Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
legaranyosabb emlõsállat szerinted?
Igen, es tok aranyos lesz, mikor visszakerdez: "Apa! ..de mi tortent a ponival? Stb stb.. 😊"
Munkatarsaim azt mondjak, hogy de jo nekem, nincs csalad, se gyerek, majd egyszer mondom nekik: "Pedig azert elunk, hogy legyen.. Nahmeg nem is akarhogy. 😊"
Ha utazol valahova nagyon messzire, ahol meg az elott nem jartal, akkor nezelodsz, jpgy.milyen a kilatas, vagy annyira nem erdekel, es inkabb atalszod az utat? 😊
ha lesz gyereked olvasol neki meséskönyvbõl?
ajtón belépve megállsz és rendesen lerakod ruhákat (kabát, pulcsi, társai), vagy a lakhelyeden végigmenve ívesen hajítod megfelelõ helyre?
#72438, #72439: látom nem néztek Archer-t <#smile>#smile>
"The trees move. Do you not see it?"
Kedvenc együttesed vagy elõadód?Most csak magyart!
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Nálatok elkezdõdtek a kerti munkák?
Ásás, veteményezés, kapálás, fûvágás stb? 😊
Papáméknál elég sok tulipán van, remélem ma nem taposok össze egyet sem. 😊
Szép idõ van arra felétek? 😊
Erre felé süt a nap, igaz már jártam úgy, amikor rám sütõt, levettem a fölsõm, és kint megfagytam majdnem.. 😄
kõszegi ákos-t.soprano
gáti oszkár-t-800😄
bujtor istván-b.spencer
stb...
sok jó van, sõt a magyar szinkron összességében szerintem jó
(viszont a fordítók általában szarok)
szerinted?
#72435: azaz. magyar cím és szinkron so-so, kicsit megváltoztatja a karakterek (eredetiben suttognak fõszereplõk, itt ordítanak), meg eltûnik egy rakás popkult utalás.
másik legjobb (de az csak ínyenceknek) amúgy a Smith, de az sajnos nagyon elhanyagolt, meg csak 7 részt élt. azért ínyenceknek, mert nincsenek benne "jó fiúk", minden fõszereplõ bûnözõ, és mindannyian szociopata patkányok. na meg Mentalistás Simon Baker kb legjobb alakítása, látszik h fürdik a szerepben, iszonyatosan élvezi az impulzív rohadékot akit alakít. egész fent van youtube-on elõbbi linken, imádom, kurvajó cucc.
legjobb szinkronhang, akár magyar, akár "eredeti" nyelven?
te?
Psych mint psych dilis detektívek?A néger csávó és a fehér.Mindkettõ balfék.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
de a legjobb... Psych, mert 7. évadát tapossa, és semmit nem vesztett minõségébõl, még mindig kibaszottul vicces, és mindig is az volt.
nyugisan ülsz a gép elõtt, vagy baszakszol nonstop mindennel ami a kezedbe kerül? <#idiota>#idiota> (toll és társaira gondolok)
szerintem ezek jók.
egyetértesz, vagy nem mondasz ellent?
Na akkor nehéz feladat.Jelöld meg melyik a legjobb sorozat😊
...na ezek a kreténségek nem vonatkoznak kábeles sorozatokra (HBO és hasonló adók alkotásai), ott fröcsöghet a vér, lehet a fõszereplõd egy velejéig romlott szociopata, és csaphat pofán minden ötödik percben egy méretes pénisz. szépen magyarul mondva: az országos sorozatok tömegszórakoztatás, a kábeles cuccok inkább ínyenceknek valók. <#smile>#smile>
megfelelõ leírás volt? 😄
mi az a kábeles móka?
ha ajánlást elfogadsz, és kábeles mókát akarsz: Justified. még nem láttam olyan kétlábút, akinek Justified nem jött be <#hawaii>#hawaii>
kisegített a kis összefoglalom?
Szerinted a walking dead az jó?
de akkor csak a most futókat: Psych, Dexter, Breaking Bad, Justified, Castle, Misfits, Community, Archer, The Mentalist szenvedve, NCIS: Los Angeles, Primeval: New World, ööö... valamit biztos kihagytam <#smile>#smile>
te? és ha nem nézel semmit (nem látom elõre ki fog válaszolni), miért nem?
Te milyen sorozatokat nézel vagy néztél?
The Finder-t (avagy Csont nélkül, mégavagyabbul múlt év legjobb sorozata) nézted?
mi a szerencseszámod?
Holnapra kivettem egy szabit. Szerinted korán vettem ki? 😊
..még van 9 hónap az évbõl, azért kérdezem. 😄 Igaz még marad 20 nap. 😄
Megnéztem wikipédián, így már úgy, ahogy beugrik. 😄
Azt hittem, hogy csak egy a neten, és az emberek között terjedõ vicces megnevezés.. 😊
Az igaz, hogy nyáron is van üzemelõ jégkori pálya? 😊
...ráadásul, ha jól halottam, akkor pesten, a mûjégcsarnokba.
Nyáron járnak oda egyáltalán? 😄
mi az a rézfaszú bagoly? ki tudja?😄
mi az?
Mi az oka,hogy ilyen késõig fent vagy?
tvtropes-t szoktad olvasgatni?
kérdés alant.
kérdés lent
visszafogottan fûszerezel, vagy ahogy a csövön kifér?
Halat milyen gyakran eszel?
mikor ettél annyit, hogy bealudj tõle, mint egy jól lakott óvodás? (ismerem a kaja kómát, annyit nem szoktam enni😄)
mi a választék/mit eszel?
#72406 így értem miért kérdezted. nekem lazábbak/rugalmasabbak az ínszallagok bizonyos dolgok miatt. így a szokottnál hajlékonyabb vagyok. ez igaz az ujjaimra is.
mit kellene enni most?
...és beelõztek
tudsz egy ütemet ütni a térdeden és egy teljesen másikat a másik kezeddel?
be tudod ugyanúgy hajtani a gyûrûsujjadat mint a mutatóujjadat?