98282
-
Úgy érzem, igen. Remélem a kollégáim is így gondolják :)
Viszont, néha túl precíz is vagyok, és olyankor nehezen kezelem, ha a csapat valamelyik tagja lustálkodik ha feladat van. Szabadidős és játékos csapatokban pedig nekem nem a cél mindenáron elérése a lényeg, hanem, hogy segítsek a legutolsóknak, vagy a leggyengébb láncszemeknek. Mert ők is a csapat tagjai.
Jártál már kalandparkban? -
Hát... Attól függ. Szeretek egyedül dolgozni, mert jól esik az önállóság, amikor senki nem szól bele abba, hogy mikor mit és hogyan csinálok. Másrészt szeretek jó (hangsúlyozom: JÓ) csapatban dolgozni, ahol megfelelően el lehet osztani a feladatokat, működik a kommunikáció a tagok közt, és nem csak nyűg összehangolni az önfejű és mindent máshogy akaró embereket. Na meg feladattól is függ, van, amit többen könnyebb, és van, amit nincs értelme felosztani.
Jó csapatjátékos vagy? -
Bebut #96390 Nemigazán, tudok racionálisan dönteni, ha valami már nem jó de korábban bevállt, akkor sem ragaszkodom hozzá. Eddig 3 különböző márkájú telefonom volt, és mindegyikkel meg voltam teljesen elégedve. De mikor új kellett volt más márkában jobb. Persze amiről már jó tapasztalatom van, azt nézem meg elsőnek.
Egyedül vagy csapatban szeretsz dolgozni? -
A munkaidő utáni részét már határozottan.
Fontos számodra a márkahűség? -
A szokásaim rabja vagyok. Nehezen kezelem az új dolgokat.
Végre péntek :) Te kedveled ezt a napot? -
Kedvencem nincs, de vannak olyan bögrék és poharak, amiket jobban szeretek a többinél. Igazából hangulat- és napszakfüggő, de általában mindegyik ital másból esik jól. Pl. teámhoz a széles zöld bögrém kell, a reggeli kávémhoz a magas bögre, a déli kávéhoz kis csésze, vizet csak üvegpohárból, satöbbi. Najó, a kakaó mindenből jó, még dobozból is. (Egyszer kaptam bögréből kólát, teljesen kibillentett a lelki egyensúlyomból.)
Vannak kis megrögzött szokásaid, amiknek csakazértis mindenáron úgy kell lenni, vagy rugalmasan kezeled a bogaraidat? -
Pár hete. A közelünkben is van egy, megesik, hogy ejtünk egy laza sétát benne a párommal.
Ránk nem mondhatod, hogy erdőkerülők :)
Van kedvenc poharad amihez ragaszkodsz? Miért? -
Bebut #96385 Persze, mindenkinek van valami terve. Nekem pl. hogy holnap reggelizem.
Mikor voltál utoljára erdőben, azért hogy ott legyél, és nem csak átutazóban? -
kamionosjoe #96384 Szinte semmit.
Létezik a Soros-Terv? -
Vásárolni szeretek, pénzt költeni nem, ha ennek így van értelme. :) Szeretem az érzést, ami egy új dolog vásárlásával jár (a nézelődést, a kiválasztást, a birtoklás örömét), és ha nagyon kell az a valami, akkor nem is sajnálom rá túlzottan a pénzt.
Átlagosan mennyit tömegközlekedsz egy héten?
Utoljára szerkesztette: chhaya, 2017.10.10. 18:53:02 -
Bebut #96382 Szerencsére eddig nem nagyon volt ilyen. Márcsak azért is, mert alapvetően spórolok, és ha már van valami amit akarok, akkor meg is tudom venni. Tehát nem az új dolog megkívánása után kezdek csak el spórolni.
Jelenleg lakásra spórolok, de még nem akarok venni. Illetve motort szeretnék venni, de arra már nem kell spórolnom.
Szeretsz vásárolni? Jó érzés, vagy rossz hogy megint pénzt kellett költened? -
Nem.
Mi volt a legutóbbi dolog, amire sokat spóroltál és alig vártad, hogy megvehesd? -
Bridget Jones babát vár.
Szuper volt :)
Sétáltál már Budapesten a Római parton? -
Nem próbáltam még, de nem is vonz. Szerintem túl béna lennék hozzá, hogy élvezni tudjam.
Milyen filmet láttál utoljára és milyenre értékelnéd? -
Pár évig toltam 3 műszakban még más munkaterületen. Hajnali 2 óra volt a vízválasztó. Akkor kezd felébredni az ember..másnap reggel olyan 4 órákat tudtam csak aludni.
Régi kollégáim közt akadt aki szintén, de mások meg fel sem vették az éjszaka "hozományait".
Tudsz síelni? -
Nem dolgoztam még, de szívesen kipróbálnám. Alapvetően úgyis éjszaka vagyok éberebb, délelőtt félkómázok, akármennyit is alszom...
Te? -
Változó. Ma este pl. bolognait ettem :) De jöhet, hal, csirke, gomba, esetleg rántott husika.. :)
Meg sorolhatnám reggelig. Ezer és egyfélét, de leginkább az olyanokat, ami mellé elfér a savanyúság vagy a friss zöldség..
Dolgoztál már valaha éjszakai műszakban? Mi róla a véleményed? -
Nem tudnék legjobbat kiemelni. Több van, amit szeretek, különböző okokból (a kaja minősége mellett persze), pl. mert hangulatos és ötletes a berendezés, vagy épp különösen jó a kiszolgálás.
Milyen jellegű ételeket szeretsz leginkább? -
Nekem túl szárazak.
Legjobb étterem, ahol eddig megfordultál? -
Kebap. Vagy kebab.
Szereted a vadhúsból készült ételeket? -
vegánok.
neked? -
Ünneplésnek azért épp nem nevezném, de szokott örülni egy szál virágnak, vagy egy doboz bonbonnak a kedvesem ha kap :) Néha kapok én is valamit. Érdekes, hogy sokan csak amiatt elítélik és lázadnak a Valentin nap ellen, mert amerikából jött.. bezzeg a hamburgert meg kétpofára falják ugyanezen személyek is :D
Kedvenc gyorskajád? -
Nem. De kíváncsi lennék, hogy a nagyobb / közismertebb lakatfalaknál milyen arányban vannak az együtt vannak még és a már rég szétmentek párok lakatjai. :D
Ünneplitek a Valentin-napot? -
Van amit igen, van amit nehezebben, de idővel igen.
Tettél már lakatot valamerre, egy vasszélű hídra a kulcsot meg a vízbe dobva a szerelem örök zálogaként? -
Többnyire rákérdezek, hogy én így meg úgy tudtam, most akkor mi a helyzet? És adom a hülyét, fenntartom a lehetőséget, hogy én tévedek. Ha kiderül, hogy tényleg nem tévedek, akkor talán még egyszer megpróbálok valahogy rákérdezni, hátha ő volt zizi. Megadom az esélyt.
Könnyen megbocsátasz? -
Kontaktlencsét hordanak többen is a családban. Szemüveget csak ketten, de ők is inkább a koruk miatt már.
Én soha ki nem állhattam egyiket sem, de ha mindenképp meg kellene neveznem valamelyiküket, akkor már inkább a szemüveg...és ha dönthetek is, akkor már inkább egy aktív shutteres :D
Valakit, aki igen közel áll hozzád, egy nap hazugságon kapsz. Mit teszel? -
Szoktam, kb. 10%-ot, elégedettségtől függően kerekítem felfelé vagy lefelé.
Szemüveg vagy kontaktlencse? -
Látom senki nem tud, vagy nem akar ilyesmi forma kérdésre felelni..
Akkor lecserélem..
Szoktál adni borravalót fodrásznál, étteremben, vagy egyéb helyeken?
Ha igen mennyit, ha nem mi az oka? -
Mivel itt a Földön az idő elengedhetetlen a boldoguláshoz, igen. Hiszen télen hamarabb is sötétedik, mint nyáron.
Vertél már blattot? És kaptál érte jattot?
-
Figyelmetlenségből adódóan többször is előfordul, mint szeretném. Vagy nem nézem meg rendesen, hogy mit kellene csinálni, vagy nem koncentrálok eléggé. Tisztában vagyok vele, hogy ez a gond nálam, és mindig el is határozom, hogy jobban oda fogok figyelni, de sokszor kiderül, hogy mégsem sikerült.
Szerinted van még értelme a téli és nyári időszámításnak? -
Attól függ..
A munkámban mindig élen járok, folyton képzem magam, és minden tőlem telhetőben segítem a közvetlen kollégáim munkáját. Ott inkább nekem kell türelmesebbnek lennem. Ami az itthoni elvégzendő dolgaimat illeti, folyton rám kell várni, bár ez engem cseppet sem zavar :D
Milyen gyakran szoktál és miben szoktál általában hibázni? Próbálsz kevesebbet hibázni, vagy abszolút nem is foglalkozol ezzel? -
Bebut #96361 Igen. Az egyirányú marsexpedícióra is elmennék.
Álltalában te vársz másokra vagy ők rád? Miért van ez így, teszel ellene, zavar? -
Ezt a chemtrail elméletet most hallom először, kicsit utána olvastam..szerintem baromság, mert aki esetlegesen mérgezné a légkört, az a saját életét, légkörét is mérgezné. Remélem, jól gondolom :)
A laposföld elmélet is már marha régen megbukott. Kábé akkortól pedig tutira, amikor elkészültek az első távlati képek az űrből, a Földünkről. Persze biztosat csak az tudhat, aki már látta az űrből a Földet :D
Te szeretnéd egyszer majd látni a saját szemeiddel is a Földet a távoli űrből? -
Viszonylag. Ha nem célzottam engem idegesítenek, akár még jól szórakozom is rajtuk.
Mi a véleményed a chemtrail meg laposföldhívő emberekről? -
Bebut #96358 Annyira nem szeretem, de előfordult hogy már néztem.
Könnyen kizárod az idegesítő embereket? -
Gernor #96357 Nem tudom, nem nagyon hallgattam (láttam) musicalt.
chhaya, ha jók a szipkáid, akkor járunk? -
Sokaknak az alapvető illemszabályok sem mennek, nemhogy ilyen szinten, hogy ki kinek nyújthatja a kezét elsőként... Szóval, igen, jó lenne.
Hogy állsz a musicalekkel? -
Alapesetben igen, de a nő nyújt kezet elsőként. Férfi nőnek csak akkor nyújthat elsőként kezet, ha a nő a férfi beosztottja.
Fontos lenne az illemszabályok tanítását az alapoktatásba bevonni? -
Bebut #96354 Nem. Szerintem közös feladat. Sokkal jobban ízlik az az étel amit valakivel együtt készítesz el. Plusz gyorsabban is megy a munka akkor.
Nőkkel illik kezet fogni? -
Főzök inkább, a sütés nem nekem való, túl pontosan kell méricskélni a hozzávalókat. A főzés ennél szabadabb, érzéssel szoktam fűszerezni (nagymamám után szabadon :D).
A nő dolga a sütés-főzés?