Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

videobaby
nem tudom, hogy erre fel lehetne jogosítani. az én cuccaimban ne turizzanak, mert morcos leszek.

ez fogja érdekelni õket?😄

Tarajos Sül
Terveim vannak, csak kérdés, hogy kivel fogom azokat "megvalósítani.." 😊

Az igaz, hogy félévtõl, vagy akörnyékérõl a NAV(nemzeti adó, és vámhivatal) bárkinek a bankos tranzakcióit átnézheti? o.O
...értem én, hogy nagyon kevés az adókból származó bevétel, de ez nem megoldás, mi sem vagyunk hülyék. 😄
chhaya
Baranyában lakom és nagyon fúj itt is. 😞

Vannak konkrét terveid a nyárra?

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

Tarajos Sül
Szeretem igen, ha megvan hozzá a megfelelõ társaság, akkor mégjobban. 😊
..de nem gyõzöm olajozgatni a biciglimet, eddig szerencsére nem kellett hozzá évente/fél évente venni új alkatrészeket. 😊

Arra is fúj a viharos erejû szél?
Erre igen, pest megyében.
chhaya
Nem indultam volna sehova, engem nagyon tud befolyásolni a szar idõjárás amúgy is. Így is örülök, hogy gond nélkül hazaértem melóból.

Szereted a havat?

Tarajos Sül
Majdnem. 😄
..én elsétálnék egy turista információs pavilonhoz, ott talán segítenek, igaz, hogy hogy jutnék oda, azt nem tudom.. 😄
...de felhívnék valakit, és mondanám neki: "Itt vagyok, vannak bokrok, 2 fa, egy oszlop is, most merre induljak el? 😄"
Egyébként mutatták nekem, de az nagyon rég volt, a térkép függõleges vonalaihoz, vagy vízszinteseihez kell hozzáigazítani párhuzamban az iránytût, a térképet, és az iránytût összeszorítva együtt kell betájolni a megfelelõ irányt, dehogy pontosan honnan lehet tudni, hogy északnak menjek, vagy délnek, azt nem tudom.. :/ 😄

Te elindultál volna az M1-es autópályán elözõhét csütörtökön, ha az idõjárás elõrejelzéseire hallgatsz, és hallgattál-e volna pl. az autópálya felügyeletre, hogy aki teheti, ne induljon útnak?
(itt épp a hóviharra gondolok, amikor a belügyminisztérium a hó fogságában lévõ autósokat hibáztatta, hogy fegyelmezetlenek voltak)

#72797:
Ha a vezetékes net megszûnik, de áram van, és van még megabájt az elõfizetéses mobilnetemen, akkor felcsatlakozom a számítógépre, és közben tölti is a telefont, de a telefon modemjével tudok is netezni. 😊
Calver
tudom. a kezembe veszem mindkettõt, leülök az út/bokor szélére, kinyitom a térképet, felpattintom az iránytû fedelét, és addig zokogok, olyan hangerõvel, amíg valaki nem segít.

ez így kb stimmel? <#idiota>

"The trees move. Do you not see it?"

Tarajos Sül
Ha összefoglalhatnám a mai napot, akkor azt mondanám, hogy az egyik szemem sír, a másik nevet. 😊 😄
Most értem haza, eléggé esik az esõ, de motorral mentem ki az állomásra, így gyorsan hazaértem. 😊

Tudod, hogy hogy kell térképpel, és iránytûvel tájékozódni? 😊
videobaby
netszakadás😄 valami bibi miatt nincs net.

hogy vagy?😊

Tarajos Sül
Netszunet? 😊

Ezt mire erted? 😊
videobaby
haminak, mert aranyosan kisfiús a feje. de hülye a nyeréshez. nem jó pilóta, renitens. amúgy sincs seholsem már.

mit csinálsz, ha netszünet van?😄

már nincs

te kinek szurkolsz az F1-ben?

★★★★★

videobaby
nincs olyanom.

neked van?

Most nem követem, de régebben Eddie Irvine-nak.

Kedvenc focicsapatod?

★★★★★

Tarajos Sül
Nálam is pont úgy mûködik kamionosjoe, mint nálad. 😊

OFF.
Ez Magyarország, vagyis másképp kell ezt gondolni, nem Magyarország tehet errõl a helyzetrõl, hanem ezek a pénzzel agyontömött majmok ott a parlamentben.. o.O
ON. 😊

Melyik Forma 1-es versenyzõnek szurkolsz?
Ha késõn fekszem késõn kelek, ha korán fekszem akkor korán is kelek. Nálam így mûködik. 😊

Te melyik?

★★★★★

chhaya
Hááát annyit tudok erre mondani, hogy nem foglalkozom politikával és semmi ilyesmivel, és ez így nekem nagyon jó.

Éjszakázós "bagoly" típus vagy, vagy koránkelõs reggeli "pacsirta"?

Párszor vásároltam csak így, de jobban szeretek boltban ott egybõl látom amit leveszek a polcról.

Mit szólsz hozzá, hogy rekordmagasságú az államadósság miközben éppen azért vezették be az adókat meg vették el a MNYP megtakarításokat, hogy ezt csökkenteni tudják?

★★★★★

chhaya
Busz és autó ülésében rendszeresen, padra/íróasztalra borulva is, igen.

Szeretsz on-line vásárolni?

Nem ez.

Aludtál már ülve?

★★★★★

Tarajos Sül
*persze a telefonom nala volt
Tarajos Sül
Hatttt... 😄 Attol fugg, hogy miben.. 😄
A "kalapacs, vagy terd" reflexem jo.. 😊
Meg mikor kisebb voltam, odaadtam egy sracnak a telefonomat, de ismertem, amugy ma mar meg sem venne senki, annyira ocska.. 😄
Szalt le a vonatrol, kezet fogott velem, persze a telefonom nalam volt. 😄
Annyira nyugodt voltam, hogy egy arva szo nelkul ugy meg szoritottam a kezet, mikor kez fogas utan szalt volna le, hogy szabadulni se birt.. 😄
En meg csak annyit mondtam: "Add vissza." az volt a legnagyobb baja, hogy elindul a vonat, mikozben o tajta marad.. 😄 visszaadta, de menekult az volna elfele, pedig velem egy idos volt. 😄

Ez jo teflexnek szamit? 😊
The Protector
Csak ledõlök de nem alszok el.Ma kretén napot tartok😊

Mennyire jók a reflexeid?

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

videobaby
pasztellsárga pizsi😄

mikor kelsz?

The Protector
Ha nem alussza ki magát akkor baj.Sõt,a kialvatlanságnak rettenetesen sok fizikai és szellemi hatása is van,persze negatív irányban.

Milyen színû póló van rajtad?

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

videobaby
vhs és audio kazetták vannak, de videomagnó már úgysem mûködik szerintem. a hi-fi viszont viszi a kazikat is még. amióta dvd van, azóta a videomagnó nem volt bekapcsolva. de porfogónak az is jó.

baj, ha valaki mindig késõn fekszik? (aludni)

The Protector
tudok,de csak telefonról.

Vannak otthon még VHS kazettáid illetve magnó kazettáid?Illetve az ezt lejátszó eszközök?

chhaya
Minden nap én is, reggel munkába és este egy kicsit, meg amikor több idõm van rá.

Tudsz netezni a munkahelyedrõl?

Ic3 m4n
könyvet mostanában szerencsére napi szinten újra

te?

chhaya
Hát szerintem csak annyit tudnék mondani, hogy valami hideg és megnyugtató (aztán lehet totál félrevezetném)...

Szoktál könyvet (regényt) olvasni? Milyen gyakran?

The Protector
Nem tudnám neki elmagyarázni.

És te egy vaknak,hogy milyen a kék szín?

1-2 naponta

Ha egy süket megkérdezi, milyenek a hangok mit mondasz neki?

★★★★★

The Protector
nem.nem is láttam még olyat.

Milyen gyakran mész oda ahova a király is gyalog jár?

Calver
kétlem, de az elsõ gyorsan szembejövõ kamion biztos azonnal eszedbe juttatja <#smile>

és a wcpapíros témát folytatva: volt már szerencséd karácsonyi verses kiadás... megszentségtelenítéséhez? <#vigyor1>

"The trees move. Do you not see it?"

Inkább legyen rendesen lerázva, de ha ez percekig tart az már gyanús. 😄
#72770 Telitalálat. 😊

Az autóvezetést el lehet felejteni ha valaki sokáig nem vezet?

★★★★★

The Protector
Nem de te biztosan😊Amúgy rózsaszín eper illatúval már igen😊

3húzás az már tényleg matyizásnak számít?

szept

Törölted már ki a segged szívecskés, rózsaillatú wcpapírral?

★★★★★

Ic3 m4n
november

te?

Én szeretek.

Mikor voltál utoljára kórházban?

★★★★★

Ic3 m4n
igen, eléggé 😊

és te futni?

szerintem teljesítménybér van. Mondjuk plakátonként...500 forint.

szeretsz úszni?

A szerelem nem vak, hanem teljesen hülye.

Tarajos Sül
Hatarozottan igen, de annyira nem latszik rajtam.. 😊

Egy plakatragasztonak, aki az ut szelen levo nagy reklamtablakra ragasztgatjak a reklamokat, azoknak mennyi lehet a fizetesuk? 😊
(feltetelezem, ha egy bank pancelautoja vezetojenek 100eFt, aki naponta kivan teve az eletveszelynek, akkor a plakatosoknak sem lehet tobb)
videobaby
elektronikus gitár

jó kondiban vagy?

The Protector
zongora

te?

Ic3 m4n
jah, legutóbb haverom szalagavatóján szoknyában kánkánoztak a fiúk is

ha reggel úgy ébrednél fel, hogy egy hangszeren profin játszhatsz , melyik lenne az?

Egy van.

Láttál már férfit szoknyában?

★★★★★

The Protector
jah.egész nap esett.

Hány tesód van?

2-3 perc, munkahelyemmel szemben lakok 😄

ott is esik az esõ?

★★★★★

The Protector
*alatt

The Protector
Nem preferálom egyiket sem de ha választani kellene akkor kfc mert olyat még nem ettem.

Hány perc alat érsz be melóba/suliba?