Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Neked?
★★★★★
Milyen volt a mai napod?
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
Hogy ityeg a fityeg?
★★★★★
Valaki beelõzött.
No one knows what the future holds. That\'s why its potential is infinite. El Psy Congroo
laknál külföldön?
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Neked?
Mi a kedvenc helyed a városban, ahol laksz?
No one knows what the future holds. That\'s why its potential is infinite. El Psy Congroo
Sokáig rágódsz a dolgokon?
Na, nem feltétlen azt akartam mondani, hogy a nõk hülyébbek. 😄 Szimplán úgy vettem észre, hogy õk azok, akik nem gondolnak bele logikusan, hogy "szeretem, ebben a 2 hónapban végre vele tudnék lenni... akkor talán félre kéne tennem a büszkeségem, és kihasználni a helyzetet". Ha meg nem szeret, és nem adtam Neki okot arra, hogy utáljon, akkor meg viselkedjen felnõtt ember módjára, és köszönjön, mint a többi nem néma ember. Egy hülye.
Zuhany vagy fürdés?
Ki / mi / mivel húzott fel ennyire?
Miért olyan hülyék az emberek, amilyenek? (Szóval, úgy a nagy részük, fõleg a nõk.) Ezalatt azt értem, hogy nem képesek a logikus gondolkodásra, egy adott helyzet, szituáció vagy lehetõség felfogására, miért nem képesek a kurva büszkeségüket félretenni, mikor látszik, hogy semmi hasznuk, sõt, csak káruk származik a saját makacsságukból?
te hogy állsz ezzel?
"The trees move. Do you not see it?"
Téged megtanítottak a szüleid köszönni?
Kedvenc szex póz?
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Mit érzel most?
legjobb vírusvédelem szerinted? (pc)
q[*-*]p
Szerinted hasznos a Facebook?
neked?
q[*-*]p
Van olyan oldalad, amit senki se látott még?
neked van?
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Le is fekszek aludni.
Van, akiben megbízol?
Milyen hangulatod van?
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Még áll az ajánlat, hogy ha éneklek, meghallgatjátok és osztályozzátok? 😄
legutóbbi említésre méltõ jó élményed?
Milyen sûrûn vagy dühös/mérges?
"ó olyan kedves h jössz támadni, végül is nem áll 25 egységem a bázisom mellett direkt arra rákészülve, h a te kis seregedet hátbatámadja!"
te?
Mennyire vagy jó tervek vagy stratégiák kitalálásában és megtervezésében?
lennél szervdonor?
q[*-*]p
szoktál egészen elvont kifejezéseket/hasonlatokat használni? (lásd fentebb)
Ha egy riválisodat látod elbukni, meg szoktad sajnálni?
neked?
Ha a 16 éves lányod azzal állítana haza, hogy hamarosan nagymama/nagypapa leszel akkor mi lenne a reakciód?
★★★★★
★★★★★
MI FOLYIK ITT GYÖNGYÖSÖN?
Becsapott a villám pedig én hittem neki,
Te már meghaltál?
★★★★★
Szerinted mikor halunk meg? 😄
Szerinted életképes lenne egy csak magyar zenéket játszó rádióadó Magyarországon?
★★★★★
sok email küldesz/kapsz?
jó a helyesírásod?
Már találkoztál hírességel?
(Még kérdezel kettõt és mindenki számára kiderül, hogy totál antiszoc vagyok. 😄)
Kb. mekkora a baráti köröd?
Fesztiválokkal hogy állsz?