Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

The Protector
Egyiket sem.engem a válaszok és a kérdések érdekelnek amiket TI tesztek fel.

Legutoljára látott film?

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

chhaya
Strandon igyekszem nem észrevenni a többi embert, csak a víz és a nap fontos nekem. Meg az aktuális könyvem. 😄

Kérdezni vagy válaszolni szeretsz jobban?

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

The Protector
Voltam,de mint dolgozó.Rendszeresen fel kellett mennem a nudi részlegbe és ellenõrizni az ottaniakat.Vendégként nem mennék oda.

Strandon nagyon megbámulod a szebb egyedeket az ellenkezõ nembõl?

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

itthon csak egy boxer, utcán polo/ing 3/4-es vagy rövid nadrág.

Voltál már nudista strandon? Ha igen, milyen volt? Ha nem, szeretnél majd valamikor elmenni?

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

chhaya
Van. Napsütésben nélküle csak hunyorgok és félvakon közlekedek. Fényérzékeny vagyok kicsit.

Kedvenc nyári öltözeted?

videobaby
nem.

van napszemcsid?

chhaya
Szerintem egyáltalán nem éri meg energiaitalt inni.

Szoktál figyelni az ételek összetevõire, amiket megeszel?

havi egyszer

szerinted van èrtelme olyan energiatalt inni amiböl kivettèk a taurint?

★★★★★

The Protector
nem szeretem a szõrt,sem magamon,sem máson.

Milyen gyakran bulizol/iszogatsz nagyobb mennyiségben?

a hònapon mèg nem gondolkoztam, de nekem is az ösz

szörös vagy borotvált?

★★★★★

zsoltioregon
õsz

kedvenc hónapod?

\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"

Peter1
Dolgozok, takarítok, olvasok....szóval átlagos dolgokat.

Melyik a kedvenc évszakod? Vagy hónapod?

Ide mit lehet írni?

The Protector
elhallgattatom.amúgy nem tudom,én is sokat beszélek szerintem.

7végére mit tervezel?

a meleg után csak

mit csinálsz ha valaki túl sokat beszél?

★★★★★

chhaya
A feketéket nem, csak a kisebb/gyengébb fehéreket.

Érzékeny a fogad a hidegre?

zsoltioregon
kb 30% igen. A többit nem.

te?

\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"

én mindkettõvel 😊

ha dinnyét eszel megeszed a magokat is?

★★★★★

zsoltioregon
inkább csak jobbal

te?

Nem sokat írok németül, én inkább beszélem a nyelvet, de ha tudom, hogy az kell oda akkor azt írom. 😊

Tudsz mindkét szemeddel kacsintani?
(jó éjt)

★★★★★

zsoltioregon
láttam.

Te is mindennél használod még a ß-t? (Én a dass kivételével mindenhol maradtam annál)

egész hétvégén dolgozom, scheiße...

láttad az összes terminátor filmet?

★★★★★

zsoltioregon
Egy idõben kb 1 éve még szerettem kapcsolatokat építeni. Ma már beleszarok a másikba. Kiégtem.

Mit csinálsz a hétvégén?

The Protector
van facebookom,kérdés alant.

The Protector
Még regelve vagyok,de igazából fél éve be sem léptem.

Mennyire vagy barátkozó típus?

chhaya
Megvan még a reglapom, de a nevemen kívül minden személyes adatot töröltem és nem is használom.

Miért nincs fészbukod?

Calver
nem/mindenki - nincs facebookom.

iwiw-en regisztrálva vagy még/voltál?

"The trees move. Do you not see it?"

Van egy ilyen plüss mosómedve a kulcstartómon, de nem is kabala, csak megtetszett.(ilyen mekis ajándék volt a heppymealhez 😄)
...és ülve szoktam

Sok ember van nálad letiltva facebookon?

★★★★★

The Protector
Akk új kérdés ha ilyen nagy a pangás.

Van kabalád a szobádban vagy nálad?

Calver
most így jól belegondolva... soha sem számoltam össze <#wow2>

és valaki beelõzött amíg kérdésen gondolkoztam, na nembaj

The Protector
Ülve szemmagasságig tartom a papírt és addig görgetem le míg pont eléri a lábfejemet a papír.Sztem kcsit sok,de nem baj.

Állva vagy ülve törlöd ki?

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Tegnap megettem kb 1 kg epret.

nagyvécézés után kb hány kocka wc papírt használsz? 😄

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

Calver
nem. nagyon, nagyon nem.

sok zöldség-gyümölcsöt eszel?

chhaya
Szeretem.

És te a kaprot?

Calver
nem tudtam, de most már igen. mondjuk nem is voltam soha valami hatalmas sakkrajongó, szóval nem meglepõ.

lasagna-t szereted?

nyugis, szabadnapos vagyok ma 😊

tudod mi az "en passant" lépés?(google nélkül)

★★★★★

The Protector
egy dmc háttérkép.

Milyen volt a mai napod?

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

chhaya
Lilák... és bordók... néhány fehéret is látok...

Mi az asztalod háttere?

nem, immúnis vagyok az ilyenekre

a topik háttér képén milyen virágok vannak?

The Protector
ismerõs.ajánlom a kicsiket.

Elkaptad a betegséget?Köhögés/megfázás/láz/levertség stb..........yeah,i got this.

videobaby
valami leslie l. lawrence könyvet ajánlok. válassz melyiket.

ismerõs író?

Adjatok.

Szóval mit?
kell neki 😊

adsz?

★★★★★

videobaby
könyvet 😄

kell cím?

Nem.

Mit olvassak?
Egyél valamit te is, vacsoraidõ van.
bokafogás: amikor a gyerekek valami rosszat csinálnak meg kell fogniuk a bokájukat és seggbe rúgják õket hátulról, ilyen büntetés(protector: rossz az aki rosszra gondol 😄)

Volt már vérhólyagod valahol?

★★★★★

bokafogás? az amikor valaki megfogja valaki bokáját nem? olyasi mint a kézfogás

macskám elkapott egy madarat, és itt zabálja a házban. Mit csináljak?

The Protector
bokagogás?Seggbekukira tuudok gondolni vagy ilyesmi.Megfogom a bokám tehát pucsítok.

Helyes?Gondolom nem.

Ebben az esetben a telített.

Tudod mi az a "bokafogás"?
Bónusz: Kaptál már olyant? 😄

★★★★★

The Protector
sztem nagyon telített/telített?

Telített vagy terített,melyik szó helyes?

balintk
Normális körülmények és érvek között, néha szórakozásból, de leginkább gondolatcsere miatt.

Szerinted mennyire "menõ" a jogi pálya?