Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szoktam mosolyogni a dinnye dilemmán. Görögdinnye, miközben meg Afrikai, édes mint egy gyümölcs, holott zöldség méghozzá tök :D
Ha egy nap az SG megszűnne (nem új névvel átalakulna, hanem végleg vége lenne) keresnél helyette egy másik fórumot, vagy nem fórumoznál többé? Ha keresnél, elsősorban milyen tematikájú érdekelne leginkább?
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
Ettél már citromsárga görögdinnyét?
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
Dinnyét hogy eszed?
★★★★★
Ha kukacos a cseresznye akkor is megeszed? Több hús van benne alapon? :)
Ne vígy engem a kísértésbe, oda találok magam is. :)
Még tartott az idei Görög nyaralás is, amikor az asszony már jelezte is, higy jövőre mehetnénk Ciprusra is, mert összebarátkozott egy hölggyel, aki minden évben ott nyaral :)
Van olyan ízesítésű fagylalt vagy jégkrém, amit egyáltalán nem kedvelsz?
Hány országban jártál már?
Megesett, hogy dolgoztam.
Előfordult, hogy szabit vettem ki és csak lazultam egész nap.
Egyszer külföldön töltöttem.
3 éve egy meglepetéspartit szervezett titokban a párom, ahol mindenki jelen volt aki fontos személy az életemben..
Idén még fogalmam sincs hogyan fog eltelni a szülinapom.<#vigyor>#vigyor>
A világ sok országában egyáltalán nem ünneplik a névnapokat. Neked erről mi a véleményed?
Születésnapodat hogy szoktad megünnepelni?
★★★★★
Mit tippelsz: ha holnap temetnének (téged és nem engem<#vigyor>#vigyor>) hány fő kísérne el utolsó utadra a nyughelyedig?
Lenne-e utolsó kívánságod az alkalomra és szerinted betartanák-e azt, amit kértél?
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2017.06.11. 20:39:50
Mikor lesz az esküvőd?
★★★★★
Melyik rovart utálod és melyiket kedveled a legjobban?
Mikor csípett meg utoljára méh vagy darázs?
★★★★★
Könnyen barnulsz, vagy inkább leégsz a napon?
Magadban, vagy többedmagaddal szeretsz inkább nyaralni?
Szerintetek hova érdemes elmenni belföldön egy kis pihenésre? Sok helyen igaz nem jártam kishazánkban de két választ szoktam kapi: Balaton, Velencei-tó. Van egyéb más, ahol ti voltatok és jól éreztétek magatokat?
Ne vígy engem a kísértésbe, oda találok magam is. :)
Az élet milyen területein vagy kreatív? (írás, számolás, versmondás, új dolgok eszközök létrehozása, szakmai területen, vagy más egyéb területeken..)
Te mit szólnál ha a kutatók téged is meg akarnának vizsgálni?
★★★★★
Mit gondolsz a genderről és a mostanság divatos felhajtásról körülötte?
Ma hajnalban a párommal a nyitott ablaknál éppen a balkáni gerle hangját hallgattuk és még meg is jegyeztem, hogy úgy huhog, mint a bagoly (ami meg inkább az uhura jellemző) Mondjuk ez a semmit tevés inkább ránk pasikra jellemző. Az ellenkező nemű egyének folyamatosan tesznek valamit, semmit legfeljebb alvás közben :)
Téged szórakoztat, vagy inkább bosszantani szokott a veled ellentétes neműek másirányú gondolkodása?
Van időd és kedved semmit tenni a természetben? Napfelkeltét, csillagokat, felhőket nézni, madárcsicsergést hallgatni, meg ilyenek.
Még szinte hibátlan állapotban van.
Aztán van még egy világos színű moncsicsi babám, aki szintén vagy 30 éven át elkísért, bármerre is éltem.. (rózsaszín párduc plüsit most láttam először, köszönet érte)
Mi volt a kedvenc tantárgyad a suliban (bármelyikben) és mi volt az a tantárgy, amivel ki lehetett volna üldözni is a világból?
Neked mi volt a kedvenc gyerekkori játékod?
Hát nem imádni valóak? (spoiler)

De ez nálam sokszor változik..
Mi a leghosszabb idő, amit egy plüss állatka (vagy egyéb régi játékpajti) eltöltött a társaságodban?
(ha jelenleg is megvan még, azonnal kérek egy fotót róla spoiler alatt<#vigyor>#vigyor>)
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2017.05.30. 12:26:30
Melyik állatot (állatfajtát) tartod a világon a leggyönyörűbbnek?
Mondom miért: a nők nem beszélgetnek, mint mi pasik lényeges dolgokról, hanem csacsognak az égvilágon mindenről :D Pont emiatt, kerestem egy olyan előfizetést neki, ahol korlátlanul tud cseverészni (saját szolgáltatón belül) illetve a külsős szolgáltatósokkal pedig alternatív lehetőségekkel élve tartja a kapcsolatot (viber, skype stb..)
Sokáig nagyon kedvezőnek tűnő (havi 1200 ft-os céges flottában voltam egymás közti korlátlan elérhetőséggel) de rájöttem, hogy nincs kihasználva. Így nekem elég a feltöltős verzió bőven. Van, hogy fél évig sem töltök rá még 1500 ft-ot sem :P Minek, ha a régi feltöltés is meg van még?
Milyen dolgokon szoktál spórolni és mi az oka? (étel, szórakozás, benzin, nyaralás egyéb...)
te?
"The trees move. Do you not see it?"
Háztartást nem, naplót igen.
Tanácsadást nem, vállalkozást igen.
A mobilszolgáltatódnál havidíjas, vagy feltöltőkártyás vagy? Mi miatt döntöttél így?
Hasonló táv körülbelül Szeged - Budapest - Balatonmáriafürdő, de az egy átszállással volt.
Szeretsz vezetni?
06.02. Görögország
06.12. Magyarország :)
06.20. családi hosszú hétvége (22 fős helyszíne még tárgyalások alatt)
07.24. Jagerstone (10 fős baráti hosszú hét)
08.04. Épen, kipihenten és tele jó élményekkel folytatni a melót :)
Nagy vonalakban ennyi, de rugalmasak vagyunk, kisebb időponti eltérések előfordulhatnak :D
Jelenleg vonaton ülök valahol félúton Szeged és Orosháza között..neked mi a leghosszabb táv, amit vonattal tettél meg?
Pl soha nem repültem még, de először tandemungrás miatt akarok repülni, hogy elmondhassam fel már felszálltam, de le még soha.
Von olyan célod erre a nyárra, amit korábban még soha nem tettél meg/értél el, de most igen?
Készítettél már bakancslistát? Mik álltak benne, illetve ha még nem, te miket vennél bele tutira?
Ejtőernyőztél már? Érdekelne?
Pedig Albertirsa sem a világ vége..ugye?<#wink>#wink>
Kötélugrást (azaz bungee jumpingot) próbáltad már?
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2017.05.28. 19:26:43
Jó ez itt, csak ez a tetves kormányt kéne eltakarítani, akiknek "köszönhetően" egyre több ember kényszerül elköltözni.
Látom még mindig megvan ez a Topic, meg egyáltalán az SG.hu is.
Nem volt szó a bezárásról a kihasználatlanság miatt?(el vagyok tünve, az igaz. :D )
te?
"The trees move. Do you not see it?"
Gondoltál már rá, hogy végleg elhagyd az országot és külföldre költözz?
Szoktál füvet vágni? Ha igen, milyen eszközökkel, illetve ha nem, mi az oka?
(*olaj kályha helyett olajkazánt akartam írni)
Magyarországnak szüksége lenne az elcsatolt területeire?
★★★★★
Az angolt megértem, de sosem tanultam. Van két közeli ismerősöm akik Londonban élnek (nem ismerik egymást) mindkettő középfokon beszélt már mikor kiköltöztek, de mindkettő kezdhette elöről a tanulást a helyi dialektusok miatt. Csak úgy mondom. Legközelebb sem fogok nyelveket tanulni, nem érdekel a téma. Magyar vagyok, magyarnak születtem, magyarul beszélek és gondolkodom.
Szeretsz idegen nyelveken filmeket, műsorokat nézni? (mondjuk magyar felirattal, ha nem érted az adott nyelvet)
Milyen nyelveken beszélsz és mi lesz az a nyelv, amit legközelebb megtanulsz?
imo :) science fiction is science fact
Akkoriban (az is) olcsó fűtőanyag volt.. (nem is tudtam, hogy manapság is használnak még olajat fűtésre<#nemtudom>#nemtudom>)
Voltak kedvenc meséid (vagy mesehőseid) gyermekként? Ha lesz unokád egy nap majd, elmeséled neki is te kiket (vagy miket) szerettél valaha?
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2017.05.27. 20:03:37
Focistákról mi a véleményed?
★★★★★
Mi a meglátásod, manapság mivel a leggazdaságosabb megoldani a lakások téli fűtését? (gáz, áram, fa, szén, geotermikus energia, vagy egyéb alternatív lehetőségek..)
Te? :)
Szívesen megdöntenéd a világ legöregebb embere cím világrekordját?
★★★★★
Szeretnél híresség lenni, vagy szívesebben maradnál inkább átlagos ember?
Bátran belemész egy-egy vitába, vagy inkább konfliktuskerülő vagy? (Élőben, nem neten.)
Te horkolsz?
★★★★★
Ájultál már el fáradtságtól?