Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

2-3 perc, munkahelyemmel szemben lakok 😄

ott is esik az esõ?

★★★★★

The Protector
*alatt

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

The Protector
Nem preferálom egyiket sem de ha választani kellene akkor kfc mert olyat még nem ettem.

Hány perc alat érsz be melóba/suliba?

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Tarajos Sül
Na most melyikre válaszoljak? 😄
Nem lennék, jó ez így, ahogy vagyok, de kíváncsi lennék rá. 😊
Nem tudom, hogy van-e élet a halál után, de arra is kíváncsi vagyok.
Sajnos nem tudjuk megkérdezni senkitõl. :/ ..értve ezt arra, hogy jó lenne, ha pl. sokkal több embert lehetne újraéleszteni.

KFC, Burger King, Mcdonalds, vagy egyik sem? 😄
igen.

Vajon van élet a halál után?

A szerelem nem vak, hanem teljesen hülye.

színtelen lakk.

Lennél ellenkezõ nemû egy napra?

Tarajos Sül
Remélem megtalálom életem legeslegnagyobb szerelmét, és házasok is leszün gyerekekkel stb.. és majd a saját hobbimból fogok megélni, nem más jogtalan letolását fogom hallgatni, és nem is fogok úgy dolgozni, hogy nem is vagyok érte megfizetve.
Nem kell nekem porsche, meg luxus villa, annélkül is boldog tudok én lenni. 😊

Te szeretnél családot? 😊
The Protector
Nem tudom.

Körmeid színe?

Kémiai egyenletekhez.

Mit csinálsz pont 10 év múlva szerinted?

The Protector
pia,drog,kurvák😊

Mi az amihez rohadtul nem értesz?

Van.

Mire költsem? 😊

★★★★★

Tarajos Sül
Tavaly volt a volt barátom fodrász szakmunkás vizsgája, én voltam neki a modellje, amin vizsgázott a "pontozók" elött, akkor pár tincsem a fejem tetején okkersárga színû volt, a homlokomnál pár centis tincsek pedig annyira sötét kékek voltak, hogy lámpafénynél lehetett csak észrevenni, hogy az igenis kék..
Nah az tetszett, de ennek már kb. 1 éve, azóta kimosódott. 😊
Ha csajos kérdés, mármint lányokra vonatkozóan, akkor a barna, mert természetesen szín, semmilyen téren nem szeretem a mû dolgokat, de egy két szõke melír azért jól néz ki.. 😊

Ha lenne 300.000-400.000Ft-od, mire költenéd? 😊
videobaby
izébigyó. azt minden tájon megértik😄 egyébként nem tudom milyen tájszót használok. gyanítom semmilyet.

milyen festett hajszín tetszik?

The Protector
Ahham.De a szarvasbogaraktól rohadtul félek.

Leggyakrabban használt tájszavad?

rooney8
semmikor, mert nem szeretem

bírod a bogarakat?

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Tarajos Sül
Elég sok eredeti játékom van, de azok régebbrõl.
Talán P3-as gépekhez valóak, ezek a gépek már túl "erõsek" nekik. Filmet nem nézek, ha igen, akkor moziban, vagy a tv-ben, de az nagyon ritka, így nincsenek is.
Zenébõl sok van, nem mondom meg, hogy mennyi belõle az eredeti 😄, de manapság már csak online rádiót hallgatok, azzal nincs annyi vacakolás. 😊

Szoktatok halat enni(rántva, páclében, konzervben stb) havonta pl., vagy az inkább csak ünnephez, ill. más dátumhoz, szokáshoz kapcsolódik?
Ic3 m4n
3 eredeti CD-m van, amit én vettem. van még 2-3 film meg játék, de azok újságokban voltak..

neked?

The Protector
Nem tudom,hogy elérhetik-e de ha elérik akkor már szerintem késõ lesz.

Sok eredeti cuccod van?zene+film+játék

Tarajos Sül
Nem sokkal itt van Albertirsa melett, Pusztavacson Itt-e. 😊
Amikor még általános iskolába jártam, át is tekertünk az osztállyal.
Kb 1 órás bicikliút.
Egy sík rétet képzelj el, amin egy kupolaszerûség magasodik 5-6 méter magasan, és nagyjából 3 méter átmérõjû.
Fa lábai vannak az építménynek, minden oldalról nyitott, és középen egy nagy kõdarabon van egy azthiszem márvány tábla, amin rajta áll a hasonló szöveg: "Ez Magyarország középpontja."

Szerinted a greenpeace védetté tudja nyilvánítani az északi sarkvidéket?
..vagy ha igen, mennyi idõn belül?
videobaby
hóvirág elnyílik már, az ibolya nagyon szép még.

hol van az ország mértani középpontja?

Tarajos Sül
Takarítás, bütykölés itthon, talán este felé pótoljuk a jó barátommal a tegnap elmaradt estét, de erre látok 20%-t, hogy így lesz.
..az is számításba van, hogy elalszok este 9 felé kb, és holnap hajnali 1-kor felkelek nézni a forma 1-et, ha valóban közvetítik.

Arra felé van már valamilyen kinti virágnak szirma, virágja, esetleg akad valamilyen termés? 😊
videobaby
ma. sosem csak 1 helyiséget szoktam, hanem végig mindent.

délutáni program?

rooney8
átlagos

mikor takarítottál utoljára a szobádban?

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

videobaby
egy a lábszáramon. kicsiként felakasztottam magam egy fémhuzal végére.

sok anyajegyed van?

The Protector
Mindig.utálom a rendetlenséget,nem jó a lelkemnek ha rendetlenség van.Nem érzem jól magam.

Van maradandó sérülésed/heged?

videobaby
közel semmi. távolabbra az ágyam.

mindig elágyazol ha felkelsz?

videobaby
jól úszok, de ha lehet elkerülöm a dolgot. nem vagyok hal.

miért nem az utolsó kérdésre válaszolnak?

The Protector
neked jól megy?---voltam úszómester és mentenem is kellett,szóval otthonosan mozgok a vízben.

Jártak már idegenek a bolygónkon a tudtunk nélkül?-----Szerintem biztosan,ha nem is akkor amikor mi már itt voltunk.

Tõled balra levõ tárgy?

barna. nem csak hajnál kedvelem.

Jártak már idegenek a bolygónkon a tudtunk nélkül?

rooney8
tudni tudok, de nem vagyok vmi jó úszó

neked jól megy?

The Protector
10:30,de lehet, hogy egy picit elõbb.

Tudsz úszni?

rooney8
most reggeliztem, szval egy ideig még semmit

mikor keltél?

videobaby
nem a hajáért kedvelek valakit, hanem önmagáért. mindegy, csak tarkopasz gorilla ne legyen.

mit ebédelsz?

Calver
nincs preferenciám, viszont vörösnek vannak olyan árnyalatai, amitõl még maga a jóízlés is nagy sebességgel visszagurgulázza ebédjét.

neked?

"The trees move. Do you not see it?"

elrabolva 2

szõke,barna,vörös,fekete hajszínek közül a leginkább bejövõs?

The Protector
a hercegnõ és a béka(ezt bnõvel),de mikor külön néztem az a District9 volt.

neked?

emlékezetkiesés+fejfájás+kérdések:hogy kerültem ide?,mi történt?

Melyik filmet láttad legutóbb?

MR ME
2 hete kb

mi számít nagyon részegnek?

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

fasírt+krumplipüré.

Mikor voltál utáljára nagyon részeg?

MR ME
heti 2x álltalában, nyáron többször

mi lesz az ebéd?

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

The Protector
Mert talán hasonlít egy pillangóra.

Milyen gyakran mosol hajat?

mi volt a kérdés?

The Protector
Pillangó kés.Lehet pörgetni,trükközni vele.

Tarajos Sül
Kérdezed, hogy annak hivják-e, vagy azt kérdezed, hogy miért hivják annak..? 😄 Nem mind1. 😄

Válasz-kérdés kombó. 😊
Amugy létezik pillangó szelep. 😊
videobaby
azt sem tudtam, hogy van olyan😄

miért annak hívják?

Tarajos Sül
Egy kes. 😄
Szerintem azert lehet pillangokes a neve, mert olyan gyorsak tugjak ki-be csukni az "elvedot", mint amilyen gyorsan a pillango csap a szarnyaival, vagy mert hasonlo a kes a pillango alakjahoz.

A pillango szelepet, pl. miert pillangonak hivjak? 😊
videobaby
nem várom a hercegemet fehér lovon, nem szeretem a csöpögõs szerelmesregényeket, de meghatódok egy szerelmespár boldogságától, vagy egy kellemes emlékkép, fénykép, etc. kapcsán, szeretek összebújva régebbi emlékeket felidézni, vagy tervezgetni a jövõt (hátha rózsaszín lesz😄)

mi az a pillangókés?

The Protector
nincsenek körmeim.Annyira rövidek,hogy már-már beteges.A falmászás miatt voltak régen rövidítve most meg már megszoktam.A fegyverekrõl annyit,hogy itt albiban és otthon is rengeteg vágó-szúró fegyverem van.Van katana-m,szamuráj tõröm,boxer.vipera többféle kés és pillangókés.Magamnál csak egy kést hordok de nem kifejezetten önvédelmi célra hanem hátha kell valamire.

Mennyire vagy romantikus alkat?

videobaby
10 köröm mindig nálam van😄 egyébként semmilyen fegyverem nincs, nem valók azok nekem. jó, kés van, de azt konyhában fõzéshez ilyesmihez használom.

neked van olyan fegyvered?

The Protector
6-7 óra szerintem.Ennél többet is bírok aludni,de nem szoktam.

Van valami önvédelmi fegyvered otthon,vagy esetleg nálad?