97989
QE4UCUtvAwMCUQgeEAVR

• Calver
    lengyelország lerohanása. egyértelműen lengyelország lerohanása.

te?
  • Zephyr Retiring
    Nem is tudom..elég ritkán vagyok lehangolt. Olyankor talán vagy előveszem valamelyik kedvenc filmvígjátékomat, vagy keresek valami jó zenét, ami visszahangol pozitív irányba :)

Ha azt a feladatot kapnád, hogy bárkinek, vagy bármin segítened kellene egy teljes hétig, önkéntes alapon, mi lenne az a feladat amit még szívesen bevállalnál?
  • chhaya #96137
    ...és a három hozzászólásodban egyre rövidebb a válasz és a kérdés, egyre kevesebb szmájlival... :D

Nem hiszem, hogy keresnék másikat. A legtöbb régóta létező fórumon összeszokott társaság van, akik nehezen kezdenek bármit is az újakkal, én meg nem vagyok az a könnyen bevágódós típus. :D Többnyire ide is csak pár topikot olvasni járok fel, ebben az egyben vagyok aktív. Najó, a Garfieldos is hiányozna, olykor jól jön a fordítás. :)

Mit csinálsz, ha lehangolt vagy?
  • Zephyr Retiring
    Legalább háromszor elküldtem a választ, de egyik sem érkezett meg. Talán majd most
    Ettem. Ízre nekem ugyanolyan mint a pirosbélű, csak más a színe..

Akkor megismétlem a kérdést is
    Ha egyszer többé már nem létezne az SG, keresnél másik fórumot helyette, vagy befejeznéd a fórumozást?

Közben látom egyszerre megjött az előző 3 hsz. is..
    Úgy látszik megharagudott rám az SG szelleme balga kérdésemért
    Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2017.06.16. 10:46:42
  • Zephyr Retiring
    Ettem.

Ha megszűnne az SG, helyette mit látogatnál rendszeresen?
  • Zephyr Retiring
    Ettem. Nagyobb különbséget vártam :)

Mi lesz, ha egy nap már nem lesz többé SG? Tovább fórumozol másutt, vagy befejezed?
  • Zephyr Retiring
    Igen, amennyiben a sárgabelűre gondolsz :)
    Szoktam mosolyogni a dinnye dilemmán. Görögdinnye, miközben meg Afrikai, édes mint egy gyümölcs, holott zöldség méghozzá tök :D

Ha egy nap az SG megszűnne (nem új névvel átalakulna, hanem végleg vége lenne) keresnél helyette egy másik fórumot, vagy nem fórumoznál többé? Ha keresnél, elsősorban milyen tematikájú érdekelne leginkább?
  • Zephyr Retiring
    Igen, amennyiben a sárgabelűre gondolsz :)
    Szoktam mosolyogni a dinnye dilemmán. Görögdinnye, miközben meg Afrikai, édes mint egy gyümölcs, holott zöldség méghozzá tök :D

Ha egy nap az SG megszűnne (nem új névvel átalakulna, hanem végleg vége lenne) keresnél helyette egy másik fórumot, vagy nem fórumoznál többé? Ha keresnél, elsősorban milyen tematikájú érdekelne leginkább?
  • chhaya #96135
    Nagykanállal.

Ettél már citromsárga görögdinnyét?
  • kamionosjoe
    Ha kívülről látszik rajta, akkor bele se harapok, de ha csak evés közbe veszem észre akkor már nem köpöm ki, megeszem. Egyébként semmi kellemetlen mellékíze nincs a kukacnak, ha mondjuk keserű volna akkor lehet inkább kiköpném.

Dinnyét hogy eszed?
  • _Galamb_
    A csoki! IIIgen, lehet megkövezni, a csokifagyit és a csoki ízű jégkrémeket egyenesen gyűlölöm... Az ismerőseim mindegyike szereti és olykor észreveszem, azt a körözést a szemükkel, amikor felocsudnak újra és újra " hogy lehet nem szeretni?" ... Hát így :)

Ha kukacos a cseresznye akkor is megeszed? Több hús van benne alapon? :)
  • Zephyr Retiring
    Mi számít "járásnak"? Ha mondjuk Dániába utazom és Bécsen keresztül átszállással repülök, ahol kiugrom egy kávéra a nyílt utcára valahová nem messze mert csak 1 óra múlva lesz tovább induló járat, akkor az számít? Amúgy passz, nem tudom. Van ugyan világútlevelem már sok éve, de amióta az EU országokban már nem pecsételnek, lehetetlen követni..
    Még tartott az idei Görög nyaralás is, amikor az asszony már jelezte is, higy jövőre mehetnénk Ciprusra is, mert összebarátkozott egy hölggyel, aki minden évben ott nyaral :)

Van olyan ízesítésű fagylalt vagy jégkrém, amit egyáltalán nem kedvelsz?
  • chhaya #96131
    Nem izgat, nem tartom sokra. Ha felköszöntenek, azt megköszönöm, ha kapok is valamit, annak persze örülök, de ha a kutyának sem jut eszébe, azt sem bánom.

Hány országban jártál már?
  • Zephyr Retiring
    Változatosan. Például volt amikor seggrészegre ittam magam.
    Megesett, hogy dolgoztam.
    Előfordult, hogy szabit vettem ki és csak lazultam egész nap.
    Egyszer külföldön töltöttem.
    3 éve egy meglepetéspartit szervezett titokban a párom, ahol mindenki jelen volt aki fontos személy az életemben..
    Idén még fogalmam sincs hogyan fog eltelni a szülinapom.

A világ sok országában egyáltalán nem ünneplik a névnapokat. Neked erről mi a véleményed?
  • kamionosjoe
    Fiatal vagyok még, nem nagyon gondolkozom ilyenen, biztos lennének akik eljönnek. Nincs utolsó kívánságom.

Születésnapodat hogy szoktad megünnepelni?
  • Zephyr Retiring
    Egy már volt. A másodikat még átgondolom. Nem bizonytalan vagyok, csak már másként látom a dolgokat ezzel kapcsolatosan.

Mit tippelsz: ha holnap temetnének (téged és nem engem) hány fő kísérne el utolsó utadra a nyughelyedig?
    Lenne-e utolsó kívánságod az alkalomra és szerinted betartanák-e azt, amit kértél?
    Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2017.06.11. 20:39:50
  • kamionosjoe
    Szúnyogokat nem csípem. :) Viszont most találtam egy érdekes rovart a kertbe, ami csapdákat ás, úgy hívják hangyaleső.

Mikor lesz az esküvőd?
  • chhaya #96126
    2009-ben. Jesszum pepi, az már 8 éve. :O Egy konkrét nyaraláshoz tudom kötni, azért emlékszem évre pontosan. Illetve mert azon a nyáron három dög is megcsípett két héten belül, és meggyőződésem volt, hogy ezután tuti allergiás leszek rájuk. A lehető legnagyobb ívben kerülöm őket azóta is, biztos ami biztos. (Darazsakról beszélek, a méhek cukik, azokat simogatni is lehet, főleg ha kajakómás bódulatban szálldosnak virágról virágra. A darazsak agresszív dögök.)

Melyik rovart utálod és melyiket kedveled a legjobban?
  • kamionosjoe
    Először mindig leégek, de ha azt túléltem utána már normálisan barnulok.

Mikor csípett meg utoljára méh vagy darázs?
  • chhaya #96124
    Nagyon sok dolgot inkább egyedül szeretek csinálni, de nyaralni jöjjön velem valaki.

Könnyen barnulsz, vagy inkább leégsz a napon?
  • Zephyr Retiring
    Szarvaskő. Eger melletti kis település. Minden évben megyünk egy baráti társaságban. Egyikünk még egy telket is vett ott, annyira szép hely :)

Magadban, vagy többedmagaddal szeretsz inkább nyaralni?
  • _Galamb_
    Problémamegoldás. Na annak a mestere vagyok. Pedig nem is ez a szakmám. :) Továbbá szeretek mindenbe belekóstolni.... Most a könyvelést tanulgatom, a festést (szoba), elkezdtem a városomon kívül is vezetgetni (gumifákat ültessétek felétek is), glettelni is fogok és fát csiszolni... ezekhez mind nem igazán értek, DE megcsinálom, ha törik ha szakad. :) Minden érdekel... Szeretem ha csinálhatok ezt-azt, nem unatkozik az ember az biztos :)

Szerintetek hova érdemes elmenni belföldön egy kis pihenésre? Sok helyen igaz nem jártam kishazánkban de két választ szoktam kapi: Balaton, Velencei-tó. Van egyéb más, ahol ti voltatok és jól éreztétek magatokat?
  • Zephyr Retiring
    Teljesen mindegy mit szólnék, ha ez eldöntött tény lenne (mert mondjuk van egy természetfeletti képességem) úgysem tudnék tenni ellene. Ha meg akarnának vizsgálni, akkor meg is fognak, akár beleegyezem, akár sem.

Az élet milyen területein vagy kreatív? (írás, számolás, versmondás, új dolgok eszközök létrehozása, szakmai területen, vagy más egyéb területeken..)
  • kamionosjoe
    Ha vannak LMBTQ emberek és ezeket elfogadjuk, akkor szerintem teljesen normális, hogy a kutatók tudományos vizsgálatokat is végeznek a témában.

Te mit szólnál ha a kutatók téged is meg akarnának vizsgálni?
  • chhaya #96119
    Egyik sem, de közelebb érzem magamhoz, mint a nőkét. Az övék sokszor bosszant.

Mit gondolsz a genderről és a mostanság divatos felhajtásról körülötte?
  • Zephyr Retiring
    Nagyon is :)
    Ma hajnalban a párommal a nyitott ablaknál éppen a balkáni gerle hangját hallgattuk és még meg is jegyeztem, hogy úgy huhog, mint a bagoly (ami meg inkább az uhura jellemző) Mondjuk ez a semmit tevés inkább ránk pasikra jellemző. Az ellenkező nemű egyének folyamatosan tesznek valamit, semmit legfeljebb alvás közben :)

Téged szórakoztat, vagy inkább bosszantani szokott a veled ellentétes neműek másirányú gondolkodása?
  • Bebut
    Matekot mindig szerettem, meg a tesit. Német volt a nagy mumus, de ahhoz képest most németül megírtam a mesterdiplomám.

Van időd és kedved semmit tenni a természetben? Napfelkeltét, csillagokat, felhőket nézni, madárcsicsergést hallgatni, meg ilyenek.
  • Zephyr Retiring
    Nekem a kedvenc egy mini barna kutyus gumiból. Minimum 40 éves múltra tekinthet vissza, mert közel annyi ideje kaptam már :)
    Még szinte hibátlan állapotban van.
    Aztán van még egy világos színű moncsicsi babám, aki szintén vagy 30 éven át elkísért, bármerre is éltem.. (rózsaszín párduc plüsit most láttam először, köszönet érte)

Mi volt a kedvenc tantárgyad a suliban (bármelyikben) és mi volt az a tantárgy, amivel ki lehetett volna üldözni is a világból?
  • chhaya #96115
    Szinte mindegyik plüssöm megvan még, amit valaha kaptam, imádom őket és nem áll szándékomban megszabadulni tőlük. :P Nem tudom melyik a legrégebbi, de a gyerekkori legeslegkedvencebb rózsaszín párducomról kerestem neked egy képet.

Neked mi volt a kedvenc gyerekkori játékod?
  • Zephyr Retiring
    Jelenleg talán a mopsz..
    Hát nem imádni valóak? (spoiler)

De ez nálam sokszor változik..

Mi a leghosszabb idő, amit egy plüss állatka (vagy egyéb régi játékpajti) eltöltött a társaságodban?
    (ha jelenleg is megvan még, azonnal kérek egy fotót róla spoiler alatt)

Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2017.05.30. 12:26:30
  • chhaya #96113
    Mindenen, amin lehet, hogy aztán gond nélkül költhessek arra, amire tényleg kell.

Melyik állatot (állatfajtát) tartod a világon a leggyönyörűbbnek?
  • Zephyr Retiring
    Én egy kicsit szerencsés helyzetben vagyok, mert ragaszkodtam hozzá, hogy a párom előfizetéses legyen (feltöltős volt évekig) én meg maradtam feltöltős.
    Mondom miért: a nők nem beszélgetnek, mint mi pasik lényeges dolgokról, hanem csacsognak az égvilágon mindenről :D Pont emiatt, kerestem egy olyan előfizetést neki, ahol korlátlanul tud cseverészni (saját szolgáltatón belül) illetve a külsős szolgáltatósokkal pedig alternatív lehetőségekkel élve tartja a kapcsolatot (viber, skype stb..)
    Sokáig nagyon kedvezőnek tűnő (havi 1200 ft-os céges flottában voltam egymás közti korlátlan elérhetőséggel) de rájöttem, hogy nincs kihasználva. Így nekem elég a feltöltős verzió bőven. Van, hogy fél évig sem töltök rá még 1500 ft-ot sem :P Minek, ha a régi feltöltés is meg van még?

Milyen dolgokon szoktál spórolni és mi az oka? (étel, szórakozás, benzin, nyaralás egyéb...)
  • Calver
    feltöltőkártyás, mert jobban járok vele, mint bármilyen előfizetéssel. 3000 Ft feltöltés ad 190 MB mobil netet, aktiválható csomaggal 9 Ft-os percdíj (540 Ft-ért 60 perc), konkrétan jobb mint a legtöbb flottás előfizetés, na meg én a feltöltésemet meg is tudom enni, a mobilnet meg megmarad. plusz bár az utóbbi időben elképesztően sokat telefonálok, amúgy volt, hogy hetekig nem... úgy meg végképp megérte.

te?
  • Zephyr Retiring
    Autót nem, motort, bicajt igen.
    Háztartást nem, naplót igen.
    Tanácsadást nem, vállalkozást igen.

A mobilszolgáltatódnál havidíjas, vagy feltöltőkártyás vagy? Mi miatt döntöttél így?
  • chhaya #96109
    Átszállás nélkül szerintem Miskolc - Budapest - Pécs volt eddig a leghosszabb.
    Hasonló táv körülbelül Szeged - Budapest - Balatonmáriafürdő, de az egy átszállással volt.

Szeretsz vezetni?
  • Zephyr Retiring
    Erre a nyárra? Egy kicsit távolabbi célokat szoktam kitűzni magam elé mondjuk, de lássuk csak...
    06.02. Görögország
    06.12. Magyarország :)
    06.20. családi hosszú hétvége (22 fős helyszíne még tárgyalások alatt)
    07.24. Jagerstone (10 fős baráti hosszú hét)
    08.04. Épen, kipihenten és tele jó élményekkel folytatni a melót :)
    Nagy vonalakban ennyi, de rugalmasak vagyunk, kisebb időponti eltérések előfordulhatnak :D

Jelenleg vonaton ülök valahol félúton Szeged és Orosháza között..neked mi a leghosszabb táv, amit vonattal tettél meg?
  • Bebut
    Konkrétan nem írtam össze, de vannak elképzeléseim mit akarok még megtenni.
    Pl soha nem repültem még, de először tandemungrás miatt akarok repülni, hogy elmondhassam fel már felszálltam, de le még soha.

Von olyan célod erre a nyárra, amit korábban még soha nem tettél meg/értél el, de most igen?
  • Zephyr Retiring
    Ejtőernyővel még én sem ugrottam, de pont úgy vagyok vele mint te: egyszer egészen biztosan túl leszek rajta :)

Készítettél már bakancslistát? Mik álltak benne, illetve ha még nem, te miket vennél bele tutira?
  • chhaya #96105
    Egy ideig nagyon érdekelt, aztán jobban utánanéztem az esetleges mellékhatásoknak (pl. mint bevérzett szem), azóta nem vonz. Most az ejtőernyőzésre vagyok rákattanva, a tandemugrást egyszer tuti kipróbálom, csak szánjam végre rá magam.

Ejtőernyőztél már? Érdekelne?
  • Zephyr Retiring
    Bezárásról? Jó rég járhattál errefelé..én 9 éve nem hallottam ilyesmiről itt
    Pedig Albertirsa sem a világ vége..ugye?

Kötélugrást (azaz bungee jumpingot) próbáltad már?
    Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2017.05.28. 19:26:43