Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rooney8
remélem nem sokáig
amúgy elvileg holnap már enyhül az idõ, hétvégén pedig akár már 10 fok is lehet 😊

örülsz? 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Tarajos Sül
Munka. 😊

..meddig tart még ez a télies-tavasz? 😄
rooney8
tanulok, de olyat amit nem szeretek

suli vagy inkább munka?

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Ic3 m4n
Dolgozok és tanulok. Jobb pillanataiba szeretem..

te?

chhaya
Szebb, mintha csak szürke esõs idõ lenne, ennyi a pozitívuma... De mivel november óta a tavaszt és a napsütést várom, ezért olvadhatna mááár.

Dolgozol vagy tanulsz? Szereted?

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

Peter1
2 hónapja nem. És örülök neki.

Tetszett ez a március végi hóesés?

Ide mit lehet írni?

videobaby
(finom is😄)

dehogy.

te?

chhaya
Festett igazi. Az mindig finomabb, mint a sima, alig várom már a szokásos sonka-tojás-torma kajálásokat. *szolidan nyáladzik* 😄

Dohányzol?

videobaby
ez a rukkola más, mint amire gondoltam😄 egyébként ezzel nincs bajom, de máshol forogolódom, ha könyvekkel kapcsolatos a dolog.

húsvét nélkül is jönnek 😊

festett, vagy csokitojgli?

chhaya
Minden formában nagyon nagyon szeretem a májat. 😊

(( Amúgy én erre gondoltam: http://rukkola.hu/ 😄 ))

Lesz rokonlátogatás húsvétkor?

Calver
halvány lila gõzöm sincs, szerintem soha a büdös életbe nem ettem <#fejvakaras>

csirkemájat szereted?

"The trees move. Do you not see it?"

videobaby
a spenótra,sóskára hasonlító zöld levél. kissé kesernyésspenótízû nekem, ezért utálom. salátába használják leginkább, de spenóthoz hasonlóan fõzeléknek is.

akárhol megveheted már.

naa, beugrott mi az?

Calver
azt sem tudom mi az a rukkola

mi az?

chhaya
Nem (még).

Miért utálod a rukkolát?

videobaby
a rukkolát utálom, és most éppen teló volt ami említésre méltó. és persze dumcsizok valakivel😄

láttad a temetetlen múlt c. filmet?

chhaya
Levelezek, fórumozok (máshol, nem csak sg-n), könyvet böngészet (ismeritek a rukkolát?), a tanulást most fejeztem be és próbálom rávenni magam a vacsorára, mert már hangosan korog a gyomrom.

Te?

rooney8
imádom a csokit, szval igen 😄
persze nem a 10 forintos teszkós kakit, hanem a finomakat 😄

mit csinálsz most? (sg-n kívül)

chhaya
Nem nagyon szoktam ilyet tenni... De az sokakat bosszant, hogy milyen nyugodtan tudom viselni a dolgokat

Szereted a húsvéti csokinyuszit?

videobaby
mindig kérdezek valamit.

te mivel hozod ki a népet a sodrából?

The Protector
kurvára nem.Néha jobb a tapintat és megkímélni egyes embereket bizonyos dolgoktól.

Egy idióta szokás tõled?

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

chhaya
Ahova amit kell, azt adom. Azért szerepet sem játszom. Nem is tudom, inkább alkalmazkodásnak mondanám, mint álarcnak.

Mindig minden esetben 100%-ig õszintének kell lenni?

videobaby
a viselkedési normák megjátszások nélkül.

önmagad adod legtöbbször, vagy álarcban járkálsz?

chhaya
Hogy mi az élet értelme, az pl. érdekelne...

Te?

The Protector
Biztosan,hisz agyunknak annyi rejtett zuga van,hogy még nem igazán ismerjük.Minden raktározva van,csak fejletlen a tudatunk,hogy minden funkciót ismerjünk.Szerintem a telekinézis és öngyógyítás is itt van elrejtve nagyon mélyen.Az öngyógyítást azt lehet is alkalmazna csak nagyon erõsnek kell hozzá lenned és tudatosnak.

Mindent,de tényleg mindent megtudhatsz valamirõl az életben.Mi lenne az?
(gondolok itt,állatok viselkedésétõl a vallásokig,de pl kémia és fizika területrõl is mindent tudnál,olyan dolgokat amiket fel sem fedeztek)

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

rooney8
az biztos, hogy jövõbe mennék. konkrét idõpont nincs, csak kíváncsi vagyok hogyan alakul az emberiség történelme, szval igen valahova a jövõbe 😊

de az idõ elõrehaladtával egyre több emléket felejtünk el, akkor ezt majd teljes egészében vissza tudják kódolni? 😊

The Protector
Valamikor biztosan,mivel az agyunk elektromos jelekkel dolgozik.Egészen biztos vagyok benne.

Egy napra elmehetnél egy dátumra az idõben,lehet mult és jövõ,de semmi olyan amiben éltél/élsz/élni fogsz.Mi lenne ez az idõ/esemény?

rooney8
nem, mert még nem is hallottam róla

szerinted valaha lehetõség lesz rá, hogy az emlékeinket videó fájlba kimentsük majd nyugdíjas korunkban az izgalmas pillanatokat visszanézzük? 😊

Calver
nem, de rég vót má <#nemtudom>

Justified-et nézed? és ha nem, miért nem? <#gonosz1>

The Protector
privátban.Nem voltam nagy troll de sosem lehet tudni.A bünti listán sem volt a legutolsó helyen.

Ismerõs a nevem?

Calver
max jelentéktelen kis légypiszkok, bár nem is vagyok egymást anyázós topicokban

ki volt az elõzõ reged?

The Protector
2004.Elõtte más néven voltam csak kibasztak a sokadszori összezörrenéseim miatt,meg persze nagy volt a pofám.A mai napig azért néha látok tagokat akikkel rengeteget veszekedtem/anyáztam,de nagyjából eltûntek.Amúgy Kinghts of The Temple nevû játékhoz kerestem crack-et és még az elsõ kommentre is emlékszem amit itt olvastam😊

Gumiban vannak ellenségeid?

Calver
2001 (uhh), Diablo 2... trainer asszem?

te? (nem vagyok most kreatív, meg közbe Psych-ot nézek és eszek <#bohoc>)

The Protector
Mert faszfej vagyok,meg mert este 8körül aludtam 5percet és engem ennyi alvás is feltölt😊

Mióta vagy itt sg-n?Hogy kerültél ide?

Calver
alvászavar, nincs sok választásom (illetve van, de az... unszimpatikus)
na meg épp bolognait fõztem <#idiota>

te?

The Protector
Nem.Ha éhes vagyok akkor eszek egy szendvicset vagy ilyesmi.

Miért vagy fent ilyen késõig?

Calver
vagy ez, vagy Faith No More - She Loves Me Not, winamp aszondja õ ezt dobta be utoljára. passzolom melyik a kettõ közül.

szoktál éjszaka sütni/fõzni?

The Protector
Egy dupla nagyságú dupla ajtós.

Utoljára hallgatott zeneszám?

Calver
3+erkélyajtó

nálad?

The Protector
Igen,de csak sima utalással,paypal meg hasonló dolgok nekem nincsenek.

Hány ablak van a szobádban?

The Protector
Felénk is ugyan ez.

Fizettél már neten keresztül?

The Protector
Rohadtul havazik és eléggé meg is maradt.

Felétek?

The Protector
Májkrémes zsemlét ettem paradicsommal,szeretem.

Milyen az idõ felétek?

The Protector
Egy napja nem volt üzenet,ez szégyen.

Kiállok magamért konfliktushelyzetben.Néha kifejezetten szeretem a konfliktusokat.

Mi volt vacsorára?

The Protector
Tömegben tutira😊

Konfliktushelyzetben kiállsz magadért?

videobaby
semmi vágyam egy dromedér buzival közös légtérben lenni. de a homi rám nem veszélyes😄

elég lenne szopránban sikítozni ? elfutna?😄

The Protector
Nekem eléggé sok.De mind barát és nem tekintenek rám alanyként.Amúgy nagyon undorodok a buzulástól meg a segglyuk témától stb........
Egyszer volt olyan,hogy metrón álltam az ajtónál,mondom még 2 megálló,addig itt álldogálok.Egy srác meg méregetett engem meg nézett,én meg balfasz módjára felvettem a szemkontaktot.Nem tudtam mire vélni,vagy futni szeretne a cuccaimmal vagy nem tudom.Mikor leszállt a gyerek és elment mellettem akkor megfogta a kezemet és végigsimította az ujjaival a tenyerem.Fujjjjj bazdmeg.
Meg volt egy olyan esetem is,hogy népligetben vártam és mondom elmegyek pisilni.Nem kell de nem akarom,hogy a 3órás busz út alatt rámjöjjön mert nem biztos,hogy lesz pihenõ.Nagyban pisálok,erõltetem a dolgot.Éreztem,hogy valaki figyel és résnyire nyitva volt az ajtó.Bebasztam magam mögött és gondolkodtam,hogy mit csináljak.Egybõl üssek vagy várjak.Kis idõ mulva kimentem de a csávó figyelt engem és jött utánam.Kezet mostam és elindultam,jött utánam.A mozgólépcsõn álltam az meg mögöttem és annyit mondott de jó sokáig húzogattad.Arra értette,hogy a farkamat a klotyóban,mert nem végeztem hamar.Nah mondom magamba a kurva anyádat most megbaszlak ha felérünk.Kimentem a buszokhoz,lepakoltam a cuccom.A csávó is kb 3 méterre volt.Akkorát belerúgtam a melkasába,hogy bele szorult a levegõ.Fetrengett a földön meg küszködött,nem tudott felkelni.Vártam,hogyha felkel és vmit még szeretne akkor nagyon megverem.De felkelt és elsietett,rám sem mert nézni.Mikor elment minden szarnak elmondtam,meg hát...nem szép dolgokat mondtam neki.Csíptem volna hogyha támad mert akkor nagyon megruházom.Az emberek meg távolról nézték de nem feltûnõen.

Hasonló esetben, hogyan cselekedsz?
A csávó 40körüli,egy fejjel volt nálam magasabb és kb 20kilóval volt nehezebb nálam.

Calver
0, azaz nulla, és ez remélem így is fog maradni. szeretem a szûzies segglyukam, na.

neked?

The Protector
Igen.

Hány elismerten homoszexuális ismerõsöd van?

Attól függ mennyire kicsi, amelyikkel már el lehet játszani vagy beszélgetni vele azokat kedvelem, de ilyen kisbabákkal sok mindent nem tudok kezdeni.

Szereted a kígyókat?

★★★★★

The Protector
Egyet sem,és még én sem vagyok perfekt belõle.

Kisgyerekeket szereted?