Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rooney8
Schwarzi következõ filmje, world war z, mostaniak közül még a másnaposok 3-at is meg akarom nézni és a föld utánt is. most így kapásból ennyi

ezek közül vársz valamit?

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

zsoltioregon
valami nagy szörnyet nagy robottal eltángálós. azt megnézem.
meg az antikiller 3-at kéne valahonnét lehúznom

te?

\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"

The Protector
másnaposok3.szar volt.

Van film,játék amit vársz?

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

zsoltioregon
X-men Az ellenállás vége. 10/6

hááte?

\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"

chhaya
Muszáj, én csak körülbelül ébredek fel magamtól a szokott idõben (kb, fél óra csúszással). Ha meg nem fekszem idõbem, ami olykor elõfordul, akkor aludnék tovább boldogan.

Milyen filmet láttál legutóbb s hogy tetszett?

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

zsoltioregon
ha 5:30-kor akarok felkelni akkor akkor ébredek és felkelek. Ha 7:00-kor akkor szintén. Elõbbi feltétele persze, hogy éjfél elõtt lefeküdjek és igyak egy pohár vizet.

Neked muszáj ébresztõ a keléshez, vagy csak biztosíték?

chhaya
Azonnal felkelek, különben visszaalszom és elkések.

Ha pl. 15-20 perccel az ébresztõd elõtt ébredsz, akkor felkelsz vagy visszaalszol?

Calver
az életbe

ha felébredsz, azonnal felkelsz vagy még fetrengsz egy ideig?

"The trees move. Do you not see it?"

zsoltioregon
nem szarod össze magad csak térdre rogysz. Tegnap tapasztaltam meg mikor a súlyommal majdnem megegyezõ betonlapot próbáltam arrébb vinni.

csaj----csak 😊

Miben fáradtál el tóbiás?

Calver
nem szerencsére

az ilyen épphogynem összeszarós fájdalommal jár, nem-e?

off: szerintem margarin elõtt félrenyomtál, bár sokkal viccesebb ha csak vesszõkihagyásra gondolok csak <#idiota>
off2: igen, szar, de épp elég fáradt vagyok ahhoz h ilyen hülyeségeken röhögjek

zsoltioregon
változó. mostanában rászoktam a píritós ördögi krémmel, vagy csaj margarin+ fél liter tejeskávé
valamikor tepertõ kolbász hagyma
vasárnap lángos

csípödött már be a derakádnál a gerincideg. (térdeplõs szint)

Calver
nem, de a reggeli mint olyan sem

szoktál reggelizni? és ha igen, mit, kis könnyed rágcsálást vagy méretes fogást?

zsoltioregon
viszonylag rendszeresen.

divat nálatok, hogy a család együtt reggelezik?

Calver
ühüm, jó pár embert, bár nem tudom mennyire aktívak még

rendszeresen étkezel, vagy összevissza?

chhaya
Személyfüggõ... egy embert ismerek.

Te ismersz valakit innen személyesen?

The Protector
nem.

Megismernél személyesen innen sg-rõl valakit?

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

chhaya
Inkább csak amennyit muszáj... Lusta vagyok pötyögni.

Okostelefonod van?

Calver
telefontól függ, pl régi nokiákon kurvajól lehetett pötyögni (3310, 3410 asszem)

sok sms-t küldesz?

rooney8
qwerty-n igen, számokkal való pötyögést pedig rühellem 😄

te is utálod?

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

100 vagy 105 òra, pontosan nem tudom mikor aludtam be

gyorsan tudsz ìrni telefonon?

★★★★★

Ic3 m4n
igen, és szerintem mások is

mennyi volt a legtöbb alvás nélkül eltöltött idõ?

Calver
elsõ kettõ korrekt, harmadik nem. first class jó, wolverine fos. szerintem több nincs.

a te az arra vonatkozott, hogy TE okos vagy-e, e!

szóval akkor újra, másképp: intelligens embernek tartod magadat/annak tartanak mások?

zsoltioregon
nem ismerlek igazán, nem tudhatom

X-men filmek bejönnek?

Calver
szerintem viszonylag intelligens kétlábú vagyok, vagy legalábbis elég jól tettetem

te?

Calver
hát... én nyitottam az itteni ezekkel foglalkozó topicot 😊
két favorit a zseniális Critical Miss és az utolsó fejezetében istenes gyomrosokat osztogató (és nagyon NSFW) Chimneyspeak nálam, de legalább 10-et követek.

...és beelõztek

rooney8
nem igazán

okos vagy?

The Protector
olvastam.az elfújta a lökéshullám volt a kedvencem😊
De a cyannide and happiness(nem bizti h jól írom) is a kedvencem.

Te?

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Calver
max mert át akarsz mindenkit verni <#gonosz1> (galériában fent vannak ám még a képeid)

olvasol valamilyen netes képregényt?

mondhatni a jég hátán is megélek

utáltok mert cigány vagyok? 😊

★★★★★

The Protector
most pesten élek és vidéki kis faluból jöttem.Itt okés élni egy darbaig de idõsebben visszamennék faluba.

Mennyire vagy talpraesett?

Ic3 m4n
okoztak.. ahol nincs sok cigány, onnan könnyû okosnak lenni, hogy nincs velük semmi baj, egy napra elhoznám õket ide a környékre, nincs olyan ember aki ez után is azt mondaná, hogy semmi baj a cigányokkal 😊

hol élnél szívesebben: pesten, vagy egy vidéki nagyvárosban inkább?

chhaya
Gondolom nem mindenkinek, de a többségnek van... Túlnyomó részt negatív, de vannak néhányan, akik pozitívan diszkriminálják õket (mert jajj szegényeket mi nem hagyjuk beilleszkedni és tönkretesszük õket a negatív hozzáállásunkkal és elõítéleteinkkel... Mondjuk ez általában addig is tart, míg nem okoznak az illetõnek a kisebbségiek valami személyes sérelmet, utána könnyen átvált a szidásukba, mert csalódott a róluk kialakított képben. Láttam már ilyen "megtérést".)

Neked okoztak már bármiféle személyes sérelmet?

The Protector
nem hinném.

Szerinted mindenkinek vannak elõitéletei a cigányokkal?

chhaya
Nem.

Te?

The Protector
Nem,rohadtul nem.Passzívból aktív pihenés lett.Sosem jön össze amit eltervezek.

Járnál cigánnyal?Tegyük fel normális,eseted....stb.....

chhaya
Persze. Az arány a nem mindegy...

Sikerült mindent megcsinálnod, amit a hétvégére elterveztél?

videobaby
nem. rendes emberek közöttük is vannak, ahogy magyarok között is mocsok.

így van?

Ic3 m4n
jah

te?

The Protector
kb ja.

utálod a cigányokat?

zsoltioregon
Fejér megye jó. Kevés cigány közel pest, sok a munkahely közel a balcsi és a velencei tó, elér oda az autópálya, jó a vonat, jó a busz és kevés a cigány, ha esetleg ezt még nem mondtam volna.

szted?

Peter1
Nem.

De vajon melyik régió lehet a legjobb?

Ide mit lehet írni?

Calver
háh. nem. nagyon nem.

szerinted?

zsoltioregon
a fõtt virslit kenyérrel eszem, ha erre gondolsz. igen szeretem

Budapest a legjobb hely mo-n?

Calver
nincs velük problémám amíg nem próbálnak világuralomra törni

virslis kiflit szereted?

zsoltioregon
nem harapott már senki és semmi eddig seggbe.
egyszer ültem bele kicsi koromba kaktuszba ennyi

szereted a kaktuszokat?

Calver
eddig nem túl izgalmas, tekintve h az elmúlt órákban kb nyugtalanul aludtam és ennyi

off: én ezek elõl az izék elõl ha gyerek lennék visítva menekülnék

hallottál már az emberi szervezet azon zseniális funkciójáról, hogy ha kb 16 óráig nem eszel, azzal meg tudod piszkálni, h mikor ébredsz fel? (itt #1)
bónusz: és harapott már ez istenesen seggbe?

zsoltioregon
van.

napod milyen volt?

videobaby
a tatámat és egyik nagybátyámat.

van olyan bohóc amelyiktõl nem ijed meg egy gyerek?

zsoltioregon
igen, apámat.

te?

videobaby
magyarok közül nekem is õ.

láttál már végstádiumos rákos beteget?