Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

chhaya
Régen sokat jártunk, mostanában nem... Spórolunk kicsit többet, és inkább irány a horvát tenger, az legalább nem csak egy nagy pocsolya.

Mi a leginkább várt programon a nyáron? Nyaralás, fesztivál, stb.

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

Bachstein
Fekete, mert az trve...

Szereted a Balatont, szoktatok haverokkal, családdal lejárni?
SixPaths
Nem tudom, papucsban alapvetõen nem mennék ki utcára.

Kedvenc színed?

No one knows what the future holds. That\'s why its potential is infinite. El Psy Congroo

majd alakul.

papucs zoknival utcára hogy néz ki?

q[*-*]p

SixPaths
Fogalmam sincs, mostanában nem igazán néztem sorozatokat.

Mai napra mi a terv?

No one knows what the future holds. That\'s why its potential is infinite. El Psy Congroo

Ic3 m4n
Chuck, Hannibal

szerinted?

Calver
nekem jó <#nemtudom>

utóbbi évek (legyen mondjuk három év) legjobb újonc sorozata?

"The trees move. Do you not see it?"

rooney8
most hogy így mondod igen, de kapásból nem tudnék felsorolni egyet sem 😄

nálam minden jó

megyek aludni. jó?

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Calver
elsõ évadot néztem valameddig, de aztán abbamaradt

találkoztál már olyan sorozattal/filmmel, amirõl tudtad, h kurvajó, de még pár év(tized) kell ahhoz, h igazán értékelni tudd/te legyél a célközönség?
bónusz: nálad is szarakszik oldal alatti valamilyen ultrawebes script?

rooney8
odaát<#vigyor2>

te nézed?

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Calver
Law and Order talán?

mit követsz 9 évad óta? (NCIS?)

rooney8
nekem azért van jó pár
viszont van, amelyiket már 9 évad óta hûen követem 😄

melyik sorozat a legtöbb évados?

Calver
szerintem egy kezemen meg tudnám számolni mennyit (már ha elsõ pár részt nem vesszük), de azt általában az "ebbõl a szarból egy percet sem vagyok hajlandó tovább nézni" felkiáltással

te?

rooney8
hát igen, ez Calver <#ravasz1> 😄D

régebben néztem, 1-2. évadig eljutottam, aztán abbamaradt

sok sorozatot hagytál félbe?

Calver
miért ne? például tudtad, h angolul a planets szó betûi kiadják visszafelé a bolygók kezdõbetûit, ha a plútót is közéjük vesszük? visszafelé harmadikként ott az E betû mint earth, és a büdös életben nem láttam még olyat aki ezt nem nyalta be csípõbõl, mivel senki nem tudja kb a bolygók sorrendjét fejbõl, és szóban nem szokott feltûnni h a 7 betû kicsit kevés/hiányos <#idiota>

Dexter-t nézed-e?

rooney8
most így hirtelen semmi, de nem is nagyon szoktam ilyenekkel élcelõdni 😄

te szoktál?

Calver
eh <#nemtudom> oly hihetetlenül nem, de majd lesz jobb is.

legimpresszívebb, teljesen fals tény, amit bármikor csont nélkül megetetsz valakivel? (fontos, h az illetõ elhiggye)

rooney8
délutántól estig meló, délnél elõbb pedig nem hiszem hogy felkelek, szóval kb. csak munka lesz egész nap, ami bizonyos tekintetben lehet rossz, de én egész jól elvagyok a mostani helyemen

szereted a munkádat/iskoládat?

SixPaths
Hogyne. Szinte biztos vagyok benne, hogy mosollyal az arcomon fogok meghalni is.

#76094: Némileg jogos... 😄

Jó nap lesz a mai?

Calver
egyrészt igen, de hozzá egyben egy cinikus geci. szerintem.

te?

Calver
definiáld a "rosszat" <#smile>
Star Wars-ban pl birodalom pártján állok, nem a tömeggyilkos terroristáké...én?, de ott õk a jó fiúk igazából, még ha George Lucas mást is állít. Book of Eli-ban is nagyon reméltem, h kinyírják a fõszereplõt, mert aki otthagy valakit akit épp megerõszakolnak mert "nincs rá ideje", majd megáll a következõ városban feltölteni az ipod-ját, az egy kibaszott szörnyeteg.

...és kell nekem kisregényeket írni, beelõztek

rooney8
inkább úgy, hogy volt olyan idõszak a filmben, amikor nekik szurkoltam

azigen 😄DD

vidám embör vagy?

SixPaths
Eper.

Volt film, ahol a rosszaknak drukkoltál?

Calver
nincs, vaníliás danette-et(?) szeretem, meg itthoni csokipudingot, amibe beleolvasztok kis étcsokit

neked?

off: említettem már, h mocsokmód irigylem melódat? beszarás szórakoztató munkahely lehet <#idiota>

The Protector
elég gyorsan.

Kedvenc pudingod?

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

The Protector
Persze.Megkaptam a park legbrutálisabb gépét.Míg máshol sorok voltak,nálam alig voltak.Bejött egy cigány csoport.Azt mondtam a mûszakvezetésne h kézizni szeretnék mert ha beakad azt kézzel kell lehozni,így engedélyezték a kézi meneteket.Megláttam egy bandát akikre sok panasz volt,szemteltek,rendetlenek voltak.Elkaptam õket,mondtam h lightos a szerkezet.Felült mind.Az alap pörgetés helyett kaptak ami a csövön kifért.Ott szakadtak a kollegák h a ....... begyogyózott.6an a gépen elhányták magukat,a többi utána a wc-ben.Hát így járnak a nagypofájúak,beelõztek.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Calver
túlzottan is

off: ugye? ráadásul szarfos energiatakarékos izzók fürdõszobában bírják két-három hónapig (pára), kurvasokba kerülnek, és ezért még a fényük is fos. gah.

gyorsan olvasol?

SixPaths
Gondolom igen. Nekem inkább 100-as kéne, utálom a mai vackokat.

Mennyire jó a hosszútávú memóriád?

Calver
fogalmam sincs már

lehet még valahol 60W-os izzókat kapni?

rooney8
olló

az alább említett állításodat részletezed? 😄

The Protector
11cigányt hánytattam meg szopatásból.

Mi volt oviban a jeled?

SixPaths
Nem, csak itt.

Mi volt az utóbbi idõk legnagyobb hülyesége, amit tettél?

SixPaths
Hosszú, kissé göndör. Igény esetén mutatok képet.

Valaki beelõzött.

Calver
szõke, rövid, örökéletû hajstílus. próbáltam valami képszerûséget keresni, de ezek a modellek mind olyanok, mint aki épp egy faszt akarna megnyalogatni. <#wilting>

vagy sg-n kívül aktív más fórumon?

chhaya
Ilyesmi, csak kicsit hosszabb és középbarna.

A tied?

zombik szerintem nagyon adják
#76073 Nekem sincs vele bajom, de mostanában se élõben se a neten nem úgy jönnek össze a dolgok ahogy szeretném.

Milyen a frizurád?

★★★★★

Calver
este/éjszaka ofc

mi a legfaszább farsangi kosztüm? (bónusz pont ha ennél jobb)

chhaya
Nem emlékszem melyik volt az utolsó, de egy kalózjelmezes farsang nagyon megmaradt. 😊 Akkoriban ment a kölyökklub vagy mi és nagy divat volt a kalózkodás. Általános alsós voltam kb.

Melyik napszakban vagy a legaktívabb / legproduktívabb?

The Protector
vmikor még általánosban,román muzsikus cigányok voltunk.
Bnõm:hatodikban török Basa(ez érdekes😊)

Te?

chhaya
Antiszoc kretén vagyok. 😄 Nekem semmi bajom vele, amíg mindenki a helyén tudja kezelni a dolgokat. Jó kiindulási alap szerintem.

Mikor volt az utolsó farsang, amikor beöltöztél, és mi volt a jelmezed?

The Protector
Sok antiszoc kretén egyetlen mentsvára.Nem rossz dolog,de neee máááá bazmeg.

Neked?

chhaya
Nem tudom, valami zene? Asszem nem érdekel...

Mi a véleményed a netes ismerkedésrõl?

jó cucc

mi a szar ez a Punnany Massif?
(nem linkelek videót, mert annyira ócska)

★★★★★

Calver
engem nem bosszant, kapásból lepörgetek amikor belépek ide úgy is

gofrit szereted?

ressy14
a reklámot én elsõre blokkoltam, ennek a topiknak a bannerjára gondoltam. 200 pixellet feljebb ^

Dum spiro, spero.

Calver
melyik? topicos vagy sg-s hirdetés? (kombó)
és látom közbe eltûnt pár héttel ezelõtt beadott hirdetésük

ressy14
infot tanulok egy fõvárosi egyetem kihelyezett tanszékén

csak engem idegesít ez a banner?

Dum spiro, spero.

chhaya
Munkámból kifolyólag túl sokat, itthon még folytatom is...

Mit dolgozol? Illetve ha tanulsz, akkor mit tanulsz?

balintk
Egyes fajták igen, de pl. az Amerikán honos csak hasfájást okoz.

Hány órát ülsz a gép elõtt egy nap?

SixPaths
Annyira azért nem.

A fagyöngy halálos lehet, ha megeszik?