97989
-
kamionosjoe #96023 Attól függ, hogy van kedvem.
Zavar ha valaki nem használ nagybetűket és semmibe veszi anyanyelvünk nyelvtani szabályait? -
#96022 Nekem van ez is, az is. A műanyag nem rohad, nem kell kezelni, ezért talán tartósabb is marad hosszabb távon. A fa viszont természetesebb és szebb. Én nem tudok dönteni.
Van olyan téma, amit szívesen részletesen szeretsz megtárgyalni ha van rá módod, vagy általában a komoly dolgokról való diskurzusok inkább fárasztani szoktak? -
#96021 nincs preferenciám, nem értek eléggé a témához. az biztos, hogy ha riasztót akarsz beszerelni, hanyagold a műanyagot, mert valószínűleg át kell majd fúrni és akkor baszhatod a rendes hőszigetelést.
te? -
#96020 Igen, de nemcsak a különleges kajákat, hanem a különleges italokat is.
(citromos sör, mézes pálinka, szegfűszeges forralt bor stb..)
A műanyag, vagy a fa nyílászárókat pártolod inkább? És miért? -
#96019 Ha személyesen nem is, telefonon mindig felhívom.
Szereted a különleges ízesítésű kajákat, mint pl. csilis csoki, csokis sajt és társai? -
#96018 Természetesen azt, amit ilyenkor szokás tenni: egy másik világba evakuálom magam s szeretteim.
Anyák napján van lehetőséged felköszönteni őt? Ha igen, minden évben meg is tetted, vagy volt, hogy elmaradt valamiért? -
#96017 Nincs. Sok jó van, nem tudom, hogy választhatnék ki belőlük egyet.
Mit csinálnál, ha egyszer csak zombik özönlenék el a világot? -
#96016 Szerencsére, nekem olyan nincs :)
(magyarázat: zenéből, filmekből és cicikből, soha nem elég..) :P
De talán nem mindenki van így vele, tehát...
Kedvenc filmed? -
#96015 zene konkrétan nem ment, de ezt énekelgettem épp magamban
kedvenc zenekarod? -
#96014 :) odafigyelés, jóindulat, elfogadás, türelem.
Milyen zene megy most nálad? -
#96013 A gonoszság, a szadizmus, a pederasztizmus, az intolerancia, a hazugság és a kárörvendés.
Mik a legszebb, legkedvesebb emberi tulajdonságok szerinted? -
#96012 Még nézni is fáraszt.
Mik a legrosszabb emberi tulajdonságok a szemedben? -
kamionosjoe #96011 Eléggé.
Hogy állsz a sportokkal? -
#96010 Szombat. Sokáig alhatok, későn fekhetek. Már kipihentem a tegnapi melót, azzal a tudattal, hogy még holnap is lazíthatok. A szombat a legszabadabb az összes nap közül. (Ha nem hétfőtől péntekig tartó munkabeosztásom lenne, akkor ez a válasz is másképp nézne ki gondolom. :D)
Toleránsnak tartod magad? -
#96009 Én az erős ételektől és italokról érzem, hogy élek. Az energiát. A bizsergést.
Kedvenc napod a héten? -
#96008 Rászoktam sajnos a kávéra, melóban minden reggel iszom, néha ebéd után is. Más koffeinest nem szoktam.
Kérdés lent. -
#96007 Nem nekem való, és alapvetően nem is értem, hogy miért szeretik sokan. Az enyhén csípős még elmegy, bár azért se vagyok oda, mert elvonja a figyelmem az étel ízéről. De a nagyon erős vagy csípős kajákat tényleg nem bírom feldolgozni... Hogy érzik annak az ízét? Mert én azokból semmit nem érzek azon kívül, hogy szétmarja a fejem... Hogy lehet azt élvezni?
Mi a jó nagyon erős / csípős ételekben? -
Bebut #96006 Nagyon szeretem őket, és bírom is.
Iszol valamilyen koffeines italt? -
#96005 Kizártnak tartom, hogy nem. Az univerzum (ma már inkább multiverzum a helyes elnevezés),
telis-tele van élettel. Olyan óriási a területe, hogy emberi ésszel fel sem lehet fogni.
Az más kérdés, hogy tőlünk milyen messze vannak hozzánk hasonló, vagy fejlettebb intelligens lények.
És hogy valaha is sikerül-e velük kapcsolatot létesíteni. Na meg, hogy milyen új információkat szerezhetünk általa.
Csípős, erős ételekről hogyan vélekedsz? -
#96004 Nem mondhatnám, hogy különösebben bánok bármit is... De akad néhány dolog, amit másképp csinálnék, már csak azért is, mert érdekelne, hogyan nézne most ki az életem, ha anno néhány nagyobb döntést másképp hozok meg. A "mi lett volna, ha..." effekt, alapvetően nem szoktam rajta rágódni, de néha elgondolkodom rajta.
Szerinted léteznek a földön kívül intelligens életformák az univerzumban? -
#96003 Akad pár közeli és egy két távolabbi ismerősöm, akik ezt a lehetőséget azonnal meglépnék :) De mivel most én válaszolok, részemről nemet mondok. Jelen pillanatban (még) nincs semmi az életemben, ami renoválásra szorulna. Időgépbe viszont szívesen ülnék, mert események voltak az életemben, amiket ma már másként tennék :P
Te változtatnál bármit is a múltadon ha tehetnéd? -
xido #96002 Mivel a jelenlegi tézisek szerint ha újraszületsz,akkor valahol a magzatlét felénél totál memóriablokkot kapnék..pont nem reménykednék semmiben,mert úgyse emlékeznék rá,hogy reménykedtem :)..Amúgy abban,hogy van valami másik létsík,ahol két leszületés között kicsit vagánykodhat az ember "szellemként" :)
Ha lenne lehetőséged,hogy holnaptól egy olyan helyen legyél 1 évig mondjuk,ahol csak annyi a dolgot,hogy testileg lelkileg teljesen rendbe szedd magad (értsd full renoválásként),majd onnan folytasd,ahol "tegnap" abbahagytak..meglépnéd? -
#96001 Ez most talán furcsának tűnik, de mivel valamiben csak kell hinni, egyszer valamikor úgy döntöttem, hogy hiszek a reinkarnációban. Persze bizonyíték az nem sok van mellette, de fütyülök rá.. és ha már hiszek benne, hiszek abban is, hogy mi döntjük el, mikor melyik időbe, életbe és testbe szülessünk meg. Ezért, bár mélységesen tisztelem a női nemet, ebben az életemben maradok pasi :)
Ha lesz következő, és tényleg magam dönthetnék majd az említett dolgokban, akkor mindenképpen leszek majd nő is. Már csak amiatt is szimpatikus a reinkarnáció gondolata, hogy így nem érzem azt, hogy bármiről is lemaradnék ebben az életben :)
Te miben reménykedsz, ha egyszer majd (remélhetőleg sok sok év múlva) befejezed földi pályafutásod? Minden véglegesen befejeződik, vagy egy új játékosként, egy új életben, egy új világban, új dolgok várnak rád is? -
#96000 Szívesen kipróbálnám.
Te? -
kamionosjoe #95999 Hogy az arcomba fújták a cigifüstöt!!
Szeretnél néha nő létedre férfiként élni vagy fordítva mint férfi nőként? -
#95998 Nem vagyok valami gazdag, szóval a jelenlegi állapotnál lejjebb nem szeretnék kerülni. :D
Mi bosszantott fel legutóbb? -
#95997 Attól függ, mi lenne a cél. Ha csak meggazdagodni, akkor az Usa, ha viszont a termeltetés lenne az, akkor Japán. Mivel ott az egyik legjobb a munkaerőpiac, ha a béreket nézem..
Akad olyan dolog, ami miatt lemondanál a gazdagságról? -
#95996 szakember felbérelése.
melyik országot rohannád le elsőnek ha világuralomra törnél? miért? -
#95995 Hát, jelen pillanatban mondjuk Halász Judit: Altató :)
(magyarázat: most értem haza, hulla vagyok. Kaja és bújok is az asszony mellé..aludni..)
Mi az amit/amiket szívesen csinálsz egy lakás renoválásakor? -
kamionosjoe #95994 Ó nagyon jól, könyvek, séta, biciklitúra, összeülés haverokkal. Egyébként szoktam ilyen netmentes időszakot is tartani direktben.
Melyik zenével jellemeznéd a jelenlegi hangulatod? -
#95993 Ha a szabad levegőn kell eltölteni egy teljes napot, akkor inkább a -20. Felöltözöm alaposan, ha kell kocogok is egy kicsit néha és csak eltelik az idő valahogyan. Ha viszont bent lehetek a lakásban, akkor nekem tökmindegy hány fok van odakint :P
Tegyünk fel elméletben, hogy valami miatt egy teljes hétig nem lesz internet sehol a világon. Mivel töltenéd azt a hetet? -
#95992 Nem. Az esőnek a közelébe sem megyek, ha nem muszáj. Bentről bőven elég tudomásul vennem a létezését.
Melyiket viseled jobban, a nyári 40 fokot, vagy a téli -20-at? -
Bebut #95991 Amerikai foci, ha társasjáték akkor meg Concept.
Mentél már ki az esőbe, csak úgy kedvtelésből?
-
#95990 Nyíllal, nyílpuskával szerintem némi bemelegítő kör után egész tűrhetően, kaviccsal többé kevésbé jól, csúzlival amikor még használtam, átlagon felül :P Légpuskával erős középmezőnyben lehetek egy versenyben, éles gépkarabélyt sosem komáltam, pedig sokat kellett szétszednem, összeraknom is :) Maroklőfegyvereket egy időben kedveltem, de megálltam a 6 mm-es Flóbert forgótárasoknál még akkoriban, amikor engedély nélkül is birtokolható volt.
Szerettem, de sosem lettem egy Clint Eastwood :D
Alkalmanként még dartsozom, de már azt is csak igen ritkán, és aabon is hol így, hol úgy sikerül célba találni...
Van kedvenc társas vagy csapatjátékod? -
#95989 keresztdomináns vagyok - bal szem, jobb kéz - szóval nálam ez kicsit kifacsart, mivel alapvetően nem a domináns kezemet használom ha célozni kell. íjjal középszar lövész vagyok, maroklőfegyverekkel egy kézzel kifejezetten jól lövök, főleg ha az balkezesre van alakítva vagy revolver és ennek hála nem dobál az arcomba üres töltényhüvelyeket... weaver állással pedig a világból ki lehet üldözni. puskát bölcs ember jobb ha nem ad a kezembe, képtelen vagyok összehangolni a két mancsomat és iszonyatosan esetlenül használom.
te? -
#95988 Ez nálam behatárolhatatlan. Hol iszom, hol meg nem. Van időszak, amikor egy hétig sem iszom, máskor meg azon kapom magam, hogy már vagy negyedik napja iszogatok valamit. Jobbára sörözni szoktam, azt is inkább csak ha jól esik. Viszont, gyengéim a krémlikőrök, főleg csoki és kávé. Ha elém kerül egy nyitott üveg, én bizony addig kóstolgatom, amíg a fenekére nem érek :P
Pontosan emiatt, csak igen ritkán veszek :)
Mennyire pontosan tudsz célozni nyíllal, kaviccsal, csúzlival vagy bármi egyéb fegyverféleséggel? -
kamionosjoe #95987 Igen, jó dolog a tesó.
Milyen gyakran iszol alkoholos italt? -
Bebut #95986 Nincs és soha nem is volt.
Fontosnak tartod, hogy egy gyereknek legyen testvére? -
kamionosjoe #95985 Színes, mondjuk inkább a sötétebb színek dominálnak, de férfi létemre szerintem így jó.
Van háziállatod? -
#95984 SM-A510FZDAXEH :P
Melyik szín dominál a ruhatáradban? És a lakásodban?