Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
azt tudtad, hogy osztrák hókotrók takarítják a magyar autópályákat?
★★★★★
..amugyis mindenhol spórol ez az ország, legalábbis a kormány, nem csodálkozom, hogy ilyen helyzet alakult ki.
..azért az is elég furcsa, hogy tegnap este tart ez a helyzet, és olvastam olyan hozzászolót/segítségkérõt, akihez csak a minimális segítség jutott el, vagy még az sem.
Én személyszerint ott hagytam volna az autómat, természetesen maximális védelemmel ellátva, hogy ne történjen semmi baja, azért mégis csak az én pénzem van ott négy keréken, és miután ez megtörtént, segítenék a mentõcsapatoknak.
Nekem az nagyon jól esne, ha segíthetnék másoknak, és más köszönné meg nekem, hogy segítettem kiszabadítani pl. . :)
Megvan a tervem, ami egybe van kötve az álmommal, és ahol az emberek jólétérõl, ha csak minimális szinten, de gondoskodni tudok.
ON. :)
Nálatok is világosabb lett bent a lakásban, vagy bárhol, hogy a hó a fehér színének köszönhetõen visszaverte a fényt, és mégtöbb fény jutott be az ablakon? :)
vélemény a dologról?
Segítenél a hóban rekedteknek, ha ott lennél a közelben, vagy úgy lennél vele, hogy nem is mész oda hozzájuk, féltve a saját életedet is?
tehéntúrónál pedig aludttejbõl kell fõzéssel készíteni a túrót. ahhoz nem kell só.
kimerító válasz volt?:D
A juhtúrót miért sózzák?
..a rendes tehéntúrót miért nem?
..vagy én tudom rosszul? :D xD
Kecske vagy tehéntej?
★★★★★
A Facebook(és társai) tehet az MSN haláláról, vagy esetleg más?
hamarosan megszûnik az msn és skype lesz helyette.A régi msn címed lesz az új skype címed.Tudtad?
Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Skype vagy msn?
★★★★★
Én nem azért, mert vonzódom a saját nememhez.. :$ :D
Sõt azt könyebben: Érsd: Levegõben megfordítani a dobás lendületétõl.. :)
Neked az menne? :)
(nem mintha beképzelt lennék, nem úgy értem. :) )
Nem vonzódom a saját nememhez. (Csak néha :))
Szereted a palacsintát?
★★★★★
Téged? :)
Nem vagyok olyan, aki a saját neméhez vonzódik. :)
Te olyan vagy?
★★★★★
A pezsgõfürdõt miért nevezték el pezsgõfürdõnek?
Talán olyan megható, romantikus volt olyan bugyborékolós vízben fürdõzni egy szerelmes párnak, hogy közben ittak 1-1 pohár pezsgõt, és innen ered a pezsgõfürdõ elnevezés? :)
Haragtartó típus vagy?
Mikor lesz már vége a fûtési szezonnak? :/ :D :D
Nem a szín tesz engem, a szolitól meg egyenesen hányingert kapnék.. :-O
Attól meg fõleg, ha egy fiú.. :-O
Szerintem nem férfias dolog egyáltalán.. :/
Nyáron most megint szárazság lesz? :/
Attól félek, hogy megint ki fog száradni egy-két tavunk, vagy túlságosan is sok víz fog elpárologni.
Szerinted jogos a félelmem?
volt párszor h kiültem olvasgatni és közben sültem.
régi lakhelyemen (tetõtér) meg belõttem úgy a gépemet, h ha akartam, beültem az ablak alá és jött rám a telibe napfény - kocka napozás a köbön <#idiota>#idiota>
te?
"The trees move. Do you not see it?"
Igaz nem vagyok az a nagy logós fajta, hogy mindig itthon lennék, mert nincs sok dolgom, munka közben legalább telik a nap, de most jól esik az itthonlét. :)
Nyáron szoktál otthon is napozni?
Kiülsz az udvarra stb...?
..vagy ez csak a strandon divat? :)
van aki hord esõkabátot. pl. bringához kifejezetten elõnyös.
örülsz, hogy holnap szünnap van?
Sõt egész jól eltudom egyik-másikat énekelni, vagyis el tudnám, ha nem csak egy-két részletet ismernék belöllük.. :$ :)
Az esõkabát már kiment a divatból?
Van pl. olyan, aki munkában és/vagy iskolában is azt hordja magával, ha esik az esõ? :)
kérdés lent
legutóbb látott film? tetszett?
Neked?
A szerelem nem vak, hanem teljesen hülye.
Kedvenc zenéd?
★★★★★
Hogyan telik egy ideális nap számodra?
Neked?
★★★★★
Általad legjobban csodált képesség?
Van jelentésük az álmoknak?
★★★★★
Melyik számodra a legidegesítõbb tulajdonság?
Van háziállatod?
★★★★★
Miben hiszel?
dohányzol?
Nalatok is esett az eso, ahogy felkeltel? :)
1napot eltölthetnél egy híres emberrel,nem randi hanem cska együtt vagytok,ismerkedtek.Ki lenne az?
Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
ha módodban állna egy dolgot megváltoztatni ez emberi tulajdonságokban mi lenne az?
Játszanál statisztaként egy filmben,de egy degradáló szerepet kéne eljátszanod?Jól fizetne.Pl,lányok prostit játszanak,fiúk egy homokos bárban táncolnak vagy ilyesmi.
mennyire vagy körültekintõ?
Hány gyerek szerinted az ideális egy családban?
tetszik a topik skinje?