Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

videobaby
képtelenség rendesen aludni utazás közben, így nézelõdök. na persze a kíváncsiság is hajt😊úgyis eltévedek elsõre😄

legaranyosabb emlõsállat szerinted?

Tarajos Sül
Lesz, en legalabbis,szeretnek, csak par ev mulva. 😊
Igen, es tok aranyos lesz, mikor visszakerdez: "Apa! ..de mi tortent a ponival? Stb stb.. 😊"
Munkatarsaim azt mondjak, hogy de jo nekem, nincs csalad, se gyerek, majd egyszer mondom nekik: "Pedig azert elunk, hogy legyen.. Nahmeg nem is akarhogy. 😊"

Ha utazol valahova nagyon messzire, ahol meg az elott nem jartal, akkor nezelodsz, jpgy.milyen a kilatas, vagy annyira nem erdekel, es inkabb atalszod az utat? 😊
videobaby
a ruhákat, cipõt igen. aztán viszem tovább a táskát, meg ami még maradt. néha tényleg csak bedobom a helyére, késõbb igazítom meg.

ha lesz gyereked olvasol neki meséskönyvbõl?

Calver
Emil.RuleZ! és Quimby. Alvin és a Mókusok dalszövegek meg tökéletesek pár istenes kacagásra <#vigyor1>

ajtón belépve megállsz és rendesen lerakod ruhákat (kabát, pulcsi, társai), vagy a lakhelyeden végigmenve ívesen hajítod megfelelõ helyre?

#72438, #72439: látom nem néztek Archer-t <#smile>

"The trees move. Do you not see it?"

videobaby
akkor pmobil, wisdom.

neked?

The Protector
El kezdõdött volna ha lenne kertünk.De igen,nagyhjából az elkövetkezendõ 2 hétben esne meg sztem.

Kedvenc együttesed vagy elõadód?Most csak magyart!

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Tarajos Sül
Nem. Ha bent maradok, és meleg van, akkor megszárad magától, de ha sietek, akkor gyorsan megszárítom, hogy ne fázzak meg.

Nálatok elkezdõdtek a kerti munkák?
Ásás, veteményezés, kapálás, fûvágás stb? 😊
videobaby
igen, nagyon kellemes tavaszias😊

hajmosás után mindig megszárítod a hajad?

Tarajos Sül
Igen, nálunk hóvirág is van. 😊
Papáméknál elég sok tulipán van, remélem ma nem taposok össze egyet sem. 😊

Szép idõ van arra felétek? 😊
Erre felé süt a nap, igaz már jártam úgy, amikor rám sütõt, levettem a fölsõm, és kint megfagytam majdnem.. 😄
videobaby
6.30-kor kellett volna...

tudod, hogy kibújtak a tulipánok?

Effe88
7:00

te?

videobaby
mike myers jó volt a shekben.

mikor keltél?

Effe88
dörner györgy-willis😄
kõszegi ákos-t.soprano
gáti oszkár-t-800😄
bujtor istván-b.spencer
stb...
sok jó van, sõt a magyar szinkron összességében szerintem jó
(viszont a fordítók általában szarok)

szerinted?

Calver
kb nonstop szórakozok mindennel ami a kezembe kerül, most is egy toll lóg a számból gépelés közben <#smile>

#72435: azaz. magyar cím és szinkron so-so, kicsit megváltoztatja a karakterek (eredetiben suttognak fõszereplõk, itt ordítanak), meg eltûnik egy rakás popkult utalás.
másik legjobb (de az csak ínyenceknek) amúgy a Smith, de az sajnos nagyon elhanyagolt, meg csak 7 részt élt. azért ínyenceknek, mert nincsenek benne "jó fiúk", minden fõszereplõ bûnözõ, és mindannyian szociopata patkányok. na meg Mentalistás Simon Baker kb legjobb alakítása, látszik h fürdik a szerepben, iszonyatosan élvezi az impulzív rohadékot akit alakít. egész fent van youtube-on elõbbi linken, imádom, kurvajó cucc.

legjobb szinkronhang, akár magyar, akár "eredeti" nyelven?

videobaby
max a hajam kotrom arrébb, ha nem látok tõle. mást nem piszkálok, elég a touchpad és a bill😄

te?

The Protector
NYugis vagyok.Általában ilyenkor megy a ps3 és multizok.Most is véga a menetnek és kezdõdik a következõ kör,addig írok.

Psych mint psych dilis detektívek?A néger csávó és a fehér.Mindkettõ balfék.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Calver
Castle jó, ha sima heti részek mennek. évadzárók/sweeps részek szinte mindig fosok. Mentalistának aki színegyensúlyáért felel azt lelõném, nem értem miért kell ilyen deszaturált színtelen szar képet kidobni, szerencsére ffdshow-al megoldható. The Finder kurvajó, rtl meg beszari kis nyuszik gyülekezete, kivágták finálébõl a csavart. (mármint szó szerinti csavart. egy nyakon.)

de a legjobb... Psych, mert 7. évadát tapossa, és semmit nem vesztett minõségébõl, még mindig kibaszottul vicces, és mindig is az volt.

nyugisan ülsz a gép elõtt, vagy baszakszol nonstop mindennel ami a kezedbe kerül? <#idiota> (toll és társaira gondolok)

videobaby
castle, mentalista, odaát, cobra11, csont nélkül, dr. csont, halott akták, stb.😄
szerintem ezek jók.

egyetértesz, vagy nem mondasz ellent?

The Protector
Részletes leírás.Köszönöm szépen.

Na akkor nehéz feladat.Jelöld meg melyik a legjobb sorozat😊

Calver
vannak kábeles, meg országos adókon menõ sorozatok. országos adókon a gonoszok nagyon gonoszak, a jófiúk nagyon jók, az írók meg nagyon nyuszik. a történet általában viszonylag független részekbõl áll, max minimális átívelõ szállal. meztelenség tiltott, L alakú lepedõ szinte kötelezõ, és ha káromkodni merészelsz, instant rajtad lesznek az ejjdenagyon aggódó szülõk - embert ölni természetesen szabad, akár tömegesen is, mert 'murica, fuckyeah!
...na ezek a kreténségek nem vonatkoznak kábeles sorozatokra (HBO és hasonló adók alkotásai), ott fröcsöghet a vér, lehet a fõszereplõd egy velejéig romlott szociopata, és csaphat pofán minden ötödik percben egy méretes pénisz. szépen magyarul mondva: az országos sorozatok tömegszórakoztatás, a kábeles cuccok inkább ínyenceknek valók. <#smile>

megfelelõ leírás volt? 😄

The Protector
kisegített.

mi az a kábeles móka?

Calver
mindenki isteníti, h jajj harmadik évad milyen jó, én elsõ után ráhagytam, mert az katasztrófa volt, második elvileg még annál is rosszabb - idióták sétálnak, vitatkoznak, és néha zombik feltûnnek. ennyi.
ha ajánlást elfogadsz, és kábeles mókát akarsz: Justified. még nem láttam olyan kétlábút, akinek Justified nem jött be <#hawaii>

kisegített a kis összefoglalom?

The Protector
Nem szeretem a sorozatokat.Egész egyszerûen nem köt le.Most viszont szeretnék egyet megnézni és a walking dead-el szemezgetek.Jah amúgy family guyt néztem.

Szerinted a walking dead az jó?

Calver
a teljes lista valahol 50-60 cím körül áll meg <#idiota>
de akkor csak a most futókat: Psych, Dexter, Breaking Bad, Justified, Castle, Misfits, Community, Archer, The Mentalist szenvedve, NCIS: Los Angeles, Primeval: New World, ööö... valamit biztos kihagytam <#smile>

te? és ha nem nézel semmit (nem látom elõre ki fog válaszolni), miért nem?

The Protector
Nem,nem nézek semmilyen sorozatot sem.

Te milyen sorozatokat nézel vagy néztél?

Calver
nincs

The Finder-t (avagy Csont nélkül, mégavagyabbul múlt év legjobb sorozata) nézted?

The Protector
tanulok.ezen felül most diákmeló😊

mi a szerencseszámod?

Effe88
passz?
ezt neked kell tudni

mit dolgozol?

Tarajos Sül
Nem, mert énsem, de attól még lehet, hogy ugyanúgy hiba. 😄

Holnapra kivettem egy szabit. Szerinted korán vettem ki? 😊
..még van 9 hónap az évbõl, azért kérdezem. 😄 Igaz még marad 20 nap. 😄
Ic3 m4n
passz. még soha nem jégkorcsolyáztam

hiba?

Tarajos Sül
Nem tudom.
Megnéztem wikipédián, így már úgy, ahogy beugrik. 😄
Azt hittem, hogy csak egy a neten, és az emberek között terjedõ vicces megnevezés.. 😊

Az igaz, hogy nyáron is van üzemelõ jégkori pálya? 😊
...ráadásul, ha jól halottam, akkor pesten, a mûjégcsarnokba.
Nyáron járnak oda egyáltalán? 😄
videobaby
nem tudom, csak próbáltak ezzel féken tartani még pici koromban. szerintem nem jött össze nekik😄

mi az a rézfaszú bagoly? ki tudja?😄

Calver
nem, de "enyhén" tudatmódosult állapotban már menekültem csoportosan rézfaszú baglyok elõl. <#gonosz1> mai napig nem tudom mi az, vagy honnan ered

mi az?

videobaby
mostanában igen. lesz ennek böjtje...

ismered azt a mondást, hogy elvisz a rézf@szú bagoly?

Calver
ez, nincs sok választásom
szerencsére holnap (reményeim szerint) semmi dolgom

éjjeli bagoly vagy?

The Protector
Nem is ismerem😊

Mi az oka,hogy ilyen késõig fent vagy?

Calver
á, rekurzió. már ha ez az, nem vagyok benne biztos. vagy esetleg temporal paradox?

tvtropes-t szoktad olvasgatni?

The Protector
visszafogott mennyiségben de úgy,hogy közben baromi jó íze legyen.

kérdés alant.

Calver
havi egyszer-kétszer, akkor is tengeri halat tartár mártással nyakon öntve, annyira nem rajongok halakért

kérdés lent

Calver
bealvás nem volt, csak "na akkor most maradunk a seggünkön egy jó fél óráig, mert nem bírok megmozdulni", és ööö... szerdán? <#nevetes2>

visszafogottan fûszerezel, vagy ahogy a csövön kifér?

The Protector
Nem lakok jól soha sem,utálom azt az érzést amikor tele vagyok és csak lustulnék de látod tudom milyen az😊A kérdésre a válasz pedig az,hogy nagyon régen.

Halat milyen gyakran eszel?

videobaby
ha nagyon rá tudnám magam beszélni, türókrémet csinálnék és azt kekszel. lustadög vagyok, de éhes is.

mikor ettél annyit, hogy bealudj tõle, mint egy jól lakott óvodás? (ismerem a kaja kómát, annyit nem szoktam enni😄)

Calver
vagy valami könnyût, vagy nehezebb kajából pont annyit, h beálljon a "kajakóma", már ha aludni akarsz <#smile>

mi a választék/mit eszel?

videobaby
kis ideig igen, aztán belezavarodok.

#72406 így értem miért kérdezted. nekem lazábbak/rugalmasabbak az ínszallagok bizonyos dolgok miatt. így a szokottnál hajlékonyabb vagyok. ez igaz az ujjaimra is.

mit kellene enni most?

Calver
mert a középsõ-, gyûrûs- és kisujj ha jól tévedek egy ínszalagon(?) van, ami alapesetben nem elég "rugalmas" ahhoz, hogy a kétlábú simán be tudja hajlítani külön gyûrûsujját, vagy ezeket az ujjakat egyesével - pl ezért nem tudod kiegyenesítve tartani gyûrûsujjadat ha kicsit és középsõt behajlítod.

...és beelõztek

The Protector
jó kérdés😊

tudsz egy ütemet ütni a térdeden és egy teljesen másikat a másik kezeddel?

videobaby
igen. bár most vertem szét a bal kezem gyûrûs ujját, de alapesetben persze.

mert?

Calver
inkább realista

be tudod ugyanúgy hajtani a gyûrûsujjadat mint a mutatóujjadat?

videobaby
magamat. (azt hiszem)

egoista kijelenés?

The Protector
inkább mit.a világomat.

te?