Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

The Protector
igen,rengeteget tartok itthon(legalább 6 csomag)

Asztali háttered?

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

chhaya
Nem, sajnos már a sima vérvétel is olyan megterhelõ nekem, hogy sokáig szédelgek utána. Rendes vérvétel után attól a mennyiségtõl a pad alá ájulnék szerintem.

Szereted a füstölõket?

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

SixPaths
0 RH pozitív.

Szoktál vért adni?

No one knows what the future holds. That\'s why its potential is infinite. El Psy Congroo

chhaya
A RH negatív.

Neked?

SixPaths
Azért van itt olyan személy, akivel szívesen megismerkednék. <#whatever>

Milyen vércsoportod van?

No one knows what the future holds. That\'s why its potential is infinite. El Psy Congroo

chhaya
Vannak szimpatikus emberek, de elég nekem a netes kapcsolat.

Te?

SixPaths
Egyedül csak muszájból.

Van valaki, akit szívesen megismernél innen a fórumról?

chhaya
Csak hétköznap. Hétvégén pótolom az elmaradt alvást, minimum 10-12 órával. Ha akkor is dolgoznom kéne és korán kelni, akkor kb. 1 hónap alatt elhaláloznék a krónikus kialvatlanságtól.

Szeretsz aludni vagy csak muszáj?

SixPaths
Kellõképpen. 😊

Csak hétköznap vagy a hétvégén is dolgozol?

chhaya
Egyedül jobban. Barátommal is szeretek, de elég sokat forgolódok, és nem mindig sül el jól a dolog. 😄 Viszont megnyugtat az érintése, könnyebben elalszom tõle.
Hatalmas laza pólóban.
Hason fekve.
45 fokban is takaróval. Anélkül nem tudok.
A legjobbakat hajnalban és délelõtt alszom, de munka mellett sajnos errõl le kellett szoknom. 😞

Kimerítõ volt a válasz? 😄

SixPaths
Egyáltalán nem, de érzek valamennyi motivációt, hogy ezen változtassak.

Hogy szeretsz aludni? (Egyedül/mással, milyen pózban, takaróval vagy anélkül, pizsamában/pólóban/meztelenül/stb., hánykor...)

chhaya
Nagyjából. De több alvással még elégedettebb lennék.

Te?

Egy óra körül. Fent lennék én tovább is, de hétkor kelt a gyerek, kell hozzá az energia 😊

Elégedett vagy a jelenlegi helyzeteddel?

Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny

SixPaths
Megfelelõ társaság. 😊
(Amúgy, brutális fekete teát szoktam fõzni néha... 😄)

#76201: Alvin és a mókusok, csak azon az egy koncerten voltam.

Mikor tervezel lefeküdni?

ressy14
igen, a néma kacsában profi vagyok

milyen koncerten voltál utoljára?

Dum spiro, spero.

chhaya
Madarat nem. Csak macskát.

Kávén és teán kívül mi tart leginkább ébren, ami nem gyógyszer és nem okoz függõséget?

SixPaths
Semmire.

Off: Dehogy, szerintem az elsõ találkozáskor még nem tudtam futni. Utána meg az elsõ találkozás emléke miatt futottam. 😄

Tudsz valamilyen madárhangot utánozni?

Calver
simán és egyszerûen, vannak amik genetikailag(?) belénk/a macskába vannak kódolva... te is szerintem visítva menekültél gyerekkorodban elsõ darázzsal való találkozásodkor már csak a zümmögés hangjától, miközben fogalmad sincs róla, miért futsz <#nezze>

allergiás vagy valamire?

"The trees move. Do you not see it?"

SixPaths
Per pillanat nem olvasok egyet sem.

A macska hogy utánozhat egy olyan állatot, amelyet jó eséllyel még soha a büdös életben nem látott? 😄

chhaya
Cicaaa *.*

Van kedvenc blogod?

Calver
kígyót utánozza/próbálja utánozni (többek között), h megrémülj és hagyd békén

és akkor már: ez megvolt? <#bohoc>

SixPaths
Ennyi infóból meg nem mondom.

Off: #76189: Azóta jöttek újak is, egyik jobb, mint a másik... 😄

Hogyan menjek fel Budapestre dolgozni kezdõtõke nélkül?

SixPaths
Kerülöm õket.

Ha fúj a cica, akkor mérges?

Calver
amiben eddig láttam, nagyjából mindenütt bírtam az alakítását.

milyen viszonyban állsz magyar ejjdemély mûvészfilmekkel?

SixPaths
Ilyeneket még én is kaptam régebben, de most nem egészen erre gondoltam. Hanem az olyanra, mint "hagyd békén anyámat".

Mucsi Zoltán színészi munkájáról mi a véleményed?

Calver
fordítás: ambrusgeci illetve Skyrim PM? már szerintem kb minden accjukat letiltottam, régebben meg módszeresen átirányítottam utóbbit az elõbbi különbözõ regjeihez <#vigyor1>

ezekre gondolsz? és ha igen, te is?

SixPaths
Attól függ, hogy kivel és mi célból szeretnél beszélgetést kezdeményezni.

Szoktál itt váratlanul "érdekes" PM-eket kapni?

chhaya
Nem hallottam még. De tudnám díjazni, ha a gyomron, a fejem és a szemeim összehngban mûködnének a kaja tekintetében.

Hogyan / milyen témával lehet a legkönnyebben beszélgetést kezdeményezni, hogy az ne dögöljön be 2 mondat után?

Calver
mindegyik habtestrészem nagyon jól elvan, csak elég rosszul kommunikálnak azzal a felül és bent lévõ rózsaszín ízével olyan dolgokra, mint teszem azt mikor kívánnak végre kidõlni <#rolleyes>

hallottad-e már, hogy a gyomor 20 perc késleltetéssel küldi a buksidnak a jelet h "kösz, tele vagyok"?

SixPaths
Nem tudom, ma egész jól lefárasztottam magam, szóval korábban, mint máskor.

"Hab térded" hogy bírja a terhelést? <#beka2>

Calver
amikor habtestem úgy akarja, nincs valami túl sok kontrollom felette :C

te?

SixPaths
Minden fegyver érdekel. Egyet még terveztem is. <#smile>

Mikor fekszel?

Calver
monitort vagy amit a kedvem tartja, tudok vakon gépelni

érdekelnek a közép- és reneszánsz kori közelharci fegyverek?

SixPaths
Én az intuícióimra hagyatkozva biciklizek, szóval...
Viszont, ha olyan személlyel vagyok, akkor betartom a szabályokat.

Gépeléskor a billentyûzetet nézed, vagy a monitort?

Calver
hátööö... leginkább ahogy érzem, bár ettõl függetlenül biztonságosan közlekedek, csak a kresz biciklisekre vonatkozó része annyi fájdalmas kreténséget tartalmaz, h arra szavak nincsenek

te?

SixPaths
Angolból.

#76178: Mit tudom én. Angolul is jól lehet hazudozni, így netán?

Ha biciklivel közlekedsz, mennyire tartod be a kreszt?

nem.

mit szeressek benne?

(hate-this keeps you alive.)

q[*-*]p

Calver
ühüm

van valamibõl nyelvvizsgád?

rooney8
szeretnék, ha tudnék 😄

jól beszéled az inglist?

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

SixPaths
Nem.

#76173: Talán ez.
http://www.youtube.com/watch?v=BpwCJzPlz8k

Szeretsz angolul beszélgetni?

van 3.

mész valami fesztiválra nyáron?

q[*-*]p

The Protector
van,de otthon nem itt Pesten.
Pimpike(fekete kislány),Bili(hófehér fiúcica)

Jellemezd a kedvedet egy zeneszámmal.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

rooney8
igen

van cicád?

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Calver
de még mennyire

saját?

rooney8
többnyire

aranyos?

SixPaths
Nem igazán, bár van, hogy ráhibáznak a valóságra.

Tisztában vagy a saját korlátaiddal?

chhaya
Utálok önjellemzést írni. Egyszer küldtek nekem valami gonoszhoroszkópos hülyeséget, ez abszolút illik rám.

- Tegnap olyan rosszkedvû voltam – mondod ma jókedvûen.
- De most sokkal vidámabb és optimistább vagyok – és amint kimondod, hirtelen el is szomorodsz.
- Persze, hiszen semmi okom rá, hogy vidám legyek! – állapítod meg magadban, és ez pokoli jókedvre ingerel téged.
Olyan vagy, mint az idõjárás. Teljesen kiszámíthatatlan, amitõl a környezetedben azt mondják rád, bolond lyukból bolond szél fúj. Egyébként te vagy az éjszaka embere, éjfélkor képes vagy egy fantasztikus kávét fõzni, okosan világítanak szemeid, és az éjszaka leple alatt szerencsésnek tûnõ terveket szövögetsz. Aztán ahogy jön a reggel, úgy hullik darabokra az álom. Ájultan ébredsz fel, elkésel a melóból, és lemaradsz mindenrõl. Napközben nyitott szemmel alszol a munkád fölött, amire fõnök megjegyzi: Mi az, maga holdkóros?
Majd ahogy feljön a Hold égen, úgy lesz körülötted minden csupa napsütés! Alig akad ember, aki megértene téged!

Hiszel a horoszkópokban?

SixPaths
Jobb, mint a tegnapi. 10/4.

Hogy jellemeznéd magad?

ezért/azért*

★★★★★