Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Verschiedene

Dolgozol vagy tanulsz?

★★★★★

The Protector
Nem tudom.Sport szempontból Scott Adkins,Tony Jaa,Emberség szempontból Keanu Reeves és Jézus és még sokan😊

Én is nagy Bartosista vagyok😊Kvára csípem.

Hétfõn mindig jó idõ van?

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Effe88
nagy bartos cs.

neked?

The Protector
nem😞

Ki a példaképed?

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Ic3 m4n
általában.. de van kivétel

tudod fejbõl melyik hónap hány napos?

Tarajos Sül
Hogymindenki-e, azt nem tudom, de en biztosan. 😊
Ha azt nezem, hetfon is szoktak jo dolgok tortenni, szoval azert annyira megse. 😄

Hetfo utan kedd a kovetkezo nap? 😊
The Protector
de,mindig nõ!

Mindenki utálja a hétfõt?

videobaby
nem, csak hogy korán kell kelni😄

hétfõn a fû sem nõ?😄

chhaya
Nem tudom, kirõl van szó.

Te is utálod a hétfõket?

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

videobaby
minek? így sem szép város, úgy pláne ronda lenne.

ki ez a reklámbajnok?

rooney8
nem csak egy

szerinted?

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Calimbo

Kéne Budapestre egy felhõkarcoló?

★★★★★

The Protector
Nem szeretem õket,inkább fagyis vagyok de ha egyet meg kell jelölném akkor a sima csokis Magnum.

Neked?

predator1982
kifli

melyik a kedvenc jégkrémed?

pred

Sok mindenre nem jó. Én még nem találkoztam ilyen zoknival.

Kifli vagy zsemle?

★★★★★

Tarajos Sül
Nem, legalábbis ha magamat nézem. 😊 😄

Túl hosszú a hajam, le kell vágatni, és le is fogom, de vagyok annyira lusta, hogy nem tudom, hogy ennek mikor jön el az ideje.
...de mit csináljak ezzl a sok hajjal? :/
Tényleg van hajból készített zokni? 😄
The Protector
Itt kérem,mindenki.

Ezen meglepõdsz?

videobaby
igen, ebben a sorrendben történt😄

lükék vagytok mind?😄

Tarajos Sül
Szerintem elment hetedhét országra, és elkapták a hét törpék.. :/
Ezután bedugták õt egy gombabörtöndbe, és szóltak hókuszpóknak, és fõzzön neki valami varázslötyit.

Jól gondolom? 😄
Elrabolták az ufók, most éppen kísérleteket végeznek rajta az emberi fajjal történõ kutatásikhoz. De ha visszajön már nem fog emlékezni ezekre, mert kitörlik az emlékeit.

Szerinted?

★★★★★

Tarajos Sül
Ma elmentem virágot venni, felkeltem, az is már valami.. majd eszek, és építgetek is itthon. 😊

Valaki nem tudja hova tûnt videobaby? 😄
The Protector
Délután 3ig mostam ruhákat,meg egy picit játszottam(sajnos késõig aludtam),utána bnõmmel elmentem vásárolni(cipó meg ruhák).Haza érkeztünk,volt egy kis pihenés(max fél óra) utána megfõztünk holnapra.Eléggé elment ezekkel az idõ.

Te?

Effe88
van

#72534- dettó😄

mit csináltál ma?

The Protector
Kapus vagy hátvéd.Cselezni egyáltalán nem tudok,sem támadást felvezetni.

Van barátnõd?

rooney8
jobb hátvéd

neked mi volt?

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Effe88
naggyából
teremfocin voltunk ott de annak már 6-7 éve

mi a posztod?

rooney8
budafok

ismered?

Effe88
gondoltam
nekem is így volt 6-7évig míg fociztam
serdülõ, ifi😄

melyik csapat?

rooney8
igen

honnan tudtad?

Effe88
nem

meccs lesz?

rooney8
nem, tekintve, hogy holnap 6:30-kor kelek <#gonosz3>

irigyelsz? 😄

a szívem

Mész bulizni?

★★★★★

videobaby
igen, eléggé kivagyok...

neked mid fáj?

rooney8
nem az én stílusom

ki vagy te?

Sok nyelven tudok pár szót, de csak angol meg német inkább.

https://www.youtube.com/watch?v=Svf9ODNKBwc
tetszik ez a szám?

★★★★★

videobaby
magyar (😄😄) angol, egyszerûsített kínai és orosz. de azt már majdnem sehogy. a kínait is kb. pont úgy. pár szót finnül.

te milyen nyelven?

The Protector
nem.

még is milyen nyelveket beszélsz pontosan?

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

videobaby
anyanyelvi szinten 1. középszinten 1. csak úgy makogni tudni 1. de ez utóbbi erõsen megkopott.

tengeribetegség megkínzott már?

The Protector
spanyol😊

Hány nyelvet beszélsz?

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

videobaby
soha. de ruhát, ételt igen. meg szappant.

a latin nyelvek közül melyik tetszik?

The Protector
nem,nem is írtam és nem is tervezek.

Szoktál hajléktalanoknak pénzt adni?

videobaby
igen, idõnként átnézem, felelevenítek pár emléket az akkori idõkbõl.

írsz naplót?

The Protector
nem rossz.

Van emlékkönyved?

videobaby
átlagos szinten mindenképp. azt játszva elérem.

http://www.youtube.com/watch?v=UtrHeHEy28E
ez tetszik?

The Protector
Igen eléggé.

Mûveltnek tartod magad?

rooney8
nem tudom

sokat olvasol? nem feltétlen könyvet, hanem úgy alles zusammen

Ic3 m4n
nem olvastam még

kellett volna?

Elítélem, de megértem, hogy van ilyenre is igény ezt ki kell szolgálni valakinek. Ez is egyfajta feszültség levezetés, ha valakinek nincs senkije és még pénzért se talál magának az ideges lesz. Ha sok az ideges ember az meg nekünk nem jó.

Olvastad Huxley: Szép új világ címû könyvét?(Mit gondolsz róla, ha megvolt?)

★★★★★

The Protector
Nem és nem is szeretnék.Hála Istennek rendelkezek olyan adottságokkal amik nem kényszerítenek rá arra,hogy valaha igénybe vegyek ilyen szolgáltatásokat.Mellesleg szerintem egy buliban is hamar fel lehet csípni bevállalós csajokat,bár ez sem az én stílusom.

Elítéled azokat akik kurvázni járnak vagy éppen szexmunkás?

Olyan nincs(vagy csak nem tudok róla), viszont olyanok vannak aki prostihoz járnak. Ma is hívtak menjek a Praterbe kurvázni. 😄
(de barátnõm van, hûséges vagyok)

Voltál már prostival?

★★★★★