98284
QE4UCUtvAwMCUQgeEAVR

• chhaya #96314
    Van. Rendszeres. De többre lenne igényem.

Élvezed az egyedüllétet, vagy társaságban jobb?
  • Bebut
    Ritkán van ilye. Normal esetben csak magamba tartom. Aztán elmúlik. Lehet relaxálasnak is hívni.

Van úgynevezett sajat időd, mikor csak magaddal foglalkozol? Rendszeres?
  • Zephyr Retiring
    Állandóan és folyamatosan. Pont emiatt mindenbe belekezdek és szinte semmit sem fejezek be soha

Milyen módszert alkalmazol önmagad lenyugtatására ha valaki vagy valami felbosszant?
  • Bebut
    Befejeztem az MSc t. Más nincs.

Mennyire tervezel előre programokat?
  • Zephyr Retiring
    Nálam ilyen nincs :) (morgolódik is az asszony miatta néhanap)
    Akkor eszem, amikor megéhezek és akkor iszom amikor megszomjazom. Így volt ez már velem az oviban is, később az iskolapadokban ülve kaptam be egy egy szendvicset a tanárok nagy örömére, és így van ez ma is meló közben. Étkezem, iszom vagy épp wc-re megyek ha úgy érzem azt kell tennem. Étkezni, inni, pihenni, és levegőt venni muszáj. A többi opció tetszés szerint választható

Idénre terveztél valamilyen szakkört, iskolát, tanfolyamot elvégezni vagy elkezdeni?
  • Bebut
    Jelenleg semmi, megvan az új hely csak még nem kezdtem el.

Melyik a legfontosabb étkezésed?
  • Zephyr Retiring
    Nagyon változó, mert több részből tevődik össze a bérem..
    Van egy alapfizu, amit rendszeresen minden hónapban egyformán kapok. Ez jelenleg nettó 85. Aztán ehhez jön egy havi átlag csoportnorma, ami az adott hónap teljesítménye alapján lehet bármennyi nullától egész 100-ig, ráadásul ezt még a napi csoportlétszám is befolyásolja úgymint minél kevesebben vagyunk, fejenként aznapra annál több jut százalékosan is, erre jön még az egyedi norma (teljesítményszázalék) és a prémium is, amit a napi selejtek alapján kalkulálnak ki. Ez is szintén lehet nullától 100-ig akármennyi, plusz kafetéria ami egy 20-as havonta, valamint a 13.havi bér decemberben, ami átlag plusz egy havi teljes bér. Mindehhez jön még két évente kábé 10 nettó havi béremelés 10 éven keresztül az alapbérre. Nagyjából ennyi.

Neked?
  • kamionosjoe
    Igen, a töltött csirke.

Mennyit keresel havonta?
  • chhaya #96306
    Laptopról, fejhallgatóval.

Van kedvenc ételed?
  • Zephyr Retiring
    Hirtelen az akácfavirágra gondoltam

Miről hallgatsz legtöbbször zenét?
    (telefon, zsebrádió, mp3 lejátszó, walkman, autós rádió, hifitorony..)
  • chhaya #96304
    Tele vannak velük az üzletek. :D

Vagy nem ilyesmire gondoltál?
  • Zephyr Retiring
    Dianthus, abból is a kék. A természetben nem fordul elő ebben a színben a földön, génmódosítással hozták létre.

Ismersz ehető növényt?
  • chhaya #96302
    Nem, nem vagyok valami nagy kávés. Csak tartson ébren. :))

Van kedvenc virágod?
  • Zephyr Retiring
    Minden kapcsolat (akár táv, akár pár) akkor működhet optimálisan, ha a partner hasonló érdeklődési körű valamiben, amiben te is.
    Felejtsd el az ellentétek vonzzák egymást és a hasonló hasonlót vonz bölcsességeket. Egy kapcsolatban nincsenek szabályok, nincs rend, sem káosz. Változás van és elfogadás. Ha el tudod fogadni a partnered olyannak amilyen, ha tudod szeretni minden hibájával együtt, akkor élhettek a világ túlsó felén is távol egymástól.
    Fél évet voltam távol az asszonytól munka miatt, rendszeres heti kétszeri kommunikációval, és működött a dolog. Volt olyan kollégám, aki már negyedjére volt kint (fél évet) és kitartottak egymás mellett. Nem kell egyet érteni mindenben. De ha van közös cél, amiben egymást támogatjátok, a kapcsolat működhet. Változatosságként pedig néha meg lehet lepni a párunkat egy egy utazással, vacsorával vagy bármivel ami örömöt okozhat neki.
    Mert ha ő boldog, te is az leszel.

Ittál már igazi olasz kávét?
  • Bebut
    Én csak kétszer ettem, csaladi banzáj volt. Reggelire kiflit parizsival és vajjal. Ebédre húsleves, rántott hús, rántott sajt, rízs, sült krumpli, saláta, és csúsztatott palacsinta. Meg ebéd előtt egy kis süti, mert már nem bírtuk ki, hogy megjöjjön mindenki.

Működhet egy távkapcsolat? Ha igen mi kell hozzá, ha nem akkor miért nem?
  • chhaya #96299
    Későn ébredtem, nem reggeliztem, csak kakaót ittam. Aztán a szomszédos étteremben ettünk egy menüt, én csirkeragu levest és tordai lacipecsenyét steakburgonyával. Vacsira két vakrémes-szalámis szendvicset paradicsommal. Semmi nasi egész nap. :(

Te?
    Utoljára szerkesztette: chhaya, 2017.09.04. 06:35:36
  • Zephyr Retiring
    Kedvelem a szeptembert, így örülök :)

Fel tudod sorolni, hogy tegnap ébredéstől elalvásig milyen ételeket fogyasztottál?
  • Bebut
    Egyedül hason, vagy picit oldalamon. Ketten pedig összebújva, vagy az oldalamon, vagy a hátamon.

Örülsz, hogy megjött ahűvösebb idő?
  • chhaya #96296
    Nem, de nem is nagyon vágyom rá.

Milyen pózban szeretsz aludni? Hamar elalszol?
    (A kreatív kérdés onnan jött, hogy ránéztem a macskánkra, aki már megint hanyatt kitekeredve, szétvetett lábakkal szunyál. :D)
  • Zephyr Retiring
    Fene tudja. Most voltam nemrég egy elszármazottak napján, ami ugyan nem pont lagzi, bár 300-an jöttünk össze, volt vacsi is, meg élő zene amire akár hajnalig is rophatta a nép :)
    Mi ugyan már este 10-kor kidőltünk, de mentségemre legyen mondva, hogy előtte éjszaka mindössze 3 órát tudtam aludni, ugyanis a szomszédomban hajnali 2 óráig leánybúcsú volt :D

Vettél már részt leány vagy legénybúcsún?
  • chhaya #96294
    Tavaly szeptemberben két hét eltéréssel voltam kettőn is. :D
    Az egyik hagyományos nagy falusi lagzi volt a bükkösdi ökoparkban, a másik pedig kicsi családi-baráti összejövetel a Budapesten a Kopaszi gáton egy bisztróban.

Szereted a nagy lagzikat?
  • Zephyr Retiring
    2 éve Törökkanizsán a Szent György templomban egy ismerősöm esküvőjén.
    A Lakodalom pedig Magyarkanizsán volt közel 200 fős társasággal :)

Tehát: mikor voltál utoljára lagziban, és merrefelé?
  • chhaya #96292
    A pazarlást nem szeretem, de a kényelmesnél jobban takarékoskodni sem szoktam. Szóval... ésszerű körülmények között mondhatjuk, hogy fontos.

Mikor voltál utoljára templomban?
  • Zephyr Retiring
    Most nem vonz.

Számodra fontos az energiatakarékosság?
  • chhaya #96290
    Se kapásból, se nyugodtan átgondolva nem tudom elképzelni. Egy bizonyos időnél tovább nem terjed a fantáziám.

A paintballt próbáltad már? Ha nem, érdekelne?
  • Zephyr Retiring
    Csak a rossz dolgokkal kapcsolatban. Jobban örülnék, ha ez az "adottság" inkább a pozitív előrejelzéseknél működne.

Milyen öregkort tudsz elképzelni magadnak, ha nem kapásból kellene leírnod, hanem nyugodtan átgondolva?
  • chhaya #96288
    Csak amikor biztosra is tudtam, hogy változás lesz. :D Amúgy nem.

Szoktad megérzéseid lenni, amik be is következnek később?
  • Zephyr Retiring
    Hadilábon :D
    Erről az ipséről mindig az az eset ugrik be, amikor a Plazma nevezetű rapper művészlélek fellépett az egyik kereskedelmi tévénk valamelyik tehetségkutatóján..
    Nem tudom ki látta, de a srác egy akkora cifra saját költésű káromkodós-bemocskolós szövegű rapkölteményt adott elő, hogy mind a zsűri, mind a közönség, csak döbbenten pislogott :D
    Hernádi Jucus (vagy Soma?) csak annyit kérdezett, hogy ugyan ki volt az a kegyetlen hölgy, aki így összetörte a szegény szívét?
    Aztán megszólalt Puzsér:
    Az ilyen trágár és obszcén szövegek abszolút nem helyénvalóak és semmi értelmük sincs azon kívül, hogy valaki menőnek érezhesse magát, hogy ő mekkora arc, mert ilyet meg mert tenni a médiában ma...
    Ergo Puzsér a művészethez annyit ért csupán, mint...mint inkább nem is mondok hasonlatot, közelébe sem érne a valóságnak.
    De azt nem vitatom, hogy mint médiaceleb, egy igazi egyéniség.

Érezted már valaha, hogy valami nagyon nagy változás fog történni az életedben hamarosan?
  • chhaya #96286
    Magamtól soha. Régen hallgattuk valamelyik adót az irodában, de beköltöztették hozzánk egy idősebb kolléganőnket, azóta nincs megegyezés, hogy mi szóljon, ezért inkább csend van. Amit én egyáltalán nem bánok.

Hogy állsz Puzsér Róberttel?
  • Zephyr Retiring
    Rendszeresen talán semmilyet.
    Műsorokat nem, de néha kedvem támad régebbi sorozatokhoz. Úgymint Jóbarátok, vagy mondjuk a Miért éppen Alaszka? Joel dokival és "sziszöli" többiekkel :P

Szoktál még rádiót hallgatni?
  • chhaya #96284
    Klasszikus, és lehetőség szerint minél kevesebbet.

Milyen műsorokat nézel rendszeresen?
  • Zephyr Retiring
    Az étkezés és a zenehallgatás.
    Az első után, a második közben néha el is pilledek kissé..

Klasszikus, vagy modern felszereltségű a konyhád, és naponta mennyi időt töltesz ott?
  • chhaya #96282
    14 voltam, emlékszem a helyre, és egyrészt arra gondoltam, hogy sokkal nyálasabb, mint ahogy elképzeltem, masrészt meg hogy előbb túlestem rajta, mint a nálam menőbb és népszerűbb barátnőm. (Utált is utána rendesen.)

Mi a legpihentetőbb tevékenység számodra? (Mondjuk az alváson kívül. :D)
  • Zephyr Retiring
    Erre inkább én válaszolnék :)
    Pasiként úgy vélem ez minden egészséges embernél előfordul. Nálunk halmozottabban (reggeli merevedés pl.) a nőknél (csajoknál) is, csak ritkábban. (Tisztelet a kivételeknek) Persze mindkét nemnek mást jelentenek az erotikus álmok.
    Egy nőnek már az is erotikusnak számít, ha álmában egy félmeztelen pasival koktélt iszogat egy bárban és ennyi, nálunk pasiknál meg az erotikus álom vagy a csókkal kezdődik, vagy onnan, hogy félmeztelen ülünk egy bárban, amikor mellénk telepedik egy teljesen meztelen bomba nő :D

Hány éves korodban született meg az első nyelves csók élményed, mit gondoltál közben, és emlékszel e még a tett helyszínére? :P
  • kamionosjoe
    Nincs. Illetve olyan szokott lenni, hogy álmodok valamit és akkor az a történet visszatér 2x,3x és ennyi. Meg amikor ugyanaz van, akkor se teljesen ugyanaz, van ami mindig más. Kimondott rémálmom meg már régen nem is volt.

Szoktak szexuális jellegű álmaid lenni?
  • chhaya #96279
    Hát, sosem volt ez meghatározó a barátaim megválogatásában. Bár alapvetően a diszkósokkal nem igazán tudtam mit kezdeni.

Vannak visszatérő (rém)álmaid?
  • Zephyr Retiring
    Fekete. Még a depecses korszakomból maradtak meg :D

Milyen zenei galeritagokkal barátkoztál valaha szívesen, és mely "szélsőséges" zenetábor tagjait kerülted el jó messzire?
  • chhaya #96277
    Igen, péntek reggel 9 óra 50-kor. :)

Milyen színű a legtöbb ruhád?
  • Zephyr Retiring
    Hirtelen az Androméda (jól írtam?) ugrik be elsőnek...meg a két göncöl :) Amúgy mindet nem ismerem.

Tudod e, hány óra hány perckor születtél?
  • chhaya #96275
    Nincs kedvenc helyem.

Ismered a csillagképek neveit?