Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zsoltioregon
igen, apámat.

te?

\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"

videobaby
magyarok közül nekem is õ.

láttál már végstádiumos rákos beteget?

zsoltioregon
Munkácsy Mihály (ki más?!)

neked?

\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"

videobaby
nem csak guglizni lehet. hivatalos oldalakra gondoltam google-t kihagyva.

saját készítésû eperhabot.

kedvenc festõmûvészed?

zsoltioregon
muffin

te?

chhaya
(Nem teljesen értem értem ezt a "google-nél pontosabb forrás" dolgot, nem pont az a keresõ lényege, hogy meg tudod találni vele a forrásokat? A google csak a találatokat adja ki, az a te dolgod eldönteni, hogy ez most pontos forrás-e vagy sem...)

Persze, miért ne. Bár a búvárkodás jobban érdekelne.

Mit ettél utoljára?

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

videobaby
inkább pontosabb forrásból, az épp témához közelebbi oldalakról keresek. vagy lustaság címen megkérdezek valakit. az a legkényelmesebb.

kipróbálnál egy tengeralattjárós sétát?

chhaya
Szeretek, zömmel megtalálja nekem, amire kíváncsi vagyok. Nem is szoktam másik keresõt használni.

Te?

videobaby
csak akkor, ha nem ismerem fel, vagy nem tudja más megmondani épp akkor.

szeretsz google-n keresgélni?

Calver
Burger King-et preferálom, de nagyon ritkán eszek ilyen helyeken

szoktál hallott szöveg alapján visszakeresni számodra szimpatikus számokat? (alliteráció a köbön) értsd: rádióban/trailer alatt/stb meghallasz valamit ami tetszik, utána google-be dalszöveg bepötyög és élvezkedik a számon.

"The trees move. Do you not see it?"

zsoltioregon
egyik sem. nagyon ritkán MD

neked?

chhaya
Este 7.

KFC, Burger King, Mcdonalds, vagy egyik sem?

videobaby
már csak henyélés.

hány óra van most?

Ic3 m4n
pálinkát megyünk fõzetni

neked?

The Protector
nem.

mára a terved?

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Calver
fehér fos az ég, bár emlékeim szerint (na kérdezd honnan rémlik, tippem sincs) kb egy helyen vagyunk földrajzilag

reddit-et szoktad olvasgatni?

chhaya
Nem. 😞

Nálatok?

rooney8
Az mindenkepp pozitiv, hogy szinte azonnal megtudhatunk barmit (e-mail, telefon, internet, tv), az mar nem annyira, hogy emiatt turelmetlenek az emberek.

Sut a nap?

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

chhaya
Nem csak a net, hanem alapvetõen ez a felgyorsult világ. Az emberek természetesnek veszik, hogy mindent akarnak tudni és most azonnal, sokkal türelmetlenebb mindenki. Bezzeg régen, mikor még postakocsik hordták a leveleket. 😄 Biztos megvolt annak a bája, valami kellemes izgatott várakozás. Hát az ma nincs. Azonnal kell minden.

Szerinted ez pozitív vagy negatív változás?

Calver
egy hónap már húzós lenne, elõbb említett tudásszomj miatt. 5+ évvel ezelõtt elvoltam úgy is, mostanra annyira rászoktam arra, hogy minden infot instant meg tudok nézni, hogy nem egész 24 óra alatt is már szenvedtem

gondolkoztál már rajta, hogy a zinternet (fõleg az okostelefonok megjelenése óta) mennyire átbirizgálta az emberi elme mûködését?

zsoltioregon
sõt életemben többször volt ilyen. még fõsulin is, hogy net nélkül 1 hónapig

te?

Calver
a tegnapi nagy netvesztés alapján... leginkább a falat kaparnám. na jó, elõkapnék vmi régebbi játékot, vagy egy párat a vinyómon lévõ filmek közül, de a globális tudásbázishoz való kapcsolatom elvesztése akkor is fájdalmasan érintene.

te? de akkor már bónusz is legyen: na és egy egész hónapig kibírnád-e net nélkül?

chhaya
Kb. két hete és egy estére, utána ráálítottam bátyámat a témára, és hozott nekem másik routert. :]

Mit csinálnál otthon egész hétvégén net nélkül? Tegyük fel, hogy nem mehetsz ki a szabadba, valamiért a lakáshoz vagy kötve.

Calver
nincs, mindet unalmas, egydimenziós figurának tartom (bár ez igaz a legtöbb képregényhõsre)

mikor volt utoljára szerencséd a netlehalás élményéhez, és meddig?

videobaby
egy részét igen, a másik részét nem annyira.

x-men filmbõl kedvenc figurád?

szõke

Várod már a nyarat?

★★★★★

videobaby
felõlem akármelyik.

vörös, vagy szõke?

zsoltioregon
Van egy kedvenc filmem az Antikiller. de azt kevesen értik. A hosszúsági fokot se értik sokan. Meg a Vidocq-ot sem.
A válaszom: nincs

Dundika, vagy Balogh Edina?

rooney8
én film terén nem tudok "leg"-et mondani, így passzolom is a kérdést

te meg tudsz nevezni egy filmet, ami a legeslegjobb minden téren?

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

zsoltioregon
nem

legjobb horrorfilm?

videobaby
5-6 voltam kb.

tudsz cigánykerekezni?

zsoltioregon
nem

hány évesen tanultál meg biciklizni?

videobaby
egy nagyon régi kb 35-40 cm-es sötétkék-törtfehér gyilkosbálna. orka a neve.

tört már el a bordád?

zsoltioregon
érdekes mód sose, pedig a normális kölykök belehugyoznak sztem

volt kedvenc plüssállatod? neve/típusa?

rooney8
igen

kiskorodba belekakiltál a kádba amiben éppen fürödtél?

The Protector
jaja.

Kiskorodban belepisiltél a kádba amiben éppen fürödtél?

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

zsoltioregon
pénz

hugyáltál már bele medencébe?

rooney8
nincs

a legkedvencebb dolgod? 😄

videobaby
a tescos szénsavmentes.

kedvenc nagymotor márkád?

Ic3 m4n
kötelezõ volt alsóban a furulya és citera, azóta csak szájharmonikán próbálkoztam 😄

kedvenc ásványvíz márkád?

ressy14
kb. 10 sec fésülködés, utána meg kézzel összekócolom 😄

tanultál valamilyen hangszeren játszani?

Dum spiro, spero.

videobaby
ha kivasalom akkor kb. 10. anélkül 2.

neked?

Ic3 m4n
egy se, mivel nincs hajam. akkor már inkább a szakállam fésülöm meg 😊

neked?

ressy14
egyedül itthon esetleg, de fura lenne a kicsi énnek, hogy szabadon van 😄
(egyébként kilt a neve)

hány perc kell, míg beállítod a hajad indulás elõtt?

Dum spiro, spero.

videobaby
igazából nagyon világos barna (halvány sárgásbarna).

vennél fel skót szoknyát? amit a ffiak hordtak. nem tudom a nevét 😄

Calver
barnászöld/zöldesbarna, de annak már kb minden árnyalatára hallottam kétlábúakat használni

így van-e?

videobaby
nem tudom. nem olyan rég az biztos.

tudod milyen szín a khaki?

fel kéne kelni az ágyból<#whatever>

Mikor adtál valakinek legutóbb virágot?

★★★★★

The Protector
végigdolgozom az egészet,más úgy nincs elõre betervezve.

van most valami nagy terved?

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Audi RS4, Peogeot 505

Mi a terved nyárra?

★★★★★