Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kimerítõ ja :)

azt tudtad, hogy osztrák hókotrók takarítják a magyar autópályákat?

★★★★★

Tarajos Sül
Minden, ami édesség forever. :D

nah és az enyém kimerítõ válasz volt? :$ :D
videobaby
nincs akkora hó, hogy ez jelentõs legyen.

csokis muffin finom?

Tarajos Sül
Valószínûleg nem készültek fel ekkora helyzetre.
..amugyis mindenhol spórol ez az ország, legalábbis a kormány, nem csodálkozom, hogy ilyen helyzet alakult ki.
..azért az is elég furcsa, hogy tegnap este tart ez a helyzet, és olvastam olyan hozzászolót/segítségkérõt, akihez csak a minimális segítség jutott el, vagy még az sem.
Én személyszerint ott hagytam volna az autómat, természetesen maximális védelemmel ellátva, hogy ne történjen semmi baja, azért mégis csak az én pénzem van ott négy keréken, és miután ez megtörtént, segítenék a mentõcsapatoknak.
Nekem az nagyon jól esne, ha segíthetnék másoknak, és más köszönné meg nekem, hogy segítettem kiszabadítani pl. . :)
Megvan a tervem, ami egybe van kötve az álmommal, és ahol az emberek jólétérõl, ha csak minimális szinten, de gondoskodni tudok.
ON. :)

Nálatok is világosabb lett bent a lakásban, vagy bárhol, hogy a hó a fehér színének köszönhetõen visszaverte a fényt, és mégtöbb fény jutott be az ablakon? :)
videobaby
természetesen segítenék. én csak nem értem, hogy a francba van kis hótól meg széltõl ekkora botrány? minden évben van tél, minden évben hülyék ezt kezelni.

vélemény a dologról?

Tarajos Sül
Eggggenn. :) :D

Segítenél a hóban rekedteknek, ha ott lennél a közelben, vagy úgy lennél vele, hogy nem is mész oda hozzájuk, féltve a saját életedet is?
videobaby
mert a sajtból készítik, amit sózni kell. és a túróhoz sós vízbe kell áztatni a darabokat.
tehéntúrónál pedig aludttejbõl kell fõzéssel készíteni a túrót. ahhoz nem kell só.

kimerító válasz volt?:D

Tarajos Sül
Kecsketejet még nem ittam, így legyen az. :)

A juhtúrót miért sózzák?
..a rendes tehéntúrót miért nem?
..vagy én tudom rosszul? :D xD
Az msn elavult, szerintem ezért.

Kecske vagy tehéntej?

★★★★★

Tarajos Sül
Halottam róla, de egyiket sem használom.

A Facebook(és társai) tehet az MSN haláláról, vagy esetleg más?
The Protector
skype.

hamarosan megszûnik az msn és skype lesz helyette.A régi msn címed lesz az új skype címed.Tudtad?

Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Nem próbáltam még, szóval nem tudom. :)
Azt is megválaszolhatod ha akarod.

Skype vagy msn?

★★★★★

Tarajos Sül
Ha gondolod a felsõt is megválaszolhatom, de az alsó nekem szimpatikusabb volt.. :) :D
Én nem azért, mert vonzódom a saját nememhez.. :$ :D
Tarajos Sül
Igen, még sütni is tudom. :)
Sõt azt könyebben: Érsd: Levegõben megfordítani a dobás lendületétõl.. :)

Neked az menne? :)
(nem mintha beképzelt lennék, nem úgy értem. :) )
Gondoltam a felsõ kérdés marad a fiúknak. :D
Nem vonzódom a saját nememhez. (Csak néha :))

Szereted a palacsintát?

★★★★★

Tarajos Sül
Kicsodát?
Téged? :)
Nem vagyok olyan, aki a saját neméhez vonzódik. :)

Te olyan vagy?
Mert jönnek fel a buborékok. Ennyire nem tudsz asszociálni?

Leszopsz szépségem?

★★★★★

Tarajos Sül
Akitõl nagyon nem várom a negatív dolgokat, és még tudatában is van vele annak, amit velem csinál, arra nagyon megharagszom. Egy ideig tûrök, de ha megharagszom, akár a fejére is állhat az illetõ, akkor sem bocsátok meg neki. Így van ez azzal a barátommal, volt barátommal, akit 7 éve ismertem, és amikor jó volt neki, akkor õ volt a király mindenek felett, most pedig "elvesztette a hatalmát", és úgy küldött nekem üzenetet, mintha mi sem történt volna. Utálom az ilyet.

A pezsgõfürdõt miért nevezték el pezsgõfürdõnek?
Talán olyan megható, romantikus volt olyan bugyborékolós vízben fürdõzni egy szerelmes párnak, hogy közben ittak 1-1 pohár pezsgõt, és innen ered a pezsgõfürdõ elnevezés? :)
videobaby
nem. semmi értelme annak lenni.

te?

Tarajos Sül
Mozilla Firefox, van is hozzá personas, de régebben az IE-t használtam a gportal miatt.. :D

Haragtartó típus vagy?
videobaby
május elején biztos.

melyik böngészõt használod?

Tarajos Sül
..jah és ha megfürdõk.. :D
Tarajos Sül
Nem mert nem nagyon tudok, de amugysem járok víz közelében, kivétel akkor, ha esik az esõ.. :D

Mikor lesz már vége a fûtési szezonnak? :/ :D :D
videobaby
igen, jogos.

szeretsz úszni?

Tarajos Sül
Nem, maximum amikor dolgozunk kint a napon. :D
Nem a szín tesz engem, a szolitól meg egyenesen hányingert kapnék.. :-O
Attól meg fõleg, ha egy fiú.. :-O
Szerintem nem férfias dolog egyáltalán.. :/

Nyáron most megint szárazság lesz? :/
Attól félek, hogy megint ki fog száradni egy-két tavunk, vagy túlságosan is sok víz fog elpárologni.
Szerinted jogos a félelmem?
Calver
erkély <#nezze>
volt párszor h kiültem olvasgatni és közben sültem.
régi lakhelyemen (tetõtér) meg belõttem úgy a gépemet, h ha akartam, beültem az ablak alá és jött rám a telibe napfény - kocka napozás a köbön <#idiota>

te?

"The trees move. Do you not see it?"

Tarajos Sül
Igen. Szerintem mindenki örül neki. :D
Igaz nem vagyok az a nagy logós fajta, hogy mindig itthon lennék, mert nincs sok dolgom, munka közben legalább telik a nap, de most jól esik az itthonlét. :)

Nyáron szoktál otthon is napozni?
Kiülsz az udvarra stb...?
..vagy ez csak a strandon divat? :)
videobaby
legutóbbi film a kampókéz. nem tetszett.
van aki hord esõkabátot. pl. bringához kifejezetten elõnyös.

örülsz, hogy holnap szünnap van?

Tarajos Sül
Tetszik igen, szeretem még a kismadarat is, avagy a "szálj el kismadár"-t is, és egy csomó zenét is, ami magyar, és régi. :)
Sõt egész jól eltudom egyik-másikat énekelni, vagyis el tudnám, ha nem csak egy-két részletet ismernék belöllük.. :$ :)

Az esõkabát már kiment a divatból?
Van pl. olyan, aki munkában és/vagy iskolában is azt hordja magával, ha esik az esõ? :)
Calver
nem az én világom, Republic soha nem tetszett

kérdés lent

videobaby
kedvfüggõ. most ez:
http://www.youtube.com/watch?v=ImUHEs7E7SM

tetszik?

Calver
legyen ez, ennél szórakoztatóbb és kifacsartabb dallal még nem találkoztam <#smile>

legutóbb látott film? tetszett?

Mindig többféle kedvencem van, a különleges,v.mély hangú énekeseket szeretem leginkább(pl.Lisa Kekaula, vagy Gabriella Cilmi), de bejön ének nélkül a Silent Hill OST-ról a True is...szóval igazi vegyesvágott.

Neked?

A szerelem nem vak, hanem teljesen hülye.

Mostanában annyira távol vagyok az ideálistól, hogy inkább bele sem kezdek ennek leírásába, mert hosszú lenne.

Kedvenc zenéd?

★★★★★

A gyakorlatiasság.

Hogyan telik egy ideális nap számodra?

A nyugalom.

Neked?

★★★★★

Nincs. Szerintem pusztán információk feldolgozása a saját érzelmeink keveredésével.

Általad legjobban csodált képesség?

Ha valakinek minden második szava valamilyen káromkodás.

Van jelentésük az álmoknak?

★★★★★

Már nincs.

Melyik számodra a legidegesítõbb tulajdonság?

Magamban leginkább és a világegyetem végtelenségében.

Van háziállatod?

★★★★★

nem.

Miben hiszel?

Calver
itt most is esik, és ki beszélt itt felkelésrõl? <#smile>

dohányzol?

Tarajos Sül
Ez nem etterem fuggo, ha kedves,a kiszolgalas, vagy odafigyeloek stb, esvha oluan kedvem van, akkor barhol adok. :) Nahmeg ha annyi penz van nalam. :)

Nalatok is esett az eso, ahogy felkeltel? :)
videobaby
jackie chan lenne. szívesen beszélgetnék vele.

étteremben adsz borravalót?

The Protector
Húha.Megerõsíteném az összetartozás érzését.Értem ezalatt az együtt érzést és az áldozatos segítségnyújtást,hogy az emberek foglalkozzanak egymással és ne helyezzék az Önös érdekeiket maguk elé.

1napot eltölthetnél egy híres emberrel,nem randi hanem cska együtt vagytok,ismerkedtek.Ki lenne az?

Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

videobaby
inkább kihagynám. nem biztos, hogy a családom, ismerõseim szemébe tudnék nézni pirulás nélkül.

ha módodban állna egy dolgot megváltoztatni ez emberi tulajdonságokban mi lenne az?

The Protector
NAgyon.mindenre megfelelõen felkészülök,figyelembe veszek és mérlegelek minden lehetõséget és alternagytívát.

Játszanál statisztaként egy filmben,de egy degradáló szerepet kéne eljátszanod?Jól fizetne.Pl,lányok prostit játszanak,fiúk egy homokos bárban táncolnak vagy ilyesmi.

Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

videobaby
ha reális szeretnék lenni, akkor annyi, amennyit könnyen el tudnak tartani a szülõk. sacc/kb 1. ezen felül szerintem 2-3 baba mindenképp jó. 1 nem elég.

mennyire vagy körültekintõ?

The Protector
Megszoktam,de kellemes.

Hány gyerek szerinted az ideális egy családban?

videobaby
átlagtól sokkal jobban. nem is egyszerû velem, ha elkezdek nyûgösködni.

tetszik a topik skinje?