Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szereted a benzin illatát?
★★★★★
Inkább a kezdõtõke hiányzik, és az engedélyek... a többi már most is menne, csak papírok, engedélyek nélkül, ami nem vezetne hosszú távú karrierhez.. 😄 LED-es lámpák eladásával, sorozatgyártásával szeretném keresni a kenyeremet. 😊)
Szép életcél? :$ 😊
Mi a legfõbb hosszútávú életcélod?
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
..de hála istennek annál több mindenem marad meg, és kevésbé bízok az emberekben... egy idõ után letojom azt, akinek nem számítok, hazudik, így kipotyognak a köreimbõl a kétszínû, hazug emberek, és annál kevesebb dolgot adok kölcsön másoknak 😊 Nekem tetszik ez így.. 😄
Neked megvan még a ballagós "kistáskád", amibe kaptad a pogácsát, az egy forintost, az osztálynévsort, és egy kis kapszulában bort? 😊
téged?
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
1.filmezés bnõvel stb...
2.egyik haverom Pesten van és lehet h felugrik hozzánk egyet.
éééés beelõztek
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Vert már át valaki?
★★★★★
nálad?
"The trees move. Do you not see it?"
Estére a terv?
Mit csinálsz éppen?
★★★★★
te?
#72843: chemotox szúnyogra van, azt lefossák. én ezzel a 2 méterre lövõs mókával nyomtam körbe ajtókat, hangyára/csótányra van, de elvileg darázst is öli. csípést ismerem, azért menekülök 12 éves kislány módjára sikítva amint meghallom a döngicsélést <#smile>#smile>
(darázs témára: az én szobám környékén is van(nak) fészek(ek), kellemes nyáron arra ébredni, hogy az ablaküvegen próbál kimenni a hülyéje. de nálam valahol az ablak és tetõ között van fészek, és valszeg a padláson is van(nak).
várod a húsvétot?
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Rovarirtóval nem érsz semmit, jobb, ha tõlem tudod. 😄
Speckó darázsírtó van már. A chemotoxt 1-2 centirõl fújtam rájuk, csak elkábultak, és jó sokat nyomtak rájuk, akkor gondol el, mit ér, ha csak szétfújod a permetet a lakásban. :/
Viszont a darázsírtótól szó szerint 3 másodpercen belül döglöttek voltak. Ennek a flakonnak a feje amúgy is úgy van kiképezve, hogy 1-2 méterrõl célozz vele, mert sugárban lõ. 😊 Nem reklám, csak a darázs csípése igan fájdalmas, ráadásul aki érzékeny rá, bele is hallhat, a lódarázstól meg fõleg..
Nézted a tegnapi magyar-román meccset?
Mennyire hallatszott a közvetítésen a biztatás?
Kint marhajó volt a hangulat.. 😄 😄
bár... ki nem gyûlöli ezeket a dögöket?
#72838: nagyon, köszönöm. remélem nem bent fészkeltek le a drágaságok, mindegyik amelyiket megtaláltam picsakába volt, 22°C-os szobában kicsit éberebbek lennének tán (na meg akkor hallanám a döngicsélést). most körbefújtam ajtót/ablakokat rovarirtóval, hátha... ha ki kell szedni összeépített, telepakolt, 270 magas és közel 4m széles szekrénysort, nagyon morcos leszek... bár szerintem ha nekidöngetem a falnak, attól is elõ kéne jönniük <#fejvakaras>#fejvakaras>
te is utálod a bogarakat? 😄
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Pók csípett már meg?
Láttál már lódarázsfészket közelrõl?
★★★★★
Kimerítõ a válasz?
ha te darázs lennél, hogy a tetves kurva életbe jutnál be egy harmadik emeleti erkélyes lakásba/hol fészkelnél le a lakáson belül (mert már ez is felmerült)?
Szeretek másoknak segíteni, örülök, ha mások boldogok, azért mert segítettek nekik. 😊
Mi volt/mi életed legnagyobb élménye? 😊
Mennyire vagy segítõkész?
★★★★★
Amikor kicsik voltál, csináltál a nyuszinak fészket, amibe teheti az ajándékot?
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
Szerintem a tyúktojás, igaz mi már rég felhagytunk ezzel a szokással, régen pedig még tojás matricát is vettünk, de úgy tetszett, mikor kaptunk valahol fõtt tyúktojást, hazahoztuk, és azt is megettük a sonka mellé. 😄
Ti nálatok ünnepi ebéd szokott készülni, a húsvétnak megfelelõen sonka, vagy ugyanaz az ebéd, mint bármikor máskor? 😊
Mi a hobbid?
Mikor vettél utoljára könyvet és mit?
Hajlamos vagy depresszióra vagy hangulat ingadozásra?
viszont akárhányszor belegondolok a halálba... furcsa érzésem van, nem tudom feldolgozni, hogy egy szempillantás alatt megszûnik minden és utána nincs semmi. örök sötétség és mintha nem is lenne semmi. nem tudom milyen a halál után. de mindenesetre kicsit hátborzongató is. az egész életed eltûnik (a saját szemszögedbõl nézve) és van a nagy semmi. míg élsz bármikor vissza tudsz gondolni az emlékekére, újra átélheted a dolgokat, viszont ha meghalsz nem marad semmi. abban az esetben, ha nem létezik mennyország és pokol. ha létezik az már egy másik kérdés 😊
neked mi a véleményed a halálról?
félsz a haláltól?
★★★★★
mi ez a háttér? csak engem zavar?
Égetted meg magad mostanában?
★★★★★
Ki életed meghatározó karaktere vagy egyéne,lehet akár fiktív is?
Szoktátok egymást ajándékozni húsvétkor?
Te?
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Mivel töltöd a hétvégét?
dolgozni jobb vagy tanulni?
★★★★★
Van háziállatod?
te mikor?😊
tényleg az a lényege, hogy a refrént elordítozzák. de egész jó lenne anélkül a legtöbbje.
Mikor kelsz holnap?
ismered ezt a "zenei" stílust?