Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ott is esik az esõ?
★★★★★
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Hány perc alat érsz be melóba/suliba?
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Nem lennék, jó ez így, ahogy vagyok, de kíváncsi lennék rá. 😊
Nem tudom, hogy van-e élet a halál után, de arra is kíváncsi vagyok.
Sajnos nem tudjuk megkérdezni senkitõl. :/ ..értve ezt arra, hogy jó lenne, ha pl. sokkal több embert lehetne újraéleszteni.
KFC, Burger King, Mcdonalds, vagy egyik sem? 😄
Vajon van élet a halál után?
A szerelem nem vak, hanem teljesen hülye.
Lennél ellenkezõ nemû egy napra?
Nem kell nekem porsche, meg luxus villa, annélkül is boldog tudok én lenni. 😊
Te szeretnél családot? 😊
Körmeid színe?
Mit csinálsz pont 10 év múlva szerinted?
Mi az amihez rohadtul nem értesz?
Mire költsem? 😊
★★★★★
Nah az tetszett, de ennek már kb. 1 éve, azóta kimosódott. 😊
Ha csajos kérdés, mármint lányokra vonatkozóan, akkor a barna, mert természetesen szín, semmilyen téren nem szeretem a mû dolgokat, de egy két szõke melír azért jól néz ki.. 😊
Ha lenne 300.000-400.000Ft-od, mire költenéd? 😊
milyen festett hajszín tetszik?
Leggyakrabban használt tájszavad?
bírod a bogarakat?
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Talán P3-as gépekhez valóak, ezek a gépek már túl "erõsek" nekik. Filmet nem nézek, ha igen, akkor moziban, vagy a tv-ben, de az nagyon ritka, így nincsenek is.
Zenébõl sok van, nem mondom meg, hogy mennyi belõle az eredeti 😄, de manapság már csak online rádiót hallgatok, azzal nincs annyi vacakolás. 😊
Szoktatok halat enni(rántva, páclében, konzervben stb) havonta pl., vagy az inkább csak ünnephez, ill. más dátumhoz, szokáshoz kapcsolódik?
neked?
Sok eredeti cuccod van?zene+film+játék
Amikor még általános iskolába jártam, át is tekertünk az osztállyal.
Kb 1 órás bicikliút.
Egy sík rétet képzelj el, amin egy kupolaszerûség magasodik 5-6 méter magasan, és nagyjából 3 méter átmérõjû.
Fa lábai vannak az építménynek, minden oldalról nyitott, és középen egy nagy kõdarabon van egy azthiszem márvány tábla, amin rajta áll a hasonló szöveg: "Ez Magyarország középpontja."
Szerinted a greenpeace védetté tudja nyilvánítani az északi sarkvidéket?
..vagy ha igen, mennyi idõn belül?
..az is számításba van, hogy elalszok este 9 felé kb, és holnap hajnali 1-kor felkelek nézni a forma 1-et, ha valóban közvetítik.
Arra felé van már valamilyen kinti virágnak szirma, virágja, esetleg akad valamilyen termés? 😊
mikor takarítottál utoljára a szobádban?
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Van maradandó sérülésed/heged?
miért nem az utolsó kérdésre válaszolnak?
Jártak már idegenek a bolygónkon a tudtunk nélkül?-----Szerintem biztosan,ha nem is akkor amikor mi már itt voltunk.
Tõled balra levõ tárgy?
Jártak már idegenek a bolygónkon a tudtunk nélkül?
neked jól megy?
Tudsz úszni?
mikor keltél?
mit ebédelsz?
neked?
"The trees move. Do you not see it?"
szõke,barna,vörös,fekete hajszínek közül a leginkább bejövõs?
neked?
Melyik filmet láttad legutóbb?
mi számít nagyon részegnek?
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Mikor voltál utáljára nagyon részeg?
mi lesz az ebéd?
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Milyen gyakran mosol hajat?

Válasz-kérdés kombó. 😊
Amugy létezik pillangó szelep. 😊
Szerintem azert lehet pillangokes a neve, mert olyan gyorsak tugjak ki-be csukni az "elvedot", mint amilyen gyorsan a pillango csap a szarnyaival, vagy mert hasonlo a kes a pillango alakjahoz.
A pillango szelepet, pl. miert pillangonak hivjak? 😊
mi az a pillangókés?
Mennyire vagy romantikus alkat?
neked van olyan fegyvered?