97989
QE4UCUtvAwMCUQgeEAVR

• Zephyr Retiring
    Mikor melyik :P De mivel a mazsola bármikor, szóval inkább édes nasi.

Mennyire tartod fontosnak a saját egészségedet? Mikor vizsgáltattad ki magad utóljára (vérvétel, szűrővizsgálatok stb.)?
  • chhaya #96062
    Itt nulla. Szüleimnél a régi szobámban van kettő, mindkettő a régi kutyámról, de nem a falon, hanem polcon. Illetve az egyiknek kerete sincs, az ér?

Édes vagy sós nasi?
  • Zephyr Retiring
    Régebben sok volt..énekesek, táncosok, színészek, írók, építészek, tervező mérnökök, és egyes üzletemberek is :)
    Ma már másképp látom az életet. Nem másokat szeretnék követni, hanem a magam útján járni. Úgy érzem, ez valamennyire sikerült is.. és amik még nem jöttek el számomra, azokat a dolgokat is felkészülten várom :)

Az otthonodban nagyjából hány fénykép van a falakon bekeretezve azok közül, amiket magad készítettél valahol, valamikor?
  • kamionosjoe
    Először talán az kéne, hogy jobban elterjedjen az elektronikus fizetés, sok helyen még mindig nem fogadnak el kártyát és sok embernek bankkártyája sincs.

Ki a példaképed?
  • Zephyr Retiring
    Bocs, a válasz lemaradt :D
    Szóval igen. Többször is megesik ez a fajta agyi pörgés amit említettél.

Kérdésem a #96058 alatti továbbra is :)
  • Zephyr Retiring
    Elképzelhető, hogy a távoli jövőben a fizikai pénzt teljesen kiváltja majd a bitcoin, vagy egy hozzá hasonló digitális fizetőeszköz?
  • Bebut
    Takaró.

Előfordult veled, hogy hulla fáradt voltál, de pörgött az agyad és ezért nem tudtál aludni?
  • chhaya #96056
    A kérdés jó, engem nem vonz.

Mi a bal kéz felől hozzád legközelebb levő tárgy?
  • Zephyr Retiring
    Nem azért nem érdekel a dolog, mert nem tudnék visszajönni, hanem azért nem, mert a marson még nincs net. Így többé nem írhatnék az SG-re sem :P

Mi a jó a horgászatban?
  • Musachy
    Erre alapból azt mondanám, hogy nem tudom milyen íze van az alkoholnak, hiszen tiszta alkoholt sosem innék, de meg sem kóstolnám...
    Viszont az alkoholmentes sör valóban nem igazi valahogy. Eddig a legjobb mentes sör szerintem a Heineken 0,0% és még a Buckler is iható. De még a Heineken is vízízű egy alkoholos sörhöz képest. Persze, hiszen az alkohol helyett is víz van benne... Tehát az alkohol "íze" hiányzik belőle.
    Legjobb lenne az a szer, amit a "Forró szél" című filmben Surda vegyész haverja csinált, amitől annyit lehetett inni alkoholos italból, amennyit akartak és nem rúgtak be. Ugyanis én az italokat az ízük miatt szeretem és nem a bódító hatásuk miatt.

Ha lenne egy élhető város a Marson és elutazhatnál oda szétnézni, de azt mondanák, hogy van 1-2% esélye, hogy nem tudsz visszajönni soha valami miatt, akkor elmennél vagy nem?
  • chhaya #96053
    Nem. Nem szeretem az alkohol ízért, ilyen ínyencségekre pláne nincs igényem.

Szereted az alkohol ízét?
  • Zephyr Retiring
    Napfényes tengerparti nyaralás, nem vitás :)

Ittál már tequila ízesítésű sört?
  • chhaya #96051
    A-

Ha most azonnal döntened kéne, hova utazz két nap múlva: napfényes tengerparti nyaralás, vagy gyönyörű hegyvidéki síelés?
  • kamionosjoe
    0+

neked?
  • Zephyr Retiring
    Csak tippet tudok mondani: mesebeli, mint a kobold :)

Milyen a vércsoportod?
  • chhaya #96048
    Egyetlen cipőm van, aminek van fűzője, és az fekete.

Tudod milyen állat az ájtatos manó?
  • Zephyr Retiring
    Ma már nem. Valaha heti két nap rendszerességgel kocogtam 4-5 kilométert, de mostanában csak bicajozom. Azt sem sportszerűen, csak közlekedési eszközként.
    Az úszáson gondolkodom mostanság.
    Talán veszek egy bérletet és belevágok :) Régebben csak strandolás szintjén űztem az úszást is, de ki tudja mi a jó neki? Talán nekem is jót tenne ismét egy kis mozgás.

Milyen színe van a kedvenc cipőd cipőfűzőjének?
  • Bebut
    Fülig.

Sportolsz valamit?
  • kamionosjoe
    Látom erre senki nem akar válaszolni. :D
    Na akkor majd én, amikor 4-5 éves voltam oviban egyszerűen befostam, utána még az óvónéni le is szidott azthiszem.

Szerelmes vagy?
  • Zephyr Retiring
    Alapjában véve, nagyon szeretem a humort. Sokszor és sokat is nevettem életemben, de leginkább csak magamon. Másokon kizárólag akkor, ha az illető is szakad már a röhögéstől saját magán :) Legviccesebb eset amit magammal kapcsolatban mesélni tudok egy temetésre megérkezésemkor történt...
    Bár én csak később tudtam rajta nevetni, akkor és ott, akik látták az esetet, mind mosolyogtak :)
    Szóval falfehéren, zuhogó esőben kiszállok az autóból. A hólyagom majd szét durran, közben pillanatokra vagyok tőle, hogy kidobjam a taccsot is (tehát pisi és rókázás érzete egyszerre) amikor a következő pillanatban éreztem, hogy a hasmenés is utolért. Miközben a helyi illemhely felé támolyogtam és szó szerint szenvedtem mindettől, intettem minden ismerősöm felé és magyarázkodtam, meg a kocsink többi utasa is ezt tette mögöttem..
    Végre elérkezem a célhoz és... ZÁRVA!!! Értitek? Egy kib...ott temetőben, egy temetés napján, kulcsra van zárva a budi! Én kínomban röhögtem, a többiek meg...talán szolidaritásból.
    Szomorú nap volt, mert az ég nyugosztalja, a kedvenc nagyimtól búcsúztunk, de ez a sztori már örökre a családi történetekben fog szerepelni :)
    Talán nem hangzik viccesnek, pedig tényleg volt röhögés rendesen, amikor szidni kezdtem a zárt budiajtót :P
    Aztán persze meglett a kulcs is, de addig a pontig azt hittem, engem is temetni fognak a nagymuter mellé :D

Legkínosabb pillanat az életedben?
  • chhaya #96043
    Előfordul néha, általában a családi vasárnapi ebéden, amikor anyukám szinte tömne, mint egy libát, én meg szófogadóan eszek, mert senki nem tud olyan finomat főzni.
    A legdurvább eddig, amikor nagyon rosszul voltam utána, az tavaly decemberben volt. Egy puccos céges karácsonyi vacsorát képzelj el, ami úgy nézett ki kb. mint egy rongyrázós esküvő, rogyásig megpakolt svédasztallal és változatos menüvel. Az egyszeri vidéki kislány pedig, aki eléggé szereti a hasát, elhatározza, hogy kihasználja a helyzetet és végigkóstol mindent. Nem sikerült. A desszertnél az utolsó bonbonokat és édességpoharakat már csak kiraktam magam elé az asztalra és szenvedéssel bámultam, mert semmiképp sem fért már belém. Menni alig tudtam utána, órákig csak nyögtem. I regret nothing.

Mi a legviccesebb dolog, aminek eddig részese voltál? Avagy: mikor nevettél életedben legjobban?
  • Zephyr Retiring
    Eddig nem volt, vagy csak nem tudtam róla, de pár napja estére eldugul az orrom :( Az orrspray irritálja (csípi és picit vérzik is tőle, ezért egy gyengébb antihisztamint kaptam a páromtól. Tegnap használtam először, eddig bevált...)

Előfordult már, hogy degeszre etted magad? Hogy szinte kidurrant a hasad és émelyegtél is kicsit? Milyen alkalom volt ez (ha volt)?
  • chhaya #96041
    Igazság szerint mindenfélét szeretek és szinte minden formában fogyasztom is. Vannak persze preferenciáim, hogy miket szeretek jobban: pl. füstölt sajt, tejberizs, különlegesebb gyümölcsjoghurtok, a túrót édesen (főleg mazsolával, palacsintába töltve :D), és ha nem kapom meg reggelire a bögre hideg kakaómat, akkor el van cseszve a nap. Azt hiszem egyedül a körözöttet nem eszem meg a tejtermékek közül.

Van ételallergiád, vagy allergiás vagy bármire?
  • Zephyr Retiring
    Mivel mindig én döntöttem mit dolgozzak, így a válasz igen :)

Melyik tejterméket fogyasztod szívesen? (sajt, joghurt, kefír egyéb..
  • kamionosjoe
    Az nincs, de van egy Fitbit Alta Hr fitness karkötőm.

Szeretsz dolgozni?
  • Zephyr Retiring
    Igen. Sőt régebben, ha egy beszélgetés alkalmával lenézően és fölényeskedően viselkedett valakivel, csatlakoztam és olyan szavakat dobtam be a mondataimba, amiket magam kreáltam :)
    (pl. agronomizáció, szolkűr, frestag...) Érdekes volt figyelni a reakciókat, voltak akik bólogattak, hogy értik miről beszélek :)

Van karórád?
  • chhaya #96037
    Jobb.

Vannak olyan szavak, amiket használni szoktál, mások pedig csodálkoznak rajta, hogy az mit is jelent? (pl. nyelvjárási vagy családi alkotású szavak)
  • Zephyr Retiring
    A bal lábbal való ágyból felkelés :)

Jobb, vagy bal kézzel szoktál írni, rajzolni?
  • Bebut
    Még nem.

Van olyan gyerekkori babonád ami máig megvan, pedig tudod hogy semmi érteome?
  • Zephyr Retiring
    Hangulat kérdése. Egyszer éjjel 11-re viharban értem haza. Még nem voltam álmos, vagy egy órát néztem a villámlásokat :)

Gömbvillámot láttál már?
  • chhaya #96033
    A legtöbb, amit adtam, az egy szál volt, anyák napjára.
    A legtöbb, amit kaptam, hát... Nagy csokrot még nem kaptam, de volt egy olyan, ami egy pici rózsabokornak nézett ki, több apró bimbó és virág nyílt rajta, de eszembe sem jutott megszámolni.

Szereted nézni viharban a villámlást, vagy inkább tartasz tőle?
    Utoljára szerkesztette: chhaya, 2017.05.11. 18:15:40
  • Zephyr Retiring
    Vegyeseken. Volt amelyikekre mások miatt mentem csak el. A legelső egy Pokolgép Metál Karácsony volt, még sok sok évvel ezelőtt, a legutolsó pedig valemelyik Megasztár sztárocska volt (már nem is emlékszem ki..) Ebben a hónapban viszont a magam örömére megyek a Kowalsky meg a Vegára :)

Mi volt egy csokorban a legtöbb szál rózsa, amit valaha adtál valakinek, vagy kaptál valakitől?
  • chhaya #96031
    Miazhogy. Néha alig várom a semmittevés után, hogy csinálhassak valamit, mert az pihentetőbbnek tűnik.

Milyen koncerteken voltál már?
  • Bebut
    Focimeccsen kiabáltam, de csak azért hogy hallják a társak amit beszélek, ideg nélkül. Nem vagyok a kiabálós típus.

A semmittevésben is el tudsz fáradni?
  • chhaya #96029
    Jobban értem, mint beszélem, de az angollal ki vagyok békülve.

Miért kiabáltál legutóbb?
  • kamionosjoe
    Nein.

Beszélsz külföldiül?
  • Zephyr Retiring
    Metál kék és a kék árnyalatai.

Bolondulsz valamiért vagy valakiért mostanság?
  • chhaya #96026
    Nem jut eszembe ilyen.

Vannak kedvenc színészeid?
  • Zephyr Retiring
    Hétfő reggel van...melankolikus.

Van olyan hely bármerre, ahol régebben már jártál és valamiért úgy érzed, megint el kell menned oda?
  • chhaya #96024
    Egy-két helyesírási hiba felett szemet hunyok, de az alapvető nyelvtani / stilisztikai hibákkal zsúfolt szövegeket általában el sem olvasom. A nagybetűk hiánya fórumon vagy cseten nem szokott zavarni, ha amúgy helyesen ír az illető.

Milyen a kedved most?