Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

The Protector
Ja,natürlich.

Kedvenc üdítõd?

beelõztek

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

SixPaths
Nem.

Fáradt vagy?

No one knows what the future holds. That\'s why its potential is infinite. El Psy Congroo

rooney8
Oldal oder hát

Sprichst du deutsch?

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Calver
oldalamon, vagy a "tengeri csillag az úthenger alatt"

neked?

"The trees move. Do you not see it?"

The Protector
egy tudományos magazint.

Kedvenc alvós pózod?

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

szinte soha.

mit olvastál legutóbb?

q[*-*]p

Calver
hátööö... gyorsan nagyon meggazdagodnék.

sûrûn szórakozol a kezedbe kerülõ dolgokkal? (toll pörgetése és ilyesmikre gondolok)

SixPaths
Öhm. Izé, bizonyára csupa jóra használnám a képességemet. 😄
(De vélhetõleg információgyûjtésre használnám, leginkább.)

És Te?

No one knows what the future holds. That\'s why its potential is infinite. El Psy Congroo

chhaya
Csinálnék, de szinte sosincs hó. 😞

Mit csinálnál, ha néhány napig láthatatlan lehetnél?

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

SixPaths
Merni meg megmerem, más kérdés, hogy ha tehetem inkább kihagyom. 😄

Hóangyalt szoktál csinálni?

chhaya
Csak strandon, amúgy annyira nem díjazom, ha a rovarok rajtam korzóznak.

Pókokat meg mered fogni?

SixPaths
Nagyon szeretek, megnyugtató tud lenni. Nálunk egész jól lehet biciklizni, legalábbis a belvároson kívül.

Szeretsz kifeküdni a fûben?

chhaya
Régen nagyon szerettem, most már annyira nem... Itt a városban nem olyanok a terepviszonyok és autósok idegrendszere, hogy merjek az utakon tekerni, bicikliutak meg nincsenek. Pedig szívesen járnék azzal pl. dolgozni, amíg Szegeden laktam, mindenfelé azzal közlekedtem.

Te?

SixPaths
Volt olyan, akit addig ütöttem volna, amíg lélegzik. (Az indokot inkább PM-ben, ha érdekel.) De amúgy nem tudnék embert ölni. (Csak nagyon szélsõséges esetben.)

Szeretsz biciklizni?

chhaya
Ütni nem, de néha mondjuk lent tartanám a víz alatt mondjuk 10 percre. Valami bottal, hogy ne kelljen hozzáérnem.

Neked volt már olyan, hogy szívesen kinyúvasztottál volna valakit? Ha igen, akkor mit követett el?

SixPaths
Még nem. Férfit valószínûleg nem pofoznék (ha csak nem kizökkenteni akarnám valamibõl), nõt meg nem ütnék meg.

Van valaki, akit szívesen megütnél?

chhaya
Végigjöttem úgy a falun, hogy javarészt ismertem az embereket, illetve ezek az emberek is ismerték egymást, de köszönni kb. senki nem volt hajlandó senkinek. Régen nem ez volt a helyzet és elég ritkán járok erre, úgyhogy kicsit wtf érzés volt.

Pofoztál már meg valakit? Ha igen, miért?

Calver
a ráébredés h lassan mindenütt értek minden popkult utalást, sokszor a legabszurdabbakat is.

neked?

SixPaths
Semmi gond. 😄 (Én meg mindháromszor picit módosítok a válaszon, csak hogy picit megkeverjelek. 😄)

Amúgy, lekvárral és nutellával. <#finom>

#76250: "When I am sad I stop being sad and be awesome instead. True story."

A mai nap legnagyobb furcsasága?

Túróval.

★★★★★

Semmire. Depressziós vagyok.

Mit csináljak? 😞

★★★★★

chhaya
Általában háromszor kérdezek meg mindent, mire megjegyzem, bocsánat. 😄

Hááát mondjuk arra, hogy alapvetõen nyugodt és türelmes vagyok. Legalábbis annak tartanak.

Mivel szereted legjobban a palacsintát?

SixPaths
Még mindig a szemeimre. 😄 (Meg némileg a kitartásomra. (Ja, meg a jó fenekemre. De elsõsorban a szemeimre.))

És Te?

chhaya
Ha nem alszom el a könyvemen, akkor egy darabig biztos.

Mire vagy a legbüszkébb?

SixPaths
Nehéz kérdés. Batman Begins elég esélyes, de pl pár Jackie Chanes filmet is láttam már ezerszer. Az Equilibrium is párszor terítékre került.

#76244: Nagyon is.

Szerintem a düh jobb. Ahogy mondtam, erõt ad, hogy megtegyek dolgokat, és fizikálisan is segít, ha arról van szó. És a düh hamarabb elmúlik, mint a szomorúság, könnyebben kerül az ember "normál állapotba". A szomorúságtól demotivált leszek, a dühtõl pedig erõs.
Döntéseket meg igyekszek objektíven meghozni.

Meddig leszel fent ma?

ressy14
nem különösebben

melyik filmet láttad eddig a legtöbbször?

Dum spiro, spero.

chhaya
Magyarhertelenden.

Szerintem a düh rosszabb állapot, alacsonyabb szintû a szomorúságnál. A haragból indult tetteket / döntéseket áltlában megbánják az emberek; nem véletlen szokták mondani, hogy a harag rossz tanácsadó. A szomorúság sem kellemes érzés, de egy lépéssel közelebb van az elfogadáshoz, vagyis hogy túllépj azon a dolgon, ami miatt dühös/szomorú vagy.

Érdekel a pszichológia?

SixPaths
A dühbõl rövid távon nagy erõt lehet meríteni, mind fizikálisan, mind bátorság szempontjából. És amúgy is jobb dühösnek lenni, mint szomorúnak.

Merre fogsz holnap strandolni? 😊

chhaya
Nem. Nem szoktam mindent mindenárom megmagyarázni, de hiszem, hogy okkal történnek a dolgok.

S miért tetszik dühösnek lenni?

SixPaths
Ez a titkom, cicus. Én mindig dühös vagyok.

Hiszel a véletlenekben?

chhaya
Sajnos / szerencsére ennél komolyabb dolgok kellenek a lincseléshez. 😊

Idegesnek tetszik lenni?

Calver
nem, bár ez évszaktól független

mikor fog a társadalom végre eljutni arra a megvilágosult pontra, hogy ha valaki rá van tapadva a dudájára (esküvõi menet, apró péniszû kamionosok felvonulása, társai), vagy esetleg olyan hangerõvel bömbölteti a zenéjét, ami egy kilométeres körzetben hallható, az illetõ szabadon, büntetlenül kirángatható az autójából és agyonverhetõ?

chhaya
Köszi. 😊

Reggel meglehetõsen idegbeteg és hisztérikus voltam, de most már jó a kedvem. Végre péntek.

Szoktál nyáron vízi sportokat ûzni?

SixPaths
Nem mondanám magam annak. Persze, én se tûrök a végtelenségig, és hajlamos vagyok a másik képébe vágni az igazságot.

Jó strandolást. 😊

Milyen volt a napod?

chhaya
Munkahelyen fáztam, délután pedig meglepõdtem a hõmérsekleten, amikor jöttem haza... Itthon sincs túl meleg. De holnap végre strand. <#vigyor2>

Bosszúálló természetû vagy?

SixPaths
Egy-két ismerõsöm véleménye ez, habár (szándékkal) nem igazán bántottam Õket, szerintem.

Hogy bírod a nagy meleget?

chhaya
Miért lennél bunkó? (Kérdés és válasz egyben.)

SixPaths
Szombaton edzés, aztán alvás. Vasárnap folytatom a szombatit. Ja, és terv kieszelés.

Egy bunkó vagyok?

The Protector
Szombaton közös program bnõvel.Az biztos.Vasárnap meg játszogatok...ilyenek....semmittevés féleség.

Neked?

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

chhaya
Tetszik, szép, de nem szívesen laknék ilyen helyen. Nyaralni max.

Hétvégi program?

The Protector
jóhogy.mindet meg is keffenteném.amúgy nem....
Cselédet nem tartanék,sem bejárónõt,sem ilyesmit,nagy villa helyett lenne több,szép helyen kis házikóm.

Neked tetszenek kint az erdõben a szép faházak(amiket a filmeken látsz).Kis tó stb.....?

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

chhaya
Ki más?

Ha millimos / milliárdos lennél, laknál hatalmas villában és tartanál cselédeket?

egyik sem fontosabb a többitõl.

te takarítod a cipõdet, ha koszos lesz?

q[*-*]p

rooney8
délelõtt edzés, délután pihi egy jó kis vízipipa társaságában (feltéve, ha sikerül dohányt vennem, mert ezekben az ótvar nemzeti dohányboltokban szinte lehetetlen kapni), majd este buli

mi a legfõbb álmod?

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

The Protector
dolgozok,nem tudom hol leszek,majd amit a gép dob,vagyis a mûszakvezetés.

Neked?

SixPaths
Megölelném majd megcsókolnám a volt Barátnõmet. De a gép most sajnos nem ezt dobta.

Elõreláthatóan milyen lesz a holnapi napod?

chhaya
Nem tudom megítélni. Az biztos, hogy nem szeretek színészkedni.

Mit csinálnál most a legszívesebben, ha bármit megtehetnél?

SixPaths
Picivel váll alá ér.

Jó színész vagy?

Calver
olyan 6-7 centi lehet, rég nyiratkoztam már

neked?

SixPaths
Ha nem szeretik az embert.

Milyen hosszú a hajad?