvetemült, bátor, hogy húsvétkor a szódához nyúltál? 😊
(és "kölni" helyett azt használtad?)