Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ez fogja érdekelni õket?😄
Az igaz, hogy félévtõl, vagy akörnyékérõl a NAV(nemzeti adó, és vámhivatal) bárkinek a bankos tranzakcióit átnézheti? o.O
...értem én, hogy nagyon kevés az adókból származó bevétel, de ez nem megoldás, mi sem vagyunk hülyék. 😄
Vannak konkrét terveid a nyárra?
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
..de nem gyõzöm olajozgatni a biciglimet, eddig szerencsére nem kellett hozzá évente/fél évente venni új alkatrészeket. 😊
Arra is fúj a viharos erejû szél?
Erre igen, pest megyében.
Szereted a havat?
..én elsétálnék egy turista információs pavilonhoz, ott talán segítenek, igaz, hogy hogy jutnék oda, azt nem tudom.. 😄
...de felhívnék valakit, és mondanám neki: "Itt vagyok, vannak bokrok, 2 fa, egy oszlop is, most merre induljak el? 😄"
Egyébként mutatták nekem, de az nagyon rég volt, a térkép függõleges vonalaihoz, vagy vízszinteseihez kell hozzáigazítani párhuzamban az iránytût, a térképet, és az iránytût összeszorítva együtt kell betájolni a megfelelõ irányt, dehogy pontosan honnan lehet tudni, hogy északnak menjek, vagy délnek, azt nem tudom.. :/ 😄
Te elindultál volna az M1-es autópályán elözõhét csütörtökön, ha az idõjárás elõrejelzéseire hallgatsz, és hallgattál-e volna pl. az autópálya felügyeletre, hogy aki teheti, ne induljon útnak?
(itt épp a hóviharra gondolok, amikor a belügyminisztérium a hó fogságában lévõ autósokat hibáztatta, hogy fegyelmezetlenek voltak)
#72797:
Ha a vezetékes net megszûnik, de áram van, és van még megabájt az elõfizetéses mobilnetemen, akkor felcsatlakozom a számítógépre, és közben tölti is a telefont, de a telefon modemjével tudok is netezni. 😊
ez így kb stimmel? <#idiota>#idiota>
"The trees move. Do you not see it?"
Most értem haza, eléggé esik az esõ, de motorral mentem ki az állomásra, így gyorsan hazaértem. 😊
Tudod, hogy hogy kell térképpel, és iránytûvel tájékozódni? 😊
mit csinálsz, ha netszünet van?😄
te kinek szurkolsz az F1-ben?
★★★★★
Kedvenc focicsapatod?
★★★★★
OFF.
Ez Magyarország, vagyis másképp kell ezt gondolni, nem Magyarország tehet errõl a helyzetrõl, hanem ezek a pénzzel agyontömött majmok ott a parlamentben.. o.O
ON. 😊
Melyik Forma 1-es versenyzõnek szurkolsz?
Te melyik?
★★★★★
Éjszakázós "bagoly" típus vagy, vagy koránkelõs reggeli "pacsirta"?
Mit szólsz hozzá, hogy rekordmagasságú az államadósság miközben éppen azért vezették be az adókat meg vették el a MNYP megtakarításokat, hogy ezt csökkenteni tudják?
★★★★★
Szeretsz on-line vásárolni?
Aludtál már ülve?
★★★★★
A "kalapacs, vagy terd" reflexem jo.. 😊
Meg mikor kisebb voltam, odaadtam egy sracnak a telefonomat, de ismertem, amugy ma mar meg sem venne senki, annyira ocska.. 😄
Szalt le a vonatrol, kezet fogott velem, persze a telefonom nalam volt. 😄
Annyira nyugodt voltam, hogy egy arva szo nelkul ugy meg szoritottam a kezet, mikor kez fogas utan szalt volna le, hogy szabadulni se birt.. 😄
En meg csak annyit mondtam: "Add vissza." az volt a legnagyobb baja, hogy elindul a vonat, mikozben o tajta marad.. 😄 visszaadta, de menekult az volna elfele, pedig velem egy idos volt. 😄
Ez jo teflexnek szamit? 😊
Mennyire jók a reflexeid?
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Milyen színû póló van rajtad?
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
baj, ha valaki mindig késõn fekszik? (aludni)
Vannak otthon még VHS kazettáid illetve magnó kazettáid?Illetve az ezt lejátszó eszközök?
Tudsz netezni a munkahelyedrõl?
Szoktál könyvet (regényt) olvasni? Milyen gyakran?
És te egy vaknak,hogy milyen a kék szín?
Ha egy süket megkérdezi, milyenek a hangok mit mondasz neki?
★★★★★
Milyen gyakran mész oda ahova a király is gyalog jár?
és a wcpapíros témát folytatva: volt már szerencséd karácsonyi verses kiadás... megszentségtelenítéséhez? <#vigyor1>#vigyor1>
"The trees move. Do you not see it?"
#72770 Telitalálat. 😊
Az autóvezetést el lehet felejteni ha valaki sokáig nem vezet?
★★★★★
3húzás az már tényleg matyizásnak számít?
Törölted már ki a segged szívecskés, rózsaillatú wcpapírral?
★★★★★
Mikor voltál utoljára kórházban?
★★★★★
szeretsz úszni?
A szerelem nem vak, hanem teljesen hülye.
Egy plakatragasztonak, aki az ut szelen levo nagy reklamtablakra ragasztgatjak a reklamokat, azoknak mennyi lehet a fizetesuk? 😊
(feltetelezem, ha egy bank pancelautoja vezetojenek 100eFt, aki naponta kivan teve az eletveszelynek, akkor a plakatosoknak sem lehet tobb)
te?
ha reggel úgy ébrednél fel, hogy egy hangszeren profin játszhatsz , melyik lenne az?
Láttál már férfit szoknyában?
★★★★★
Hány tesód van?
ott is esik az esõ?
★★★★★